Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15055)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: όταν ξεκίνησε το φόρουμ ήμουν μοντεράτορας ΟΚ... δεν γνώριζα. Απλά είμαι αρκετά φρέσκος και η συγκεκριμένη πληροφορία ακόμα πιο φρέσκια, γι' αυτό αναρωτήθηκα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 14:01:15

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: ευκολάκι ήταν η γκρίνια μας έμεινε :huh: Έλληνες είμαστε. Να μην γκρινιάξουμε προκαταβολικά; :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 15:40:12

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Λάθος τυπογραφικό ,όχι Πάνος, απλά πάντα ήθελα να γράψω!! Είπα κι εγώ πώς μια τόσο διακριτική γυναίκα έβγαλε τον άνθρωπο σέντρα... :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 15:53:44

Θέμα: Cinzia

Δημοσίευση: Πόσο χρονών είναι πλέον η συγκεκριμένη; Ξέρει κανείς; Με βάση την κριτική του παίκτη στην πρώτη σελίδα και τα χρόνια που πέρασαν, 45+

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 15:59:19

Θέμα: καταμέτρηση εργατικού δυναμικου σε γραφεία

Δημοσίευση: Παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε, διαθέσιμες οι 4 απο τις 15.. story of my life! Τους γράφω στα @@ μου και επιμένω όποτε είναι διαθέσιμη αυτή ή αυτές που έχω επιλέξει. Σόρρυ κιόλας, άντρες είμαστε... δεν τίθεται θέμα μέρας και ώρας, από άποψη καύλας πάντα μιλώντας.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 16:03:41

Θέμα: Βέλγιο: Καταγγελία στις σεξεργάτριες, που αρνούνται πελάτη

Δημοσίευση: Εξαιρετική κίνηση και μπράβο τους!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 16:11:39

Θέμα: Priamos Cinema (Μεταμόρφωση)

Δημοσίευση: Περίεργο που ακούγεται. Για να σου αντιπρότειναν άλλα ξενοδοχεία στα ΒΠ τότε δεν έχει να κάνει με την περιοχή. Ίσως να έτυχε κάποιο περιστάτικό με κοπέλα του γραφείου και το αποφεύγουν; Τι να πω Είναι ένα από τα 3 μεγάλα γραφεία; Δεν χρειάζεται να κατονομάσεις συγκεκριμένα. Ναι. Σίγουρα κάτι συνέβη. Αλλά α) δε λένε το γιατί (καλά κάνουν λέω) και β) 15-20 μέρες μετά εξακολουθούσε να υπάρχει πρόβλημα; Και τωρα που το θυμήθηκα, πήρα και από άλλο γραφείο τρίτη φορά (ενδιάμεσα), λόγω αυτού του προβλήματος: Κοίταξα μόλις ημερομηνίες και είναι από τέλος Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου. Η τρίτη φορά (που είχα αναφέρει ως δεύτερη) έγινε με την έναρξη του νέου έτους, αλλά για να μη μπω καν σε συζήτηση, κανόνισα κατευθείαν με άλλο γραφείο.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 18:56:20

Θέμα: Σε ποια πόλη ή νησι δεν υπάρχει στριπ και πρέπει να ανοίξει;

Δημοσίευση: Θα πέσει φωτιά να μας κάψει  :lol: Ακούς εκεί Τήνο Σιγά μωρέ, δε θα ανοίξει και απέναντι από τη Μεγαλόχαρη! BTW έχει γαμάτη νυχτερινή ζωή το νησί.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:11:40

Δημοσίευση: Κάποιες φορές σου προτείνουν αυτές που δεν έχουν και πολύ δουλειά γενικώς και σου λένε για άλλες ότι δεν είναι διαθέσιμες ενώ μπορεί να είναι. Εκνευριστικό όντως. Και εγω το πιστευω αυτο και ειναι και λογικό απο την άλλη! Πωλήσεις! Και ξαναλέω τους γράφω στα παπάρια μου! Τον Δεκέμβριο που μου το έκανε το γραφείο που το έχει σύστημα (και τους έχω στη μπούκα και για άλλους λόγους), μου είχαν επικαλεστεί ρεπό το πρωί της μέρας του ραντεβού (κλεισμένο από Κυριακή για Τρίτη). Μετά από 2 μέρες που ρωτούσα (και δεν ενέδιδα στις αντιπροτάσεις τους) μου απάντησαν ένα «σήμερα μπορεί την ώρα που θέλετε», χωρίς να ασχοληθούν καν να μου απαντήσουν και για μια δεύτερη που είχα ρωτήσει. Στη δε συνάντησή -που άργησε ποοολύ χωρίς ενημέρωση- μου τα έσπασαν από κάθε άποψη. Ευτυχώς με αποζημίωσε το κορίτσι, αλλά τα νεύρα που είχα σίγουρα έκοψαν μέρος της ικανοποίησης.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:23:36

