Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του nothorny (7095)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Χαβαλέ κάνουμε ;-) Εδώ αστεία δεν σηκώνουμε!  :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-29 14:07:24

Θέμα: Ερώτηση προς όλα τα γραφεία!!!

Δημοσίευση: Γαμησι made in China! Δεν ακούγεται άσχημο! Δύσκολο όμως, για τους λόγους που ανέφεραν και οι υπόλοιποι συναγωνιστές!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-29 14:09:22

Θέμα: Δώρα Παντέλη

Δημοσίευση: Εχεις μουνί και φταρνιστηκες; θα τρέξουν όλοι. Έχεις παπάει και έφαγες σφαίρα ; λύστο μονος σου μύστη. Έτσι ακριβως..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-29 19:40:38

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια στους νικητές της προηγούμενης βδομάδας! @"Mourgas"@"nothorny"@"Glory" Λίγο καθυστερημένα αλλά άργησα να χωνέψω ότι ξανακέρδισε ο nothorny! :haxa: Κατσε γιατι μπορεί να το κάνω και πάσα αυτο το δωρο.. παίζει πρόβλημα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-29 19:43:00

Θέμα: Εθισμός στις Ουκρανές

Δημοσίευση: Εγώ την θυμάμαι καλά! :D Δεν είναι η Αριανα ρε κεφτε! Έχω φάει Αριανα, ξερω.. Αλλά δεν είναι αυτή! Ή μήπως είναι η Άρτεμις αυτή?? Είμαι λίγο θολωμένος σήμερα.. :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-29 20:58:14

Θέμα: call girl με κοντά μαλλιά!

Δημοσίευση: Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου! :hahaha: Με αυτές όταν μπλέκεις τα μπούτια σου είναι ωραία ρε..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-29 21:00:06

Θέμα: Εθισμός στις Ουκρανές

Δημοσίευση: Θολωμένε! :lol: Αυτή είναι η Ουκρανή Μαρίνα που μας άλλαζε τα φώτα! Στο θολωμένο μου μυαλό,  που έλεγε και το τραγούδι..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 00:02:15

Θέμα: call girl με κοντά μαλλιά!

Δημοσίευση: Συμφωνώ.. απλά εσύ τα μπλέκεις μόνος σου! :hahaha: Κράζεις? Θαυμάζεις! :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 00:02:53

Δημοσίευση: προαφαιρω το κορμι μου Θα δειξει, λογικά μέχρι Παρασκευή θα ξερω..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 00:03:54

Δημοσίευση: @"Pe27" Συγχαρητήρια για την νίκη σου! Να περάσεις όμορφα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 00:12:27

Δημοσίευση: παλι δεν σου σηκωνετε; α ειναι να πεις στον αντμιν να σου το τρναρει μεχρι να σου σηκωθει (την δευτερα παρουσια ενα πραγμα σαν να λεμε) Αδερφέ σηκωνεται αλλά υπάρχει θέμα υγείας σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 01:11:41

Θέμα: Νέα πλατφόρμα στο φόρουμ

Δημοσίευση: Ελπίζω να το ποσταρω στο σωστό νήμα..  αυτό που με ενοχλεί τρομερά, και , θα ήλπιζα να διορθωθεί είναι το εξης: πατώντας στο θέμα ενός νήματος, με βγάζει πάντα στην πρώτη του σελίδα. Θα ήθελα, αν είναι εφικτό, να με έβγαζε στην τελευταία σελίδα που είχα επισκεφτεί στο τρέχων νήμα.  Γιατί κάθε φορά ψάχνω ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που είχα διαβάσει. Αυτά!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 16:28:00

Θέμα: Οπαδική Βία

Δημοσίευση: Μόνο μην το μάθουν στα στριπ..! Κάνω αποτοξίνωση (για οικονομικούς λογους) ! Θα κλαίνε τα κορίτσια πάνω στον σωλήνα! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 22:11:05

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Ο @"geroksouras" θα ξέρει τι παίζει με αυτόν και αν υπάρχει περίπτωση να μπει . Οπότε αν δε μπαίνει αν θέλει ας το γευτεί ο ίδιος μιας και τον συμβούλευσε να είμαι ένας από αυτούς που το πάσαρε. Αν ούτε ο ίδιος μπορεί δε έχω λόγο να το μεταβιβάσω αλλού και απλά θα παραταθεί το χρέος και στους δύο αγαπητούς συναγωνιστές .. Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω σε κάτι  το "δεν έχω λόγο να το μεταβίβαση αλλου" είναι λάθος για εμένα.  Φαντάζομαι και εσένα που σε πρότεινε ο γεροξουρας, αυτός που στο έδωσε δεν είχε λόγο να στο δώσει αλλιώς δεν θα το έκανε κατόπιν παρακινησης του γεροξουρα. Γενικως, αν δεν έχεις υποχρέωση από προηγούμενο φφ, δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος να το δώσεις κάπου. Και εγώ,  με την δική σου λογική, δεν έχω λόγο να το δώσω κάπου αν τελικά δεν μπορέσω να το εξαργυρωσω, αλλά κάπου θα το δώσω. Κρίμα είναι να πάει χαμένο. Αν τελικά το δώσω κάπου, δεν θα το δώσω σε κάποιον που γενικά τα λέμε πιο καλά εδώ μέσα, μάλλον, αλλά ίσως σε κάποιον που έχει πολύ καιρό να κερδίσει ξέρω γω.. γιατί να πάει χαμένο? Αυτό εννοώ...  Απλως σου κατέθεσα την δική μου οπτική..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 22:20:04

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Θα κάνεις κάτι γι αυτό? :lol: Ποσοστά παίρνεις ρε??  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 22:28:28

