Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15031)

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: 14 κορίτσια σήμερα από 10 που μέτρησα προχτές ανεβαίνει η ομάδα άντε να πάμε και στα 25 τώρα Μακάρι. Την Αναστασία δε βλέπω μόνο και ήταν η επόμενη που είχα αποφασίσει γμτ :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:33:26

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Πρέπει να του αλλάξουμε όνομα έχει τόσο καιρό να κερδίσει τι γκαστονε αρχιγκαντεμιξ είναι μητσοτακη θα τον λέμε σε λίγο Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλας. Σκάρτο δίμηνο έχει περάσει και μάλιστα κερδίζοντας με το -καταραμένο για μένα- 2!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:34:55

Θέμα: Φίλοι με προνόμια! Έχεις εσύ;

Δημοσίευση: Και με μια γίνεται δουλίτσα Με μία ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνει σχέση ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:37:12

Θέμα: Κλειώ

Δημοσίευση: Ξανάγινε ανεξάρτητη ξέρει κανείς ; Ναι. Έχω επικοινωνήσει μαζί της...

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:38:31

Θέμα: Σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Δημοσίευση: Το ότι αλλάζει ναι ισχύει οι νέες γενιές δε το κοιτάνε  Από τη άλλη ήταν υπερβολή ο τρόπος που μας μεγάλωναν να σκεφτόμασταν το καθετί μη πει ο τάδε κάτι αλλά από τη άλλη φτάσαμε στο άλλο άκρο δε υπάρχει κανένα μέτρο και σεβασμός . Οπότε ναι μπορώ να πω πως αναπολώ τα χρόνια της δεκαετίας του 80 αρχές 90 Εγώ όπως σου έχω ξαναπεί, μετά από το στραπάτσο που είχα πάθει, πλέον πραγματικά στα παπάρια μου! Και δεν είναι θέμα έλλειψης μέτρου ή σεβασμού. Απλά -χωρίς ποτέ να παραβιάζω τα όρια των άλλων- δε σκοπεύω να (ξανά)θυσιάσω τη ζωή μου για κανέναν παπάρα ή καριόλα που θα έχει άποψη ποιο είναι το σωστό... για μένα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:41:23

Θέμα: Πώς θα κάνετε περισσότερο σεξ

Δημοσίευση: Για αυτό παίρνω βίζιτες εγώ σα πρόγραμμα διατροφής είναι η γυμναστική μου Οι βίζιτες μαζί σου αντί για "MegaGym" λένε "Me-gaMoon" :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:43:13

Δημοσίευση: Δε είπα ότι δε σέβεσαι ή ότι δε υπάρχουν εξαιρέσεις . Ομως σκέφτομαι ένα τυχαίο παράδειγμα  Παλιά έκανε μια μαλακια το παιδί στο σχολείο και αν ο καθηγητής φώναζε το γονέα το παιδί έτρεμε  Τώρα αν του βάλει αποβολή πάει ο γονέας και μαλώνει τις καθηγητές και κάνει φασαρία  Και μετά όλα τα παιδιά γίνονται όπως γίνονται  Ε όχι προτιμώ τη παλιά γενιά όχι αυτή Άλλη συζήτηση αυτή και συγγνώμη αλλά αυτό είναι θέμα γονέων, οι οποίοι μεγάλωσαν τις δεκαετίες που αναφέρεις. Επομένως, μήπως δεν ήταν και τόσο καλά, βλέποντας πόσο μαλάκες είναι η γενιά μας σαν γονείς; Τροφή για σκέψη αυτό...

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:49:11

Θέμα: Πώς θα κάνετε περισσότερο σεξ

Δημοσίευση: 4 Γκολακια που έβαλα σε μια πριν λίγο πόσες θερμίδες είναι ; Ούτε τα μισά κεφτεδάκια από όσα κατεβάζεις στην καθισιά σου :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:49:59

Δημοσίευση: Για αυτόν είναι πολύ και το ξέρεις θυμήσου πως μας πήγαινε τρένο τέλη της χρονιάς Εσύ καλύτερα να θυμηθείς ότι πέρυσι την πρώτη του νίκη την έκανε τέτοια εποχή, ξανακέρδισε μετά από κανένα μήνα-δίμηνο και στο τρίτο τετράμηνο πήρε τα πάνω του, όπως λες. Κοινώς, δεν υπάρχει μοτίβο στην κωλοφαρδία...

