Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του P.vim (6049)

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: άρα φίλος η δημοκρατία είναι κακή πήρα την απάντηση μου ΕΣΥ π.χ που θες να μου επιβάλεις την άποψή σου φίλος από ψεκασμένα κυρίως μπλογκ και να μας πείσεις ότι η πλειοψηφία του πλανήτη έχει άδικο και εσείς δίκιο και με λες και φασίστα κι από πάνω (μιας και θα επέβαλα με την ψήφο μου το πρόστιμο αν κέρδιζε η πλειοψηφία) Σε όλα τα άλλα φίλος επιλέγω να μην σου απαντήσω γιατί είσαι τόσο φανατικά αντιεμβολιαστής που ότι και να σου πω χάνω τον χρόνο μου ΑΝ γίνονταν δημοψήφισμα και η ερώτηση ήταν για το κίνημα των αντιεμβολιαστών θα ψήφιζα πρώτον όχι διακρίσεις!!!! ότι γίνεται για τους υγειονομικούς να γίνει για ΟΛΟΥΣ τους Δ.Υ και χωρίς δικαίωμα αναγνώρισης συντάξιμων ετών δεύτερον κακώς κατά την προσωπική μου άποψη δεν έγινε υποχρεωτικός ο εμβολιασμός ειδικά στο δημόσιο τομέα που τους πληρώνω εγώ μέσω φόρων Όπως δεν σου αρέσει η άποψη μου, έτσι και εμένα δεν μου αρέσει η δικιά σου ΥΓ. φίλος στην αρχαία Ελλάδα όταν οι λίγοι επέβαλαν αυτό που ήθελαν ονομάζονταν τυραννία στο σύγχρονο κόσμο ονομάζετε δικτατορία  Μάθε να σέβεσαι την διαφορετική άποψη από την δικιά σου, εγώ διαφωνώ με ότι λες αλλά σέβομαι την άποψή σου απο  που πηρες την απαντηση σου ?? οτι να ναι  δημοκρατια εννοεις το αποφασιζουμε και διατασουμε το να  βγαλουμε 10.000 ατομα υγειονομικους σε αναστολη ?? εγω πηρα την απαντηση μου   εσυ και οι  ομοιοι  σου προσπαθεις να μου επιβαλεις την αποψη σου  εγω δεν ειπα σε κανενα  μην πας να εμβολιαστεις  εσυ και οι  ομοιοι  σου θελεις να εμβολιαστουν ολοι  φαινεται και απο τον  λογο  σου "ψεκασμενα  μπλογκ" ποσο σεβεσαι την  αποψη του αλλου    εεε φυσικα οταν δεν εχουμε να να απαντησουμε κατι  χανουμε το  χρονο μας  :D :D αυτα πηγαινε πεστα σε μια συγκενρωση υγειονομικων  αμμα εισαι μαγκας  :hahaha: :hahaha: για να μην  τον κανει  καμια κυβερνηση υποχρεωτικο κατι θα ξερουν :D :D εεε μην τους πληρωνεις  τους φορους τοτε και  ζητα τα ρεστα απο  τον κουλη  απο τον δικο σου το φορο  περιμενουν για να πληρωσουν  το δημοσιο τομεα  :D :D ξανα λεω εγω δεν ειπα σε κανενα  μην πας να κανεις το εμβολιο  ουτε στο φορουμ ουτε και στην  εξω ζωη  απενατιας εσυ που εκανες παραθεση  και   καποιοι  ομοιοι σου εχουν  φαγωθει  να τρυπηθουν  ολοι   το καταλαβες ??

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-29 00:02:52

Δημοσίευση: άρα η λύση σου είναι η βία;;;; σε διαλογο οπου λες του αλλου κακως εισαι ανεμβολιαστος και οτι κανεις κακο στο κοινωνικο συνολο με την αρνηση σου  και οι γνωμη μου ειναι να αποξενωσουν/κλεισουν τους αρνητες να μας δειρουν κι απο πανω μια χαρα τα ειπες :cwlos: εσυ λες πηγες και  τους εκραξεςι αλλο το κραξιμο   αλλο διαλογος  με ποιο τροπο  κανει κακο στην κοινωνια ?? επειδη δεν  τρυπιεται ?? :haxa: :haxa: θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε  εσυ πιο καλα τα λες   ..... για τις ερωτησεις να περιμενω απαντησεις η μπααα??

