Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15055)

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: καλύτερα να ανοίξει ενα γραφειο με Ελληνίδες  επωνυμες και πορνοσταρ ντοπιες αλλα και του εξωτερικου και να μας βγαλει καρτα μελους με ενα ff καθε μηνα και στο δευτερο ραντεβου 50% εκπτωση Δεν μπλέκω εγώ με τάνες :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 11:40:32

Θέμα: Daniela Antury

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 12:09:11

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Πέρσι σίγουρα δεν κέρδισες. Όχι ότι το 2024 είχε σαρώσει… Ας ελπίζουμε να βγω σύντομα! Εχω χάσει το μέτρημα πόσες συνεχόμενες σερί ήττες έχω! Κάπου στις 140-150 υπολογίζω αλλά μπορεί να λέω και βλακείες Νομίζω αδικείς τον εαυτό σου· από τη νίκη στο Golden μέχρι Μάιο 2025 είχες γράψει -αν θυμάμαι καλά- 0/85. Βάλε και 20-25 ακόμα το πολύ (γιατί απείχες ένα διάστημα). Στο λέω γιατί αν συνεχίσω το σερί μέχρι Μάιο-Ιούνιο θα σε προσπεράσω :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 15:00:57

Θέμα: Πόσα χαλάτε στις πουτάνες ανά μήνα;

Δημοσίευση: Δεν πιστεύω να πάω τόσο μακριά για να τη πάρω... Με το καλό! Θα φροντίσω να έρθω να το ασημώσω με το μικρό ιταλικό αδερφάκι Υ.Γ. Αν κατάλαβα καλά, είπες πως αν φύγω εκτός και μαζευτώ με τα εσκορτάκια σε καμία 20ετία παίρνω Ferrari; Σκιάχτηκα τώρα… :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 15:23:52

Θέμα: ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: τα ειδατε ολαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Είναι από τις φορές που μόνο συγχαρητήρια μπορώ να πω! Παίξατε απίστευτα πιο μυαλωμένα σε ένα παιχνίδι που εμείς δεν κατεβήκαμε ποτέ… Κανονίστε τώρα με τις ζέλες! Έλειπε ο ελκααμπι. Και να’ ταν μόνο αυτό… δε βλεπόταν η ομάδα σήμερα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 07:07:37

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: 40 για Κυριακή είναι οκ, για Πέμπτη θα πρέπει να πέσουν μάλλον προς το παρόν. Σωστό, απλά μιλάμε για τους ενεργούς από Δευτέρα, γιατί αν κάποιος ξεκινήσει από Παρασκευή ή Σάββατο θα καταφύγει μοιραία σε σπαμάρισμα ανελέητο…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 08:54:38

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: θέλω να δοκιμάζω Michel moore αλλα φοβάμαι μην είναι οι φωτογραφίες παμπάλεες Κοίτα, επειδή υπάρχουν πληροφορίες γι’ αυτήν, φέτος θα 40ρίσει. Οι φωτό μέσα στην καρτέλα του γραφείου που αποδίδουν αυτό που θα δεις είναι η πρώτη και οι δύο τελευταίες, λόγω χειμώνα ωστόσο έρχεται πολύ περιποιημένη και πλησιάζει την εικόνα των άλλων φωτογραφιών. Για μένα αξίζει, απλά με την τωρινή επάνοδό της τα 160€ έγιναν 200€. Εκτός από αυτό που έγραψα εδώ αν δε βιάζεσαι θα ακολουθήσει κριτική μου (είναι η δεύτερη στη σειρά από τις εκκρεμείς) Αν το αποφασίσεις νωρίτερα, στείλε pm να σου πω κάποια πράγματα παραπάνω.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 10:12:20

Δημοσίευση: Εμπάθεια επειδή ρώτησα γιατί δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα με τα μέλη που έχουν προσφέρει; Παρεμπιπτόντως, εξήγησα τους λόγους της απορίας μου για να είμαι σαφής. Μάλλον δεν σου πέτυχαν τα extensions και λες ασυναρτησίες  :D "ας τον κάνουμε διαιτητή στο δικό μας ραντεβού θανάτου…" Καλά ασχολιάστο...  :DD: Εμ και δεν κατάλαβες σε ποιον αναφέρθηκα, εμ και απαντάς (δυς)αναλόγως. “Extensions” «ασυναρτησίες» ασχολίαστα :P εφω ειμαι δικαιος θα παιξω τιμια τον διαιτητη glory glory man united glory glory @"Glory" :oeoe: Βρήκες ομάδα φόβητρο να αναφέρεις… Λανουά :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 10:25:18

