Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24892)

Θέμα: Εθισμός στις Ουκρανές

Δημοσίευση: Πως και έχουν χαθεί οι Ρουμάνες; Αναπτύχθηκε οικονομικά η Ρουμανία; Βγάζει και ένα Dacia φίλε ή ρουμουνια η μολδαβια τι βγάζει ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 17:59:47

Θέμα: Εθισμός στις Ουκρανές

Δημοσίευση: Μα δεν είπα για τις Μολδαβές κάτι...Για τις Ρουμάνες έθεσα το ερώτημα για το που χάθηκαν. Σαν την Πολωνέζες κι αυτές αλλά η Πολωνία όντως είναι σε τροχιά ανάπτυξης. Τι μου θύμισες … παλιά πιάτσα στη σολωνος στη Αθήνα με πολωνεζες ουγαρεζες … ωραία χρόνια

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:27:08

Θέμα: Αυτοϊκανοποίηση -πως τον παίζετε;

Δημοσίευση: όχι κάθε μέρα, μόνο όταν είναι η φίλη σου εδώ κάθε μέρα :haha: . τον υπόλοιπο καιρό κάθε δυο μέρες Δικια σου φίλη είναι πλέον … ζήλευαν τη καλή μας σχέση αμοιβαίου σεβασμού και μας ξεκόψανε εμάς .. εσύ είσαι ο εκλεκτός του γραφείου πλέον …

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:35:56

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: παρτούζα; Ο νους σου στη παρτουζα εσένα μοναχοφαη … δε σου φτάνει που έχεις μια από τις 4 τοπ χωρίς να έχω πρόσβαση θες και παρτουζες

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:37:19

Δημοσίευση: Η πρωτομαγιά είναι άλλος μήνας… και αφού σας αρέσουν τα στατιστικά, ενημερωτικά από τον Ιανουάριο κάθε μήνα κλείνει με διπλό… Και αφού μας αρέσουν τα στατιστικά από το Ιανουάριο που κλείνει με διπλό γίνεται στη ίδια μέρα το διπλό ή σε δύο ; Όπως παλιά ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:40:00

Δημοσίευση: Στην ίδια βρε. Γι’ αυτό έχουν διπλές νίκες το 7, το 14, το 20 και τώρα πάλι το 7 (αν τα θυμάμαι καλά). Αυτό λέω θα χε πιο ενδιαφέρον λαχταράμε όλοι δύο κληρώσεις από μια …

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:42:49

Θέμα: Dream Girls chat

Δημοσίευση: Θέλω να ανεβάσω κριτική για την Μελίνα, αλλά δεν υπάρχει η καρτέλα της. Τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Στείλε προσωπικό μήνυμα στον διαχειριστή και θα στο ανοίξει άμεσα . Εδώ είναι το νήμα του γραφείου μη περιμένεις να κάνουν κάτι …

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:44:07

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: Είσαι σίγουρος; Άλλο το αν θα φέρουν και άλλο να ανανεσωσουν το σάιτ και το ποιες έχουν φύγει χρόνια και ποιες είναι διαθέσιμες . Το δεύτερο δε βλέπω δυστυχώς να γίνεται ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:45:18

Θέμα: Έλενα 110

Δημοσίευση: Εγώ είχα προσπαθήσει πριν μερικούς μήνες, έφαγα 2 ακυρώσεις για κανονισμένη συνάντηση και δεν ξανά προσπάθησα Αγγελία της που είχες βρει ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:46:00

Θέμα: Κόφτες

Δημοσίευση: τα παίρνω πίσω και την στέλνω λέμε... είχα πλακωθεί άγρια με ένα γραφείο σε μια τέτοια φάση... έφυγα μετά από 10 λεπτά από μία απαράδεκτη και θέλαν να τους αφήσω ένα 100ρικο κόντεψα να σηκώσω το ξενοδοχείο στο πόδι Και τελικά πως βρήκες δίκιο ; incall ήταν ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:47:33

Θέμα: Αντιγόνη Νεοφυτου

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:53:44

Θέμα: Clara Soccini

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:54:23

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 18:55:05

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 19:20:42

Θέμα: Έλενα 110

Δημοσίευση: Έχει το τηλέφωνο στο προφίλ της, στο διπλανό site.  Θα στο στείλω με pm Σε ευχαριστώ φίλε μου

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 19:50:11

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ FREE FUCK! YOUR ANGELS

Δημοσίευση: Το 18 σας ευχαριστώ !

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 20:05:13

Δημοσίευση: μια παρτούζα με τις δυο τοπ που λες θα ήθελα Τη μια στη ανταλλάζω όποτε θες με τη φίλη σου . Τις άλλες δύο προς το παρόν τις ψάχνω στη Νικολούλη θα βγει σχετική εκπομπή οσονουπω και ευχαρίστως με το που τις βρω να στη κανονίσω τη παρτουζιτσα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 21:40:00

Θέμα: anal κάνετε στην σχέση σας;

Δημοσίευση: Να μπει κανείς ή να μην μπει??? Έμπαινε γιουτσοοοοοοο

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 21:41:10

Θέμα: Αυτοϊκανοποίηση -πως τον παίζετε;

Δημοσίευση: ε θα έρθει και η δική μου ώρα Μπα είσαι αρχαιότερος μου στα πρεσβεία …. Αφού σούταρανε το νεότερο εσύ δε κινδυνεύεις …

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 21:42:32

Δημοσίευση: τα πηρα τα πηρα  :hahaha: Καλοφάγωτα τα αμελέτητα … Τις 2 φίλες θέλω. Αυτές που έγραψε ο @Pe27 πως είναι όνειρό του (και όταν το είχε κανονίσει τσάκισε) και έκτοτε μου έχει καρφωθεί στο μυαλό! Δε τσάκισε απο εμένα αρρώστησε (διασταυρωμένα ή μια )

