Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sikelos (4717)

Θέμα: Ορθοδοξία

Δημοσίευση: Χρόνια πολλά στους Σπύρους και στις Σπυριδούλες 

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-12 10:16:17

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-12 10:18:13

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Πιροσκί και πίτσα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-12 14:15:43

Θέμα: Κλήρωση από το CallGirlsAthens

Δημοσίευση: Το 6, ευχαριστώ πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-12 21:17:25

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλό Σκ

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-13 08:25:19

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-13 08:29:54

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-13 08:31:40

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: Ο λαός τι φταίει. Ο απλός λαός ποτέ δεν φταίει

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-13 08:37:45

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ένας γέρος, φανατικός Ολυμπιακός, λίγο πρίν πεθάνει, φωνάζει το γιό του και του λέει : – Γιέ μου, θα ‘θελα να μου κάνεις μια τελευταία χάρη. – Ό,τι θες πατέρα. – Θα ‘θελα να με γράψεις στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. – Μα τι λες ρε πατέρα; Εμείς στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού; Τόσα χρόνια άρρωστοι Ολυμπιακοί, γήπεδα, ξύλο, ιστορίες… ; – Σε παρακαλώ παιδί μου. Άκουσέ με. Είναι η τελευταία μου επιθυμία… Τί να κάνει και ο γιός.Τελευταία επιθυμία του πάτερα του ήταν, πήγε. Γυρνώντας… – Εντάξει πατέρα. Σε έγραψα στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. – Σ’ ευχαριστώ παιδί μου. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-13 08:39:32

Δημοσίευση: Καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-14 11:20:24

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-14 11:21:41

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:30:13

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:37:15

Δημοσίευση: Μία μέρα ο μικρός Μπόμπος με τον μπαμπά του κάνουνε βόλτα. Ξαφνικά χαλάει ο καιρός, αρχίζει να βρέχει και σταματάνε ένα ταξί για να γυρίσουν σπίτι τους. Στο δρόμο ο Μπόμπος βλέπει ένα μπουρδέλο και ρωτάει τον μπαμπά του : – Τι είναι μπαμπά αυτό το σπίτι και έχει κόκκινο φως από έξω; – Τίποτε παιδί μου ένα σπίτι είναι του λέει ο πατέρας του που δεν ήθελε να τον πονηρέψει. – Ψέμματα ! λέει ο ταξιτζής. Μποuρδέλο είναι. Αγριοκοιτάζει τον ταξιτζή ο πατέρας, αλλά δεν λέει τίποτα. Ο Μπόμπος όμως συνεχίζει τις ερωτήσεις. – Και τι κάνουν σε αυτό το σπίτι μπαμπά; – Τίποτα παιδί μου, κάθονται λέει ο πατέρας του. – Πετάγεται πάλι ο ταξιτζής: – Ψέμματα! Γ@μιούνται εκεί μέσα. Τον αγριοκοιτάζει πάλι ο πατέρας, αλλά πάλι δεν λέει τίποτα. Ο Μπόμπος συνεχίζει: – Και τι γίνεται από αυτό το γαμήσι μπαμπά; – Παιδάκια γίνονται παιδί μου, λέει ο μπαμπάς του. Και πάλι ο ταξιτζής: – Ψέμματα μπάστ@ρδα γίνονται. Και πάλι ο πατέρας του Μπόμπου δεν λέει τίποτα, αλλά από μέσα του βράζει. Ο Μπόμπος συνεχίζει απτόητος: – Και τι δουλειά κάνουν αυτά τα μπάστ#ρδα μπαμπά, όταν μεγαλώσουν; Και ο μπαμπάς του ξεσπώντας: – Ταξιτζήδες παιδί μου!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:38:48

Θέμα: Νέα Δημοκρατία

Δημοσίευση: Στα χνάρια του μεγάλου. Τον έχει ξεπεράσει κατά πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:40:01

