Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15074)

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Ο λόγος που τα τραπέζια για μπιλιάρδο είναι πράσινα, είναι γιατί αρχικά παιζόταν έξω στο γρασίδι. Τώρα πια το μόνο που χρειάζεται είναι όχι ένα καλοκουρεμένο γρασίδι αλλά να μην καταστρέψει κάποιος την τσόχα την ώρα του παιχνιδιού. Άραγε και τα χαρτιά στο γρασίδι παίζονταν; :thinking:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 11:47:57

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Η ελεύθερη, η αρραβωνιασμένη και η παντρεμένη… Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,ε μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;» Ήττα ή αλλιώς η εκδίκηση του κουραμπιέ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 11:58:20

Θέμα: Κατερινα Παρασκευοπουλου

Δημοσίευση: Θέλουμε όλο το πακέτο, έτσι να την πάρουμε; :) Στο «πρόταση» πήγαινε το «αδιόρθωτος»· Ανεπίδεκτος ένα πράμα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 12:00:35

Δημοσίευση: Τι μου θύμησες @Sikelos Ήταν ένας μεθυσμένος σε ένα μπαρ. Αφού έγινε εντελώς λιώμα, αποφάσισε να φύγει, ευτυχώς με τα πόδια. Στο δρόμο για το σπίτι του πετυχαίνει μια καλόγρια, την οποία πιάνει και αρχίζει να χτυπάει αλύπητα! Από το πολύ ξύλο, η καλόγρια πέφτει κάτω κάποια στιγμή, οπότε συνεχίζει να την κλωτσάει, μέχρι που την έβγαλε τελείως off. Τότε κοντοστέκεται, κοιτάει υπεροπτικά προς τα κάτω και λέει: - Τι Μπάτμαν και παπαριές...

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 12:31:00

Θέμα: Ελένη Πετρουλακη

Δημοσίευση: Τυχερός ο Ίβιτς,έχει φάει καλά Και την έχει "φορτώσει" επίσης... :ork:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 12:59:27

Θέμα: πριγκίπισσα στο εξώφυλλο του Playboy

Δημοσίευση: Και μόνο στην ιδέα ότι είναι πριγκίπισσα είναι καύλα Να τη γαμάς και να της φωνάζεις "έτσι γαμάει ο λαουτζίκος"! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 13:14:11

Δημοσίευση: Παγκόσμιο συνέδριο για να αναλύσουν τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο σκέπτονται οι λαοί. Ρωτούν λοιπόν έναν Γερμανό, έναν Αμερικάνο και έναν Έλληνα να κάνουν με όποια σειρά κρίνουν "σωστή" το πλύσιμο μιας στοίβας πιάτων, το φάγωμα ενός λαχταριστού σάντουιτς και το πήδημα μιας γκόμενας, και στη συνέχεια να αναλύσουν το τρόπο που το σκέφτηκαν. Ο Γερμανός λοιπόν πλένει τα πιάτα, τρώει το σάντουιτς και πηδάει τη γκόμενα. Όταν τον ρώτησαν γιατί τα έκανε με αυτή τη σειρά, απάντησε "στη Γερμανία είναι πάνω απ' όλα η δουλειά, μετά πρέπει να φροντίσουμε να συντηρηθούμε και αν μείνει χρόνος διασκεδάζουμε, κάνουμε σεξάκι, κ.λπ." Ο Αμερικάνος με τη σειρά του πλένει τα πιάτα, πηδάει τη γκόμενα και τρώει το σάντουιτς. Ερωτηθείς για το σκεπτικό του, απάντηση "στην Αμερική είναι πάντα job first, μετά πρέπει να περάσουμε καλά για να έχουμε ένα σωστό work-life-balance και φυσικά πρέπει να φάμε και κάτι για να μην καταρρεύσουμε" Ο Έλληνας τέλος, αναθέτει στην γκόμενα να πλύνει τα πιάτα και την ώρα που αυτή το έκανε τής τον καρφώνει από πίσω και με το ένα χέρι αρπάζει το σάντουιτς και αρχίζει να το τρώει. Έκπληκτοι όλοι με την αποτελεσματικότητα του Έλληνα, άρχισαν να ρωτούν πώς το σκέφτηκε αυτό. Κι Έλληνας απλά απάντησε: "Στην Ελλάδα έχουμε μάθει πως αν δε γαμήσεις τον εργαζόμενο, ψωμί δεν τρως" :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 13:47:40

