Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14956)

Θέμα: Η Κατάντια των Σχέσεων

Δημοσίευση: Ο ρεαλισμός (ότι δεν υπάρχει «τέλειο») και η υπομονή έχουν χαθεί…

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 13:18:22

Θέμα: Πόσες και ποιες εθνικότητες έχετε τιμήσει ? Με ποιες περάσατε καλύτερα ?

Δημοσίευση: Ταξιδιωτικός πράκτορας είσαι; Πράκτορας του.. κώλου :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 13:21:05

Θέμα: Μουντιάλ κουβέντα

Δημοσίευση: Παιχνιδάρα με τρελό σασπένς το Αργεντινή-Μεξικό, ενώ στο Βέλγιο-ΗΠΑ αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, μετά τη σκανδαλώδη απόφαση της FIFA για αναστολή της ποινής λόγω κόκκινης του Μπάλογκαν.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 13:29:22

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Καιρό είχα να πάρω το τελευταίο νούμερο. Άσε τα… υπονοούμενα που επικαλείσαι έμμεσα τη θέα τύχη! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 15:35:28

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: από την στιγμή που δεν κάνει πρωκτικό, δεν κατατάσσεται στις κοπέλες που είναι vfm Διαφωνώ μαζί σου· θα συμφωνούσα, αν η χρέωση ήταν 200 και δεν έκανε. όλα είναι πιθανά αλλά μπορεί να έχει πάει για προσκύνημα Αν είναι να γλυτώσει το ταξίδι, μπορώ κι εγώ να την… κοινωνήσω :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 20:58:37

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Κάτι θα σκαρφιστώ να έχω νυχτερινή έξοδο  :P Πες ότι θα βγεις μαζί μου (και καλά με γνώρισες επαγγελματικά) και ένας από τους δύο θα περιμένει στο lobby τη σειρά του :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 21:02:37

Δημοσίευση: βγηκε το 13 2η σερι φορα  απιστευτοοοοοοοοο ο @rocco65 θα εκανε χαρακιρι ετσι κ ηταν σημερα ο διαγωνισμος  :hahaha: :hahaha: Ο @giorgos2226 ωστόσο, χτύπησε το offsidάκι του :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 00:26:06

Δημοσίευση: εχει επαφη με το γκολ Πέρυσι αυτό συνέβαινε με τα χανούμια και φέτος το σήκωσαν! @giorgos2226 είναι σημαδιακό… πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 01:19:00

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα σε όλους!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 09:25:11

Θέμα: Ποιότητα έσκορτς στην Ελλάδα

Δημοσίευση: για ποια ποιότητα μιλάμε? όταν την μία την παίρνεις τηλέφωνο και σε αρχίζει στα καντήλια, η άλλη είναι 50 φεύγα και λέει ότι είναι 46 εδώ και 3 χρόνια!! όταν οι άλλες λένε τους πελάτες τους παιδεραστές!!!! είναι πολύ λίγες η κοπέλες που αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν. και γενικά νομίζω ότι με τα site που μπαίνουν μέσα και γράφων μόνο η πολύ αγαπούληδες από τις κοπέλες, δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική άποψη παραμόνο εάν δοκιμάσεις μόνος σου οποιαδήποτε κοπέλα. και για να μην πω βέβαια και για κάποια γραφεία που η φόλα πάει σύννεφο αλλά και εκεί δέχεσαι επίθεση εάν γράψεις κάτι Αδερφέ, αν επιτρέπεις, νομίζω ότι απασφάλισες άδικα, καθώς η αλήθεια είναι κάπου στη μέση… Οι παραπάνω είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, τις οποίες είναι στη διακριτική σου ευχέρεια να μην τις επιλέξεις. Το άλλο που ανέφερες -επειδή το έχεις ξαναπεί- περί κατηγορίας παιδεραστίας, αφορά μια συγκεκριμένη διένεξη με 2-3 καραγκιόζηδες που την είχαν πέσει σε 2 κοπέλες με αστήρικτες κατηγορίες (από προσωπική εμπειρία σου λέω, πως σε καμία από τις δύο δεν ίσχυαν). Βάζοντάς το λοιπόν στο σωστό του πλαίσιο, πριν δικάσουμε την αντίδραση, καλό είναι να βλέπουμε τη δράση, τι την προκάλεσε δηλαδή. Επίσης, παρότι εν πολλοίς ισχύει αυτό που λες πως η προσωπική εμπειρία καθενός είναι το ασφαλέστερο κριτήριο αξιολόγησης, εντούτοις όλοι έχουν/έχουμε κάποιους «τσεκαρισμένους» με τους οποίους συμφωνούμε και/ή έχουμε κοντινό γούστο, οπότε έχουμε βοηθηθεί και βοηθήσει. Υ.Γ. Για τα γραφεία γενικώς συμφωνώ, υπάρχουν όμως φωτεινές εξαιρέσεις (λ.χ. ένα από τα γραφεία που έκλεισαν, επειδή είχα προκαταβάλει σε κοπέλα τους έξτρα που τελικά δεν το πήρα, επειδή αναγνώρισαν ότι έφταιγαν αυτοί που δεν ενημέρωσαν σωστά , σε επόμενο ραντεβού μου το είχαν δώσει χωρίς χρέωση. Σημειωτέο, ότι είχαν προσφερθεί και να μου το επιστρέψουν…)

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 13:08:30

Θέμα: Golden Queens

Δημοσίευση: Οι εκπλήξεις είναι όλα τα λεφτά. Για πες…

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 13:15:36

Θέμα: Πρόβλημα με τα μαλλιά της κοπέλας μου

Δημοσίευση: ζησε μαη να φας τριφυλλι  :hahaha: Υπομονή, έρχεται ο Αύγουστος που είναι παχιές οι μύγες :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 13:21:15

Θέμα: Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα άντρα στη σχέση

Δημοσίευση: Αν δεν την έχεις με κάποιο τρόπο «εξαρτημένη», αργά ή γρήγορα θα αυξήσει τις απαιτήσεις της σε σημείο που θα κριθείς ανεπαρκής.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 13:25:33

Θέμα: Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα άντρα στη σχέση

Δημοσίευση: για εξήγησε αυτο το εξαρτημένη Να παρέχεις καλή ζωή, χρήματα, ασφάλεια για όσο είναι μαζί σου, να μην της ανήκει δηλαδή ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Ουτοπικό βέβαια στη σημερινή εποχή…

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 13:54:03

Δημοσίευση: το χα σιγουτο οτι θα βγει το 13 μεσα στην βδομαδα..ελπιζω να τριτώσει Εγώ απο την άλλη, ευελπιστώ να υποβιβαστεί κατά μία δεκάδα ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 13:55:25

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: πωρε γαμωτο , το χω λιωσει το total eclipse  :cry: Όπως όλοι οι γούτσου-γούτσου τύποι άλλωστε… R.I.P. φωνάρα :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 15:27:54