Δημοσίευση: Ενοω ότι δε έχω λόγο να μη το εξαργύρωνα . Ούτε άρρωστος είμαι ούτε εκτός Αθηνών . Απλά θέλω να είμαι εντάξει με τη συνείδηση μου και με όσους μου έχουν κάνει πάσα στο παρελθόν . Ο @"gpd" ήταν πρώτος χρονικά για αυτό και αναφέρθηκα πρώτα αλλά είναι αδιάθετος και ο @"panosmounos" αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι μένει εκτός και του είχε πει ο @"geroksouras"σε ποιους να το μεταβιβάσει ήμασταν 4 και ημουν ο τελευταίος στη σειρά . Οπότε για αυτό και προτίθεμαι αν θέλει και αν δε είναι ενεργός και ο @"panosmounos" να του το μεταβιβάσω γιατί θέλω να ξοφλήσω ότι χρωστάω και να χαρώ μια ενδεχόμενη νίκη μου στο μέλλον . Αλλιώς τη δεδομένη στιγμή αν δε μπορεί κανείς από όσους χρωστάω δε έχω λόγο να το δώσω αλλού . Α με συγχωρείς, παρεξήγησα αδερφέ! Νόμιζα ότι δεν μπορείς εσύ..  άλλο κατάλαβα..  Έτσι ναι, συμφωνώ!  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 22:32:09

Δημοσίευση: οταν μπαινεις απο την αρχικη σε παει αυτοματα στο τελευταιο αδιαβαστο αν πας μεσα απο το φορουμ πατα το βελακι στην αρχη του θεματος Ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα..  :hahaha: Εγω πάντα μπαίνω από το μενού που λέει φόρουμ και επιλέγω νέα μηνύματα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 22:34:40

Δημοσίευση: δεν τα εχεις καταλαβει καλα... εχεις πολυ σοβαρο λογο να το μεταβιβασεις. οποιος νικητης δεν εξαργυρωνει το δωρο του ή δεν το μεταβιβαζει,με λιγα λογια αν το δωρο παει χαμενο με δικη σου υπαιτιοτητα μπαναρεσαι απο τους διαγωνισμους για 2 μηνες νομιζω... Αυτήν την παραμετρο δεν την ηξερα αλλα ουτως ή αλλως αν δεν μπορέσω, κάπου θα το δωρισω..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 22:50:10

Δημοσίευση: Οκ αυτό κατανοητό! Από εκεί που μπαίνω εγω, δεν έχει τρόπο να με βάζει στο προηγούμενο μη αναγνωσμένο μήνυμα? Ακυρο.. τώρα το είδα το βελακι και εκεί!;Ευχαριστώ πολύ αντμιν!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 22:51:57

Δημοσίευση: ε καλα δεν ειναι τιποτα και που μας βγαζει στην αρχικη παταμε την τελευταια κ παμε τσουπ στο τελος. δεν θα τα χαλασουμε για 2 κλικ χαχα Μα δεν ήθελα να με βγάζει στην τελευταία, αλλά στην τελευταία που ειχα διαβάσει εγώ.  Τέλος πάντων,  μου το έλυσε ο αντμιν!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-30 23:19:09

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα ρε αγόρια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:23:27

Θέμα: ΑΓΙΑΞ

Δημοσίευση: Σχολή μεγάλη..  πολλοι παιχταράδες βγήκαν από τις ακαδημίες του.. τι να λέμε τώρα..  άλλο επίπεδο...

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:24:55

Θέμα: Πού θα φας τα καλύτερα σουβλάκια εκτός κέντρου

Δημοσίευση: Παναγιώτης κεμπάπ..  Περιστερι, κοντά στον Άγιο Αντώνη..  πάτε και θα με θυμηθείτε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:27:21

Θέμα: Robert De niro

Δημοσίευση: Τιτανοτεραστιος ηθοποιός!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:30:07

Θέμα: Την τηλεφωνητρια

Δημοσίευση: Μόνο με μηνύματα κανονίζω εγώ.  Αν και δεν νομίζω να την έπεφτα τηλεφωνικά σε καμία, είμαι και ευγενικός γενικά, δεν θα σκεφτόμουν καν το πονηρό..

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:33:23

Θέμα: Αηδιάζετε ποτέ με τα γλωσσόφιλα;

Δημοσίευση: Εκτός και αν ειναι υπονονος το στόμα της, δεν παίζει να αηδιασω ποτέ.. γενικως είμαι πολύ του φιλιού..

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:38:42

Θέμα: Κάπνισμα. Κόβεται ή όχι;

Δημοσίευση: Καπνίζω 25 χρόνια.. πλέον δεν ξέρω αν το ευχαριστιεμσι. Λογικα είναι μια κακή συνήθεια.  Έχω ξεχάσει ποτέ είπα τελευταία φορά,  το απόλαυσα αυτό το τσιγάρο..

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:41:14

Θέμα: Τα μεγέθη των γυναικείων κώλων σε όλο τον κόσμο

Δημοσίευση: Ζητω τα μικρά κωλαρακια.. οι κωλαρες μακρυά από εμένα παρακαλώ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:42:29

Θέμα: Γαμάτε βίζιτες στις γιορτές;

Δημοσίευση: Έχω κάνει επικό γαμησι με Αριαδνακι , Χριστούγεννα.. Μάλιστα την έστησα κιολας κανα 20λεπτο γιατί καθυστέρησα.  Φαντάζομαι δεν της ειχε τύχει ποτέ γιατί είχε συνήθεια να στήνει ώρες ατελειωτες..

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:44:33

Θέμα: Πόσο τοις εκατό στατιστικά έχετε φάει ξενερα με εσκορτ;

Δημοσίευση: Γύρω στο 10% και εγω περίπου..

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-01 10:46:23

Forum Tasks