Δημοσίευση: Διεξάγεται στη Γενεύη παγκόσμιο συνέδριο για να αναλύσουν τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο σκέπτονται οι λαοί. Ζητούν λοιπόν από έναν Γερμανό, έναν Αμερικάνο και έναν Έλληνα να κάνουν με όποια σειρά κρίνουν "σωστή" το πλύσιμο μιας στοίβας πιάτων, το φάγωμα ενός λαχταριστού σάντουιτς και το πήδημα μιας γκόμενας, και στη συνέχεια να αναλύσουν το τρόπο που το σκέφτηκαν. Ο Γερμανός λοιπόν πλένει τα πιάτα, τρώει το σάντουιτς και πηδάει τη γκόμενα. Όταν τον ρώτησαν γιατί τα έκανε με αυτή τη σειρά, απάντησε "στη Γερμανία είναι πάνω απ' όλα η δουλειά, μετά πρέπει να φροντίσουμε να συντηρηθούμε και αν μείνει χρόνος διασκεδάζουμε, κάνουμε σεξάκι, κ.λπ." Ο Αμερικάνος με τη σειρά του πλένει τα πιάτα, πηδάει τη γκόμενα και τρώει το σάντουιτς. Ερωτηθείς για το σκεπτικό του, απάντησε "στην Αμερική είναι πάντα job first, μετά πρέπει να περάσουμε καλά για να έχουμε ένα σωστό work-life-balance και φυσικά πρέπει να φάμε και κάτι για να μην καταρρεύσουμε" Ο Έλληνας τέλος, αναθέτει στην γκόμενα να πλύνει τα πιάτα και την ώρα που αυτή το έκανε τής τον καρφώνει από πίσω, ενώ με το ένα χέρι αρπάζει το σάντουιτς και αρχίζει να το τρώει. Έκπληκτοι όλοι με την αποτελεσματικότητα του Έλληνα, άρχισαν να ρωτούν πώς το σκέφτηκε αυτό. Κι Έλληνας απλά απάντησε: "Στην Ελλάδα έχουμε μάθει πως αν δε γαμήσεις τον εργαζόμενο, ψωμί δεν τρως" :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 13:50:43

Θέμα: Ελένη Πετρουλακη

Δημοσίευση: Γιατί άραγε? Αυτό είναι ένα άλλο θέμα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 13:52:01

