Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sikelos (4717)

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 14:19:32

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 14:21:16

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 14:22:08

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | 1 hour Outcall

Δημοσίευση: Το 7, ευχαριστώ πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 14:23:05

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ήταν ένας που τον είχε 50 Πόντους και ήθελε να γραφτεί στο κλαμπ των “μεγαλοτσούτσουνων”και πάει στα γραφεία τους. ΧΤυπά το κουδούν του ανοίγουν και εκεί βλέπει έναν που τον είχε ακουμπισμένο πάνω του μέχρι το λαιμό. Ε λέει αυτός είναι ο πρόεδρος και τον χαιρετά. – Τι γίνεται πρόεδρε; – Ο κλητήρας είμαι. Ο πρόεδρος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Μεγαααλος και είναι πιο πάνω. Ανεβαίνει πάνω ενώ σκέφτεται οτι ο Προέδρος θα είναι πραγματικά μεγάλος. Στον πάνω όροφο βλέπει έναν που τον είχε απλωμένο πάνω στο γραφείο. – Τι κάνουμε πρόεδρε; του λέει. – Ο γραμματέας είμαι. Ο πρόεδρος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ… Μεγαααλος και είναι πιο πάνω. Ανεβαίνει πάνω απελπισμένος και βλέπει έναν που τον είχε απλωμένο σ΄ όλο το δωμάτιο. Επιτέλους λέει ο πρόεδρος λέει. – Τι γίνεται πρόεδρε; του λέει. – Α εγώ είμαι ο αντιπρόεδρος πάνω να πας. Ανεβαίνει στο πάνω γραφείο που γράφει απέξω “ΠΡΟΕΔΡΟΣ” και εκεί βλέπει έναν ανεβασμένο πάνω στο παράθυρο και να κοιτάει με τα κιάλια. – Χαίρετε – Μισό λεπτό, φίλε γ@μ@ω Κινέττα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 14:24:02

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 17:29:04

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Χοιρινη μπριζόλα με ρυζι

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 17:41:35

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Αν είναι αυτή που φαντάζομαι είσαι τυχερός γιατί στήνει από δυωρο και πάνω μέχρι και όλο το βράδυ να τη περιμένεις Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι απλά τη συγκεκριμένη την είχα πάρει 3-4 φορές τηλ. στημένος και μου έλεγε συνέχεια σε 5 είμαι εκεί. Έιχα περιορισμό χρόνου λόγο υποχρεώσεων και έτσι να τη τζασω ήταν μονόδρομος. Άλλωστε τι νόημα έχει το ραντεβού ; Επρέπει να είναι στην ώρα της εφόσον έχει κλειστεί πολύ νωρίτερα .

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 20:28:48

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 10:14:03

Δημοσίευση: Ήταν ο Μπέν τύφλα στο μεθύσι και πήγαινε σπίτι του με τα πόδια. Στο δρόμο δίψασε και τυχαία μπροστά του βλέπει ένα μηχάνημα αναψυκτικών. Πάει λοιπόν κοντά του, το κοιτάει καλά καλά και του βάζει ένα κατοστάρικο (κέρμα), πατάει το κουμπί και “κλαπ” πέφτει ένα αναψυκτικό. Τινάζετε πάνω οΜπέν αλλά του άρεσε η ιδέα και ξαναβάζει ένα κατοστάρικο.. “κλαπ” ξαναπέφτει ένα αναψυκτικό και ανατινάζετε πάνω ο Μπέν. Αυτό γινόταν συνέχεια μέχρι που μαζεύτηκε κόσμος που περίμενε να πάρει κάτι να πιει. Ο Μπέν εκεί.. έβαζε κατοστάρικα πατούσε το κουμπί και “κλαπ” το αναψυκτικό έπεφτε…. ως που κάποιος από κει δεν αντέχει και του λέει: – Εεε ρε κολλητέ τελείωνε να πάρουμε και εμείς! και ο Μπέν του απαντάει: -ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ… ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 10:18:50

