Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15074)

Θέμα: Παίκτριες Ελληνικών ριάλιτυ

Δημοσίευση: Στα δύο έβαλα κόφτη! I am too old for this shit... :P Κι εγώ εκεί σταμάτησα την «εγχώρια» παραγωγή και αναλαμβάνω μόνο… φασόν. :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 09:51:53

Θέμα: Κατερινα Παρασκευοπουλου

Δημοσίευση: Δεν το σκέφτηκα! Έχεις δίκιο. Πρέπει να είναι κάποιο μαζοχιστικό φετίχ που δεν ήξερα ότι έχω... Παντρεμένος for ever...  xaxaxaxaxa¨¨ Α πα πα! Μακριά από εμάς η επανάληψη κι ας είναι μήτηρ μαθήσεως :P (και σχεσάκιας στο παρελθόν να υποθέσω…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 09:56:06

Θέμα: Bryce Adams

Δημοσίευση: Είναι soccer mom! Έμπαινα!!! “Soccer mom”! Όσο ζω, μαθαίνω…

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 10:30:42

Θέμα: Πορνοπαππούληδες - Χαρές της τρίτης ηλικίας με νεαρές πουτάνες.

Δημοσίευση: Πολλές εργαζόμενες έχουν ηλικιακά όρια. Ή ερασιτέχνες, όπως κάτι ζευγάρια. Κάποιες ζητάνε μικρούς, άλλες πάλι μεγάλους. Εμένα δεν μου αρέσουν τα όρια κι ο ηλικιακός ρατσισμός, αλλά άλλοι τα καθορίζουν αυτά. Σε όλους τους λογικά σκεπτόμενους «δεν αρέσουν». Ωστόσο, μην τα αναγάγουμε όλα σε ageism ή ρατσισμό οποιασδήποτε μορφής. Υπάρχουν και γούστα, οπότε περί ορέξεως…

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 12:48:37

Δημοσίευση: μεχρι να πεθανουμε να χουμε λεφτα να γλειφουμε! Ω ρε, το γλείψιμο χωρίς μασέλα θα πρέπει να είναι άλλη φάση… βεντούζα! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 12:51:26

Δημοσίευση: καλα κ τωρα βεντουζα τα παω τα κοριτσια χαχα Χαχαχα! Ό,τι και να κάνεις, περνάει αέρας όμως :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 12:54:57

Θέμα: Μαρικέλλυ

Δημοσίευση: Ρε συ καυλα λέγεται όχι Γκαβλα θέλω πολλες φορές να στο πω μέχρι και στη Wikipedia το έψαξα να είμαι σίγουρος χαχαχαχα για αυτο κ γω το λεω γκαβλα ρε μαγκα :hahaha: :hahaha: δεν θα ειχε πλακα αλλιως… Σας έπιασα και τους δυο αδιάβαστους, τον έναν γιατί δεν ξέρει τι χρησιμοποιεί, τον άλλο γιατί δεν ψάχνει σωστά :P Λοιπόν, στην αργκό η λέξη γκάβλα σημαίνει: Μεγάλη καύλα στα όρια της πνιχτής (αξίζει να ψάξετε τη σημασία του τελευταίου) Η γραμματική εκτροπή οφείλεται στην ένταση της στιγμής. (τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά)

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 13:06:05

Θέμα: Τζούλια Νόβα

Δημοσίευση: Μια βραδιά με τη συγκεκριμένη Τζούλια και την ακούς στέρεο (Νόβα, χαχαχα)

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 13:09:16

Θέμα: Η ληστεία του αιώνα που προδόθηκε εξαιτίας ενός σάντουιτς

Δημοσίευση: εμ η αποδειξη τον μαρανε τον μαλακα... Άντε και την έκοψε, τι την κράτησε ο παπάρας; Για την εφορία; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 13:14:18

Δημοσίευση: στεγνη οπως μου αρεσει! Έτσι είναι παίκτη! Οι αδύνατες μπορούν να βάλουν κανένα κιλό· οι… άλλες δεν αδυνατίζουν! (ουφ, γλίτωσα το body shaming :P)