Θέμα: Porta Potty Party

Δημοσίευση: Ντουμπάι: Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» πίσω από τα γνωστά πάρτι porta potty – Έταζε δουλειά σε supermarket σε γυναίκες από την Ουγκάντα Έρευνα του BBC οδήγησε στη σύλληψη του Mwesigwa, οποίος είχε σπίτι του σχεδόν 50 γυναίκες - Συνδέεται με θανάτους δύο γυναικών - Έταζε στους πελάτες του ότι οι κοπέλες κάνουν «σχεδόν τα πάντα». Τα στοιχεία ενός άνδρα, του Charles Mwesigwa, που συνελήφθη, επειδή φέρεται να διευθύνει το κύκλωμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και τα πάρτι porta potty στο Ντουμπάι, με θύματα ευάλωτες γυναίκες, έδωσε στη δημοσιότητα το BBC. Φήμες για άγρια σεξουαλικά πάρτι στο Ντουμπάι κυκλοφορούν εδώ και χρόνια. Το hashtag #Dubaiportapotty, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 450 εκατομμύρια φορές στο TikTok, συνδέεται με παρωδίες και εικασίες για γυναίκες που κατηγορούνται ότι είναι influencers οι οποίες διψούν για χρήματα και δέχονται να κάνουν ό,τι τους ζητηθεί προκειμένου να λάβουν υψηλά χρηματικά ποσά, κρυφά για να ικανοποιήσουν τον τρόπο ζωής που επιθυμούν, λέγοντας «ναι» στις πιο αρρωστημένες απαιτήσεις. Η έρευνα του BBC αποκάλυψε ότι η πραγματικότητα είναι ακόμη πιο σκοτεινή. Γυναίκες από την Ουγκάντα ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί εκμετάλλευση από κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης στο Ντουμπάι αποκάλυψαν πώς ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος τις παρέσυρε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πίστευαν ότι ταξίδευαν στα ΗΑΕ για να εργαστούν σε μέρη όπως σούπερ μάρκετ ή ξενοδοχεία. Μια συγκλονιστική έρευνα της BBC αποκάλυψε ότι ο πρώην οδηγός λεωφορείου του Λονδίνου, Charles Mwesigwa, καταγράφηκε από κάμερα να καυχιέται για τα «τρελά πράγματα» που οι γυναίκες που εργάζονται για αυτόν είναι πρόθυμες να κάνουν για να ικανοποιήσουν τους πελάτες – συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής τους στα διαβόητα «porta potty parties». Ο Mwesigwa, γνωστός και ως Abbey, είπε σε έναν μυστικό δημοσιογράφο του BBC ότι θα κόστιζε τουλάχιστον 1.000 δολάρια (740 λίρες) για να προσλάβει μια γυναίκα για τη νύχτα. Αλλά προειδοποίησε ότι όσο πιο «τρελή» είναι η περιγραφή της εργασίας, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος. Ο Mwesigwa, ο οποίος φέρεται να διευθύνει τον κύκλο πορνείας από την πολυτελή γειτονιά Jumeirah Village Circle, καταγράφηκε να λέει: «Πρέπει να μου πείτε ποιες κοπέλες θέλετε» στους πελάτες του. Τουλάχιστον ένας από αυτούς φέρεται να ζητούσε τακτικά να αφοδεύσει πάνω στις γυναίκες, σύμφωνα με την «Mia, και η οποία λέει ότι παγιδεύτηκε από το δίκτυο του Mwesigwa. Το σοκαριστικό βίντεο έδειξε στη συνέχεια τον Mwesigwa να ξεφυλλίζει μια σειρά από φωτογραφίες γυναικών, πριν σταματήσει σε μία και πει στον δημοσιογράφο: «Θα την απολαύσεις πραγματικά. Αυτήν εδώ». Ο ίδιος ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι βοηθούσε τις γυναίκες να βρουν κατάλυμα μέσω ιδιοκτητών ακινήτων, και ότι οι γυναίκες τον ακολουθούσαν σε πάρτι λόγω των πλούσιων επαφών του στο Ντουμπάι. «Όλα αυτά είναι ψευδείς κατηγορίες», είπε ο Mwesigwa. «Σας είπα, είμαι απλά ένας άνθρωπος που αγαπά τα πάρτι και προσκαλεί μεγάλους πελάτες στα τραπέζια μου, με αποτέλεσμα πολλές κοπέλες να συρρέουν στο τραπέζι μου. Αυτό με κάνει να γνωρίζω πολλές κοπέλες, και αυτό είναι όλο». Το πλήρες άρθρο εδώ:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 15:24:22

Δημοσίευση: ωωω ρε φιλε παρα πολυ κακο Τώρα που δεν υπάρχει Στάθης, είπα να γράψω το κρύο της ημέρας (για να είμαι και εναρμονισμένος με την πτώση της θερμοκρασίας...)