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:53:16

Δημοσίευση: Ανέφερα όπως είπα ένα τυχαίο παράδειγμα θα μπορούσα να έχω πει κάτι άλλο  Και όσο αφορά τη ερώτηση σου δε θεωρώ ότι φταίνε οι γονείς μας για το πως είναι η δική μας γενιά σα γονείς  Φταίνε τα κινητά που έχουν καταργήσει τόσες παιδικές δραστηριότητες ξακαθαρα τόσες χαρές που είχαμε , τόσα παιχνίδια που κάναμε σα παιδιά , τώρα βλέπεις βγαίνουν σε καφέ ή σε κλαμπ οι νέοι και δε φλερτάρουν δε μιλάνε καν είναι με ένα κινητό στο χέρι στο ίδιο τραπέζι Και φταίει και η πλύση εγκεφάλου από τα συστημικά μέσα ενημερώσεων να μας περάσουν το διαφορετικό για σωστό Εν μέρει συμφωνώ, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά που αναφέρεις με τα οποία διαφωνώ κάθετα. Και εξηγώ... από παρέες που έχουν παιδιά, όλα έχουν κινητά, τάμπλετ, κ.λπ. Ωστόσο, από το πόσο χρόνο επενδύουν οι ίδιοι στα παιδιά τους, αν κάνουν δηλαδή κάποιες κοινές δραστηριότητες, και από το βαθμό ενασχόλησης των παιδιών με άλλα πράγματα (κυρίως αθλητισμό) εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η έκθεσή τους στην τεχνολογία... Όσο για το κινητό στο χέρι, μην τρελαθούμε ότι οι 40+ δεν κάνουν το ίδιο. Ειδικά οι γυναίκες δεν κάνουν άλλη δουλειά...

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 01:59:46

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 02:02:17

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Έχουμε εικόνα αν έχει επανέλθει η επικοινωνία σε μια κανονικότητα ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 02:07:47

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Το ότι ανεβαίνουν οι τιμές και πάει από όταν κλείσαν τα γραφεία δε το σχολιάζει κανείς … κάθε μέρα όλο και κάποια πάει 170-180-200 σιγά σιγά θα πάνε όλες Πριν λίγους μήνες ο μέσος όρος 150 να θυμίσω Το θέμα είναι όταν θα υπάρξει κάποια επάνοδος (με όποιο όνομα), αν αυτή θα γίνει με τιμές που θα οδηγήσουν σε μια ορθολογικοποίηση λόγω ανταγωνισμού ή θα εναρμονιστούν με τις τιμές που δείχνουν να διαμορφώνονται...

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 02:09:42

Δημοσίευση: και τι λέω εγω σαν ρεζουμέ??? ότι προτιμώ την εποχή χωρίς καθόλου κινητά , ούτε καν για εμένα.... No way, sorry! Το ποτάμι πίσω δε γυρίζει... Καλό είναι να κοιτάξουμε πώς θα κάνουμε τη βέλτιστη χρήση των δυνατοτήτων που μας προσφέρονται!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 02:11:38

Θέμα: Κλειώ

Δημοσίευση: Στα πόσα είναι τώρα αν επιτρέπεται να ειπωθεί ; Από τη στιγμή που είμαστε στο νήμα της, δε θεωρώ ότι είναι κακό να το πούμε... 120/hr σχεδόν all-inclusive, χωρίς πίσω σύστημα. Συναντήσεις κάνει Priamo Ηλιούπουλης, ενώ για αλλού υπάρχει έξτρα χρέωση μετακίνησης (20; ), για ραντεβού 2 ώρες+ Έμαθα όμως ότι από τον άλλο μήνα το πάει 150... κλαψ!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 02:38:37

Θέμα: Θα πληρώνατε ποτέ με κάρτα για να γαμήσετε;

Δημοσίευση: Ανάλογα ποιος θα μας ελέγξει. Φαντάσου να σου βγάζει το λογαριασμό στη πιστωτική η σύζυγος σου που δουλεύει σε τράπεζα η μια γνωστή της . Δε περιγράφω άλλο .. Ρε μάγκες, στην εποχή του τηλέγραφου ζείτε που σας βγάζει άλλος τους λογαριασμούς ή/και τους παίρνετε τυπωμένους; Όλα από το κινητό και κανένας λογαριασμός...