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-29 00:09:47

Δημοσίευση: Και δεν μου λες επιστημονικο σαινι, πια εμβολια εχουν ακομα προσωρινη αδεια;  :DD: και  τα 4 αστοιχειωτε   :klapse: :klapse:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-29 00:11:18

Δημοσίευση: Και τα 4 κυκλοφορουν με προσωρινη αδεια;  :haxa: γελα  τωρα που μπορεις  το αυριο  ποτε δεν ξερεις τι θα ξημερωσει  :D :D   :klapse: :klapse:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-29 14:58:10

Δημοσίευση: είναι απαράδεκτο κατα την γνώμη μου όλο αυτό που έχει συμβεί με ταπιστοποιητικά! πάντα ήμουν αρνητικος σε αυτό το μετρο με τον ελεγχο των πιστοποιητικών αλλά τώρα που με επιρρεάζει  μου φαίνεται όλο και χεορότερο! Δεν υπάρχει πλεον καμια ελευθερια ακριβως αυτο λεω κι εγω σε  εκ - βιαζουν  να το κανεις

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-29 15:00:14

Δημοσίευση: αχα να μην εμβολιαστουμε τοτε! εγω καταλαβα  οσοι  δεν ειναι  εμβολιασμενοι  να τους δωσει  ενα γαμισι  την  βδομαδα  για να το κανουν  με  2-3 την  βδομαδα  ισως και να πεισθω   :D :D :haxa: :haxa: εδω κατι αντοιστιχο  καναν  στην βιεννη  τωρα που  τα ειχαν  τα εμβολια που ηθελαν τοτε -70 βαθμους συντηρηση  αλλουνου παπα ευαγγελιο  ειναι αυτο

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-30 00:42:55

Δημοσίευση: :nosokoma: :corana: ετσι θα σας το κανω :xaxa: θα βαλουμε μαξιλαρακι  απο  μεσα  και θα νομιζεις οτι το εκανες   :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-03-30 00:59:09

Δημοσίευση: καλα περιμενετε ακομα καποιοι  την  ανο(ι)σια της αγελης που ελεγαν 2 χρονια οι ειδικοι  μπας και σωθητε :haxa: :haxa: :haxa: :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-02 13:27:33

Θέμα: 30 λεπτά πρόγραμμα από το Κροκεών 6

Δημοσίευση: to 14

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-04 15:49:02

Θέμα: Χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: για αυτο το σολανα ακομα συνεχεια απο αρκετους εσεις τι λετε? και γω καλα πραγματα εχω εκουσει αλλα νομιζω το τρεν το χασαμε  το παρακολουθουσα απο οταν ηταν  στα 20  25 $ δεν ειχα αγορασει   τωρα ειναι  στα μισα  απο  το  ath  αλλα και παλι  για μενα αν  δεν πεσει και αλλο  μου φαινεται  ακομα ακριβο   δεν ξερω αν θα ξαναφτασει η και να ξεπερασει  το ath

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-05 20:57:46

Δημοσίευση: 30 με 40 τοις εκατω στις μεθ ειναι εμβολιασμενοι, το μαθατε; 40+   :klapse: :klapse:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-05 20:59:45

Δημοσίευση: δυστυχως μεχρι να τελειωσει αυτη η ιστορια θα μεινουμε με την απορια για πολλα πραγματα,μετα θα βγουνε ολοι κ θα πουνε πολλα,αλλα ... παντως ο καπραβελος ειπε οτι ακομα δεν εχει βρεθει το μαγικο εμβολιο,αρα παραδεχονται νομιζω οτι τα εμβολια δεν κανανε τη δουλεια που μας ειχανε ταξει οτι εκαναν αυτο που καταφεραν σιγουρα να κανουν ειναι να μας διχασουν κ να βριζομαστε μεταξυ μας   τωρα  ειναι και αυτος συνομοσιωλογος  μην τον  ακουτε   :haxa: :haxa: να ακουτε οτι σαν λενε οι δημοσιογραφοι   στα πετσοκαναλα  νοιαζονται  για σας πανω απο ολα

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-05 21:05:28

Δημοσίευση: τσαμπα εκανα τριτη δοση! απο σημερα παραταθηκε η ισχής του πιστοππιητικου νοσησης στο 6μηνο... το τ΄σεκαρα μολις τωρα και το ποιστοποιητικο μου ισχυει κανονικα.... είναι τρελοι όλοι αυτοι που παιρνουν τις αποφάσεις πραγματικα... μουρλοι θεοτρελοι πως το λενε :D :D δεν το βλεπεις οτι καθε μερα λενε και διαφορετικα πραγματα ?? ολη η ευρωπη ειχε το  πιστοποιητικο  6 μηνες  και αυτο το νουμερο  εδω  3μηνες  επειδη νοιαζοταν  για το καλο μας  βεβαιως βεβαιως  οχι για να πιεσει και να πιεσει  να παει να το κανει ο κοσμος

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-05 21:15:03

Δημοσίευση: ξερω ατομα που ανανεωθηκε ενω εληξε το τριμηνο δεν ξερω αν εκαναν καποια διαδικασια νομιζω οχι

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-05 21:51:46

Δημοσίευση: γενικα πιστευω τα κρυπτο εχουν μελλον οχι ολα φυσικα αν παρουν τα πανω τους πιστευω το sol θα ειναι σε αυτα ανοικει στα eth killer τι να πω και τα 3 εχουν παει πολυ καλα σε σχεση με πριν 1 χρονο

