Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14956)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Μπαίνεις σε ένα σπίτι, γραφείο, κατάστημα. Βάσει κώδικα καλής συμπεριφοράς ποιος καλημερίζει, χαιρετάει πρώτος; Αυτός που μπαίνει στον χώρο! Πας σε νέα εταιρεία ή αναλαμβάνεις μια συνεργασία που τρέχει χρόνια. Προσαρμόζεσαι στο κλίμα που υπάρχει, προσπαθώντας να καταλάβεις τη δυναμική των σχέσεων και σέβεσαι τους κανόνες της συνεργασίας ή πας να επιβάλλεις τους δικούς σου; Αν δεν είσαι ο νέος CEO ή ο αποκλειστικός υπεύθυνος του πρότζεκτ, μάλλον το πρώτο. Σε αντίθετη περίπτωση, σε ξερνάει το σύστημα…

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 00:53:54

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: Ναι πάγωτο μου-να-κι Με δύο ή με τρεις μπάλες; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 01:41:31

Θέμα: Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα άντρα στη σχέση

Δημοσίευση: Εγώ ξέρω ότι πάνε σε όποιον μαλακα τους γαμαει το μυαλό κ συμπεριφέρεται άσχημα Όπως έλεγε και ένας παππούς στα νιάτα μας: «η γυναίκα είναι σαν το γραμματόσημο… όσο τη φτύνεις κολλάει»

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 01:44:09

Θέμα: Περπάτημα

Δημοσίευση: το αρχίσαμε και αυτό γαμώτη μου το βαριέμαι οικτρά Ομοίως… μέρα παρά μέρα ~5χλμ. το βραδάκι, παρότι -ομοίως πάλι- το βαριέμαι θανάσιμα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 01:50:04

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα γκάιζ.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 08:07:16

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: εχουμε κ τριμπαλους στην ομαδα ?  :hahaha: :hahaha: Άμπαλους σίγουρα. Δες παρακάτω για να πάρεις μια ιδέα :P τις μπαλες τοθ @Pe27 ρε αδερφη ονειρευεσε; Άει ρε κούκλα των πάκηδων :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 09:05:36

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: νεος ειναι , μην τον πιασεις απο τωρα κ τον τρομαξεις κ φυγει  :hahaha: :hahaha: Αν δε σε πιάσει για καμιά διαβολοβδομάδα ο αρχηγούλης, πώς θα σκληραγωγηθείς; :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 09:08:16

Θέμα: Μουντιάλ κουβέντα

Δημοσίευση: τι ματσαρα ρε πουστη μου το βελγιο-σενεγαλη η μπαλα τελικα ειναι πορνη σαν τον @Sniper Ο Λουκάκου 100 φορές να το προσπαθήσει, ίδιο γκολ δεν ξαναβάζει. (για τα υπόλοιπα σε έχω συνδέσει με Κάιρο) Γαλλία - Αργεντινή βλέπω Δεν έχω δει τις διασταυρώσεις, αλλά αν δε συναντιούνται στο ενδιάμεσο, είναι πιθανή μια επανάληψη του 2022.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 09:48:19

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Κατά τη διάρκεια του οργασμού, οι περιοχές του εγκεφάλου που απενεργοποιούνται σχεδόν απόλυτα είναι αυτές του φόβου και της ανησυχίας. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς κούκλα μου· έλα να σου ρίξω ένα δυνατό γαμησάκι και δε θα αγχώνεσαι για τίποτα μετά! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 09:58:10

Θέμα: Ποια είναι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας για σχεση

Δημοσίευση: εεε ηταν δυο χρονων τοτε  :cry: :cry: Σου έριξε φρουτόκρεμα αντί χυλόπιτας; :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-03 14:56:44

Δημοσίευση: αυτο πρεπει να ξεκινήσω γιατι τωρα τρίβεται αυτη και δεν ξεκολλάω εγω Πες της: «αν σε τρώει το μουνί σου, πάρε το καυλί και ξύσου» :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-03 14:58:35

