Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24882)

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια @giorgos2226 για τη νίκη σου @Pe27 να περάσεις καλά σε ευχαριστω προκαταβολικα αν εγκριθει ομως....

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-26 23:00:44

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: καλα τοσες μερες τι κανεις κ δεν προλαβαινει ρε συντεκνε ? μπας κ το πας κ συ χρηματιστιριακα σαν τον αλλο γκαστονε του σαιτ ? :hahaha: :hahaha: φαντασου να εγκριθει η μεταβιβαση και να κερδισω να ξεχρεωσω με athens stars, adult η cga... στα αλλα δε με νοιαζει καν..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-26 23:10:18

Θέμα: Θα ξαναπήγαινες σχολείο;

Δημοσίευση: καλα εγω τον επαιζα κ μες στην ταξη  :hahaha: :hahaha: στις τουαλετες εμεις..μεσα γυρναγαμε τα δυο τελευταια θρανια στο παραθυρο αναποδα και παιζαμε κουν καν σε μαθηματα 3 λυκειου δεσμης.. με ρωσοποντια εγω διπλα τελευταιο ΥΠΕΡ-μουναρα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-26 23:18:36

Θέμα: Τι κοιτάει μια γυναίκα σε ένα άντρα εμφανισιακά

Δημοσίευση: Χαχαχα! Δε μαθαίνετε με τίποτα. Κόψτε λίγο την αλαζονεία και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους… Υ.Γ. BTW τον δικό σου τον σιχαίνομαι, όχι για τα οπαδικά ότι και καλά μοιράζει πόνο και αντίστοιχες καζούρες, αλλά γιατί έχει γαμήσει το άθλημα στην τοξικότητα. Υ.Γ.2 στο βίντεο λέει απίστευτες παπάντζες και κάνει λεονταρισμούς του κώλου. συμφωνουμε οτι διαφωνουμε... στα πολιτικα τον παω οσο τπτ μακαρι να κανε κομμα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-26 23:21:14

Δημοσίευση: Sniper pid='398070' dateline='1782505589' Το ξεχρέωμα είναι σωστή κίνηση/fair play, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει με την πρώτη νίκη κάποιου.., Φίλε εγώ προσωπικά είμαι τυπικός σε αυτά και ας ξεχρέωνα και το glamour αν υπήρχε . Όποιος και να μου κάνει πάσα το σκέφτομαι μέχρι να τον ξεχρεώσω ρώτα τον @gpd και τον @geroksouras που με είχε προτείνει σε μια λίστα σε ένα φίλο του που δε μπορούσε .  Και το ίδιο θα έκανα ή θα κάνω για όποιον με σκεφτεί στο μέλλον  Με συγκινεί αλήθεια η εκτίμηση κάποιων εδώ μέσα και ότι ξέρω πως έστω πέντε άτομα που δε θα μπορούσαν να εξαργυρώσουν έγκαιρα θα με σκεφτόταν στους πρώτους , δε ξέρω αν με συμπαθούν όλοι αλλά πιστεύω οι περισσότεροι και αυτό κάτι σημαίνει σίγουρα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-26 23:31:36

Δημοσίευση: Εκ του ασφαλούς μαγκιές my friend… απλώς πιέζει καταστάσεις για τη μπίζνα του. Από τον χοντρό τον δικό σας που με τόσους τόνους κόκα κόλα φύγαν από τυχαία ατυχήματα 20 μάρτυρες και ο μόνος που έφταιγε ήταν το πλοίο τελικά χίλιες φορές ο δικός μας , χίλιες ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-26 23:34:11

Δημοσίευση: α) μπλέκεις αθλήματα και σε σχέση με τους Αγγελόπουλους άστο καλύτερα, β) μην κάνεις το λάθος να θεωρείς καταδίκη την απαγγελία κατηγοριών, γιατί αθωώθηκε και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Όταν είσαι στα φώτα, ξέρεις τι γίνεται. Εδώ κοτζάμ Ωνάσης και τον γιο του δεν μπόρεσε να τον προστατέψει ;) Υ.Γ. Ο δικός σου είναι απλά ένα άχρηστο κακομαθημένο κωλοπαίδι που αν δεν είχε γαμάτους μάνατζερ θα φουντάριζε και την εταιρεία, οπότε μη μπερδεύεσαι. Για κανένα instagram καλός είναι. αν ειχα τα λεφτα και τις γνωριμιες του κι εγω θα αθωονομουν... αυτο λεω μονο για επιλογο...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-26 23:47:51

Δημοσίευση: Εννοείται. Κι αν είχες τα λεφτά του ΔΠΓ, εκτός των άλλων, θα μπορούσες κι εσύ να είσαι κόκκαλο και να τρέχεις με 280 στην Αττική Οδό και να μην ανοίγει ρουθούνι… δε αντιλεγω στο τελευταιο μονο που αντι mercedes θα ειχα αγορασει πρωτη επιλογη μια lancia lelta integralle και σα 2η ενα sierra cossworth sedan η βασικα και τα δυο... με αυτα θα ετρεχα..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-26 23:53:35

Δημοσίευση: Επειδή κι εγώ είμαι τυπικός, πλην όμως δίκαιος, θα επικαλούμουν ανωτέρα βία για να μη δεχτώ ανταπόδοση με γραφείο κλάσεις ανώτερο. Θα μπορούσα να το κάνω αλλά δε θα θελα να πει κανείς ότι είμαι πουστης και είτε εκμεταλλεύομαι είτε δε Έχω μπέσα όταν μου κάνουν πάσα . Προτιμώ να ξέρουν όλοι ότι αν κάνω πάσα ότι και να γίνει θα ξεχρεώσω με τη πρώτη . Γιατί η μπέσα είναι το πιο σημαντικό για εμένα .

