Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14956)

Θέμα: Πρότυπα ομορφιάς στις γυναίκες

Δημοσίευση: μοντελε κορμακι με τουρλοτο κωλαρακι και βυζι 2αρακι Αν το κάνεις και μέχρι 1,63 είμαι μαζί σου!

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 19:37:07

Θέμα: Lily Philips 23χρονη έκανε σεξ με 101 άνδρες και προωθεί τον φεμινισμό

Δημοσίευση: Να συνδράμουμε να το σπάσει το κορίτσι· δε νομίζω να δυσκολευτούμε, μόνο χρονικά δεν ξέρω αν βγαίνει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 20:55:47

Θέμα: Annie Knight θέλει να γαμηθεί με 600 μέσα σε ένα χρόνο

Δημοσίευση: Αν έρθει Ελλάδα, μας βλέπω να παίρνουμε νούμερο σαν τα τυριά του σούπερ (προσωπικά έχω ήδη πάρει πέντε :-) )

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 21:04:38

Θέμα: θέλει να γαμηθεί με 600 μέσα σε ένα χρόνο

Δημοσίευση: Να πάρει βοηθό αν δεν προλαβαίνει Φαντάσου να την πηδάς και να είναι όλη την ώρα στο κινητό  να επεξεργάζεται αιτήσεις… :shy:

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 21:07:05

Θέμα: Sex: Μύθοι και πραγματικότητα

Δημοσίευση: Πάντως νομίζω ότι μια συνάφεια του μεγέθους με εκείνο της μύτης πρέπει να υπάρχει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 21:11:17

Θέμα: 11 ενδιαφέροντα στοιχεία για το σεξ που δεν ξέρεις

Δημοσίευση: Καταρρίφθηκε και ο μύθος του πονοκέφαλου ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 22:49:16

Θέμα: Πόσο συχνά σε μια μέρα σκέφτονται το σεξ άνδρες και γυναίκες

Δημοσίευση: Το θέμα είναι ποια είσαι διατεθειμένος να αφήσεις; Αν έχεις σεξ στο πιάτο θα επιλέξεις το φαγητό ή να πας για ύπνο; Το ανάποδο όμως δεν ισχύει, εκτός αν είσαι κομμάτια που και πάλι σεξ θα βλέπεις στον ύπνο σου :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 22:55:39

Θέμα: Διαφορές του σεξ από τον έρωτα

Δημοσίευση: Ο έρωτας χωρίς (καλό) σεξ ατονεί, το σεξ είναι αυτάρκες!

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 23:08:11

Θέμα: Τα μεγέθη των γυναικείων κώλων σε όλο τον κόσμο

Δημοσίευση: Έφυγα για Ασία (απωθημένα είναι αυτά) :shy:

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-22 23:13:39

Θέμα: Salma Hayek

Δημοσίευση: Δυναμίτης η Salma. Τι να λέμε τώρα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:03:50

Θέμα: Lily muni

Δημοσίευση: Ααααχ! Μεγάλο απωθημένο τα ασιατάκια… (BTW, ωραίο όνομα :P )

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:06:00

Θέμα: Jennifer Lawrence

Δημοσίευση: Αυτή θα γαμιεται χωρίς αύριο Βγάζει κάτι τρελά άρρωστο  :bistroseks:

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:11:02

Θέμα: Scarlett Johansson

Δημοσίευση: Διαχρονικό υπέρμουνο

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:26:59

Θέμα: Margot Robbie

Δημοσίευση: Κουκλάρα από τις λίγες

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:29:45

Θέμα: Jessica Alba

Δημοσίευση: Δυνατό μωρό (παλιότερα) και πανέξυπνη γυναίκα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:37:17

Θέμα: Monica Bellucci

Δημοσίευση: Απλά το απόλυτο θηλυκό! Ευτυχώς έφερε στον κόσμο της Deva Cassel για να μας τη θυμίζει κάπως…

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:44:45

Θέμα: Deva Cassel

Δημοσίευση: Πολύ καλό το μήλο, αλλά έχει δρόμο για να γίνει μηλιά!

