Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του hijodedios (7323)

Θέμα: Κτήρια των Αθηνών που δεν υπάρχουν πια

Δημοσίευση: Βίλα Μαργαρίτα Το 1972 κατεδαφίστηκε, με το αρμόδιο υπουργείο να εξηγεί πως αυτό συνέβη επειδή η Βίλα Μαργαρίτα δεν είχε χαρακτηριστικά ελληνικής αρχιτεκτονικής παράδοσης, άρα δεν υπήρχε λόγος να διατηρηθεί. Στη θέση που στέκει σήμερα το εννιαώροφο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το 1969 βρισκόταν ένας πύργος πολύ διαφορετικός. Οι φωτογραφίες της εποχής είναι χαρακτηριστικές, καθώς, ανάμεσα στις μονοκατοικίες και στις πολυκατοικίες που αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη μετά τον πόλεμο, ξεπροβάλλει ένας πέτρινος πύργος 32 δωματίων που θυμίζει μεσαιωνικό κάστρο, με πυργίσκους, πολεμίστρες, κωνικό τρούλο και κήπο. Η κατοικία άνηκε σ' έναν Αρμένιο, το όνομα του οποίου παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστο. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως διέθετε παλαιοπωλείο στην Ερμού στις αρχές του 1900. Θεωρείται παλιοκαιρισμένο, αλλά εντυπωσιακό για τα δεδομένα της αρχιτεκτονικής της πόλης. Η βίλα τελικά πωλήθηκε και πέρασε στην κυριότητα του επιχειρηματία Ευστάθιου Λάμψα, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετάννια».

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 09:45:33

Θέμα: VIP free fuck ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: Το 4 παρακαλω, ευχαριστουμε

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 09:46:22

Θέμα: πράγματα που είχαμε όταν μεγαλώναμε και δεν υπάρχουν πλέον

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 10:06:09

Θέμα: Γουστάρετε να γίνει διαγωνισμός για studio της Θεσσαλονίκης?

Δημοσίευση: αν δεν υπάρχει λαός από Σαλονίκη εδώ μέσα, τι να το κάνεις? Ας γινει πρωτα το μετρο και βλεπουμε

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 12:05:22

Θέμα: Euro

Δημοσίευση: γιατί? μπας και μοίραζες πίπες? Τι να δει χωρις τα κυαλια του?

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 12:07:52

Θέμα: Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Δημοσίευση: - να σου πω, μετα το σεξ κανεις ντους? - ναι βεβαια, εννοειται - μηπως να κανεις σεξ πιο συχνα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 14:36:55

Δημοσίευση: σημερα στο δρομο εμαθα τι γινεται οταν συγκρουεται ενας τρελος παππους με μια πρεζου , τρελο θεαμα Κατεβαινω ομονοια συχνα το εχω δει πολλακις

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 17:23:38

Θέμα: πράγματα που είχαμε όταν μεγαλώναμε και δεν υπάρχουν πλέον

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 17:30:12

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Ο @"geroksouras" οταν κερδισει

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 17:32:33

Δημοσίευση: οταν κι αν κερδισει το χρωσταει Δεν ξερω που χρωστας και τι, αλλα να σημειωθει στα πρακτικα πως εγω δεν εχω καποια αξιωση επιστροφης. Αν δεν το εδινα θα χανοταν και θα μπαναριζομουν κιολας. Οποτε τωρα μπανιαριζομαι με την ησυχια μου...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 21:53:38

Θέμα: Πράγματα που δεν υπήρχαν οταν μεγαλώναμε

Δημοσίευση: Δρομος της προκοπης Αθηνα-Κορινθο Μια σκοτωστρα υπηρχε 1.5 λωριδα να πας 1,5 να γυρισεις Για να πας Τριπολη ετρωγες Κωλοσουρτη, Αχλαδοκαμπο και (κ) Αθίκια. Αυτοι στα Αθικια ησυχασαν τουλαχιστον.

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-18 21:57:26

Θέμα: Κτήρια των Αθηνών που δεν υπάρχουν πια

Δημοσίευση: Το Μπαγγειο ειναι διαλυμενο μεσα, ποτε θα πεσει μονο του δεν ξερω

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 00:26:52

Δημοσίευση: βαριδι ο ροναλντο για την πορτογαλια. οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν τοσο πιο ψηλα θα πανε

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 09:11:44

Δημοσίευση: για ενα κουτελο ζουμε και όταν φευγουν οι τριχες μεγαλωνει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 09:12:47

Δημοσίευση: κυττα, αν δεν το θες εσύ, μου χρωστάει κι ένα δεύτερο που κάνει την πάπια και τον κινέζο ότι το πάσσαρε στον gpd δήθεν κι έτσι... και βέβαια ο gpd από την πλευρά του και σωστά λέει ''clonarius ποιός clonarius?'' Ξούρα ακούς? σε μένα θα το σπρώξεις, δεν το θέλει ο hijodedios... με τοκους τα ζητας; το τελευταιο ο @"gpd"  δεν στο εδωσε; τοκογλυφε ακομα δεν τον είδαμε γιάννη τον βαφτίσαμε

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 11:14:25

Δημοσίευση: Άραβες διπλωμάτες ανακοίνωσαν χθες Τρίτη ότι τουλάχιστον 550 πιστοί πέθαναν εξαιτίας της ακραίας ζέστης κατά το φετινό χατζ, το μεγάλο προσκύνημα των μουσουλμάνων στη δυτική Σαουδική Αραβία, στην πλειονότητά τους Αιγύπτιοι.  Η θερμοκρασία άγγιξε τους 51 βαθμούς. :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 11:20:07

