Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25039)

Θέμα: Candice Swanepoel

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 22:53:12

Θέμα: Federica Pacela

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 22:53:39

Θέμα: Rita Ora

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 22:54:13

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 22:54:35

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 22:54:58

Θέμα: ξεκαρδιστικές ατάκες απο ελληνικες ταινιες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 22:59:51

Θέμα: Gal Gadot

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:00:24

Θέμα: VIC DE ANGELIS

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:00:54

Θέμα: Dua Lipa

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:01:28

Θέμα: Christy White

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:01:58

Θέμα: Lily Aldridge

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:02:29

Θέμα: Karolina Kurkova

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:03:01

Θέμα: Joan Smalls

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:03:29

Θέμα: Ela Muja

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:04:25

Θέμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:04:51

Θέμα: Μυριαμ Γεροκωστα

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:05:23

Θέμα: Λένα Ζευγαρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:05:49

Θέμα: Ευγενία Σαμαρά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:06:16

Θέμα: Victoria Justice

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:06:41

Θέμα: Δανάη Παππά

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:07:21

Θέμα: Kelsey Merritt

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:08:00

Θέμα: India Reynolds

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:08:28

Θέμα: Cassidy Hubbarth

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:09:07

Θέμα: Vanessa Zayda Claudio Rodríguez

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:10:35

Θέμα: Κέισι Μίζιου

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-19 23:11:04

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Αρχικά, το νούμερο αυτό είχα σκοπό να το πάρω και σε προηγούμενες κληρώσεις. Δεν είχα ιδέα ότι θα σε ενοχλήσει τόσο. Δεδομένου ότι ο αντμιν είχε δηλώσει (πολύ σωστά κατ'εμε και με βάση την κονή λογική) πως κανείς δεν κατοχυρώνει εκ των προτέρων κανένσ νούμερο, θεώρησα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει ξεκάθαρα λογική σκέψη πάνω σε αυτό. Αν ο καθένας είχε "καβατζώσει" νούμερο πριν καν προλάβει να δηλώσει συμμετοχή τότε ποιο το νόημα να υπήρχει ο διαγωνισμός; Φαντάσου 20 άτομα να συνέχιζαν να διαλέγουν το ίδιο νούμερο κάθε φορά. Επίσης, αν θυμάσαι αρκετές φορές είχα ζητήσει να αλλάξω νούμερο ώσπου μου επισήμανε ο αντμιν να μην το επαναλάβω. Το σεβάστηκα προφανώς  και δεν το ξαναέκανα. Φαντάσου  τι θα γινόταν αν ο καθένας άλλαζε τον αριθμό που είχε διαλέξει εξαρχής...Παρόμοια περίπτωση με την κατοχύρωση του ίδιου αριθμού σε κάθε διαγωνισμό που εμπίπτεις εσύ.  Μην ξεχνάμε πως είμαστε φιλοξενούμενοι σε ένα φόρουμ και οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις των διαχειριστών. Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά όλο αυτό με το να διαλέγεις το ίδιο ακριβώς νούμερο συνεχόμενα κσι μάλιστα να βλέπεις ότι δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ είναι λιγάκι περίεργο. Σε σέβομαι κι εγώ ακράδαντα αλλά οφείλω να το τονίσω. Πόσο μάλλον να σε ενοχλήσει τόσο πολύ  ώστε να μπεις σε αυτή την διαδικασία να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό και να σκοπεύεις να διαγράψεις τον λογαριασμό σου. Το γεγονός ότι εσύ δεν θα έπαιρνες το νούμερο κάποιου που ξέρεις ότι το παίζει συστηματικά δεν μου λέει κάτι καθώς εμπίπτει σε αυτό που αναφέρω παραπάνω. Φιλικά στο λέω. Είναι λιγάκι οξύμωρο βέβαια που σκοπεύεις να διαγράψεις τον λογαριασμό σου αν βγει το 18 ενώ συμμετέχεις για τον χαβαλέ. Τώρα αυτό που ισχυρίζεσαι ότι μέλη του φορουμ σου έχουν πει να με ρουφιανέψεις για τα ποστ που  τα ανεβάζω 1-1 αντί για 4μαζί,  μου φαίνεται περίεργο να ασχοληθούν τόσο πολύ μαζί μου..δεδομένου ότι μέχρι τον Μάρτιο 2025 ήμουν ο μόνος από τα συνεπή μέλη στους διαγωνισμούς που δεν είχα κερδίσει ποτέ από την εγγραφή μου κι έπειτα.