Δημοσίευση: ΄έχω να κερδίσω από Φεβρουάριο του 24 Πάλι καλά που πήρες και την πάσα να λες δηλαδή… Μάλλον έχεις ταβάνι 1 ff το χρόνο :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 10:36:37

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Κοτόπουλο λεμονάτο με μακαρόνια χθες και σήμερα (βγήκαν πολλές μερίδες…)

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 10:51:09

Δημοσίευση: Και εγώ θα κεράσω από 3 στον καθένα αν μου πέσει. Δημοπρασία το έκανες :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 14:13:22

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Μα τι ομορφιές μου γράφετε εδώ βρε αγορια..με λιώνετε! Να κεράσω φρέσκια φώτο μου :heart: Εμείς σε λιώνουμε, εσύ μας… σκληραίνεις :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 15:03:15

Δημοσίευση: Εσύ δεν έχεις χάσει συμμετοχή εκείνος πέρσι έχασε πολλούς διαγωνισμούς. Ναι, αλλά εγώ έχω και 2 νίκες ;-) (έχω χάσει 1 που δεν πρόλαβα)

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 15:05:31

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: είναι άλλη ράτσα καμίλας  , διασταύρωση με πόνυ Έχει δύο όμορφες καμπουρες. Και επιπλέον… πι-πωνει! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 15:37:16

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα γκάιζ!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 16:00:34

Θέμα: Call girls με παρουσίαση υπηρεσιών στα social

Δημοσίευση: Στειλε Beware; argagas speaking… φίλος λίγο προσοχή ο τύπος έδινε ότι να ναι τηλέφωνα άσχετων κοριτσιών

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 18:15:02

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: Με εχει κατακαυλωσει η καινουργια τη λιθουανη τη βικτορια που εχει φερει το γραφειο κ θελω να την γλειψω σαν να μην υπαρχει αυριο , αλλα δεν εχει γραφτει τιποτα κ δισταζω ρε γκαμωτη.... εχω ετοιμο κ τον τιτλο της κριτικης μου  :hahaha: Αν είναι Victory θα είμαστε 2 (γιατί χρωστάω μία -ακόμα- με αυτό τον τίτλο, χαχαχα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 18:19:22

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: Δεν είμαστε μεγάλοι για να είμαστε εθισμένοι στα σοσιαλ ; Σύμφωνα με έρευνα που είχα διαβάσει προ δεκαετίας, η πιθανότητα εθισμού είναι μεγαλύτερη στους (τότε 50-55+) απ’ ό,τι σε μικρότερες ηλικίες.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 18:33:54

Θέμα: La Liga-Primera Division & Ισπανία γενικά

Δημοσίευση: Ρούφηξε το αυγουλάκι στο Copa Del Rey η -μισητή- Ρεάλ από την Αλμπαθέτε, με 2 γκολ του Μπετανκόρ!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 18:38:15

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Για να δουμε. Δυσκολακι! Κοίτα, δεν είναι κριτήριο πάντως το συγκεκριμένο γραφείο, γιατί και με τους παλιούς όρους 2 φορές αν θυμάμαι καλά είχε πάει για άλλη μέρα…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 20:10:18

Θέμα: καταμέτρηση εργατικού δυναμικου σε γραφεία

Δημοσίευση: Πιάστηκε αδιάβατσος. αδιάβαΤΣος σίγουρα όχι :P Αμφιβάλλω!! Ευχαριστώ θείε για την πίστη σου σε μένα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 20:15:48

Θέμα: A.E.K.