Δημοσίευση: το 12 παρακαλω,ευχαριστουμε πολυ για το διαγωνισμο! γερο παρε το 11 που χει να βγει καιρο για να κερδισεις επιτελους! ετσι οπως παει δεν θα το βαφτισουμε καθολου :very-angry: με τον γρουσουζη ξερεις ποιον αμα βγει το 11 δεν ξερω τι θα ακουσεις

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 11:36:14

Θέμα: Παράσημα που πήραμε στα πεδία των μαχών και πως τα αντιμετωπίζουμε

Δημοσίευση: Έχω αρπάξει παράσημο και είμαι αρκετά προβληματισμένος. Ο γιατρός μου είπε ότι το μικρόβιο είναι από πρωκτικο έρωτα και δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο με εκδιδόμενη. Αλλά και με την σταθερη μου σχέση σπάνια κάνουμε αναλ , μια φορά τον μήνα και αν . Να μην κουράζω, εδώ και δύο μήνες περίπου κατά την εκπερμάτωση το σπέρμα έβγαιναι πολύ πηχτό και τα ουρά μου είχαν μια παράξενη μυρωδιά, αλλά συμπτώματα όπως πόνος και τσούξιμο δεν είχα. Έδωσα ουρά και σπέρμα για εξετάσεις και βγήκε εντερόκοκκος,κάτι που πρώτη φορά ακούω. Ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση για 20 μέρες.  Δεν είπα στον γιατρό ότι πάω με εκδιδόμενες, διαμένω  σε επαρχιακή πόλη και δεν θέλω να γίνω αντικημένο σχολιασμού Το πρόβλημα μου τώρα είναι πως να πω στην δικιά μου ότι πρέπει να κάνει και αυτή εξετάσεις, θεραπια όπως είπε ο γιατρός. Αν είναι αυτή καθαρή σίγουρα θα έχω πρόβλημα.  Πως μπορεί να κόλλησα εφόσον πάντα φορούσα σκουφάκι με τα κορίτσια της δουλειάς ; Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία ; Μέσα σε αυτό το διάστημα που αναφέρεις η κοπέλα σου έχει πάρει καθόλου αντιβίωση ? Αν έχει πάρει τότε μπορείς να δικαιολογήσεις την απουσία ευρημάτων από τις δικές της εξετασεις.

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 12:09:20

Θέμα: Πράγματα που δεν υπήρχαν οταν μεγαλώναμε

Δημοσίευση: Αλάτι Ιμαλαίων, το αλάτι ήταν κάλας ηρα περλα ρεα και παντα ασπρο Στεβια, καστανη ζαχαρη, και ολες τις πιπες που εχει σημερα το μαρκετ. Ειχαμε ζαχαρη λευκη, άχνη και μετα ηρθε η ασπαρτάμη (καντερελ και μαλακιες).

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 12:14:43

Θέμα: Ατάκες απο τα νιάτα μας

Δημοσίευση: Αργκο του 80-90 ας οψονται οι βιντεοκασετες... - Καλά με κούφανες τώρα - Ο γέρος μου δεν μου δίνει το αμάξι, οι γέροι μου μου την είπαν - Τα πήρα στο κρανίο, στην κράνα, κρανιώθηκα, σάλταρα - Εφαγα φλασια - Μου τη βγήκε στο έτσι - Την κάνω, την πουλεύω ...

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 12:24:58

Θέμα: προβλήματα πρόσβασης server

Δημοσίευση: Σε ανύποπτες στιγμές αλλά πλέον συχνότερα. Χτες και προχτες από μια δυο φορές και πριν λίγο πάλι Web server is returning an unknown error  Error code 520 Visit cloudflare.com for more information. 2024-06-19 09:37:13 UTC

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 12:38:37

Δημοσίευση: Στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 12:44:20

Δημοσίευση: aφου του ειπα να το παρει κ δεν τον παιρνει ο τεμπελης,θα τα ακουσω κ απο πανω? δεν φτανει που επιτηδες δεν το πηρα εγω για να το παρει εκεινος? παντα εγω δεν το παιρνω τελευταια? πηγε κ πηρε το 20 που ειχε βγει την προηγουμενη μερα... aw shit, here we go :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 13:03:17

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Οι καλυτερες ? χμμμ

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 13:07:37

Δημοσίευση: το θεμα ειναι τι θα ακουσω ετσι κ βγει το 12 χαχα οτι του εφαγες το νουμερο και τον δουλευες και απο πάνω :axaxaxa: :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 13:08:34

Θέμα: Τα πιο διάσημα sex tape

Δημοσίευση: Εγγλέζες... δεν υπάρχουν μεγαλύτερα καριόλια από δαύτες... οπου τυχει, οπως τυχει, με οποιον τυχει :sex1:

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 13:11:21

Δημοσίευση: νταξει ενα δικιο θα τοχει....

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 13:12:33

Θέμα: Συνομοσιολόγοι και επιστήμες για ηλίθιους

Δημοσίευση: πως το λενε αυτο για τον Λολοστεφανη; ο καθενας της ψωλης του το χαβα

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 13:45:51

Δημοσίευση: πως φαίνονται οι πλούσιοι... είναι μακρυά λέει το σαλόνι... πλάκα πλάκα είχα νοικιάσει ένα AirBnB προχτές στο Βέλγιο, που είχε απόσταση από το πίσω δωμάτιο μέχρι το σαλόνι 50 μέτρα... το σκεφτόσουν δύο φορές να μετακινηθέις... που στο βελγιο το βρηκες αυτό? μονο κατι κωλοτρυπες βρισκω στις βρυξελες

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 13:47:44

Δημοσίευση: Θα μου κανεις τα τρια δυο

Δημοσιεύθηκε: 2024-06-19 23:05:32