Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του nothorny (7095)

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ωχ Θεέ μου!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:40:21

Θέμα: Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Δημοσίευση: Πόσους ακόμα θα καταστρέψει αυτή?? Ας την σταματήσει κάποιος!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:41:49

Θέμα: Δώρα Παντέλη

Δημοσίευση: Ας μην υπήρχε τσιλι καφενείο κ θα σου έλεγα τι θα έκανε αυτη και η Μαριγκονα Ευτυχως που υπάρχουν και αυτά, θα είχαμε γεμίσει βίζιτες  :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:42:49

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Σε έναν μήνα περίπου κλείνει τα 33.. σιτεψε κ αυτή..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:43:59

Θέμα: Champions League

Δημοσίευση: Champions League γυναικών - αποτελέσματα ημιτελικών. Στις 24 Μαη ο τελικός Αρσεναλικό βλέπω για κούπα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:45:01

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Καλογαμητο @"Glory"!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:45:51

Θέμα: Ζητειται...

Δημοσίευση: Όσο ανθίζουν τα Airbnb το νοίκι δεν θα πέσει..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:46:51

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:48:34

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Υπάρχει μια κατάσταση που λέγεται συναισθησία. Πρόκειται για μια κατάσταση κατά την οποία η μία αίσθηση διεγείρει την άλλη. Οι άνθρωποι μπορούν να συνδέσουν μουσικές νότες ή έναν συγκεκριμένο ήχο με χρώματα και μυρωδιές. Ισχυει αυτό, λογικά όλοι το έχουμε βιώσει..  Αυτό με την μουσική και τις μυρωδιές μου έχει τύχει αρκετές φορές!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:50:16

Θέμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Κοριτσαρος Αγνώριστη έγινε..  σαν να βλέπω άλλον άνθρωπο.. της πάει παντως πολύ..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:51:19

Θέμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δημοσίευση: Ανθυπομετριες που έγιναν γνωστές.. αυτή είναι ένα σκαλί πάνω από άλλες αλλά και πάλι ανθυπομετρια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:52:11

Θέμα: Που χάθηκαν τα όμορφα αυτοκίνητα;

Δημοσίευση: Τα παλιά είχαν ένα ξεχωριστό στυλ. Τώρα είναι τα περισσότερα ίδια σκ@@@ Τα παλιά νομίζαμε ότι είχαν διαφορετικό στιλ γιατί ήταν λίγα και δεν κυκλοφορουσαν και πολλά..  πλέον είναι καθημερινότητα.. τα βλέπουμε κάθε μέρα, στον δρόμο, στα σοσιαλ..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:53:34

Θέμα: Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα

Δημοσίευση: Εχει φτασει η γλωσσα στο εντερο Ο λαός κοιμάται, η οικονομία παραπαίει...απορώ πως ζούμε,  πραγματικά..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:54:48

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση: Αυτό είναι τρελό μουνετο..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:55:28

Θέμα: Jennifer Lawrence

Δημοσίευση: Να την γαμας και να σε κοιτάει με αυτές τις ματαρες.. παράδεισος..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:56:24

Θέμα: Κόνι Μεταξά

Δημοσίευση: Καυλακι τρελο η Κονι..αλλά λογικό είναι όταν έχεις βγει από το μουνι της Ζωζας..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 12:58:35

Θέμα: Επαναδιαπράγματευση στις τιμές για εσκορτ.

Δημοσίευση: Να ρίξουνε τις τιμές μόνο για σένα και όσους πάνε μετά τις 2:00! Σαν το ωράριο του νυχτερινού ρεύματος. Να τους στέλνουμε το εκκαθαριστικό να μας βγάζουν κοινωνικό τιμολόγιο? xaxaxaxaxa¨¨

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:00:44

Θέμα: Αστυνομικίνα με «ροζ» ραντεβού, ταρίφα της 1.000 ευρώ

Δημοσίευση: Όπου υπάρχει καπνός,  υπάρχει και φωτιά..  προφανώς κάτι παίζει..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:01:35

Θέμα: Tι αυτοκινητα οδηγουν οι επιβητορες του sexclub

Δημοσίευση: Zastava μόνο ρε μουνια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:02:45

Θέμα: Προετοιμασία για Πληρωμένο Σεξάκι

Δημοσίευση: Πάντα πάω στο χοτελ μια ώρα πριν περίπου..  Μπανακι, αν και έχω κάνει και στο σπίτι..  οδοντοβουρτσα, λιστεριν,  κολωνια, παίρνω ένα ποτακι και περιμένω να πέσουν οι παλμοί να έρθει το κορίτσι.. Αυτό που με εξιτάρει και με αγχώνει περισσότερο είναι το πρόσωπο αν είναι νέα που δεν έχω ξαναβρεθεί μαζί της.. αν οι φωτος είναι πολύ παλιές και είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι λέει το γραφειο , θα ξενερώσω..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:05:45

Θέμα: Είναι δίκαιο να δίνουμε το 20άρι στον οδηγό ;

Δημοσίευση: Δίκαιο και άδικο σε αυτό δεν υπάρχει..  το ορίζουν τα γραφεία.  Προσωπικά δεν έχω διώξει κοπέλα ποτέ..  αλλά δεν θεωρώ παράλογο να δώσω 20αρικο αν διώξω κάποια..  από την στιγμή που δεν επιλέγω το incall, λογικο μου ακούγεται.