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 00:00:35

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Με εξαίρεση το γλειφομούνι, διαφέρουν κάπως τα γούστα μας… Δε την έχω πάρει αλλά αν δε υπήρχε το γνωστό θέμα θα τη δοκίμαζα σα ρίσκο …

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 00:05:49

Δημοσίευση: θα κανονισουμε να μας κατσει αυτο που θελουμε λιγοτερο για να ξεχρεωσουμε  :hahaha: :hahaha: :hahaha: Μακάρι τότε να κέρδιζα στο ya ούτε που θα δινα σημασία  :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 00:21:47

Δημοσίευση: Μπερδεύτηκες και μάλιστα το παραπήγες: Είπα «δε θα δεχόμουν την ανταπόδοση», όχι το δώρο, κοινώς αν σου έδινα μέτριο γραφείο δε θα δεχόμουν επιστροφή με κορυφαίο! Για ποια πουστιά μιλάς που μας έβγαλες και μπινέδες; :thinking: Απλά είπα ότι οποιοσδήποτε άν μου έκανε ή κάνει πάσα θα το επέστρεφα με τη πρώτη νίκη .’και το έχω αποδείξει γιατί δε θέλω να δώσω σε κανένα λαβή για σχόλια ότι δε είμαι εντάξει

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 00:42:16

Δημοσίευση: Για ποια λαβή και σχόλια λες; Που κολλάει σε αυτό που σου είπα; Αν αυτός που επιστρέφεις δεν το δέχεται επικαλούμενος ανωτέρα βία, ήτοι ότι δε θα μπορέσει να εξαργυρώσει για ΧΨ λόγους, τι θα κάνεις; Θα του δανείσεις την πούτσα σου; :hahaha: Αν αυτός που το επιστρέφω δε μπορεί για α ή β λόγο να το εξαργυρώσει φυσικά θα το κάνω έγω .. αφού ομως πρώτα έχω κάνει τη κίνηση να το δώσω πίσω . Και εχει συν εις το παρελθόν αυτό απο εμένα .

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 00:48:46

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 07:45:02

Δημοσίευση: Done Σας ευχαριστώ και εσάς για τη έγκριση και το @nothorny φυσικά στον οποίο επιφυλάσσομαι με τη πρώτη ευκαιρία

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 15:49:55

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: Έχει τόσες πολλές στο σαιτ; ναι μπορεις να το διαπιστωσεις. οταν ανοιγεις το σαιτ δειχνει καποιες αλλα εχει και λινκ που γραφει αγγελιες που ειναι οι υπολοιπες. οι περισσοτερες δουλευαν παλια οσες εχω στη λιστα δλδ.

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 19:39:22

Θέμα: καμακι τη σημερον ημερα

Δημοσίευση: Και οι γυναίκες πολύ απότομες. σνομπ, κρυωκολες και ντιβες χωρις να ειναι θα προσθεσω..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 19:40:19

Θέμα: καυλόφατσα ή τσιμπουκοφατσα;

Δημοσίευση: καυλοφατσα παντα......

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 19:42:22

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: σαντουιτς  XL το μεσημερι με μπιφτεκι προβατινας.

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 19:44:18

Θέμα: ποιον αλλον να πιασει ο στομας μου;

Δημοσίευση: ανώμαλε μη ζηλευεις εσενα δε σαφηνει ποτε...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 19:54:01

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-27 21:11:25

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 14:20:54

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Γαύρο τηγανητό

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 14:23:21

Θέμα: Ποια είναι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας για σχεση

Δημοσίευση: Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί, αλλά το ιδανικό είναι τα μισά χρόνια του άνδρα + 7 Τώρα που το έκανα έχεις δίκιο μπράβο !!

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 17:56:46

Θέμα: Σας αρέσει να ακούγεται η γυναίκα στο κρεβάτι;

Δημοσίευση: Πολλές φορές ακούγεται το κρεβάτι περισσότερο από την γυναίκα :s Κάποιοι σπάνε και τις τάβλες στη πράξη μη πω ονόματα  :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 17:58:21

Θέμα: Κάπνισμα. Κόβεται ή όχι;

Δημοσίευση: προσπαθώ να το κόψω ... αλλά τις περισσότερες φορές , μόνο το μειώνω ...εντελώς ,δύσκολα Αν δε το κάνεις μαχαίρι θα ναι δύσκολο πολύ …

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 17:59:07

Θέμα: Top 3 χώρες που θέλετε να ζήσετε

Δημοσίευση: Ρωσία Ρωσία και Ρωσία να έχει παντού ρωσίδες να σου λένε da , lioumpliou , ti megalo poutso exeis , kerasei potaki ?

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 18:00:25

Θέμα: που πήγαμε / θα πάμε διακοπούλες

Δημοσίευση: Τι είναι αυτή η άγνωστη λέξη είπαμε ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 18:01:06

Θέμα: Ποια είναι η αγαπημένη σας σοκολάτα;

Δημοσίευση: Γεμιστά Παπαδοπούλου Αυτα είναι μπισκότα όχι σοκολάτα …

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 18:07:51

Θέμα: Σχέση με μαύρη (Λατίνα ή Αφρικανή)

Δημοσίευση: Ούτε πήδημα όχι σχέση ….

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-28 18:08:15

Forum Tasks