Δημοσίευση: Να’ ναι καλά ο ΟΦΗ που με το γέλιο που μας έφερε ισορρόπησε κάπως την κρυάδα στο Καραϊσκάκη.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 20:25:07

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Τον ήπιε στο FA Cup η United μέσα στην έδρα της από την Μπράιτον και αποκλείστηκε, αλλά η είδηση που έχει κάνει το γύρο του πλανήτη είναι το ξέσπασμα του ξεφτίλα Μαγκουάιρ στον Κωστούλα. Το κράξιμο έχει πάει σύννεφο.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 20:31:21

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: Εκτός από το φόρουμ, κάποιοι επέστρεψαν και στο γήπεδο μου φαίνεται και γκαντεμιάστηκε η ομάδα. :P Το χάλι μας το μαύρο χθες…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 20:53:54

Δημοσίευση: δεν έχω σκοπό να πάρω μέρος στην κλήρωση παρότι έφτασα τα ποστ πάντως δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το νέο σύστημα το βλέπω με καλύτερο μάτι, οκ υπάρχουν κάποια ανούσια ποστ αλλά σε γενικές γραμμες υπάρχει περισσότερη ζωή εκεί που τα θέματα ήταν νεκρά Το σάιτ είχε καταντήσει Nitro  σε λίγο θα έμπαινε ο άλλος ο Κωστόπουλος ντε και θα έλεγε ότι μας ξεβλάχεψε  κιόλας Θα συμφωνήσω μαζί σου, από το μικρό δείγμα που έχουμε. Αυτό ακριβώς συζητήσαμε σε pm και με άλλα μέλη. Ωστόσο, θα σου πρότεινα -αν δε συμπληρωθούν οι συμμετοχές και δεν είσαι αντίθετος για κάποιο δικό σου λόγο- να λάβεις μέρος αν χρειαστεί, καθαρά για να κλείσει ο διαγωνισμός.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 22:08:41

Δημοσίευση: εμένα προσωπικά μ άρεσε να βλέπω τα γκομενάκια που ποστάρονταν.. γούσταρα που ανακάλυπτα κάθε φορά και νέες πορνάρες. Θα συνεχίσουν γκρινιάρη, αλλά στις εκτός διαγωνισμών μέρες! @pe27 κάτι δε θα κάνουμε για τον φίλο;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 22:28:21

Δημοσίευση: ανοιξε εσυ το γραφειο και δωσε μας το ελευθερο να μπλεξουμε εμεις  :xaxa: Χαχαχα! Εγώ θα είμαι κρυφός επενδυτής και εσύ το… τσατσόνι! Πού και πού μόνο θα περνάω για να πηδάω τις εργαζόμενες, :hahaha: Με τόσα χρήματα εσένα ειδικά θα σου κεράσω πιο πολλές. Σαν να το έκανες ήδη είναι με αυτό το «εσένα ειδικά» :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 23:44:06

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: απαράδεχτη η ομαδα χθες , απαράδεκτος και ο προπονητής με την 11αδα που κατεβασε Δεν ήταν μόνο η 11άδα· όλο το σύστημα ήταν. Μην απορήσεις πάντως αν δεις τελείως άλλη ομάδα με Λεβερκούζεν (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) ή στο πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 23:46:48

Δημοσίευση: να τη...σαν τζανκι 

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 00:22:38

Θέμα: Το φαινόμενο <με έσωσες>

Δημοσίευση: σωστος , αλλα και παλι δεν ειναι απολυτα αυτο. αλλα γούστα εχει ο ενας απτον αλλον , οπως επισης και η κοπέλα μπορει να λειτουργήσει διαφορετικά αναλογα ποιον εχει απεαναντι της , προγμα που δεν το θεωρω σωστο βεβαια για μια επαγγελματία Δίκιο έχεις, αλλά αν σου άρεσαν -από κάθε άποψη- πολύ λ.χ. 10 κορίτσια και κάποιος έχει γράψει 10 ανάλογες με το πώς τις είδες και πώς πέρασες κριτικές, αν αυτός ο κάποιος γράψει χάλια κριτική για μία που σου έχει γυαλίσει δε θα επηρεαστείς; Σε τελική είναι τόσες πολλές οι επιλογές και τόσο περιορισμένος ο χρόνος και το χρήμα, που μπορείς να πας σε πιο «ασφαλείς», έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις το κρυφό ταλέντο… σιγά τα ωά! Υ.Γ. Την ίδια ώρα, εγώ που λέω αυτά, σε δύο περιπτώσεις που οι κριτικές ήταν κρύο-ζέστη πήρα και πέρασα εκ-πλη-κτι-κά! Σε άλλη περίπτωση, ο @"clonarius" όντως με είχε σώσει από κομοδίνο:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 00:39:01

Forum Tasks