Δημοσίευση: εγω παιδια περιμενω μια εκλεπτισμενη κοπελα εναν ανωτερο και ωριμο ανθρωπο για να ταιριαξω για το υπολοιπο της ζωης μου ... :hahaha: Εύχομαι να ζήσεις πολλά χρόνια, γατί μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο παραπάνω :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 14:48:00

Θέμα: Κλειώ

Δημοσίευση: Όταν είχε 120 euro την ώρα δεν προλάβαινε να απαντήσει στα μηνύματα και γενικά δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ζήτηση. Πήγε στο γραφείο  με 160 euro αλλά έπαιρνε τα μισά.  Τώρα μάλλον πείστηκε ότι εάν το ανεβάσει στα 250 θα μπορεί να το διαχειριστεί και κάνοντας τα μισά τα ραντεβού, θα βγάζει τα ίδια λεφτά…  Για εμένα τα 250 euro είναι πάρα πολλά για την Κλειω και δεν πρόκειται να τα δώσω, παρόλο που μου άρεσε πάρα πολύ σαν χαρακτήρας και ήταν πάρα πολύ καλή στις υπηρεσίες που προσέφερε. Συμφωνώ. Μέχρι 160-170 με όλα μέσα ναι. Στα ίδια και παραπάνω θα επιλέξω την ποικιλία. Εννοείται βέβαια ότι είναι δικαίωμα της… Εύας πλέον (άλλαξε και τηλέφωνο)

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 20:31:46

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: ενα ξεκωλιασμα τη μερα τη γκαντεμια κανει περα  :hahaha: :hahaha: Ε ναι. Τα σκ@τ@ είναι γούρι! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 20:35:51

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Αφού είχε μείνει κοτοπουλάκι, το συνδύασα με ρύζι σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 20:37:06

Δημοσίευση: Τώρα σε αυτό που απάντησες μου βγάζει επιτέλους 250… είχα τρελαθεί .. τη θυμάμαι από χοντρούλα έχεις δίκιο Και μόνο Priamo Ηλιούπολης, αλλιώς 2+ ώρες και καπελάκι 20€ για ταξί. Κάπου ώπα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 23:10:48

Δημοσίευση: 17  :tooth: Μωρέ σκατόγερε, πήγε να χτυπήσεις μωρό που γεννιόταν όταν εσύ τελείωνες το Λύκειο;

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 23:23:53

Δημοσίευση: Καλημέρα παίδες!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-03 09:29:08

Θέμα: Μουντιάλ κουβέντα

Δημοσίευση: θα το σηκώσουν οι ΗΠΑ και θα γελάει ο κόσμος Όχι βρε· μη λες τέτοια. Δεν είναι μπάσκετ το άθλημα…

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 23:40:09

Δημοσίευση: Και εγώ στα 33-34 μου ήμουν με 21 για δύο χρόνια σιγά …. 12-13 δεν έχουν καμία σχέση με 17…

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-03 00:21:16

Δημοσίευση: Την ίδια ώρα έχει ανέβει και αυτό που αναγράφει άλλες τιμές στο κείμενο και άλλες στον πίνακα… :thinking:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-03 01:09:33

Δημοσίευση: Με αυτά που κάνει  πάντως είναι σαν να εκλασε όλη τη πελατεία της!! (Σε ρυθμό Βιτάλη) Πάει γι’ άλλες πελατείες, αρχοντικές, Να αποφύγει πειναλέους, σπασαρχιδιεεεέες Απ’ το χθες! @nothorny @Pe27 δικό σας!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 11:03:53

