Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25040)

Θέμα: Jennifer Lawrence

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:21:27

Θέμα: ξεκαρδιστικές ατάκες απο ελληνικες ταινιες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:25:03

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:25:47

Θέμα: Melissa Satta

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:26:40

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:27:10

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:27:30

Θέμα: Adele Exarchopoulos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:28:02

Θέμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:28:27

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:28:57

Θέμα: Jennifer Lawrence

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-01 21:29:23

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-02 08:40:10

Θέμα: Προσφορά από το CGA

Δημοσίευση: πολυ σωστη η ιστορικη αναδρομη σου αλλα νομιζω οτι εκτος απο αυτο ο τυπος το ειχε παρακανει στο να κραζει το σαιτ οποτε συνεβαινε κατι που δεν τον εβρισκε συμφωνο κ σε προσωπικη συνομιλια του το ειχα επισημανει οτι ειναι λαθος η σταση του απεναντι στον αντμιν που μας δινει τοσα δωρα χωρις εμεις να πληρωνουμε κατι - εκτος απο τον χρονο που αφιερωνουμε-αλλα δεν συμφωνουσε κ σενεχισε να κραζει , ε καποια στιγμη κ εγω να ημουν ο αντμιν θα στερευα απο υπομονη ακομα κ με καποιον που ηταν αρκετα ενεργος στην κοινοτητα μας .... στενοχωρο που τον χασαμε αλλα ηταν θεμα χρονου αφου δεν αλλαζε σταση... Δυστυχώς έκραζε τον Άντμιν πολλές φορές σε σχέση με όρους κυρίως διαγωνισμών . Είτε συμφωνούμε είτε όχι από τη στιγμή που είναι κάτι δώρο δε μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις και να βάζουμε όρους εμείς . Αν θέλουμε συμμετέχουμε στο σάιτ με τους όρους του σάιτ. και εγώ μπορεί να νιώθω καμία φορά αδικημένος αλλά σέβομαι τις αποφάσεις και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι . Απλά μου κάνε και εντύπωση γιατί έγινε τώρα γιατί νομίζω δε έκανε κάτι συγκεκριμένο αυτή τη βδομάδα . Εκτός αν δε το γνωρίζω συμπαθάτε με .