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 15:54:39

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Ψαρονέφρι με σκιουφιχτά και -όπως πάντα- σαλατούλα

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 19:05:34

Θέμα: Η εξέλιξη του φορουμ

Δημοσίευση: Πού βρίσκεται σήμερα το φόρουμ, ξέρουμε;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-30 19:14:45

Θέμα: Παράξενα ευρήματα γιατρών σε ανθρώπινο σώμα

Δημοσίευση: -Γυναίκα, το τακτοποίησα το σαλόνι. Αυτό το βάζο με το κερί πού να το βάλω; :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 02:14:10

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες και καλό μήνα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 08:07:03

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: Αρχή ακόμα, αλλά σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη εκτός. Όταν δέσει η άμυνα, θα βλέπουμε πιο άνετες νίκες. Τα απέναντι ΑΡΔάκια βέβαια, το χαβά τους με τις βολές (σε ομάδα που παίζει κυρίως μέσα στη ρακέτα) και το αν ήταν βήματα του Φουρνιέ (που είχε σταθερό το αριστερό). Ευτυχώς βλέπω Euroleague TV και έχω ησυχάσει από τις μεταδόσεις των γελοίων.

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 08:46:31

Δημοσίευση: Δεν την ήξερες την έκφραση;  :P Nope! (το δήλωσα κιόλας…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 08:48:25

Θέμα: Κληρώσεις προτάσεις και ιδέες

Δημοσίευση: Θα επαναλαβω πως υπαρχει μετρησιμο στατιστικο, που ειναι οι κριτικες των 30 τελευταιων ημερων. Προτεινω να μπει σε ολους τους διαγωνισμους που δεν απαιτουν νεα κριτικη, η υπαρξη μιας κριτικης τουλαχιστον τις τελευταιες 30 ημερες, επιπλεον των εβδομαδιαιων ποστ. Θα μπορούσε να δίνεται «βασικό» δώρο στον διαγωνισμό σε όσους απλά συμπληρώνουν τα ποστ ή τα κριτήρια κάθε διαγωνισμού και να εμπλουτίζεται εφόσον το μέλος έχει και Χ συνολικά ή μηνιαία ποστ, κριτικές ή ό,τι άλλο σκεφτούν οι διαχειριστές. Δηλαδή ff μέχρι λ.χ. 160€ για αυτούς που έχουν πιάσει τα απαιτούμενα ποστ και 200€ ή + ένα έξτρα των 30€ για κάποιον που έχει 200-300 ποστ στον μήνα, 1 κριτική και ό,τι. Επίσης, πέρα από τους διαγωνισμούς, θεωρώ ότι θα ήταν για το καλό του φόρουμ τα κριτήρια αυτά (μίνιμουμ μηνιαία ή συνολικά ποστ, κριτικές, κ.λπ.) να διασφαλίζουν μια σταθερή έκπτωση σε κάποια γραφεία, γιατί αυτό θα διασφάλιζε συνέπεια στο ποστάρισμα και τις κριτικές τόσο από νέα όσο και από παλιά μέλη που θα επιδίωκαν να κρατήσουν την έκπτωση αυτή.