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:53:47

Θέμα: Sofia Vergara

Δημοσίευση: Sofia Kormara! Viva Colombia!

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 10:59:21

Θέμα: Angelina Jolie

Δημοσίευση: Απλά Θεά! Στα νιάτα της (και μας) είχε πέσει τρελό σοβάτισμα για πάρτη της, εξού και το Lara (Croft) κωλάρα! BTW, η Tiffany δεν τη θυμίζει στην 7η φωτό;

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 11:14:37

Θέμα: Θεωρείται κέρατο το σεξ με εκδιδόμενη;

Δημοσίευση: Προφανώς και είναι! ΑΛΛΑ, το κέρατο με άλλη γκόμενα μπορεί να σου πηδήξει τη σχέση, ενώ με εκδιδόμενη τη φτιάχνει! ;)

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 11:30:30

Θέμα: Αηδιάζετε ποτέ με τα γλωσσόφιλα;

Δημοσίευση: Μόνο αν δεν έχουν φρεσκάδα/ευχάριστη μυρωδιά δεν τα απολαμβάνω. Να αηδιάσω όμως μπαααα

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 21:04:23

Θέμα: • Τι είναι για σας καλό σεξ; ❓

Δημοσίευση: …αν βλέπεις ότι γουστάρει και η άλλη, τότε εγγυημένα είναι καλό το σεξ. Για μένα καλό σεξ περιλαμβάνει γλωσσόφιλα, πίπα μέχρι δακρύων, στο λαρύγγι, γλυφομούνι, ξέσκισμα στο μουνί και γλυκό κωλογαμήσι. Αρκεί να υπάρχει χημεία και από τους δυο. Συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω την εγκεφαλική σύνδεση, την ευθυγράμμιση αναγκών και πράξεων χωρίς πολλά λόγια και την ευχάριστη σκέψη που σε συνοδεύει αμέσως μετά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 21:32:29

Θέμα: Ευτραπελα που εχουν συμβει κατα τη διαρκεια του σεξ

Δημοσίευση: Αυτη Στην αρχη αυτη επαθε σοκ, μετα επαθα εγω σοκ που δεν το ηξερα, μετα επαθε ο αλλος σοκ απο κατω γιατι η τυπισσα ειχε πρασινισει δεν του ανοιγε και ψελιζε δικαιολογιες στο θυροτηλεφωνο. Εγω ντυθηκα, ανοιξα την πορτα και βγηκα εκεινη μου μιλουσε ουτε θυμαμαι τι ελεγε. Ανοιξα την εξωπορτα τον βλεπω φατσα φορα, και ο τυπος με ρωτησε αν ειναι πανω η Μαρια. Λεω με ενα υφακι εσας δεν σας εχω ξαναδει στην πολυκατοικια οποτε παρακαλω χτυπηστε και περιμενετε να σας ανοιξουν. Εν τωμεταξυ ο τυπος ηταν διπλασιος απο μενα, γομαρι κανονικο. Αρχισα να περπαταω και σταματαω πισω απο τη γωνια μηπως ακουσω. Αυτος τελικα μπηκε, την συναντησε και η ηλιθια τον ρωτησε αμα με χτυπησε. Παιρνει ο αλλος στροφες κατεβαινει τρεχοντας να με βρει, φωναζε βρισιες καντηλια και τον βλεπω να βγαινει. Εβαλα μια τρεχαλα σαν να μην υπαρχει αυριο. Δεν εμαθα τιποτα μετα, δεν της ξανασηκωσα το τηλεφωνο. Το έκανα εικόνα και κλαίω :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 22:11:03

Δημοσίευση: οταν το μουνι μυριζει ψαριλα με πιανει αναγουλα Όντως… Μπακαλιάρος χωρίς ξαλμύρισμα :uglycry:  Μου έκατσε πολύ έντονα με μια γκόμενα στα 16 και από τότε για πολλά χρόνια τεστάριζα με δακτυλοσκόπηση τη μυρωδιά για να ξέρω να αποφύγω το σπατουλαριστό.

