Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του nothorny (7095)

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Ένα στατιστικό λοιπόν για το φίλο μου το @"hijodedios". Τελευταία φορά που είχε βγει το 11 ήταν τον Ιανουάριο του 2024, όταν και είχα κερδίσει με αυτό , το διαγωνισμό του adult club. Το νούμερο δεν το είχα ξαναεπιλέξει και ειδικά απ' όταν το έβαλαν στο μάτι ο @"Pe27" αλλά και άλλα μέλη δεν το ακουμπούσα καν. Ενάμιση χρόνο περίπου μετά, το είδα μόνο αμανάτι και λέω ''βρε λες?'' και τώρα που το ξαναπήρα , άκουσε το κάλεσμα μου και βγήκε! 1 κλήρωση πίσω το διάλεξα εγω και πήγα να το ξαναπάρω αλλά λέω, δεν γαμιεται? Αστο για κανέναν άλλον..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:11:50

Θέμα: Πόλεμος σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Δημοσίευση: Εχει ξεφύγει ο Νετανιαχου και μάλλον ότι κάνει, πλέον το κανει μπας και σώσει τον κωλο του... εκτός κ αν του εχει υποσχεθεί πράγματα ο Τραμπαριφας ..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:13:19

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Aννα καλημέρα!!!..μπορώ να ρωτήσω με ποια κοπέλα απο τής παρακάτο θα έκανες τριο??...Νικολ ,Μαλβίνα,Ιωαννα34 ,Σαντρα η Αριαννα? η οχι μονό τριο και παραπάνω αν ηθελες!! Εγω έκανα με όλες τους πάντως..  (χωρίς εσενα).. εγω και αυτές!  :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:15:41

Θέμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δημοσίευση: Σκυλί του πολέμου!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:16:33

Θέμα: Με ποια Ελληνίδα διάσημη θα θέλατε να κάνετε σεξ;

Δημοσίευση: Με παρα πολλές!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:17:06

Θέμα: σεξουαλική ανορεξία

Δημοσίευση: Το βιαγκρα βοηθαει αν εχεις τετοιο θεμα; Όλα αυτά βοηθούν αν έχεις όρεξη..  αν δεν, δεν νομίζω ότι βοηθάει...μ

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:18:11

Θέμα: Clara Soccini

Δημοσίευση: Πω ρε φιλε κάτι ρωγες.. στην φάτσα δεν μου πολυαρεσει όμως...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:19:13

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: Κι η γη γυρίζει, κι η γη γυρίζει… :lol: Εθισμός γίνεται όταν δεν έχεις σάλιο, αλλά συνεχίζεις να ξοδεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Αλλιώς είναι χόμπι… (κλείνω με άλλο άσμα…) λέει λέει λέει, όλο πως γαμάει, λέει λέει λέει, πόσα από τα φράγκα του χαλάει… :D (το συνεχίζω αν είναι, αλλά είπα να μην το χέσω) Δεν νομίζω ότι ο εθισμός έχει να κάνει με το αν έχεις φράγκα ή οχι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:22:57

Θέμα: Δέσποινα Βανδή

Δημοσίευση: Πως μπορεί να γαμιεται με αυτόν τον αρκουδιαρη ρε φιλε?

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:24:24

Θέμα: Παχυσαρκία και Γεροντόπαχα - Τα ίχνη της πατίνας του χρόνου

Δημοσίευση: Τα πολλα κιλά δεν κανουν καλό στην υγεία πάντως.. πέρα από την εξωτερική εμφάνιση!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:26:08

Θέμα: 14 πανέμορφες κοπέλες αναστάτωσαν το Καζίνο Λουτρακίου

Δημοσίευση: Έχουν πονέσει τα γονατακια τους μεχρι να φτάσουν εδώ...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:27:37

Θέμα: Σία Βοσκανίδου

Δημοσίευση: Μελαχρινη με ίσιο μακρύ μαλλί! Το φόρτε μου!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:28:32

Θέμα: Σοφιάνα Αβραμάκη (Survivor)

Δημοσίευση: Εχει και χαμογελαρα η πουτανα πάντως!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:29:31

Θέμα: ανέστρεψαν τη γήρανση

Δημοσίευση: Το καλύτερο θα ήταν αυτό που είχε πει ο μαλακας ο Γούντι Άλεν:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:33:37

Θέμα: Alexia

Δημοσίευση: Εχει πάρει κανείς??

