Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14963)

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Πρέπει να τιμηθεί Και να δοξαστεί!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 03:46:32

Θέμα: Το τέλος ... της φαλάκρας.

Δημοσίευση: τοχουνε ψαξει περισσοτερο αυτες Ας το ψάξουμε κι εμείς· αυτό λέμε! Δε γίνεται μόνο πληρώνοντας ρε Tom· πρέπει να μετράμε και να κρατάμε την αυτοπεποίθηση -και την ψ@λή- μας ψηλά!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 03:51:35

Θέμα: Η στάση του σεξ που προσφέρει μέγιστη απόλαυση με ελάχιστη προσπάθεια

Δημοσίευση: ο αρχηγουλης τη λεει ετσι? Δικό μου (κλεμμένο), πιστεύω όμως πως θα σκεφτεί να το υιοθετήσει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 03:54:29

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: ε ναι αλλα εδω η κατσικα ειναι ολωνωνε , αμα πιες γαλα εσυ δεν θα πιουνε οι αλλοι 19 :hahaha: Καλοοό… γείτονα! Ερώτηση: η πάσα μετράει ή είναι σα να δίνεις το γάλα και να κρατάς την κατσίκα;

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 03:56:44

Θέμα: Που πήγαν οι Βαλκάνιες πουτάνες;

Δημοσίευση: αναψε σε μενα κ θα σου κανω δωρω 3 φφ το μηνα ! παιζω κ τζοκερ κ λοττο κ γιουροτζοκερ αναψε για ολα μπας κ πιασουμε κατι!  Να σου ανάψω καμιά λαμπάδα στην Τήνο να τα κάνεις 5; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 04:34:38

Θέμα: Τι θα ψήσετε για το Πάσχα;

Δημοσίευση: 6 χαπια γκαβισκον :hahaha: :hahaha:  αυτα γιατι τα βαζεις ? εχασα κατι? Gaviscon=CALCIUM CARBONATE To ανθρακικό ασβέστιο (calcium carbonate) είναι αντιόξινο. Το ανθρακικό ασβέστιο εξουδετερώνει το γαστρικό οξύ και παρέχει ταχεία ανακούφιση από καούρα και δυσπεψία. Χρησιμοποιείται επίσης ως συμπλήρωμα ασβεστίου και ως δεσμευτικό του φωσφόρου στη νεφρική ανεπάρκεια. Πηγή: Γαληνός Οδηγός Φαρμάκων

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 04:37:59

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: κωλαρα το κοριτσι! Γλυπτική για γλΕΙφτική! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 04:41:44

Θέμα: Ποια Σκιζατε απο το Big Brother?

Δημοσίευση: δεν ειμαι αδελφη αλλα το ξερω απεξω αυτο το ασμα! :hahaha: :heart: :heart: Ανοίγεις επικίνδυνη κουβέντα. Ο αρχηγούλης καραδοκεί για κάτι τέτοια…

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 04:43:57

Θέμα: Που πήγαν οι Βαλκάνιες πουτάνες;

Δημοσίευση: κανονισε εσυ να μου πεσει κ θα σου αγορασω χαρεμι! Αυτααααά είναι! Ένα τζόκερ για την τσέπη μου και μια λαμπάδα για τον ούτσο μου… :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 04:46:11

Θέμα: Πίπα Τσιμπουκι απο τν αρχαιοτητα εως σημερα, Ο Βασιλιας του σεξ

Δημοσίευση: Μάστερ σεφ τόκανες Όπως λέει και το ανέκδοτο «δεν το ξεκίνησα εγώ…»  :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 11:32:32

Θέμα: Οδηγηση μηχανης στην αθηνα

Δημοσίευση: Χαλαρώστε ρε παιδιά 45 χρονάκια μηχανή μόνο ένα πόδι έχω σπάσει Δεν υπήρχαν smartphones λέμε… ούτε τόσοι γέροι και γκόμενες οδηγοί!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 11:35:17

