Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15020)

Θέμα: Αγαπημένο Φαγητό

Δημοσίευση: Χταπόδι στο φούρνο με πατάτες φούρνου μήπως μπερδέψαμε τα threads;  :hahaha: Βρήκα ποιος το είχε ξεκινήσει και όλοι οι παπάρες παρασυρθήκαμε… @Pe27 πάρτο αλλιώς! :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-10 20:52:12

Θέμα: Γκλάμουρας και GDE

Δημοσίευση: πως είναι στάσιμη η κατάσταση, τώρα έκλεισαν τα γραφεία Ε πες τα, με τις κλαψομούνες· ούτε μήνας δεν έκλεισε…

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-10 20:55:57

Θέμα: πρόβλημα στη στύση

Δημοσίευση: πόσες φορές το μήνα Doctor Gpd? Ρε λες να μας λέει παπαριές και το nick του να είναι αρχικά, του τύπου George Papadopoulos Dr ; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-10 21:07:33

Θέμα: Σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Δημοσίευση: . Και λέει ότι όλα αυτά γίνονται για το χρήμα αλλά όπου το έχουν πετύχει πχ Αμερική ή Σουηδία οι αυτοκτονίες είναι άπειρα περισσότερες από εμάς  Ε ας τους μιμηθούμε Προφανώς γίνονται για το χρήμα (που κινεί τον κόσμο), αλλά θα σταθώ μόνο σε αυτό που επισήμανα, γιατί το έχω κάνει στη στατιστική. Αυτό που λένε -για τις σκανδιναβικές χώρες τουλάχιστον- είναι ότι έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό of reported suicides. Έλα λοιπόν και πες μου τώρα, στην Ελλάδα -που δε θα σε κηδέψουν αν δηλωθεί- πόσες αυτοκτονίες καταγράφονται ως ατυχήματα…

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-10 21:14:00

Θέμα: Αγαπημένο Φαγητό

Δημοσίευση: είσαι λάθος δε είπα ότι τα έφαγα, τα ανέφερα σα αγαπημένα μου φαγητά που μάλιστα έχω χρόνια να φάω... Α σόρρυ! Το ίδιο ισχύει και για το φιλέτο γλώσσας; Γιατί αν έχεις τόσα, δεν είναι πλέον αγαπημένο φαγητό, αλλά μενού εστιατορίου! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:02:19

Δημοσίευση: relax λίγο, μαζεύτε κανά φράγκο Με το ζόρι κρατιέμαι, αλλά μαζεύω γιατρέ! Λες να κάνουμε πρόωρη Ανάσταση;

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:05:34

Θέμα: Κλειώ

Δημοσίευση: θα εχει ανατίμηση τοτε ? ειδα π εγραφε διπλα στην τιμη εως 31/03 αλλα δεν ασχοληθηκα περεταίρω . Εεεεε θα βρεις ανετα πιστευω Μέχρι Παρασκευή ήταν φουλ· περιμένω μπας και κάτσει ακύρωση, μετά οι δύσκολες μέρες. Οπότε τη βλέπω την 25η να μου κάνει έπαρση!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:07:30

Θέμα: Σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Δημοσίευση: γυριστε το παλι στα γαμησια ρε Μπορούμε και να το συνδυάσουμε… Αν δε βρεθεί χρήμα να γαμήσουμε, μας βλέπω να αυτοκτονούμε! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:17:23

Θέμα: Ονόμασε ένα πράγμα που είναι καλύτερο από το σεξ.

Δημοσίευση: μια φορά μετά από ένα αξέχαστο ραντεβού σε ξενοδοχείο με γνωστή ρωσίδα του glamour, παίρνω σουβλατζίδικο για να αναπληρώσω καμένες θερμίδες (6 εκτονόσεων) και λέω γεια σας θα ήθελα δύο πίπα από όλα  :bouki: Και σε ρώτησε αν θέλεις να βάλει και καμία… κώλο; :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:20:54

Θέμα: Φίλοι με προνόμια! Έχεις εσύ;

Δημοσίευση: Θα κοιτάξω τις συνομήλικες που ασκούν το επάγγελμα, γιατί αν ήταν καθηγήτριές μου θα έχουν βγει σε σύνταξη… :geroksouras:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:24:52

Θέμα: Κάνεις στοματικό σεξ;

Δημοσίευση: γλυφω μουνακια Χαλεπά εσύ; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:26:44

Θέμα: Ερωτική επαφή: Τελικά, ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για σίγουρη απόλαυση;

Δημοσίευση: Ρε άμα είμαι κουρασμένος εγώ και νυστάζω.. Θα γαμήσω, δεν λέω, αλλά δεν θα είμαι στο 100%!! Και τι μ’ αυτό; Ακόμα και στο 50% να είναι το σόι, για άλλους είναι 150% ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:30:28

Θέμα: Ιωαννα Τούνη

Δημοσίευση: ο κόσμος χάνεται και δαύτη χτενίζεται Τώρα που θα βρίσκεται Ελλάδα, παίζει να την κάνω πελάτισσα; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:40:12

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: Τι μπασκετάρα ήταν αυτή σήμερα απέναντι στη δαιμονισμένη κυριολεκτικά Παρί; Δωράκι για τα γενέθλια του Θρύλου! (ελπίζω σιγά-σιγά να σκάσουν οι αμπάσκετοι που ζητάνε… χερά!)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 00:53:49

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: Barry White? (Μ)Πάρι κώλο!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 01:04:05

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα γκάιζ!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 07:58:53

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: Το φιλοσοφήσαμε τόσο που βλέπω να παίρνουμε το Πα-Πάρι!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 09:42:04