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-02 16:05:52

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μακαρόνια με κιμά

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-02 19:18:48

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-03 08:42:11

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: καταρχην @hijodedios k οποιος αλλος εχει την ιδια απορια επειδη εχω την εντυπωση οτι με φωτογραφιζεις στο συγκεκριμενο ποστ κ πιστευω οτι εχουμε μια καλη σχεση θα ηθελα καταρχην να πω πως για αποριες που με αφορουν μπορειτε να με ρωτατε απευθειας κ οχι να κανετε γενικες ερωτησεις σε ασχετα τοπικ κιολας κ εγω να απαντησω αμα τυχει κ το δω. κατα δευτερον νομιζω οτι το εχω απαντησει αυτο σε ανυποπτο χρονο που με ειχε κραξει παλι σχετικα ο @gerosouras κ ειχα πει χαρακτηριστικα συγγνωμη κιολας που δεν βαζω τα δυνατα μου να με διαγραψουν οπως διεγρσψαν εσενα , διοτι θεωρω πως αν αναφερω στην κριτικη μου οτι ηταν δωρο απο το sexclub το αλλο σαιτ θα θεωρησει οτι κανω διαφημιση του ανταγωνιστη κ θα του δωσω λογο να με διαγραψει. αν με ρωτησεις κ τι εγινε αν θα με διαγραψουν θα σου απαντησω οτι εχω δαπανησει πολυ χρονο για να ανεβω στο ρανκινγκ του συγκεκριμενου σαιτ-πλεον βεβαια δαπανω το 3% του χρονου μου εκει κ το υπολοιπο 97% στο sexclub k δεν θελω να διαγραφω διοτι πιστευω οτι εχω κερδος οταν εχω τηννιδιοτητα του επιφανους μελους διοτι το γραφειο οταν ψωνισω θα προσπαθησει να μου στειλει κοπελα στα γουστα μου κ να με γλιτωσει απο καποια φολα. επισης αν ημουν στη θεση του @"old admin"πιστευω οτι θα χαιρομουν να εχω στις ταξεις μου επιφανη μελη απο αλλο σαιτ γιατι ενδεχομενως μπορουν να λειτουργησουν κ σαν κραχτη για το δικο μου σαιτ.ετσι σκεφτομαι εγω βεβαια.   τωρα αν υπαρχει καποιος κανονισμος που δεν γνωριζω οτι κριτικες που γραφονται εδω απο free fuck απαγορευεται να αναδημοσιευτουν σε αλλα σαιτ θα ηθελα να βγει ο @"old admin" ή οποιος αλλος υπευθυνος του σαιτ κ να το δηλωσει ρητα διοτι δεν θα ηθελα να τιμωρηθω κ τριτη φορα για παραπτωμα για το οποιο δεν γνωριζα εκ των προτερων οτι προβλεπεται ποινη  κ εδω ερχομαι στο παραπονο μου οπως λεγαμε κ στο στρατο βγαινω παραπονουμενος στην αναφορα του λοχου δηλαδη: ειναι η δευτερη φορα που τιμωρουμαι παραδειγματικα για κατι που το εχουν κανει κατεπαναληψη πολλοι αλλοι χωρις να εχουν φαει αντιστοιχη τιμωρια, φυσικα κ ηξερα οτι δεν πρεπει να γραφω σχολια στα νηματα των διαγωνισμων κ το απεφευγα συστηματικα ομως μεχρι τωρα ειχε γινει παμπολλες φορες απο αλλα μελη χωρις τιμωρια κ τιμωρηθηκα εγω πρωτος που ειμα απο τα παλαιοτερα μελη κ απο τα πιο ενεργα παροτι δουλευω 15 ωρες καθε μερα 7 μερες τη βδομαδα-προβλημα μου βεβαια αυτο θα μου πεις-κ υπεπεσα στο παραπτωμα μου πανω στη βιασυνη μου να κανω λιγο καλοπροαιρετο χαβαλε με τον @Pe27 ακριβως επειδη ειχα πιεση χρονου για να κανω παραθεση κ να το γραψω σε αλλο νημα. καπου δηλαδη μου φαινεται αδικο να υπαρχει τοση αυστηροτητα απεναντι μου ειδικα σε ενα σαιτ μαλιστα που γραφουμε για χαβαλε κ οχι σε καποιο σαιτ που πρεπει νσ υπαρχει στρστιωτικη πειθαρχια.... κ δεν το λεω επειδη δεν θα βαλω συμμετοχη στο διαγωνισμο της εβδομαδας κλαιν σιγα που θα κερδιζα κιολας με την γκαντεμια που εχω φαει φετος το λεω μονο επειδη εφαγα ενα ξενερωμα ρε γαμωτο κ ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου... Και εγώ νιώθω λίγο αδικημένος είναι η αλήθεια γιατί δε το έκανα επίτηδες με το σκεπτικό ότι έβλεπα τόσους να το κάνουν και δε είχε τιμωρηθεί ποτέ κανείς ή γίνει παρατήρηση δημόσια . Οποτε θεωρούσα ότι δε έκανα τπτ κακό τη δεδομένη στιγμή . Και θεωρώ ότι εξαντλήθηκε όλη η αυστηρότητα πάνω μου σε σχέση μάλιστα με άλλα μέλη που ασχολούνται και λιγότερο . Δε το λέω για τη νίκη έτσι και αλλιώς από όταν γράφτηκα μια φορά έχω κερδίσει μόνο και ας είναι καλά και δυο μέλη που μου προσέφεραν πάσα . Το ηθικό είναι και μόνο θεωρώ ότι αδικήθηκα και ίσως τιμωρηθώ και περισσότερο τώρα επειδή είπα τη γνώμη μου . Απόδειξη όμως ότι δε τα κάνω όλα για τους διαγωνισμούς είναι ότι πόσταρε κανονικά ότι μπορούσα αυτή τη βδομάδα αν και τιμωρημένος . Και το ίδιο θα κάνω και τώρα αν αποκλειστώ πάλι επειδή παραπονέθηκα .

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-03 17:26:52

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-03 19:25:33

Θέμα: ξεκαρδιστικές ατάκες απο ελληνικες ταινιες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-03 19:29:34

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-03 19:30:35

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-03 21:05:25

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-03 21:08:17

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: μα δεν νομιζω προς επισκευη 27 να σου ειπε κανενας που να βαζεις ή να μην βαζεις κριτικες κι εγω εβαζα παντου και δεν μου εκαναν ποτε παρατηρηση ;) Δεν αποκλειστικά για αυτό φίλε . Τιμωρήθηκα γιατί στο νήμα του διαγωνισμού ασυναίσθητα απάντησα στον @"TOMCRUISE" που μου είχε αναφερθεί ονομαστικά .

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-04 00:39:48

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-04 01:24:32

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-04 07:28:03

Δημοσίευση: Καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-05 10:49:54

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Χοιρινή τηγανιά με πατάτες