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:07:28

Θέμα: Christy White

Δημοσίευση: Είναι καυλα το κορίτσι,  τι να λέμε τώρα ρε παιδιά..  χαλάλι σε αυτούς που πρόλαβαν και την έφαγαν.

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:08:35

Θέμα: Πρωκτικό σεξ!!! Φυσιολογικό ή όχι

Δημοσίευση: Πείτε με ανώμαλο αλλά έχω γαμησει ελαχιστες φορές από τον κωλο.. ενώ μαρεσει να γλύφω κωλαρακια, να τα δαχτυλιαζω όταν γαμαω στα 4, το κωλογαμησι δεν με εξιτάρει..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:09:57

Θέμα: Η στάση του σεξ που προσφέρει μέγιστη απόλαυση με ελάχιστη προσπάθεια

Δημοσίευση: κουραστηκα μονο που την ειδα Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ..  χαχαχα  Χώρια που αντε να εξηγήσεις στην άλλη πως θες να την γαμησεις.  Ελα να κάνουμε σπορκ μωρό μου, θα σε κοιτάει σαν χανος..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:12:35

Θέμα: Greek Mafia! Τι έχουν τα έρμα και τα ψοφάνε;

Δημοσίευση: Μπράβος τράβηξε πιστόλι σε αστυνομικούς στο Μπουρνάζι Αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών συνέλαβαν δύο Έλληνες μπράβους σε κλαμπ στο Μπουρνάζι. Παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Τετάρτης 2 Απριλίου, σε κλαμπ στο Μπουρνάζι, δύο Έλληνες μπράβοι 27 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Η σύλληψή τους ήταν αποτέλεσμα των καθημερινών εφόδων-ελέγχων της ΔΑΟΕ σε νυχτερινά καταστήματα για τον εντοπισμό τέτοιων ατόμων, μία στρατηγική που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό από το “ελληνικό FBI” και έχει αποδώσει αποτελέσματα, αφού και συλλήψεις έχουν προκύψει και οι καταστηματάρχες έχουν αρχίσει να νιώθουν πιο ασφαλείς και μιλούν στις Αρχές. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών, εντόπισαν τους κατηγορούμενους πρώτες πρωινές ώρες, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους οδήγησαν εξωτερικά του καταστήματος για τη διενέργεια ελέγχου. Κατά την έξοδο, οι δράστες, προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ ο 27χρονος όπλισε και προέταξε σε βάρος των αστυνομικών πιστόλι, που έφερε σε τσαντάκι. Οι αστυνομικοί, λαμβάνοντας μέτρα αυτοπροστασίας, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να δεσμεύσουν και τους δύο κατηγορούμενους, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν. Μάλιστα, κατά την προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν, τραυματίστηκε αστυνομικός στο πόδι, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Το πιστόλι κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και τσαντάκι ώμου. Οι συλληφθέντες, πάρα το νεαρό της ηλικίας τους έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά. Ο 27χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο γιατί είχε πυροβολήσει έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής στο Περιστέρι και ο 19χρονος πριν 4 χρόνια είχε μαχαιρώσει έναν άλλο νεαρό. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. Πέρασα από εκεί λιγα λεπτα μετά που έγινε..  είχε κόσμο και μου έκανε εντύπωση γιατί εκεί συνήθως δεν έχει..  πήγαινα να ταισω κανα κοριτσάκι στο στριπ.. 2-3 μέρες μερες αργοτερ διάβασα για το συμβαν, πάλι καλα που δεν είχα πάει νωρίτερα..  να γίνονταν καμία μαλακια να τρώγαμε καμία αδεσποτη..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:17:43

Θέμα: Ειρήνη Παπαδοπούλου

Δημοσίευση: Κρίμα τέτοιος μουναρος να μην έχει μεγαλύτερο νήμα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:21:59

Θέμα: Δάφνη Καραβοκύρη

Δημοσίευση: Ωραίο μουνι ρε μάγκες ..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:22:56

Θέμα: Πρόγραμμα μιας ώρας σε studio ή call girl?

Δημοσίευση: Δεν με ψήνει το στούντιο γενικά..  πόσο μάλλον να δώσω τα ιδια χρήματα που θα έδινα για μια ώρα με εσκορτ σε ξενοδοχείο..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:24:08

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Είναι γυναίκα πειρασμός, σεισμος!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:24:39

Θέμα: Αθηνά Οικονομάκου

Δημοσίευση: Μου βγάζει μια ξινιλα αυτή η γυναίκα..  ενω είναι πολύ όμορφη..  δεν..

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-28 13:26:17