Άρα όλα αυτά τα 1-1 ποστ στην ουσία έπεφταν στο κενό. Ακόμα κι αν ισχύει από την στιγμή που έχω κάνει μεταβίβαση του 50% των νικών μου(2/4) αυτομάτως αναιρεί το όποιο επιχείρημα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανείς σχετικά με το "κλέβω" την συμμετοχή κάποιου άλλου.  Το γεγονός ότι εσύ είχες δεχτεί παρατήρηση τότε ίσως να είχε να κάνει με τον όγκο των ποστ που ανέβαζες    Σχετικά με το μπαν μιας εβδομάδας που δέχτηκες  για άσχετο σχόλιο σε νήμα διαγωνισμού (κάτι που δεν έγινε με τον gus όπως λες) δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς δεν που πέφτει λόγος και ούτως ή άλλως δεν ευθύνομαι εγώ σε κάτι. Απλά να σου επισημάνω πως κι ο αντμιν άνθρωπος είναι και δεν μπορεί να είναι παρών 24/7 και να περιπολεί τους πάντες και τα πάντα. Να σου υπενθυμίσω πως είχα νικήσει άλλες 2 φορές ανεπίσημα πέρα από τις 4 επίσημες νίκες μου. Μια εκ των οποίων επιλέξει νούμερο κανονικά το οποίο επέλεξε κι ο rocco(αρκετά ποστ μετά το δικό μου)και εν τέλει κέρδισε εκείνος παρόλο που είχα επιλέξει το ίδιο νούμερο νωρίτερα. Προφανώς, δεν είχε δει το ποστ μου ο αντμιν και η συμμετοχή μου δεν λήφθηκε υπόψιν. Όπως προανέφερα λοιπόν, άνθρωπος είναι κι αυτός, κάτι θα του ξεφύγει. Μην βλέπουμε παντού την αδικία εις βάρος μας. Την άλλη φορά που είχα "κερδίσει ανεπίσημα αλλά αφαιρέθηκε η συμμετοχή δικαίως γιατί δεν είχα ψηφίσει στη ψηφοφορία για το μεγάλο φφ που κέρδισε ο geroskouras(δεν είχα δει την επισήμανση ούτε την ψήφο γιαυτό και δεν πρόλαβα να ψηφίσω) Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι κάτι επιλήψιμο. Αυτό που αναφέρεις με τις φωτογραφίες που βοηθάς να σχολιάζουν άτομα, το ίδιο κάνω κι εγώ με λιγότερες φωτογραφίες βέβαια. Επίσης, έχω κερδίσει επίσημα  4 φορές και έχω κάνει πάσα τις 2. Ήθελα να είμαι δίκαιος και επέλεξα μέλη που δεν είχαν κερδίσει καθόλου για 1 έτος. Είχα  αναφέρει πως δεν θέλω να μου ανταποδώσουν τα φφ καθώς όπως έχω επισημάνει πολλάκις με ενδιαφέρει να κερδίζω με το σπαθί μου(λεγε με τύχη).   Θέλω  να πω,  έχω κάνει κι εγώ το κομμάτι μου σε προσφορά  στα μέλη του φόρουμ.  Η συμβουλή μου είναι η εξής: Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Είμαστε μια μικρή  παρέα που τους αρέσουν οι διαγωνισμοί του φόρουμ. Άλλοι παίζουν γιατί απολαμβάνουν το σασπένς της όλης διαδικασίας να μαντέψεις το σωστό νούμερο (π.χ. εγώ), άλλοι για να κάνουν καζούρα ο ένας στον άλλο(π.χ. Sniper ; μάλλον), άλλοι για τον χαβαλέ(π.χ. εσύ) κι άλλοι γιατί το έχουν ανάγκη(π.χ. ο Tom κατά δήλωσή του) Επομένως, σου προτείνω να παραμείνεις στο φόρουμ και νσ μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά! Τέλος, αν βγει το 18 που διάλεξα μην διαγράψεις τον λογαριασμό σου αλλά συνέχισε να συμμετέχεις. Αν κερδίσω λοιπόν τη Πέμπτη, Θα πάει για μεταβίβαση(εφόσον το εγκρίνει κι ο αντμιν) σε κάποιο μέλος που παίζει συστηματικά χωρίς καμία νίκη ή που έχει αρκετό καιρό να νικήσει. Θα σου πω κάτι τελευταίο με πολύ σεβασμό και θα το λήξω εδώ το πρόβλημα μου δε είναι ότι πήρες πρώτος νούμερο και δε θα είχα θέμα οποιοσδήποτε αν το έκανε όπως σωστά θα πει ο οποιοσδήποτε κανείς δε καβατζωνει τπτ αλλά δε μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά . Αφού έχει ο καθένας δικαίωμα να προλαβαίνει νούμερο και αφού εσύ έχεις δικαίωμα να ποστάρεις μια φωτό αντί 4 και το άλλο μέλος έχει δικαίωμα να σχολιάσει σε νήμα διαγωνισμού εκτός νούμερου εγώ γιατί να μη το έχω το ίδιο ; Δλδ υπάρχουν κανόνες μόνο για εμένα που τους σέβομαι αλλιώς τιμωρούμαι και οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν ; Αυτό είναι το θέμα μου όχι ότι πήρες το 18. Καλά έκανες και μαγκιά σου . Αν βγει σήμερα εγώ έχω πατήσει διαγραφή λογαριασμού επιτόπου και κάντε ότι θέλετε ειλικρινά . Καλή συνέχεια να έχεις και δε έχω κάτι προσωπικά μαζί σου . Απλα θα το κάνω για λόγους ηθικής . Οπως εσυ έχεις δικαίωμα να παίρνεις ότι θες έχω και εγώ δικαίωμα με τη ίδια λογική να ποστάρω μια φωτο γιατί δε είσαι ο μόνος που το έχει κάνει στο παρελθόν . Οσο για αυτά που έγραψα πριν ίσως δε έπρεπε να τα γράψω όλα αλλά το έκανα για να καταλάβετε όλοι ότι δε είμαι κανένας λυσσάρης που παρεξηγήθηκε επειδή έχει ανάγκη ένα ff και ζει από αυτό . Εχω τη ζωή μου τις γνωριμίες μου και περνάω υπέροχα . Θεωρώ ότι μόνο καλό έκανα στο σάιτ όσο καιρό ήμουν και περνάγαμε όλοι μαζί με χαβαλέ . Αλλα αυτό ήταν βαρύ για εμένα . Γιατί και εσύ να είχες κόλλημα όπως ο sniper με το 2 ή ο ξουρας για παράδειγμα ή ο οποιοσδήποτε αν στο έπαιρνα θα στο έδινα αμέσως σε νίκη για λόγους ηθικής . Αλλα ο καθένας το βλέπει αλλιώς .