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Η Αμάντα έχει καιρό να εμφανιστεί ή είναι η ιδέα μου;  Είχα μέτρια εμπειρία μαζί της βέβαια, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί ήταν από τα βαριά χαρτιά του γραφείου. Δεν είναι ιδέα σου· το είχα παρατηρήσει κι εγώ (η δική μου εμπειρία ήταν ευτυχώς καλύτερη και ff)

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:26:04

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Την εχεμύθεια την απαιτώ και τη προσφέρω αγάπη,με ξέρεις εξάλλου  ;) Μα φυσικά! Αν υπήρχε έστω και μία τοις χιλίοις πιθανότητα για το αντίθετο, δε θα έκανα πλάκα επ’ αυτού ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 21:06:32

Δημοσίευση: Είναι το συγκεκριμένο δεν δέχτηκε ραντεβού στο Πριαμος Μεταμόρφωση που έγραψες σε άλλο νήμα; Όχι, αλλά μιας και ρωτάς βοηθάς να συμπληρώσω... Θα απαντήσω εκεί για να τα έχουμε σε ένα νήμα…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 21:15:27

Θέμα: Priamos Cinema (Μεταμόρφωση)

Δημοσίευση: Τι να πω. Έχουν προηγούμενα με τις ρεσεψιονιστ/υπεύθυνους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου της αλυσίδας; Σύμφωνα με τα γραφόμενα του ναι Από τέλη Νοεμβρίου ξαναλέω. Απο τον Ιούνιο που είχα ξεκινήσει να πηγαίνω εκεί για να μην τρέχω κέντρο, έκανα αρκετά ραντεβού σ’ αυτό με κορίτσια από το συγκεκριμένο γραφείο (μέχρι 10-15/11 τελευταίο ραντεβού) Και ξαναλέω τους γράφω στα παπάρια μου! Τον Δεκέμβριο που μου το έκανε το γραφείο που το έχει σύστημα (και τους έχω στη μπούκα και για άλλους λόγους), μου είχαν επικαλεστεί ρεπό το πρωί της μέρας του ραντεβού (κλεισμένο από Κυριακή για Τρίτη). Μετά από 2 μέρες που ρωτούσα (και δεν ενέδιδα στις αντιπροτάσεις τους) μου απάντησαν ένα «σήμερα μπορεί την ώρα που θέλετε», χωρίς να ασχοληθούν καν να μου απαντήσουν και για μια δεύτερη που είχα ρωτήσει. Στη δε συνάντησή -που άργησε ποοολύ χωρίς ενημέρωση- μου τα έσπασαν από κάθε άποψη. Ευτυχώς με αποζημίωσε το κορίτσι, αλλά τα νεύρα που είχα σίγουρα έκοψαν μέρος της ικανοποίησης. Είναι το συγκεκριμένο δεν δέχτηκε ραντεβού στο Πριαμος Μεταμόρφωση που έγραψες σε άλλο νήμα; Το συγκεκριμένο ήταν το δεύτερο ραντεβού/εναλλακτική λόγω της αδυναμίας του πρώτου γραφείου στο ξενοδοχείο αυτό. Το «σπάσιμο νεύρων» αναφέρεται στο γεγονός ότι μου έγραψαν (βάζω τα λόγια τους) «Την ώρα που θα μας στείλετε το δωμάτιο θα ξεκινήσει το κορίτσι» (!), οπότε έστειλα μήνυμα από τη reception μισή ώρα πριν. Δεν τους αρκούσε και ζήτησαν «την καρτούλα» δηλαδή φωτό της κάρτας /κλειδιού του δωματίου (!), μήνυμα το οποίο είδα αφού βγήκα από το ντους (10´ πριν το ραντεβού), οπότε με αυτά και μ’ αυτά έφαγα 40´ στήσιμο, χωρίς κάποια ενημέρωση ξαναλέω. Δηλαδή στην ερώτησή μου 25´ μετά από την ώρα συνάντησης «Να ρωτήσω… έχει βρει τόσο πολλή κίνηση;» η απάντηση ήταν «Μάλιστα έρχεται από κεντρο», χωρίς κάτι παραπάνω. Σαν να μου έκαναν καψόνια δηλαδή που επέμεινα και έκλεισα τη συγκεκριμένη… Θα το ακύρωνα, απλά είχα ψηθεί γιατί επέμενε φίλος που εμπιστεύομαι και αυτή τους η απροθυμία με έκανε να μην κάνω πίσω με τίποτα… Και για να το κλείσω «οι άλλοι λόγοι» που έγραψα» είναι ότι σε 2 μόνο φορές που έχω κλείσει μαζί τους, ώστε να τεστάρω τα νερά και αν όλα πάνε καλά να αρχίσω να παίρνω λίγο πιο τακτικά και απο εκεί, δεν πήγαν καλά (και καλά μη διαθεσιμότητα, και στις 2 ακύρωση αυτής που τελικά είχα κλείσει+ σχετική κακοτροπιά). Επιπλεον, σε άλλες 2 που είχα σταμπάρει, δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν διαθεσιμότητα, έχοντας δώσει από την πλευρά μου -ειδικά τη μία φορά- μεγάλο εύρος ημερών και ωρών. Σόρρυ αν σε κούρασα, αλλά το θυμήθηκα και συγχύστηκα. Υ.Γ. Ακόμα και το γραφείο με το ff που πρωτοκέρδισα όταν είχα γραφτεί -χωρίς να έχω άλλες παρτίδες μαζί τους- καλύτερα είχε συμπεριφερθεί, για την ακρίβεια άψογα. Υ.Γ2 στο θέμα μας… στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από όταν προέκυψε το «πρόβλημα» έχω πάρει από 2 γραφεία και μία ανεξάρτητη