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 09:25:18

Δημοσίευση: :axaxaxa: :axaxaxa: :axaxaxa: Μου θύμισες το ακόλουθο ανέκδοτο: Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Αγιος Βασίλης ετοιμάζεται να πάει τα δώρα στα καλά παιδάκια όλου του κόσμου. Αφού λοιπόν κάνει το μπανάκι του, ανοίγει την ντουλάπα για να πάρει τη στολή του. Καθώς τραβάει την στολή από την κρεμάστρα, μετά φρίκης διαπιστώνει ότι εκτός από ασιδέρωτη, η στολή έχει μία τεράστια τρύπα στην κοιλιά από το σκόρο. Αμέσως τρέχει στην γυναίκα του, και της δίνει τη στολή για να την φτιάξει. Η γυναίκα του όμως, με μεγάλο θράσος του απαντάει.. - Ασε με τώρα.. δεν μπορώ.. βλέπω Λάμψη.. - Ρε γυναίκα, δεν μπορώ να βγω έτσι έξω.. τι θα πει ο κόσμος; - Να τη μπαλώσεις και να την σιδερώσεις μόνος σου.. και τώρα σιωπή, γιατί μιλάει ο Γιάγκος.. Εξαλλος ο Αγιος Βασίλης, παίρνει τη στολή, βάζει το σίδερο στη μπρίζα, και αρχίζει να σιδερώνει, μουρμουρίζοντας κάτω από την άσπρη του γενιάδα μερικές δίολου εορταστικές φράσεις... Αφού τελειώνει λοιπόν με τη στολή, βγαίνει έξω για να φορτώσει τα δώρα, και διαπιστώνει ότι δεν υπήρχε ούτε ένας καλικάτζαρος. Εξαλλος και πάλι ο Αγιος Βασίλης, ψάχνει και βρίσκει έναν... - Τι έγινε ρε καλικάτζαρε, λέει ο Αγιος Βασίλης, που χαθήκατε όλοι;.. - Αγιε μου Βασίλη, έχουμε πλέον συνδικαλιστεί, και αποφασίσαμε 24ωρη απεργία. Απαιτούμε αύξηση στο μισθό μας. Ο Άι Βασίλης, έχει αρχίσει να φορτώνει άσχημα, αλλά προσπαθεί να κρύψει το θυμό του. Αρπάζει λοιπόν το σάκο, και αρχίζει να τον γεμίζει με παιχνίδια μοναχός του. Καθώς πάει να τα φορτώσει στο έλκυθρο, διαπιστώνει ότι δύο από τους ταράνδους γεννάγανε, και οι υπόλοιποι το είχαν σκάσει πηδόντας από το φράχτη. Σε κατάσταση αλοφροσύνης, ο Άι Βασίλης, πετάει με δύναμη το σάκο μέσα στο έλκυθρο, όπου αυτός σκίζεται και χύνονται όλα τα παιχνίδια στο χιόνι. Τα νεύρα του Άι Βασίλη, πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια περιγραφής. Παρ'όλα αυτά αποφασίζει να πάει να πιει ένα ουισκάκι για να ηρεμήσει. Παρατηρεί όμως ότι το μπουκάλι με το Jack Daniels ήταν άδειο.. Ξεχνάει το ουίσκι, αλλά όχι και το θυμό του, και πάει να βάλει λίγο καφέ. Του πέφτει όμως η καφετιέρα από τα χέρια, και μετατρέπεται σε παζλ 3000 κομματιών πάνω στο πάτωμα. Με φανερή τσατίλα, πάει να φέρει τη σκούπα για να καθαρίσει, αλλά ανακαλύπτει ότι τα ποντίκια είχαν φάει το άχυρο από τη σκούπα. Ο Αγιος Βασίλης ήταν έτοιμος να σκάσει από την τσαντίλα, όταν εκείνη τη στιγμή μπαίνει ένα αγγελάκι στην κουζίνα κουβαλόντας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.. - Αγιε Βασίλη, λέει το αγγελάκι, έφερα το δέντρο. Πού να το βάλω; Και από τότε φίλοι μου, έχει επικρατήσει το έθιμο να βάζουμε το αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου.. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, από εκεί μου ήρθε :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 09:28:24

Θέμα: Γεροντοέρωτες του αγοραίου χώρου

Δημοσίευση: :lol: Θα ήταν κηδεία με ανοιχτό φέρετρο... Και στη θέση του τελευταίου ασπασμού οι γυναίκες θα έδιναν το τελευταίο μπούκι! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 09:36:41