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 07:27:38

Δημοσίευση: Peace brothers @Glory @Pe27! Κάποιο κόλλημα έχετε μαζί μου και οι δυο ρε ταραμάδες και με αναφέρετε, δεν εξηγείται αλλιώς! :hahaha: Σε αγαπάμε όλοι καλέ εδώ μέσα …. Ακόμα και ο ξουρας

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 07:56:01

Δημοσίευση: Εγώ πάντως δεσμεύομαι δημόσια ότι αν βγει το 19 θα το δώσω στο glory γιατί εξαιτίας του το έπαιξα θέλω να δείξω ότι δε έχω τπτ μαζί του μου είναι εξαιρετικά συμπαθής και ότι όλος ο χαμός δε έγινε επειδή είμαι λιγουρης για ένα ff αλλά για λόγους ηθικής . Δεσμεύομαι και υπόσχομαι ότι με το που βγει το 19 αν τύχει είναι δικό του .

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 13:55:08

Δημοσίευση: Εεεεεπ! Εγώ έδωσα το νούμερο! Θα παρεξηγηθώ τώρα :P Καλά θα δώσω τη μισή ώρα σε σένα τη μισή στο @"Glory" να είμαι δίκαιος

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 17:28:06

Δημοσίευση: ολη σε μενα θα τη δωσεις :hahaha: αστους αυτους τους 2 δεν θελουν να γαμησουν . Σε εσένα θα δώσω το μεγάλο δώρο του γεροξουρα αν μου το προσφέρει με χαρά χαχαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 18:01:46