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:42:28

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:43:09

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: Τα ρωσικά στρατεύματα διέσπασαν την αντίσταση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο Σεβέρσκ, διασχίζοντας τον ποταμό Μπαχμούτοφκα και φτάνοντας στα δυτικά περίχωρα της πόλης. Οι εναπομείναντες εχθρικοί στρατιώτες υποχώρησαν στην άλλη όχθη μετά από αρκετές ημέρες ανεπιτυχών προσπαθειών να υπερασπιστούν τις οχυρώσεις στο κέντρο της πόλης. Στην άλλη πλευρά του ποταμού, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις απέτυχαν επίσης να προετοιμάσουν επαρκή οχυρά, πιθανότατα επειδή απλώς δεν περίμεναν μια τόσο γρήγορη προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων. Με την απώλεια του Σεβέρσκ θα πρέπει να σταματήσουν την προέλαση του ρωσικού στρατού στην περιοχή των λατομείων κιμωλίας. Αυτό έγινε το τελευταίο προετοιμασμένο οχυρό του εχθρού πριν από το πεδίο μεταξύ των χωριών Πλατόνοφκα και Ρεζνίκοβα. Εάν ρωσικά στρατεύματα τους φτάσουν από τα ανατολικά, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα είναι πλέον σε θέση να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες δυνάμεις στον αυτοκινητόδρομο Σέβερσκ-Κράσνι Λιμάν. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν κάθε πιθανότητα να δημιουργήσουν ένα μεγάλο κενό στην άμυνα του εχθρού, καταδικάζοντας σε εγγυημένη αποτυχία οποιαδήποτε εχθρική προσπάθεια να σταματήσει την προέλαση προς τη γραμμή Κρίβα - Λούκα - Ράι - Αλεξαντρόβκα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:45:27

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:46:35

Δημοσίευση: Πάει ένας εικοσάρης για ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού ογδοντάρη. Μετά από δύο ώρες το καλάθι του παππού γεμάτο ψάρια ενώ του εικοσάρη ήταν άδειο! Τον ρωτάει ο νεαρός: – Παππού, τι δόλωμα βάζεις; – Γαρίδα, παιδί μου, απαντάει ο παππούς. Την άλλη μέρα, πάει πάλι o εικοσάρης φορτωμένος με γαρίδες, αλλά πάλι δεν έπιασε ούτε ένα ψάρι σε αντίθεση με τον παππού που είχε γεμίσει πάλι το καλάθι του! – Παππού τι δόλωμα βάζεις;, ξαναρωτά ο εικοσάρης. – Μαρίδα, παιδί μου, απαντά ο παππούς. – Και πως ξέρεις ποια μέρα τα ψάρια θα τσιμπήσουν με γαρίδα και ποια μέρα με μαρίδα; – Α, είναι πολύ απλό! Όταν σηκώνομαι το πρωί και το πουλί μου γέρνει δεξιά, βάζω γαρίδα, άμα γέρνει αριστερά, βάζω μαρίδα. Εσένα άμα ξυπνάς το πρωί, πως είναι το πουλί σου; – Εμένα είναι όρθιο, απαντάει ο εικοσάρης. Κι ο παππούς: – Καλά μ….ας είσαι κι έρχεσαι για ψάρεμα;

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:47:57

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:48:56

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:54:24

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια @"Scottie Pippen" καλά να περάσεις

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:55:59

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:56:40

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:57:53

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:58:47

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 08:59:34

Δημοσίευση: :haxa: :axaxaxa: xaxaxaxaxa¨¨

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 09:01:01

Θέμα: Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δημοσίευση: Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Σπαλιάρα χωρίς να το ξέρετε, είχε κρυφές χάρες και υπέκυψα» Στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η γνωστή Instagramer και επιχειρηματίας δεν δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες και ευαίσθητες προσωπικές της λεπτομέρειες, όπως το ότι έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα. «Με ποιον γνωστό Έλληνα έχεις κάνει κάτι και δεν το ξέρει ο κόσμος;», ρώτησε ο Fipster τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την ίδια να απαντά: «Με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Υπέκυψα. Είχε κρυφές χάρες». «Μετά από πολλή πίεση που δέχτηκα η αλήθεια είναι. Είχε μακριά πόδια, πόσο να τρέξω; Με κυνηγούσε και σε ένα ξενοδοχείο στην Κύπρο. Με τσάκωσε τελικά», πρόσθεσε η Instagramer. «Θα ήθελα να μου στείλουν ερωτικό μήνυμα ο Βασάλος, ο Φραγκολιάς και ο Μανίκας. Ένας πρώην σύντροφός μου μού πρότεινε να πάω με έναν επιχειρηματία σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας για 50.000 ευρώ», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 09:03:50

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 09:05:50