Θέμα: Medium, rare ή καλοψημένες, αυτές είναι οι καλύτερες μπριζόλες στην Αθήνα

Δημοσίευση: Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας, Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας Λεω να τιμήσω τη μέρα χορτοφαγίας με κανένα Rib-Eye :P Κάντε ρε παίκτες update, αν έχετε υπόψη κάποιο μαγαζί που δεν έχει αναφερθεί. Υ.Γ. Γιορτάζει και ο παππούλης-αρχηγούλης, οπότε χρόνια του πολλά και καλά :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 10:11:48

Δημοσίευση: Δηλαδή ανάλογα με το ποιος κερδίζει το διαγωνισμό να υπάρχουν και έξτρα μπόνους για τα πιο ενεργά μέλη ; Κάπως έτσι, ανάλογα δηλαδή με το πόσο ενεργός είναι και πόσο συνεισφέρει γενικότερα ο εκάστοτε. Δε θα το έθετα σαν μπόνους... ο «κανονικός» υποψήφιος λ.χ. να κερδίζει ff μέχρι ένα ποσό, άρα 5-6 ή όσες οικονομικές κοπέλες και αυτός που καλύπτει τα επιπλέον κριτήρια να έχει δυνατότητα να διαλέξει όποια θέλει ή κάποιο έξτρα. Για τη στάνταρ έκπτωση είναι σαφές νομίζω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 14:49:27

Δημοσίευση: Δεν έχουν αεροδυναμικό σχήμα. Υπάρχουν και οι γαλλικές-baby :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 14:56:10

Δημοσίευση: Νομίζω γίνεται πιο κομπλικέ αυτό, αλλά ο αντμιν ξερει... Φυσικά και άλλος ξέρει. Απλά είπα μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να διασφαλιστεί σταθερή προσέλευση νέου κόσμου. Εργαλεία ψηφιακά υπάρχουν για να γίνει απλό. Λ.χ. έχει κάποιος 200 ποστ τον Σεμπέμβριο, 1 ή 2 κριτικές και ό,τι άλλο τεθεί ως κριτήριο. Όλο τον Οκτώβριο λοιπόν θα μπορούσε το avatar του να είναι κόκκινο ή να αλλάζουν χρώμα τα αστέρια. Έτσι όταν κερδίσει, αυτόματα από την "ταξινόμησή" του θα ξέρουν σε ποια κατηγορία δώρου υπάγεται. Με τον ίδιο τρόπο θα μπορεί να διασταυρωθεί και αν κάποιος δικαιούται την όποια έκπτωση. Βέβαια άλλος αποφασίζει, ενώ προϋποτίθεται ότι πρέπει να... κερδίσουμε κιόλας :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 15:54:00

Δημοσίευση: Δεν έχει άσχημη φωνή πάντως Κάθε άλλο...

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 15:56:08

Θέμα: Έφη Παπαμιχάλη

Δημοσίευση: Τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Μάιο για νέο υλικό ; Το λες και ευτυχία... :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 15:56:48

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση: Πιο όμορφη είναι η Αμπρόσιο. Για το ρόλο της wonder woman, δε θα συμφωνήσω. Αν τις δεις όσο γίνεται πιο άφτιαχτες (γιατί η Ambrosio λόγω δουλειάς είναι πάντα φτιαγμένη για φωτογραφία) στα 40 τους, νομίζω είναι καθαρά θέμα γούστου.

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 16:12:09

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!

Δημοσίευση: Το 2 παρακαλώ! Ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 16:17:22

Θέμα: Candice Swanepoel

Δημοσίευση: αμα μεταλαβεις με αυτην θα το καταλαβεις χαχα Θα της έπινα όλα το αγίασμα! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 16:43:45

Θέμα: Julia Fox

Δημοσίευση: πουτσα πανω ατη σιδερωστρα χαχα Όπου γαμούν πολλοί μαστόροι, αργεί να σιδερώσει... :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 16:45:08

Δημοσίευση: η ελπιδα πεθαινει τελευταια... Μέχρι τότε, την αναπληρώνει η... δεν-πήδα! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-01 16:50:56