Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24882)

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: ο giorgos2226 δεν προλαβε να βαλει συμμετοχη την κυριακη , αρα ειναι 2 τα τινα , ειτε απο δευτερα θα ειμαι ο απολυτος υπεργκαντεμης της χρονιας , ειτε θα κερδισω επιτελους κ  ο giorgos2226 θα παραμεινει ο πιο γκαντεμης εχοντας χασει το απολυτο στις συμμετοχες , ας ελπισουμε για το 2ο , δεν θα αντεξω να φτασω 34 ηττες  :cry: Ο αρχιγκαντεμης ας μη πούμε ποιος είναι …

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-09 23:35:56

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: πραγματικα πιστευω οτι το σαιτ αυτες τις 3 τελευταιες εβδομαδες διανυει τις πιο καλες του μερες , στισ 2-3 πρωτες μερες εχουνε κλεισει οι διαγωνισμοι κ πραγματικα γινεται σκοτωμος για τα τυχερα νουμερακια με γυρω στους 23 παικτες να παλευουνε  για το εισιτηριακι στην αγωνια , αντε να δουμε που λεει η μπαοκαρα ... Παίζαν ρόλο και τα γραφεία μη ξεχνιόμαστε ειδικά σε αυτό αυτής της βδομάδας αναμενόμενο ήταν ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-09 23:38:15

Θέμα: Τριο ( Γυναικα- Γυναικα Αντρας )

Δημοσίευση: Κάποιος στο σφύριξε ή έτσι σου' ρθε; :P Πάλι εγώ φταίω ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-09 23:39:31

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-10 17:59:45

Θέμα: Αναζήτηση εσκορτ

Δημοσίευση: η αγαπη παραπονιεται για το μεγεθος ... :shy: Τι να σου πω δε με λες μικροτσουτσουνο κιόλας ,κανονικό θα έλεγα , παντως σε εμένα πάντα κάνει ….

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-10 18:05:03

Θέμα: Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα άντρα στη σχέση

Δημοσίευση: γαμησε τα, αυτη ειναι η πικρη αληθεια, οι νεοι δεν γαμανε, προτιμουν σοσιαλ και να το παιζουν τραπερς  :D Φλούφληδες είναι και μπουχεσες ολοι

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-10 18:06:27

Δημοσίευση: Όχι! Αφού τα’ παμε… ο @gpd φταίει για όλα! Πες τα ρε καρντάση …

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-10 18:08:40

Δημοσίευση: σαν την coka cola που πάει με όλα Μόνο που δε πας εσύ με όλες , αλλά όλες πάνε μαζί σου έχει διαφορά …. Ροδολφο βαλεντινο του ya

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-10 18:12:20

Δημοσίευση: Οκ αυτά είναι στατιστικά, τύφλα να έχει η singular. Θα παμε και σε προβλέψεις? κατι σαν exit poll? ναι θα βγαινει ο ευαγγελατος με τον χατζηνικολάου στις 19:00 και θα λένε τα exit poll αυτη τη στιγμή προβλέπουν νικητή τον υπερκωλοφαρδο @gpd για αλλη μια Κυριακή... νεότερη ενημέρωση στις 20:00

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-10 18:33:44

Δημοσίευση: Δεν ειμαι εγω ? Για μένα όχι θα προτιμούσα να έπαιζε τυχαία νούμερα και ας είχα να κερδίσω από πέρυσι παρά να έχω δύο φορές παίξει πέρυσι το ένα νούμερο 50-60 φορές και να βγει τη μια φορά που το πρόλαβε άλλος και φέτος δε ξέρω πόσες πάλι ένα άλλο νούμερο που δε είχε βγει όλη τη χρονιά και να βγει τη μέρα που δε είχε κλήρωση … χίλιες φορές να είχα να κερδίσω απο πέρυσι με τυχαία νούμερα κάθε φορά θα έλεγα είμαι απλά άτυχος τώρα είμαι αρχιγκαντεμης ξεκάθαρα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-10 21:00:21

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Δεν με ενδιαφέρουν και πολύ τα γραφεία, σε όλα κάποια θα βρεις. Εσένα και εμένα σκεφτόμαστε το ίδιο και συμμετέχουμε χωρίς να μας νοιάζει όμως δε είναι όλοι το ίδιο και έχει αποδειχτεί αρκετές φορές

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-10 21:01:39

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Χτες βράδυ γαύρο τηγανητό χόρτα καλαμαράκια ούζο καζάνιστο

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 12:24:31

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 14:20:55

Δημοσίευση: παντως στατιστικα μιλωντας το 19 θα δωσει νικητη σε φρι φακ , στατιστικα ολα τα νουμερα δινουν νικη τουλαχιστον μια φορα το χρονο οποτε γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να σταματησεις να το παιζεις .... Δε θα σταματήσω αλλά σίγουρα θα αργήσει να τη δώσει τωρα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 19:57:49

Θέμα: Σε ποιά ερωτικά φετιχ λες ΝΑΙ;

Δημοσίευση: Αυτό αδερφέ δεν ήταν ορθογραφικό, είναι άλλο ρήμα/νόημα. Άλλο "να μας αφήσεις", άλλο "να μας γαμήσεις" :hahaha: Το υλοποίησα δια της ρίψεως ;) αφου ξερεις τα iphone τα γαμημενα πως δουλεουν...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:10:30

Δημοσίευση: ρώτα τον @ pe@Pe27 , αυτός μου τα καταλογίζει όλα καλα δε εισαι και Παναγία των Παρισίων....