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 02:50:51

Θέμα: 10 κοπλιμέντα που οι γυναίκες εκτιμούν και με το παραπάνω

Δημοσίευση: Της αφιερώνεις ΛΕΠΑ το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσυυυυυυυυυυυυ Κορμί θανατηφόρο βασανησουουουου Ιδανικό για γυναίκες κύκλου, με γαλλικά και πιάνα... :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 02:52:51

Θέμα: Πρωταθλήτριες στο «κέρατο» οι Ελληνίδες

Δημοσίευση: Αν ο οποιοσδήποτε αποδεχόταν παραδεχόταν ότι δε είναι μονογαμικό ον δε θα υπήρχαν σχέσεις και γάμοι και οικογένειες  Ποια γυναίκα θα θέλει να ναι μαζί σου αν ξέρει ότι θα γαμας όποια θες όποτε θες ;  Καί φυσικά και το αντριστροφο για το άλλο φύλο Το ένα δεν προϋποθέτει το άλλο (σχέση, γάμος, οικογένεια) Τα περισσότερα είναι κατασκευάσματα των θρησκειών για να κρατάνε μια -τρόπον τινά- συνοχή και του θεσμικού δικαίου, για λόγους κυρίως περιουσιακούς/κληρονομιάς. Τα πράγματα είναι πιο απλά, αλλά δεν μπορούμε να τα δούμε, γιατί οι περισσότεροι είμαστε εγκλωβισμένοι λόγω του τρόπου που μεγαλώσαμε και της κοινωνίας που ζούμε.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 03:00:08

Θέμα: Ερωτική επαφή: Τελικά, ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για σίγουρη απόλαυση;

Δημοσίευση: Με τη γυναίκα να είναι στο κατάλληλο mood κάθε ώρα είναι καλή Ε ναι. Εμείς (σχεδόν) πάντα έτοιμοι είμαστε!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 03:02:50

Θέμα: Το πιο περίεργο σημείο που έκανες σεξ

Δημοσίευση: Α τώρα που το θυμήθηκα σε παιδική χαρά ξημερώματα χειμώνα (πίσσα σκοτάδι) μετά από club  Πριν 25 χρόνια βέβαια Γαμηθήκατε να παίζετε και σας πήρε η χαρά; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 03:05:58

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Βράδυ κοντοσούβλι χοιρινό με πατάτες τηγανιτές Πώς σκ τρως δύο κυρίως τη μέρα και μάλιστα συνήθως με κρέας και δεν έχεις γίνει βούβαλος; (εκτός αν είσαι, χαχαχα)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 03:09:31

Θέμα: Καλύτερο ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Δημοσίευση: Πιο είναι καλύτερο το πριβέ ή το Μπιλ ; Οι περισσότεροι προτιμούν Βασίλη, αλλά προσωπικά επιλέγω το Prive όταν είμαι κέντρο, γιατί δε θέλω να παίζω με τις πιθανότητες αν θα πάρω ανακαινισμένο ή μη δωμάτιο, ούτε γουστάρω αναμονές.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 03:12:42

Δημοσίευση: Ότι ανεβαίνει στη Ελλάδα δε κατεβαίνει ….. ΝΟΜΟΣ ….. Παντού γίνεται αυτό·μη μπερδεύεσαι. Απλώς στην Ελλάδα ζούμε.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 07:40:30

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Καλά δε είπα ότι είμαι και αδύνατος ούτε και βόδι όμως  Πάντα τρώω δυο κυρίως κάθε μέρα  Σκ όντως συνήθως έχει κρέας το μενού Κρέας τρως, κρέας δίνεις σαν να λέμε :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 07:41:45

Δημοσίευση: στο τέλος παίρνω φόρα Gpdη πάρε φόρα, σε θέλει όλη η χώρα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 09:48:20

Δημοσίευση: Να ήταν τεχνητό όλο αυτό για να ανέβουν οι τιμές ; Προσωπικά δεν το πιστεύω, ούτε μπαίνω στη διαδικασία να σκέπτομαι έτσι. Με απασχολεί μόνο το αποτέλεσμα και εκ των υστέρων κρίνοντας την κατάσταση, διαμορφώνω κρίση για το μέλλον…

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 09:51:04

Δημοσίευση: καλά που δεν με έκανες και πόντιο Gpdήδη Πρέπει να κάνει ρίμα ρε!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 10:20:32

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Το τροπικό δάσος του Αμαζονίου υφίσταται με διάφορες μορφές τουλάχιστον εδώ και 55 εκατομμύρια χρόνια. Το 37% του οξυγόνου που υπάρχει στην ατμόσφαιρα παράγεται στο δάσος αυτό και είναι φυσικά το μεγαλύτερο τροπικό δάσος του πλανήτη μας. Κι αν συνεχίσουμε έτσι, θα καταφέρουμε να το έχουμε εξαλείψει σε 200 χρόνια… :-(

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 10:27:17

Δημοσίευση: σε λίγο θα μας πετάξεις και στοίχο Ο πρώτος θα είναι ή ο τελευταίος; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 12:13:07

Θέμα: Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!

Δημοσίευση: Το θέμα όμως είναι να υπάρχει και ανταγωνισμός. Έτσι είναι… τα μονοπώλια/ολιγοπώλια δεν κάνουν καλό!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-09 15:21:08