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:35:24

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Δεν μας πολυεπισκεπτεται το κορίτσι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:36:23

Θέμα: Jennifer Lawrence

Δημοσίευση: Να χαρώ το μωρό το μωρό το μωρό!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:38:07

Θέμα: Περνάτε καλά στην ζωή σας; γράψτε περιληπτικά το νόημα.

Δημοσίευση: Θα μπορούσαμε και καλύτερα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:42:25

Θέμα: Που πάτε ρε πατσαβούρια;

Δημοσίευση: Φίλε μου, αν εσένα δεν σε ενοχλεί όλη αυτή η κατάσταση, δεν μπορείς να καταλάβεις.  Εμένα που με ενοχλεί, χάρη σε αυτό έχω βρει λύση όταν βλέπω καραγκιοζιλίκια. Την Παρασκευή πήγα να πάρω 2 μπλουζάκια και η πωλήτρια έπαιζε με ένα κινητό  το οποίο άκουσον άκουσον είχε δύο αυτιά μίκυ μάους :P και τόλμησε να μου πει  δυο λεπτά να στείλει ένα μήνυμα λες και είμαστε κολλητοί. Καλά που δεν ρεύτηκε κιόλας. 30 χρονών φοράδα παρακαλώ που το έπαιζε και γκόμενα μιλώντας δυνατά για το που θα πάει  κι έτσι κι αλλιώς μασώντας τσίχλα σαν κατσίκα.  Μπουχέσα με κολάν και κάτι βυζιά ατσούμπαλα με το σώμα της που ήταν σαν ντόνατ  με κάτι μαλλιά τελείως ξεβρακοκέφαλη. Και κάπου εκεί μου ήρθε η θεία φώτιση. Την κοίταξα όπως κοιτάμε πατημένες κουράδες και κούνησα το κεφάλι μου με απέχθεια  κι απαξίωση. Φάνηκε ότι πειράχτηκε και χάρηκα πολύ, τόσο που δεν χρειάστηκε καν να πω κάτι. Έπειτα της ζήτησα εσκεμμένα με ύφος εφοπλιστή (κάνω δηλαδή ότι κάνουν)  να με εξυπηρετήσει για να την τσαντίσω επειδή είχε ξενερώσει.  Ήρθε με βαριά καρδιά και την έβαλα να μου δείξει 20-25 μπλουζάκια.  :cool:: Είχε τρελλαθεί διότι είχα μονίμως φάτσα απαξίωσης κι ειρωνείας ενώ τίποτα δεν μου άρεσε  από ότι μου έδειχνε. Είχα ήδη αποφασίσει ποια θα πάρω οπότε της έσπαγα τα νεύρα. Πετούσα και σπόντες για το πάχος στους ανθρώπους και ειδικά στις γυναίκες  πόσο άσχημα φαίνεται και γελούσα μοχθηρά αδιάκριτα σαν να της έλεγα πως είσαι έτσι.  Δηλαδή δεν της έδωσα λαβή να απαντήσει αφού ουσιαστικά τίποτα δεν έλεγα  άμεσα πάνω της αλλά καταλάβαινε μια χαρά η σάπια. Μάλιστα ζήτησα να πάω και τουαλέτα όπου μου αρνήθηκε, κάτι που περίμενα  αλλά ειρωνικά απάντησα ότι δεν πειράζει μιας που θα ήταν ρίσκο με τόσα μικρόβια γύρω μας.  Εκεί πρέπει να τρελάθηκε τελείως. Βγήκα μέχρι και για τσιγάρο έξω λέγοντας ότι ζεσταίνομαι και πραγματικά πρέπει να έβλεπε εφιάλτες μιας που πήγα να πάρω τυρόπιτα και γύρισα. Το αποκορύφωμα ήταν ότι της γάμησα κάθε ίχνος υπομονής, διότι σε κάθε μπλουζάκι που έδειχνε έγνεφα με αηδία.  Με το ζόρι κρατιόταν να μην εκτροχιαστεί αλλά είμαι σίγουρος ότι ήξερε τι είχε να ακούσει αν άρθρωνε κιχ. Στο τέλος πλήρωσα κι έφυγα νιώθοντας το διάχυτο μίσος της  που δεν μπόρεσε να πει τίποτα. Θα με θυμάται το βρωμόμουνο!  :cool:: Εγω δεν θα το έκανα ποτέ αυτό..  απλώς θα την έγραφα στα παπαρια μου και θα έφευγα..  Πάντως, η ίδια πωλήτρια λίγο πριν από εσένα, μπορεί να εξυπηρετησε έναν φουλ αγενή τύπο, που μυριζε άσχημα και δεν πήρε και τίποτα. Και όλα αυτά για 750 ευρω.. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις..  γιαυτό δεν ασχολούμαι.. ότι δεν μου κάνει, το απορρίπτω, δεν του δίνω σημασία, το προσπερνάω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:47:36