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:12:45

Θέμα: Το πιο περίεργο σημείο που έκανες σεξ

Δημοσίευση: Να' ξερες πόσες φορές το έχω σκεφτεί... Έκλαψα μλκ :haxa: παρτο αποφαση καποια στιγμη οπως το χω παρει και εγω... αρκει να μη μας πουλησανε στη Ελλάδα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:15:21

Θέμα: Σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Δημοσίευση: Σου μιλούσε και για γάμους πριν καν το πρώτο ραντεβου? Μακρυαααα ναι αλλα τελικα όχι γιατι το θελε πραγματικα αλλά για να ακουσει ο αλλος αυτα που θελει να ακουσει για το χαρακτηρα της. μετα εμαθα οτι τα κανει σε ολους και απλα φτανει μεχρι ενα πηδημα..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:17:06

Θέμα: Daniela Antury

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:23:17

Θέμα: Lana-Rhoades

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:23:49

Δημοσίευση: ναι όλες καυλωμένες είναι μαζί μας και επί εικοσιτετραώρου και κανεις ζημιές, και κάνεις ζημιεεεεεες και στο λογαριασμό σου να χρεωθούν κι αυτέεεεεες....

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:24:57

Δημοσίευση: Ένα στα γρήγορα που και που δε με χαλάει. ουτε εμένα εννοείται , με τη προυπόθεση να κάνει κάτι και η γκόμενα να με καυλώσει έστω ένα αγγιγμα κάπου...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:27:14

Θέμα: Αριαδνάκι IND

Δημοσίευση: Πράγματι, Βλέπεις αρκετές φορές ο τρόπος που απαντάνε στα μηνύματα να είναι εντελώς διαφορετικός από τον τρόπο που απαντάτε στο νήμα τους. μια ανξάρτητη (όχι η αριάδνη) μου είχε εκμυστηρευτεί ότι σε 2 ραντεβου που μου ακυρώθηκαν κυριολεκτικά ενώ είχα μπει στο ξενοδοχείο, η ίδια δε είχε ιδέα ποτέ ότι επρόκειτο να με συναντήσει και ότι αλλος απαντούσε στο viber σε μερα που η ίδια είχε και ρεπό μάλιστα. και ο τύπος με εστειλε ξενοδοχείο και ενώ είχα δώσει δωμάτιο βρήκε δικαιολογία ότι κατι συνέβη απρόοπτο.

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:30:14

Θέμα: stealthing (η αφαίρεση του προφυλακτικού κατά τη διάρκεια του σεξ)

Δημοσίευση: Τόσοι πολλοί είναι; μαλλον γιατί έχω ακούσει πάνω από δέκα ιστορίες από ανεξάρτητες ή γραφείων , ελληνίδες η ξένες αρα δε υπάρχει κατηγορία συγκεκριμένη που το προσπαθούν...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:32:17

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Η ποικιλία είναι το καλύτερο. το πολύ το Κύριε Ελέσησον το βαριέται και ο παπάς λένε...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:33:11

Δημοσίευση: Χειμωνιάτικο φετίχ το καλοκαίρι καμια δεν θα βάλει ζαρτιέρες. από το δρόμο σίγουρα όχι και έχουν φυσικά δίκιο, ούτε εγώ θα το ζήταγα...Πολλές από Ρωσιδες όμως κυρίως του Glamour ερχόταν και τα ειχαν μαζί μετά το μπάνιο που άλλαζαν ακόμα και χωρίς να το ζητήσω..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:35:05

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Έχουμε και τους επενδυτές. ο @gpd δε είναι απλά επενδυτής, είναι μεγαλο-επενδυτής .. είναι ο Σαλιαρέλης του φόρουμ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:37:05

Θέμα: Οταν η πουτάνα λέει οχι στα λεφτά.

Δημοσίευση: όταν αρνείτε τα χρήματα , την αγαπάμε πιο πολύ εσένα σε λίγο καποιες/α γραφεία  θα σε πληρώνουν κιόλας....

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:38:57

Θέμα: Ντεκαυλέ

Δημοσίευση: Τι πρόβλημα έχουν με τους μαύρους; δε ξερω αλλά ξέρω πάρα πάρα πολλες που δε πάνε και το βάζουν αυστηρο όρο όπως ξέρω και όλες τους που έχουν φύγει από ραντεβού που τους εστειλαν τα γραφεία τους κάνοντας τη πάπια..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:41:59

Θέμα: Οταν η πουτάνα λέει οχι στα λεφτά.

Δημοσίευση: Εννοείς ότι θα σε ξεχωρίσει μέσα από αυτούς που είναι όλοι οικονομικά ευκαταστατοι. ενοω οτι η καθε μια εχει παντα καποιους εκλεκτους της πελατες ειτε που τους δινει προτεραιοτητα ειτε που δε τους παιρνει εξτρα και το κριτήριο δε ειναι ποτέ αν ειναι ευκαταστατοι...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-11 20:43:54

Forum Tasks