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-05 22:01:33

Θέμα: Χρησημοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: αμα ειχα τοσα συνεχεια πουτανακια θα παιρνα,τα εικονικα οικοπεδα τι να τα κανω? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: απο οτι καταλαβα τα αγoραζεις τωρα φθηνα ας πουμε κατι εκατομμυρια $ και αργοτερα  να παρουν  μεγαλυτερη αξια  κατι σαν τα nft η για να εισαι  γειτονας με διασημους  εχει λαλησει ο κοσμος  λεμε

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-06 21:04:43

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Trust your Lust

Δημοσίευση: οι μισες εχουν εξαφανιστει απο το ροστερ

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-19 19:00:49

Δημοσίευση: Μακαρι να πεσουν ολα και να ησυχασουμε με αυτες τις μαλακιες. μακαρι αλλα δεν πεφτουν ,  και θελω να παω για ψωνια  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-19 19:03:49

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Trust your Lust

Δημοσίευση: με 180 και 200 τι θα εκαναν; και οι λατινες με τα 150 εξαφανιστηκαν  συν την βανεσσα που ηταν στα 200

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-19 22:46:46

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: 14 ,,,,

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-21 22:23:38

Δημοσίευση: Ψηνόμουν σε κάποια φάση να ασχοληθώ κάπως (ως κίνηση μικροεπένδυσης και απο περιέργεια)  αλλά τελικά βαρέθηκα. αμμα βαρεθηκες πριν ξεκινισεις  δεν θα σου αρεσεθα ενθουσιαζοσουν  και  απογοητευοσουν  με το  παραμικρο εγω τα εχω μεσα και  οτι γινει  δεν πουλαω   θα αγορασω αν  πεσουν κι αλλο καποια

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-22 11:36:02

Δημοσίευση: Δεν αξιζει να καψεις το μυαλο σου για κατι που ειναι απροβλεπτο γιατι  να το καψεις ??

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-22 11:37:39

Δημοσίευση: Ψαξτε στο youtube υπαρχουν τοσα καναλια με καλες πληροφοριες και μετα ελλατε να μας πειτε ισχυει  εγω απο κει  ξεκινισα δειλα δειλα  ως προς τι διαδικασιες  τωρα που λενε χ5  χ10  χ100  ειμαι  επιφυλακτικος  αλλαμαθαινεις πολλα πραγαμτα για το καθε κρυπτο

Δημοσιεύθηκε: 2022-04-22 11:40:56

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!!

Δημοσίευση: 14 ,,

Δημοσιεύθηκε: 2022-05-02 22:44:53

Θέμα: Queens of North κλήρωση

Δημοσίευση: Ας κανω την αρχη το 9

Δημοσιεύθηκε: 2022-05-07 22:06:21

Δημοσίευση: 15 black! Ηρακλειο ειναι  :klapse:

Δημοσιεύθηκε: 2022-05-07 22:39:31

Δημοσίευση: ο @"topscorer" ερχεται απο Βορεια' ε σε βορεια προαστια θα παει δεν θα παει κρητη :hahaha: Ναι εγω ειπα μηπως ειναι ηρακλειο κρητης  Και γινεται ο διαγωνισμος για αθηναιους  :xaxa:  Ισχυει οτι ειναι στην ιδια αλυσιδα με queens athens k string ?? Οι ιδιες κοπελες θα ειναι οπως  τα στουντιο ?? :my:

Δημοσιεύθηκε: 2022-05-08 13:45:00

Δημοσίευση: Απο που αυτη η πληροφορια; Λογικα απο το κυκλο bullrun που κανει καθε 3 -4 χρονια  το btc Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι καθε φορσ  Θα γινεται αυτο  Αλλοι ελεγαν παμε για 100000 και τωρα φτασαμε Στα 30000  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-05-11 20:41:45

Δημοσίευση: Καμια προβλεψη για τα κρυπτο δεν μπορει να ειναι πια σοβαρη μετα απο αυτα που συμβαινουν στον κοσμο μας. Θα συμφωνησω   Luna μετα απο ενα τρελο ραλλυ  Χ10, σε  4-5 μερες εχασε το 94% της αξιας του  :klapse:

Δημοσιεύθηκε: 2022-05-11 20:49:16

Δημοσίευση: Αμα εισαι σαινι και ξερεις μπορεις να βγαλεις λεφτα με τα κρυπτο Οσοι αγορασαν νωρις και πουλησαν σε ενα πολυ καλο ×5 ×10 και δεν περιμεναν κατι παραπανω  Βγαλανε  καποιοι αλλοι περιμεναν για ×20 κλπ Εεε δεν τους βγηκε Κανενας δεν μπορει να προβλεψει την τιμη τους οσο εξυπνος και να ειναι Σωστα

Δημοσιεύθηκε: 2022-05-11 20:51:44

Forum Tasks