Δημοσίευση: πελάτισσα; δεν θα δεις φράγκο Σιγά μωρέ… μια κόμμωση δε θα έχει να πληρώσει;

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 09:43:04

Δημοσίευση: θαύματα γίνονται Θα σηκωθεί και του ξούρα δηλαδή;

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 09:44:37

Θέμα: Σαν Σήμερα

Δημοσίευση: Η 10η Μαρτίου είναι η 69η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (70η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 296 ημέρες. Γεγονότα     1925 - Ιδρύεται ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς Σαν σήμερα 10 Μαρτίου αθλητική ανασκόπηση Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας στην Ελλάδα και τον κόσμο 1925: Ιδρύεται ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, έπειτα από τη συνένωση μελών του Πειραϊκού Ποδοσφαιρικού Ομίλου και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς. Η ιστορική αυτή συνέλευση στον Πειραιά δίνει ζωή σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους αθλητικούς συλλόγους στον λαοφιλέστερο και πιο επιτυχημένο αθλητικό σύλλογο της χώρας. Ο Ολυμπιακός θα εξελιχθεί σε ΘΡΥΛΟ, σύμβολο της πόλης και κυρίαρχη δύναμη στον ελληνικό αθλητισμό. :thrylos: 101 χρόνια και δεν είναι αρκετά… (διόρθωσα λίγο τα κείμενα)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 10:12:49

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Όπως αναφέρει το Wine Institute, το Βατικανό καταναλώνει το περισσότερο κρασί στον κόσμο, δηλαδή 74 λίτρα κατά κεφαλήν το χρόνο. Αυτό πρακτικά σημαίνει 2 φορές παραπάνω από την Ιταλία. Επίσης, αν η Καλιφόρνια ήταν χώρα κι όχι πολιτεία, θα ήταν 4η σε παραγωγή κρασιού στον κόσμο, μετά τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Το τσούζουν τελικά οι ιερείς και οι ηθοποιοί!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 10:15:44

Δημοσίευση: Ναι θα χει ένα φακίρη να του παίζει φλάουτο να σηκωθεί Fuck-ίρη; Όνομα Πάκι είναι αυτό; :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 10:19:24

Δημοσίευση: Θα σε πληρώνει με stories... :P Ωραία ιδέα! Θα αυξηθεί και η πελατεία, τώρα που έρχονται καραβιές από το Ντουμπάι…

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 10:21:51

Θέμα: Priamos Boutique Hotel Ηλιούπολη

Δημοσίευση: Επειδή στις επόμενες 1-2 εβδομάδες ενδέχεται να κλείσω μια συνάντηση προς τα κάτω και δεν κινούμαι γενικώς εκεί, έχει κανείς άποψη; Λ.χ. πάρκινγκ βρίσκεις ή να αφήσω το αυτοκίνητο σε κανέναν σταθμό και να πάω με μετρό; Στα υπόλοιπα φαντάζομαι θα είναι σαν τα άλλα της αλυσίδας.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 11:16:05

Θέμα: Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!

Δημοσίευση: λέτε να διαλέξω ετούτην; Κι εγώ εκεί είμαι! Μου αρέσει που λένε ότι είναι και τρελιάρα, αφού τα πάω καλά μαζί τους. τώρα που κάποιες λάκισαν λόγω συνθηκών πάρε και από δω και μην περιμένεις το ΦΦ, είναι δικό μου! Επειδή μπορεί και να μην είναι δικό σου, μη μου αγχωθείς, θα ρίξω ένα και για σένα ;) Αλκηστη κ καμιλ ! Και Αναστασία ή Αντριάννα αν θα έχουν επανέλθει μέχρι να εξαργυρώσουμε (ένας από τους δύο μας θα είναι νικητής να ξέρεις...)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 17:38:25

Δημοσίευση: δεν ξέρω τίποτα, δεν είδα τίποτα και ότι ήξερα το ξέχασα Σκληρός και αδιάλλακτος. Μια φορά όμως, τη σύσταση/προτροπή την έκανες σε αυτούς που έχουν μυαλό να καταλάβουν ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 17:41:06

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: όσοι χάνουν στην αγάπη κερδίζουν στα χαρτιά... πρέπει να αρχίσω το πόκερ μου φαίνεται Αντιθέτως... στην αγάπη πρέπει να το ρίξεις, γιατί και το τζόκερ στην κατηγορία "χαρτιά" πάει!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 18:18:56

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Ναι στο σαιτ ηταν , αλλα στην ανακοινωση για τις διαθεσιμες δεν την ειχαν μεσα...μπορει να αδιαθετησε ή να πηρε ρεπο..για να δουμε τις επομενες μερες στο site πάντως την είχε χτες βράδυ.. Φόρτωσε σήμερα το γραφείο, ήρθε και το Καμιλάκι!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 21:42:10

Δημοσίευση: Από τα 200 στα 300 και χωρίς να αναφέρει τις υπηρεσίες της. Καταπληκτικά θα πάει αυτό! Κρίμα, γιατί θεωρώ ότι και τα 200 τα άξιζε. 300 όμως και όλα φλου… too much. Ακριβώς όπως το πε κάντε κράτει κάτι εννοεί από πίσω …… ίσως του ξέφυγε ….. Κρατιούνται ωρέ τα παλικάρια μαντρωμένα;

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 21:47:13

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Γύρισε σήμερα και είναι και φορτωμένο το ρόστερ σε σχέση με τις τελευταίες εβδομάδες Όσο υπάρχει η όποια κοπέλα σε σάιτ γραφειου να μη ανησυχείς … Δες την πρώτη πρότασή σου και δες τι έγραψα ακριβώς απο πάνω… :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-11 21:51:22