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 21:46:52

Θέμα: Ενοίκιο ή αγορά σπιτιού;

Δημοσίευση: Οι Εβραίοι έρχονται Ελλάδα και αγοράζουν ακίνητα και βγάζουν άδειες παραμονής ως επενδυτές, αλλιώς θα άνοιγαν μαγαζιά και επιχειρήσεις Αγόρασε κι εσύ σπίτι στο… Ισραήλ :hahaha: («επενδυτές», «άδεια παραμονής», οι λέξεις κλειδιά· τα μαγαζιά δεν τα λες κινητές αξίες, σε επιχειρήσεις συμμετέχουν περισσότεροι από όσοι φαντάζεσαι, ειδικά στο ξενοδοχειακό)

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 22:02:09

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: εσενα θελουμε ο @"TOMCRUISE"  ειναι κακο υποκαταστατο Θείοοοοο! Καλή χρονιά να έχεις! Και να μας βρίζεις για να φτιάξει το γούρι! :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 22:30:02

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Ρε λες να είμαι ο πιπάκιας στη θέση του πιπάκια; :hahaha: Οι πίπες αρέσουν σε όλους . μα ποιο πολυ σε εμενα Μλκ ξύπνησε το φάντασμα μην του πάρουμε τον τίτλο. Ούτε μέρα δεν κράτησε ο σφετερισμός του θρόνου… :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 22:45:06

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: κι εγώ το ίδιο, θα πρέπει να ναι τρομερά αγενής για να διώξω/φύγω. Το αυτό! Μία φορά σκέφτηκα να το κάνω και απλά δε γινόταν· έχω γράψει και σχετική κριτική.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 22:59:52

Δημοσίευση: Άγιε μου Βασίλη Για φέτος θα ήθελα να επανέλθει ο ξούρας στον στίβο το συντομότερο, γιατί οι νίκες είναι πιο απολαυστικές όταν οι αντίπαλοι είναι ακμαίοι. έκανες την επίκληση  :D :D Μλκ τι σκ@τά σκεφτόμουν. Ο ορισμός του «πρόσεχε τι εύχεσαι…» :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 23:21:47