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 22:16:02

Δημοσίευση: Μια φορά που το κορίτσι ήταν στα 4 στο κρεβάτι και εγώ όρθιος, στην προσπάθεια να ανέβω κι εγώ, στηρίχτηκα με το γόνατα, έσπασα 3 τάβλες και βυθιστήκαμε άγαρμπα (ευτυχώς χωρίς κατάγματα). Σπάσιμο προφυλακτικού και κλανίδια εκατέρωθεν νομίζω έχουν συμβεί σε όλους λίγο-πολύ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 23:07:51

Θέμα: πληρωμένο σεξ

Δημοσίευση: Ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας -μη γίνουμε sex police- και ανάλογα τη μέρα, ώρα και διάθεση μπορεί να του βγει διαφορετικά. Αν ξέρεις τους χρόνους σου, γνωρίζεις και πόσο κενό έχεις να γεμίσεις, οπότε το πώς θα το κάνεις δεν είναι πάντα ίδιο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 23:24:04

Θέμα: Σεξ και καύσωνας

Δημοσίευση: Πέρα από το ac, στάσεις χωρίς πολλές επαφές (στα 4) και -χωρίς πλάκα- έχεις στο περικάρπιο ένα τενιστικό περικάρπιο για να σκουπίζεις τον ιδρώτα από το πρόσωπο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 23:35:01

Δημοσίευση: Θυμήθηκα δύο ευτράπελα με την ίδια γκομενα… 1) Είμαστε στο φοιτητικό σπίτι, τα έχουμε πετάξει όλα και μόλις ετοιμάζομαι να την ξαπλώσω για γλείψιμο, μπαίνει μέσα ο -αρσενικός- σκύλος μου (δεν είχε κλείσει καλά η πόρτα του δωματίου) και πάει να καρφώσει τη μουσούδα του στο μουνί της. Επειδή τον είχαμε δει ξαφνικά δίπλα μας, χεστήκαμε… τον έβγαλα κακήν-κακώς εκτός δωματίου και πάλι επί τω έργω 2) Στο ίδιο σπίτι, χωρίς a/c σε μέρα καύσωνα, σεξάκι ιεραποστολικό και έχω ιδρώσει τόσο πολύ που στάζει ο ιδρώτας από τα φρύδια μου στα μάτια της, οπότε την πιάνει ένα απίστευτο τσούξιμο και κοπήκαμε τελείως

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-23 23:49:54

Θέμα: Το πιο περίεργο σημείο που έκανες σεξ

Δημοσίευση: (προπολεμικά) σε παραλία καβάτζα της Αττικής, αρχές Ιουνίου, απογευματάκι, με την άμμο να κολλάει στον κώλο της γκόμενας και στ’ αρχίδια μου. Μέσα στο νερό δεν συνεχίστηκε, γιατί κυκλοφορούσε τότε η ιστορία/ αστικός-μύθος ότι υπήρχε πιθανότητα να βεντουζάρουμε και ως πιτσιρίκια την είχαμε φάει αμάσητη Άλλη φάση σε υπόγειο πολυκατοικίας, στα όρθια έξω από τις αποθήκες με κόντρα μια μεταλλική πόρτα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-24 00:03:43

Θέμα: Η γριά η κότα έχει το ζουμί... Με ποια ηλικία μάξιμουμ πηγαίνετε;❓

Δημοσίευση: Σαν προδιαγραφή και το 55 αν είναι ντούκι μια χαρά το αλέθει ο μύλος, αλλά δε μου βγαίνει το αγαπημένο γλειφομούνι, γιατί αν δεν έχει φρεσκάδα δεν…  Σε κορίτσι της δουλειάς, τα -πραγματικά- 40 νομίζω είναι ταβάνι. Εννοείται βέβαια, ότι δε ζητάμε ταυτότητα, οπότε αν έχει ανάψει η φάση και δείχνει μικρότερη, ας είναι όσο θέλει!

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-24 00:19:05

Forum Tasks