Θέμα: Μαριάννα Καλέργη

Δημοσίευση: Σωστός και στα δύο :P Είναι δύο σε ένα! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:49:50

Θέμα: Deborah Secco

Δημοσίευση: Καλά αυτή σε βάζει κάτω και σου πετάει ένα μουνί… :lol: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα της κάτσω! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:50:43

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Εύκολα γυρίζεις μαζί της το La Casa de Poutsel! :hahaha: Και το εμείς οι βλάχοι όπου λάχει θα γυριζα μαζί της! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:51:36

Θέμα: Barbara Palvin

Δημοσίευση: Μοοοοόνο; Πρόσωπο-μάτια δε βλέπεις ή πήγες να γράψεις αυτή τη φορά «μαγούλια» και ο οτοκορέκτορας στο έκανε καπούλια; :P Αυτό μου έκανε κλικ αυτό ανέφερα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:52:34

Θέμα: Josephine Skriver

Δημοσίευση: Δίνει πόνο ο @"mad_max" όποτε ανοίγει νήμα… Ισχύει..  ανηψουλες του πρεπει να ειναι! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:53:37

Θέμα: Karol Rosalin

Δημοσίευση: Στο συγκεκριμένο θα έκανα μια εξαίρεση και θα το ξεκώλιαζα ασάλιωτα! Δεν μπορώ αν δεν γλυψω λέμε.. μισή χαρά είναι! :my:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:54:27

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Το παρατήρησα, αλλά είπα να μη σε τσιγκλίσω  :cry: Οχι μωρε σιγα.. αν είναι να έρθει, καλοδεχουμενο.  Δεν θα πέσουμε και στα πατώματα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:55:25

Θέμα: Clara Soccini

Δημοσίευση: Να στον έγλειφε λέγοντας mi piace il tuo cazzo και πες της μετά για τη φάτσα της :lol: Καλά δεν είπα ότι δεν της τον εδινα κιολας! :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:56:13

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: Το ανέλυσα, αλλά το εξηγώ λίγο διαφορετικά… όταν το σκέφτεσαι συνέχεια είναι εμμονή/ πάθος, όταν φτάνεις να καταστραφείς γιατί δεν έχεις φρένο και ξεπερνάς τις δυνατότητες σου είναι εθισμός. ΚΑΤ’ εμέ πάντα… Μπορεί να μην έχεις φρένο και ας μην τελειώνουν ποτε τα λεφτά σου.   Επιμένω!!! Απλώς αυτό που περιγράφεις είναι πιο επίπονο!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:57:55

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Εμείς οι βλάχοι στο Τόκιο θα λάχει :P Ετσι ακριβώς!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:58:57

Θέμα: Karol Rosalin

Δημοσίευση: Σε μένα τον… gleifomouniac το λες αυτό βρε; Γι’ αυτό λέω θα έκανα εξαίρεση… Α δεν ήξερα ότι εισαι και εσύ του club!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 10:59:41

Forum Tasks