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 15:51:36

Θέμα: Porta Potty Party

Δημοσίευση: Μακάρι να είναι έτσι, αλλά πιστεύω πως δεν θα ήταν ο μόνος. Πιθανότερο είναι πάντως να τακτοποίησαν παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα ενός κακομοίρη για να τον θυσιάσουν...

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 15:53:12

Θέμα: Δέσποινα Ντενεκου

Δημοσίευση: τι εννοεις μαν ειναι σαν τον δρακουμελ σε γυναικα Γαρίδα part ΙΙ. Αν είναι και αστερίας, θα πιάσει και περισσότερα πλάσματα της θάλασσας. :P Ή κλείνεις τα φώτα, ή βάζεις σακούλα δηλαδή Ή πίνεις τον πάτο σου για να τα δεις όλα πιο όμορφα :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 15:55:11

Δημοσίευση: Πως γίνεται να την πηδηξουμε βρε παιδιά? Δε σου λέω :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 15:58:55

Θέμα: Pamela Camassa

Δημοσίευση: Συνεισφέρω@"mad_max"

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:05:35

Θέμα: Elodie Di Patrizi

Δημοσίευση: Θέλουμε κι άλλο υλικό! Εντάξει είμαστε;

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:18:10

Θέμα: Adriana Lima

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:22:14

Θέμα: Victoria Tishko

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:31:07

Θέμα: Victoria Tishko

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:36:13

Θέμα: Candice Swanepoel

Δημοσίευση: @nothorny φάε κι άλλη άμμο :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:38:50

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Ω τι πατελ είναι αυτό?? Patel de Tokyo (για τους Παριζιανομαθείς ;-) )

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:40:12

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Και απρόμαυρη, πάλι μουνάρα είναι η πουτάνα! Δίνει χρώμα στα όνειρά μας!

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:41:29

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλή εβδομάδα να έχουμε κύριοι! Ιπτάμενος ΚΑΙ gentleman :oe:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:48:40

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Λίβερπουλ - Αρσεναλ θα παιχτεί. Επειδή δεν με ενδιαφέρει καμιά Αγγλική ομάδα, ελπίζω να το πάρει η Αρσεναλ γιατι την Λιβερπουλ την γουσταρουν ολοι οι Γαύροι! Σαν γενικός κανόνας ίσως. Στην οικογενειακή μου περίπτωση, έπεσες έξω με το "όλοι". Υ.Γ. Να το προσέξεις αυτό με τον πόνο, γιατί βγάζεις πολλά κόμπλεξ... :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:50:13

Δημοσίευση: Αν μαθεις, μοιρασου το!!  :lol: Ο θείος μου ο αλτρουιστής! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:54:24

Θέμα: Ρια Ελληνιδου

Δημοσίευση: Την πηδάγαμε? Εννοείται!! Και θα έλεγε και ένα τραγούδι :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:55:03

Θέμα: το πρώτο αυτοκίνητο της Xiaomi που έρχεται

Δημοσίευση: Μας έχουν ήδη γαμήσει.. Εργατικός λαός και πολύ ξύπνιοι! Στον αντίποδα, οι Ευρωπαίοι πολύ μαλάκες. Η βασική διαφορά βέβαια είναι πως εδώ έχουμε όλοι λόγο, ενώ εκεί οι λίγοι...

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 16:57:06

Θέμα: Rita Ora

Δημοσίευση: Εμένα μου κάνει πάντως! Το κακό είναι ότι μάλλον δεν της κάνω εγώ!! :lol: Δεν είναι ORA για τέτοιες σκέψεις...

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 17:00:48

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση: Μεγάλος έρωτας είσαι ρε Αντελ! Αμοιβαίο είναι. Σου έγραψε και τραγούδι Πειράζει που δεν είναι η ίδια Adele; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 17:03:09

Δημοσίευση: ελααα πες μουυυυυυ :haxa: :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-29 17:08:53