Θέμα: Ερωτική επαφή: Τελικά, ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για σίγουρη απόλαυση;

Δημοσίευση: Πιστεύω η στιγμή που το θ'ελουν κι οι δυο Αν είναι η στιγμή που το θέλει μόνο αυτός που πληρώνει; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 11:54:36

Θέμα: Ερωτική επαφή: Τελικά, ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για σίγουρη απόλαυση;

Δημοσίευση: Παίζει ρόλο πως είναι η μέρα μας μέχρι την ώρα που θα γίνει το σεξ. Νομίζω ότι «η μέρα μας, μέχρι την ώρα» δεν επηρεάζει τόσο· μάλλον αν είμαστε στη μέρα μας, κάτι σαν τους αθλητές δηλαδή που ενίοτε τους βγαίνουν όλα ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 13:47:23

Δημοσίευση: Βέβαια κάποιες μέρες πετάμε και δεν μας επηρεάζει τίποτα. Ακριβώς αυτό! Σαν το ποτό που κάποιες μέρες κατεβάζεις το σύμπαν και δε σε πιάνει και άλλες που με δύο ποτά γίνεσαι γκολ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 13:55:38

Θέμα: Τι ποσοστό photoshop είναι για εσάς ανεκτό;

Δημοσίευση: Τόσο που να αποδίδει αυτό που θα δεις κι αυτό γιατί δεν «γράφουν» όλες το ίδιο στον φακό. Ωστόσο, για να λέμε και την αλήθεια, με τόσο photoshop οπό τον ανταγωνισμό, insta και λοιπές παπαριές, θα ψωνίζαμε κάτι που δεν δείχνει συγκριτικά σε ανάλογο επίπεδο; Προσωπικά με ενοχλούν περισσότερο τα φίδια σε θέματα ηλικίας και κιλών, αλλά και εκεί τίθεται ζήτημα ανταγωνισμού, όταν όλοι κόβουν δεκαετίες…

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 14:10:13

Θέμα: Ποιά είναι τα κριτήρια σας για επιλογή κοπέλας;

Δημοσίευση: Κορμί σφιχτό-αθλητικό, ιδανικά μέχρι 1,65 και αδύνατο, με κωλάρα Φυσικότητα χωρίς πολλές παρεμβάσεις και/ή τίγκα στα tattoo. Πρόσωπο που να μου βγάζει κάτι Τιμή + από τις κριτικές συναγωνιστών που εμπιστεύομαι/έχουμε ανάλογα γούστα, επικοινωνία και υπηρεσίες Και όλα αυτά πάνε περίπατο όταν σου κλικάρει η ψηλή, καταμελάχρινη σιλικονάτη μουνάρα από χώρα που συνήθως δεν προτιμάς, αλλά γουστάρεις να την πάρεις για την ποικιλία… :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 14:37:24

Θέμα: Χριστιναρα

Δημοσίευση: Κι εμείς Ανάσταση -μαζί της τουλάχιστον- όχι! :very-angry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 16:03:50

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Φιλέτο τόνου και σαλάτα μαρούλι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 16:16:18

Θέμα: Παραδοσιακή Διατροφή

Δημοσίευση: Και με προσοχή η στέβια Δε χρειάζονται γλυκαντικά -στα φαγητά τουλάχιστον- και το πρόσθετο αλάτι πρέπει να πέσει, ιδανικά να εξαφανιστεί και να αντικατασταθεί από μυρωδικά και μπαχάρια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 16:19:37

Θέμα: Καλύτερο Burger Αθηνών και περίχωρων

Δημοσίευση: Μόλις αποτοξινωθούμε και μπούμε πάλι στις μπεργκερόπιστες… Juicy Grill (Χολαργός, σταθερή αξία), Burger Joint (Φάρος), New York (Πύργος), Guilty Adam (Μεταμόρφωση), Nob (Παγκράτι) Έχω ακούσει πολύ καλά και για τα gourmet Ortsag (Γκάζι) και Hanky Panky (Πετράλωνα), αλλά δεν τα έχω τιμήσει ακόμα. Στα νότια ακούω προτάσεις…