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 10:24:23

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 10:28:17

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 07:31:13

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: Τον ήπιαμε πάλι 

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 07:34:01

Θέμα: Παναθηναικός B.C

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 07:35:12

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 07:36:22

Δημοσίευση: Ένας παππούς είχε ένα 2όροφο σπίτι. Σκέφτηκε λοιπόν να νοικιάσει τον πάνω όροφο για να έχει ένα ετξρά εισόδημα. Αφού έβαλε αγγελία στην εφημερίδα, μετά από μερικές ημέρες του απάντησαν κάτι φοιτητές. – Όταν οι φοιτητές είδαν το σπίτι ενθουσιάστηκαν και ήθελαν να το νοικιάσουν. Ο παππούς συμφώνησε αλλά με μια προϋπόθεση να μην κάνουν φασαρία. – Η συμφωνία έκλεισε και την επόμενη ημέρα οι φοιτητές μετακόμισαν στο σπίτι. Το βράδυ, την ώρα που ο παππούς έπεσε για ύπνο και έλεγε ότι οι νοικάρηδες του ήταν ήσυχα παιδιά, άκουσε από πάνω μια μπάντα να παίζει. Πήρε το μπαστούνι του ανέβηκε σιγά-σιγά τη σκάλα και χτυπάει το κουδούνι. – Τι έγινε ρε παιδιά; Σας είπα να μην κάνετε φασαρία και εσείς εδώ έχετε συναυλία! – Μην ανησυχείς παππού. Δεν είναι τίποτα. Επειδή έχουμε ένα συγκρότημα και αύριο έχουμε μια συναυλία, κάνουμε τελευταία πρόβα για να παίξουμε καλά αύριο. Μετά τη συναυλία θα ηρεμήσουμε. – Αν είναι έτσι εντάξει λέει ο παππούς και κατεβαίνει κάτω. Την επόμενη ημέρα πάλι τα ίδια. Ξανανεβαίνει πάνω ο παππούς και τους ρωτάει τι έγινε. Οι φοιτητές δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι η συναυλία αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα και κάνουν τελευταία πρόβα. – Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβανόταν για 1 εβδομάδα, 2 εβδομάδες, 3 εβδομάδες και πάντα η δικαιολογία ήταν ότι οι φοιτητές έχουν τελευταία πρόβα για την συναυλία που θα γίνει την επόμενη ημέρα. Κάποια στιγμή ο παππούς σταμάτησε να ανεβαίνει πάνω. Πέρασε 1 εβδομάδα, 2 εβδομάδες, 3 εβδομάδες και ο παππούς δεν έδωσε σημεία ζωής. Κάποια στιγμή οι φοιτητές αναρωτήθηκαν τι έγινε ο παππούς, μήπως από τις αϋπνίες πέθαινε. Έτσι αποφασίζουν να κατέβουν κάτω για να δουν μήπως έπαθε τίποτα ο παππούς. Μπαίνουν μέσα στο σπίτι κοιτάνε στο σαλόνι, πουθενά ο παππούς. Κοιτάνε στο υπνοδωμάτιο πουθενά ο παππούς. Κοιτάνε στην κουζίνα πουθενά ο παππούς. Τέλος κοιτάνε και στο μπάνιο. Εκεί βλέπουν τον παππού να κάθετε στην τουαλέτα και τραβάει μαλακία. – Ρε παππού, δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να τραβάς μαλακία; – Δεν είναι τίποτα παιδιά μου τελευταία πρόβα είναι. – Αύριο θα ανέβω επάνω να γα**σw!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 07:38:06

Δημοσίευση: Πες μας και πόσοι θέλουν να τους γαμήσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά… Για τον συγκεκριμένο θέλω να του ρίξω ξύλο γαμησι ξύλο :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 08:56:04

Θέμα: Μέλη που μας λείπουν

Δημοσίευση: από υγεία δεν σφίζει, μια χαρά δεν τον λες αλλά η απόφαση να του κλείσει με μπαν το προσίλ ο διαχειριστής ηταν επιλογή του γιατί ασχολούνται χρόνια οι δίπλα με αυτόν του έχουν χρεώσει ότι είναι δικά του απο το φόρουμ μέχρι γραφεία. ειδικά ο μπαναρισμένος φίλος του @"giorgos2226" @"Sikelos" μου είπε να σου πω   :thinking: Πες του όταν ακούει τέτοιες λέξεις το τηλ. μου χάνει το σήμα κάνει παράσιτα  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 09:21:50

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 09:33:19

Θέμα: Σάσα Μπάστα

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 09:40:43

Θέμα: Ειρήνη Στεριανού

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 09:43:26

Θέμα: Βάσια Κωσταρά

Δημοσίευση: Ωραίο Milf

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 09:45:21

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 09:46:35

Θέμα: Ορθοδοξία

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 09:54:48

Θέμα: Ντόναλντ Τραμπ(ότι τον αφορά)

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-17 11:22:49

Δημοσίευση: Καλημέρα 

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 08:55:42

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: αναφέρομαι σε ανεξάρτητη που το όνομα αρχιζει από Α και τελειώνει σε Α.  π.χ κλεινει σενα στη Κηφισια αν στο δρομο τη παρω απο Γλυφάδα εγώ και της πω μπορώ μόνο τώρα για να μη χάσει κανένα ραντεβού θα κάνει μια παράκαμψη. στο γυρισμό για εσένα μπορείνα περάσει και από Ελευσίνα αν την πάρει κάποιος. το χει συστημα σε ολους. προ μηνων την κραζανε ομαδικα και επανηλθε με 2-3 διαφορετικα ονοματα διαφορετικο μαλλι και δηθεν χωρις στησιματα.. Δεν θυμάμαι καν πως την έλεγαν, ονόματα σπανίως συγκρατω αλλά το ραντεβού είχε κανονιστεί σε ξενοδοχείο στο Σκαραμαγκά. Άργησε μιάμιση ώρα και όταν ήρθε της είπα άκυρο το ραντεβού . Είχε το θράσος και ζητάτε μετά 20 € για το ταξί πήρε από τα τρία το μακρύτερο τελικά για να της γίνει μάθημα .

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 09:04:39

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 09:29:42

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Γαριδομακαρονάδα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-18 17:16:04

Forum Tasks