Δημοσίευση:
Τούμπανο η κοπέλα.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 17:02:02
Δημοσίευση: μουναρα η παπαδοκορη
Πολύ καυτή.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 17:04:13
Δημοσίευση: πολλες κοκες πάντως!
Καμία δεν είναι τέλεια
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 17:05:57
Δημοσίευση:
Υπέροχο πλάσμα.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 17:09:09
Δημοσίευση: Απόφαση-βόμβα για αποκλεισμό της Λεπέν από τις εκλογές – Ένοχη για υπεξαίρεση
Τίτλοι τέλους έπεσαν στην πολύκροτη υπόθεση με κατηγορούμενη την επικεφαλής του Εθνικού Συναγερμού (RN), Μαρίν Λεπέν και άλλα 24 άτομα – μεταξύ των οποίων νυν και πρώην Γάλλοι νομοθέτες και ευρωβουλευτές- καθώς το Δικαστήριο του Παρισιού ανακοίνωσε την ετυμηγορία του που θα καθορίσει το πολιτικό μέλλον της Γαλλίδας ηγέτιδας της Ακροδεξιάς.
Και η ετυμηγορία είναι: ένοχοι.
Σε μια απόφαση που απειλεί να ταράξει συθέμελα το πολιτικό σύστημα της χώρας, καθώς όλοι οι κατηγορούμενοι, συμπεριλαμβανομένης της Μαρίν Λεπέν, καταδικάστηκαν σε ποινή αποκλεισμού για άσκηση ή διεκδίκηση δημόσιου αξιώματος, με άμεση ισχύ.
Όπως μετέδωσαν πριν από λίγα λεπτά τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και φαίνεται σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Μαρίν Λεπέν αποχώρησε εμφανώς αναστατωμένη και χωρίς να προβεί σε δηλώσεις από την αίθουσα του δικαστηρίου, πριν την έκδοση της ποινής της και πριν ακούσει τη διάρκεια του αποκλεισμού της. Εάν η απαγόρευση είναι μικρότερη από 18 μήνες, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία το 2027. Λίγο αργότερα έφτασε στα κεντρικά γραφεία του κόμματός της στο δυτικό Παρίσι, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του RN, Τζόρνταν Μπαρντελά.
Τελικά, το δικαστήριο επέβαλε στη Λεπέν ποινή φυλάκισης 4 ετών με 2ετή αναστολή, 5ετή αποκλεισμό από το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διαδικασία έφεσης. Τής επιβλήθηκε και πρόστιμο 100.000 ευρώ.
Ο αντιπρόεδρος του RN Λουί Αλιό καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση και τρία χρόνια αποκλεισμού από την πολιτική.
Εκτός από τα μέλη του RN, το ίδιο το κόμμα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η απόφαση αυτή βάζει τέλος στην προσπάθειά της να αντικαταστήσει τον Εμανουέλ Μακρόν ως πρόεδρος της Γαλλίας στις εκλογές του 2027 και ενώ θα μπορούσε να αμφισβητήσει την άμεση ισχύ του αποκλεισμού της, αυτός θα αρθεί μόνο αν η έφεση γίνει αποδεκτή πριν από τις εκλογές. Παρά ταύτα, θα διατηρήσει τη θέση της στη Βουλή των Εθνοτήτων έως ότου λήξει η θητεία της.
Νωρίτερα, το δικαστήριο έκρινε ένοχους για υπεξαίρεση δημόσιων πόρων τη Μαρίν Λεπέν και οκτώ ακόμα ευρωβουλευτές, με το ποσό που υπεξαιρέθηκε από την ηγέτιδα της ακροδεξιάς να ανέρχεται, όπως δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σε 474.000 ευρώ για τις θέσεις τεσσάρων κοινοβουλευτικών βοηθών.
Δεν υπάρχει κάποιο παραθυράκι για να το εκμεταλλευτεί ;
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 17:10:51
Δημοσίευση: Καύλα η Ελσαρα
Πολύ καυτή γυναίκα.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 17:16:31
Δημοσίευση: Το 17 παρακαλώ ευχαριστώ.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-09 17:17:39
Δημοσίευση: Γειά σας.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-12 03:00:27
Δημοσίευση: Το 16 παρακαλώ ευχαριστώ.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-12 03:02:35
Δημοσίευση: Γειά σας.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 02:25:24
Δημοσίευση: Δυο φίλοι συζητούν:
- Ρε Θανάση, εσύ πιστεύεις στη μετενσάρκωση;
- Τι είναι μετενσάρκωση;
- Ε αυτό που λένε ότι άμα πεθάνεις, ξαναγυρίζεις στη γη με άλλη μορφή, σαν ζώο ας πούμε ή σαν φυτό και κάτι τέτοια ...
- Δεν το ξέρω το θέμα ...
- Τότε, θα κάνουμε μια συμφωνία. Όποιος πεθάνει πρώτος, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον άλλο και να του πει τι γίνεται εκεί πάνω,αν όλα αυτά είναι αλήθεια και αν ξαναγυρίζει κανείς εδώ κάτω με άλλη μορφή.
- Εντάξει φίλε, έτσι θα γίνει!
Μετά από χρόνια, πεθαίνει ο Θανάσης πρώτος και ο φίλος του περιμένει να δει αν θα είναι συνεπής στη συμφωνία τους κι αν θα επιδιώξει να επικοινωνήσει μαζί του.
Μήνες μετά από τη κηδεία, όπως κοιμότανε στο κρεβάτι του ακούει κάποιον να τον φωνάζει με τρομερή φωνή...
- Ναι;
- Έλα φιλάρα, ο Θανάσης είμαι. Δεν επικοινώνησα μαζί σου τόσο καιρό γιατί είχα πάθει υπερκόπωση....
Ο άλλος ενθουσιάζεται που ακούει το φίλο του μετά από τόσο καιρό και αρχίζει να τον ρωτάει:
- Πώς περνάς ρε Θανασάρα, τι γίνεται εκεί πάνω;
- Ζωή και κότα φίλε μου... Ξυπνάω το πρωί, τρώω, μετά κάνω έρωτα, μετά ξανά τρώω, ξανακάνω έρωτα... Αυτό γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όλο φαγητό και έρωτα είναι η ζωή μου...
- Βρε Θανάση μου πολύ ωραία είναι η ζωή στον παράδεισο.
- Ποιόν Παράδεισο ρε φίλε; Κόκορας σε ορνιθοτροφείο στα Μέγαρα είμαι!
Δεν τον ξέχασε το φίλο του.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 02:26:46
Δημοσίευση:
Όλα έχουν ένα όριο.
Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 02:29:08