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-04 07:52:51

Δημοσίευση: Προφανώς και είναι δικαίωμα του καθενός να τα δώσει ή όχι, όπως λες, και καλά κάνεις και έχεις δουλειά.  Όμως, όταν τον Ιανουάριο ως ανεξάρτητη είχες την τιμή στα 120€ την ώρα, μετά πας σε γραφείο με 160€, και ξαφνικά επιστρέφεις ζητώντας 160€ για ένα μισάωρο και 250€ την ώρα, το "όποιος θέλει" ακούγεται λίγο εκτός πραγματικότητας.  Καλό είναι να υπάρχει και ένα "γνώθι σαυτόν".  Για να δικαιολογηθεί τέτοιο άλμα τιμών μέσα σε λίγους μήνες για το ίδιο service, πρέπει να απευθύνεσαι σε άλλη αγορά.  Ο κόσμος εδώ μέσα έχει μνήμη και κρίνει. Συμφωνώ μέχρι και στο «,». Πιστεύω έχει να κάνει με ανάποδο σχεδιασμό, κάτι σαν το ελληνικό φορολογικό σύστημα. Δηλαδή, «πόσα μου λείπουν από όσα χρειάζομαι το μήνα και/ή όσα έχω στόχο να κάνω/αποκτήσω; 3.000; Με 12 ώρες (σε μονόωρα, δίωρα ή ό,τι) μια χαρά είμαι…» Δε βλέπω κάτι άλλο που να μπορεί να στοιχειοθετήσει τέτοια αύξηση.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-04 08:01:32

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: Έχουμε περάσει ένα fix, μπορείτε να με ενημερώσετε αν είναι όλα οκ η τα καναμε χειρότερα;  :hahaha: Χειρότερα δεν έγιναν, όμως δε διορθώθηκε πλήρως. Εξηγώ… όταν προσθέτεις ή σβήνεις πρόχειρο, αλλάζουν όλοι οι μετρητές, εκτός από τον εβδομαδιαίο κάτω από το avatar (στην ενότητα «τα περισσότερα ποστ» αλλάζει και αυτός κανονικά). Για να γίνει πιο κατανοητό, αν ενδιαφέρει μπορώ να στείλω σε pm τα print screen από τα «πριν» και «μετά» των σχετικών τεστ.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-04 08:11:01

Θέμα: Αναμνήσεις από γραφεία που έκλεισαν

Δημοσίευση: σημασία εχει που δε εκλεισαν.. η αλήθεια ειναι ότι χρειαζόταν κοπέλες σαν τις παλιές. για καλό θα ναι λεω.. Εμφανίστηκε η κοριτσάρα σαν ανεξάρτητη, οπότε μάλλον δυσκολεύουν τα πράγματα για επανεμφάνιση του γραφείου… Υ.Γ. Την ίδια ώρα που κάποιες έχουν σαλτάρει και ζητάνε όσα τους λείπουν, η συγκεκριμένη κρατάει την τιμή με τα έξτρα ενσωματωμένα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-04 08:15:08

Δημοσίευση: Χθες αρακά, σήμερα μοσχαρίσιες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-04 12:15:16

Θέμα: Αναμνήσεις από γραφεία που έκλεισαν

Δημοσίευση: Δεν έχει τα extra ενσωματωμένα…δες ξανά την αγγελία. Δίκιο έχεις· τα έβαλε διευκρινιστικά σε δεύτερη φάση… :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-05 11:41:10

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: Το φιξ που περάσαμε αφορούσε τα εβδομαδιαία posts counter. Πλεον όταν βάζει κάποιος κάτι σε πρόχειρο δεν το μετράει καθόλου αλλά το μετράει όταν το δημοσιεύει. Το κατάλαβα. Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι πως ο εβδομαδιαίος μετρητής κάτω από το avatar δεν τα μετράει, τα υπολογίζει όμως εκείνος στην ενότητα «χρήστες με τα περισσότερα post της εβδομάδας». Ενδεχομένως αδιάφορο, επισυνάπτω όμως φωτό με τις δύο διαφορετικές μετρήσεις (για να γίνει κατανοητό, έφτιαξα τρία πρόχειρα)

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-05 11:38:58

Δημοσίευση: Αρνάκι φούρνου σήμερα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-05 11:42:37