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 16:40:25

Θέμα: Jennifer Lawrence

Δημοσίευση: Τη Jennifer τη ρωτήσατε ρε… γλείφτες;  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 18:18:21

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: Πάντα έτσι πάει, το καρότο βοηθάει Πρέπει να συνδυάζεται και με μαστίγιο για καλύτερα αποτελέσματα :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 18:20:07

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Άστα σύντεκνε… το άφησα για ένα διωράκι που ήμουν με κορίτσι και όταν κατάλαβα τι παίζει είχε κλείσει ο μάγος γμτ :cry: Δεν πειράζει όμως, νέος είμαι ακόμα· καλή επιτυχία σε όσους πρόλαβαν… Κοιμήθηκα και έχασα τον διαγωνισμό Το 13 σας ευχαριστούμε  Εμείς το χάσαμε και ο Pe… 13 πολυβόλο κανονικό! 1 λεπτό μετά την ανακοίνωση του διαγωνισμού… :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 18:28:57

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: Ας μας αφήσουν μια βδομάδα χωρίς κλήρωση λέω εγώ να φανεί ποιοι ενδιαφερόμαστε αληθινά στη πράξη . Γνωρίζοντας ότι δε έχουμε να περιμένουμε κάτι . Θα ήταν ένα ενδιαφέρον τεστ . Συμφωνώ… αν και φαίνεται ποιοι μπαίνουν σε safe mode μόλις πιάσουν τον απαιτούμενο αριθμό…

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 18:30:53

Θέμα: Πιλάτες

Δημοσίευση: και ο Ξούρας της πιπάτες Εσύ κωλάτες να υποθέσω; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 18:33:44

Θέμα: Πιλάτες

Δημοσίευση: Γενικά με γυμνάστρια ή χορεύτρια... Να την πηδάς και να σου γλείφει τα @@  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 18:35:22

Θέμα: Κολύμβηση

Δημοσίευση: περιμενω να ζεστανει ο καιρος και μετα θα ξεκινησω τα μπανια...επισης σκεφτομαι να αγορασω κανενα sup ,,τρομερη γυμναστικη...γνωμες κανεις ? Να πάρεις SUP και με έξτρα διπλό κουπί… είναι όντως καλή γυμναστική, ειδικά αν τη συνδυάσεις με κολύμπι. Γενικώς ότι κάνεις στη θάλασσα για να μην κάθεσαι έξω σαν τον χλαπάτσα, καλό είναι. Υ.Γ. SUP γα-μα-τα (mistral) σε καλή τιμή βγάζει το Lidl κάθε Μάιο-Ιούνιο, αν και από το Skroutz βρίσκεις επίσης όλο το χρόνο. Πρόσεξε μόνο το πλάτος και τα μέγιστα kg. Αν χρειαστείς βοήθεια όταν το αποφασίσεις στείλε pm (το έχω φρέσκο)

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 18:53:03

Θέμα: Κολύμβηση

Δημοσίευση: Να μας κάνει πιο γαμηκουλες ακόμα. Η σωστή απάντηση είναι… να μας κρατήσει για πολλά χρόνια γαμίκουλες! ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 19:34:14

Θέμα: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη σε μια παρέα κι όλοι στ'αρχίδια τους!

Δημοσίευση: Η generation Ζ είναι καμένη γενιά βλαμένη γενιά όχι καμένη Ενώ η Α που έρχεται θα τα λύσει όλα με όπλο το… κινητό! :s

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 22:06:50

Θέμα: Μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς που λειτουργούσε τα τελευταία 8 χρόνια εξιχνιάστηκε

Δημοσίευση: Αν ταΐζουν σωστά τους γύρω τους και δεν είναι μονοφαγάδες δεν ανοίγει ρουθούνι…

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-22 22:15:41