Δημοσίευση: εμένα μου χε τύχει κάτι τέτοιο σε 2 free fuck . Τη μία φορά ήταν το πρώτο μου και έκατσα γιατί ήμουν νέος στο site ακόμα ενώ τη δεύτερη έφυγα. Ο Θεός σε φύλαξε και δεν ξανακέρδισες έκτοτε :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 23:31:39

Δημοσίευση: ευχήσου να βγεί τη Κυριακή το 5 Με παρακολουθείς βλέπω :cool:: (ας μου πέσει την Πέμπτη το κανονικό τζόκερ που και σήμερα δε βγήκε κάποιος, και θα κεράσω όλους ff)

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 23:38:43

Δημοσίευση: έχω ξανακερδίσει, είναι πιο παλιές φορές αυτές. Το ξέρω μωρέ, μεταξύ άλλων με το θρυλικό 11 (ακούς @Pe27; ), απλά το είπα για να καταδείξω τη γκαντεμοσαυρίαση.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 23:40:51

Θέμα: Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!

Δημοσίευση: Μεγάλη ανατροπή στο Super Cup με Παναθηναϊκό… Από 0-2 σετ, το πήραμε με 3-2, με τον Ατανασίεβιτς να το παίρνει πάνω του στο τελευταίο! :thrylos:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 00:01:47

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: είναι καλή, έχω γράψει και κριτική. Τη διάβασα και έχω μία ερώτηση: τελικά φιλάει ή όχι (γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη και αν δεν για μένα είναι red flag)

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 00:22:04

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα αλάνια!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 08:02:16

Δημοσίευση: αμην 2 ff σε σένα για την ευχή σου :D Με τόσα λεφτά που δίνει τώρα το τζόκερ, όχι ff, playboy mansion να φτιάξεις στο forum!!! :P Δώρο είπαμε, όχι συνεταιριλίκι :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 10:18:02

Θέμα: Βέλγιο: Καταγγελία στις σεξεργάτριες, που αρνούνται πελάτη

Δημοσίευση: Οχι αγορινα, ευτυχως αστειεύτηκα! Ναι, προφανώς ειναι ασχημο αλλα μπορω να τις καταλάβω εν μέρει! Δεν ξερω ρε συ, δύσκολο πράγμα,  γιαυτό πληρώνονται και τόσο..  φαντάσου να έβρισκες εργοδότη που να σου δίνει 150-200 ευρω την ωρα. Την ωρα ε!! Στο 8ωρο να καθαριζες ξερω γω 1200-1600 ευρω.. ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!! Κανε τους υπολογισμους και ... Πιπες θα του κάναμε..  Φαντασου να ειχες εργοδοτη που να τον εβλεπες και να τον σιχαινοσουν.. να μην μπορουσες να διανοηθεις οτι υπο αλλες συνθηκες θα δουλευες μαζι του.. Ποσο μαλλον να σε ακουμπαει, να σε φιλαει, να σε... γαμαει.. και να πρεπει να του εισαι και αρεστος.. ε κάπως έτσι..   :lol: Γιατί τώρα και με λιγότερα -μεταφορικά μιλώντας- πάλι δε σε γαμάνε; :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 10:27:16

Θέμα: Πόσα χαλάτε στις πουτάνες ανά μήνα;

Δημοσίευση: Πιο παλιά, ξόδευα πού περισσότερα. Τώρα λόγω απόστασης μαζεύω και με βλέπω με Ferrari στο φινάλε.. Σε καλό θα σου βγει και η Ferrari, γαμησιακά μιλώντας! :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 10:31:07

Θέμα: Πόσα χαλάτε στις πουτάνες ανά μήνα;

Δημοσίευση: Αρκεί να είμαι σε θέση να την οδηγήσω  :cool:: Βλέπε να μαθαίνεις…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 10:35:40

Θέμα: ποιός το έκανε καλύτερα; (cover songs)

Δημοσίευση: Original Ενδιαφέρουσα διασκευή

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 10:54:16

Θέμα: ποιός το έκανε καλύτερα; (cover songs)

Δημοσίευση: 1973 1991

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 11:06:09

Forum Tasks