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 23:09:41

Θέμα: Η μάστιγα των πληρωμένων κριτικών

Δημοσίευση: Διάβασε κανένα παλιό νήμα. Αμέσως το καταλαβαίνεις ;) Παλιό νήμα γραφειου ! Ανεξάρτητης ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 23:09:09

Θέμα: Thalia

Δημοσίευση: Α βέβαια… του @Pe27 είναι αντικειμενική η βαθμολογία, του @Tiger21 -του αρχιχάνουμου ομοϊδεάτη και ομογαμώσταβλου- και του υποφαινόμενου υποκειμενικές. Ρε ουστ! :D Κοιτα φίλε μου καλέ . Στους απέναντι παρόλο που είχα δείξει τη ποικιλία και σε ηλικίες και σε εθνικότητες και σε αριθμό με λέγαν αγαπουλη και βάλτο . Αυτό θα το δεχόμουν αν επέμενα σε ένα μόνο γραφείο ή μια συγκεκριμένη κοπέλα . Εδώ ευτυχώς είναι τα μέλη πιο νοήμονες και έχουν καταλάβει ότι όταν κάποιος έχει πάει με τριψήφιο αριθμό σίγουρα μπορεί να είναι κάπως αντικειμενικός . Δε το λέω για να σε μειώσω γιατί είσαι σε καλό δρόμο και θα με φτάσεις σίγουρα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 23:50:41

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Συνοδεία δύο φιλενάδων : σκαλοπίνια μοσχαρίσια , κοτόπουλο φιλέτο , σουβλάκι ρωσικό σασλικ , ρωσική σαλάτα κρασί Moscato d’Asti @Sniper ο νοών νοείτο …

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-04 23:58:31

Δημοσίευση: Θα σου στείλω προσωπικό να μου εξηγήσεις το 7 τότε!! Το 7 είναι ακριβώς επειδή προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος . Δε σήμαινει ότι δε είναι όμορφη κοπέλα ούτε ότι δε έχει πανέμορφο σώμα … Αλλά 10 δε βάζω σε καμία σχεδόν είναι μόνο του Θεού που λένε … Αν έβαζα σε όλες 8 και 9 θα κραζατε ότι δε είμαι δίκαιος και αντικειμενικός . Το 7 δε μείωνει σε τπτ τη ομορφιά της είναι γλυκύτατο πλάσμα και με ωραίο πραγματικά σώμα . Ισως να πρεπε να βάλω 8 τώρα που το σκέφτομαι

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 00:01:35

Θέμα: Θεωρείται κέρατο το σεξ με εκδιδόμενη;

Δημοσίευση: Αυτό πιστεύω και εγώ! Στο ανηψάκι σου πεστα !!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 00:02:12

Θέμα: πουτανιλίκιγκ του 20ου αιώνα

Δημοσίευση: Μπορεί να βαρέθηκε? Ποιος ξέρει? Απέναντι είναι ενεργός και συμμετέχει πάντως …

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 00:08:02

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Ναι όντως έχει  δίκιο ο @Pe27(ως συνήθως). Έχει χάσει κιλά το κορίτσι και της πάει! Ο pe27 είναι σαν τον ηθοποιό στο σήριαλ σοφία ορθή που έκανε τον υδραυλικό σε νοσοκομείο και έβρισκε τι είχε ο κάθε ασθενής και έλεγε κάτι ξέρουμε και εμείς από ιατρική …

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 00:11:28

Θέμα: Κλειώ

Δημοσίευση: Είναι πολύτιμη η προσωπική μας ζωή. Είναι πολύτιμη σε εμάς πόσο μάλλον σε μια κοπελίτσα στη ηλικία και το άνθος της κλείως …

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 00:38:39

Δημοσίευση: Το θυμάμαι. Τσάκισε η φάση εννοούσα… Εντωμεταξύ όταν έχεις κάτι σίγουρο το αφήνεις για αργότερα  Είχα άριστη σχέση και με τις δύο κοπέλες και με το γραφείο και έλεγα οκ οπότε θέλω το κανονίζω  Που να ξέρα ότι θα έκλεινε

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 07:49:08

Δημοσίευση: Το έχει αναρτημένο ~17:00-00:00 και ενίοτε επικαιροποιεί λόγω δουλειάς, όπως λ.χ προ ημερών έγραψε 13:00-21:00 Δε χρειάζεται να τα λες εδώ αυτά… έχουν κριτήριο τα μέλη ;) Ουκ εν των πολλώ το εύ ;) Αντικειμενικότητα μπορείς να την έχεις σαν άνθρωπος, ενώ -για να σε πειράξω λίγο- το γούστο δεν αποκτιέται! :P Πέρα από την πλάκα όμως, είναι σχετικά πιο ασφαλές να σε κατευθύνουν άνθρωποι που ταιριάζουν οι υποκειμενικότητές σας… και στην περίπτωση του @nothorny -με εξαίρεση την πιπινολατρεία του- έχω καταλάβει ότι ταιριάζουν τα γούστα μας· απλά εδώ διυλίζει τον κώνωπα… την αντικειμενικότητα - υποκειμενικότητα θα διαφωνήσω λίγο τις αποκτάς κατεμε συλλέγοντας εμπειριες από κάθε χώρο . Και μπορείς να κάτσεις κάτω και να μελετήσεις τη κορυφή και το πάτο . Απο ένα σημείο και μετά είσαι και αντικειμενικός και δίκαιος

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 07:51:54