Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του P.vim (6049)

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: Αναλαμβάνω τα ψώνια για ανεμβολίαστους. Τιμές λογικές. :xaxa: :haxa: μια χαρα τα φερνει  η pop στην  πορτα σου και  χωρις ελαχιστη χρεωση  οπως εχουν τα μεγαλα σουπερ  μαρκετ 20 30 ε το κακο ειναι  οτι  δεν εχει τοσες προσφορες σαν τα αλλα  αν ψαχνεις αυτο

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:11:02

Δημοσίευση: Οίκος ανοχής στη Βιέννη εμβολιάζει τους πελάτες και δίνει ως αντάλλαγμα μισή ώρα δωρεάν υπηρεσιών! Οι πελάτες τους λοιπόν μπορούν να απολαύσουν μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κορονοϊού. Την ώρα που πολλές χώρες και Κυβερνήσεις προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να πείσουν τους ανεμβολίαστους, ώστε να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη της Αυστρίας φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο για να πείσει τους πελάτες του. Το «Fun Palast» λοιπόν, είδε τα έσοδά του να μηδενίζονται στην περίοδο της καραντίνας αλλά και γενικό στην πανδημία του κορονοϊού, οπότε βρήκε τον τρόπο και να αυξήσει τα έσοδά του, αλλά και να κρατήσει ασφαλείς και υγιείς του πελάτες και το προσωπικό του. Οι πελάτες τους λοιπόν μπορούν να απολαύσουν μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κορονοϊού. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αυστρία, τα ποσοστά εμβολιασμού είναι από τα χειρότερα της δυτικής Ευρώπης (64%), με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να επιβάλλει περισσότερους περιορισμούς, που σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να εισέρχονται σε καφετέριες, εστιατόρια και κομμωτήρια. «Λόγω της πανδημίας, έχουμε καταγράψει μείωση 50% στους πελάτες μας, οπότε με αυτή την πρωτοβουλία ελπίζουμε ότι ο αριθμός των πελατών μας θα αυξηθεί ξανά», ανακοίνωσε το «Fun Palast» Ο Γκέρχαρντ που επισκέφτηκε τον οίκο ανοχής είπε: «Θα είχα εμβολιαστεί ούτως ή άλλως, αλλά ο κανόνας 2G (σ.σ. απαιτεί πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για την είσοδο σε διάφορους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος) έχει σίγουρα επιταχύνει λίγο τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως εντάξει γιατί μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερο ποσοστό εμβολιασμού με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι απαραίτητο για να τερματιστεί η πανδημία κάποια στιγμή». Ο Πίτερ Λάσκαρης, διευθυντής του «Fun Palast», δήλωσε στο Reuters: «Βασικά, κοίταζα τα στατιστικά στοιχεία και διάβασα ότι χρειαζόμαστε περίπου 70-75% για να φτάσουμε στην «ανοσία της αγέλης», αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο στο 63%. Μετά παρατήρησα στις στατιστικές ότι πολλοί άνδρες, πάρα πολλοί με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ουσιαστικά αρνούνται τον εμβολιασμό ή δεν ξέρουν καν ότι μπορούν να εμβολιαστούν. Επειδή βασικά αυτό είναι το κοινό όπου απευθυνόμαστε, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο εδώ». Μια από τις γυναίκες που εργάζονται στο «Fun Palast», η οποία έδωσε το όνομα Μίνα, είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να έχουμε ένα κέντρο εμβολιασμού στο «Fun Palast», επειδή το όνομα του καταστήματος σημαίνει ακριβώς αυτό: Διασκεδάστε λιγάκι εδώ και επιστρέψτε στην κανονικότητα λίγο περισσότερο!» καλα αυτα τα εμβολια δεν λεγανε οτι χρειαζονται ειδικες συνθηκες - 70 βαθμους κλπ?? επισης ποιος του εμβολιαζει ο  ιδιοκτητης ?? :klapse: :klapse: :klama: :klama:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:14:56

Δημοσίευση: Αλλοι πανε και δινουν λεφτα ενα σωρω για να βγαλουν πλαστα πιστοποιητικα εμβολιασμου.. τραγικο απλα... made in  bulgaria  :huh: :huh:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:16:05

Δημοσίευση: Νομιζουν οτι θα παθουν κατι απο το εμβολιο, δεν ειναι δοκιμασμενο αρα εχουν λιγο δικιο το  οτι ειναι σε πειραματικο  σταδιο  τα λεει ολα  :klapse: :klapse:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:17:43

Δημοσίευση: Θα το κανουμε καθε χρονο λενε το εμβολιο τελικα, δεν ειναι ευκολη υποθεση αυτος ο ιος μην  το κανουμε καθε 3 μηνες οπως εγινε τωρα  ηδη ακουσα για 4η  δοση στους ανοσοκατασταλμενους κλπ  καλα θα παει και αυτο  :triste: :triste:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:20:07

Δημοσίευση: Φτασαμε σχεδον 100 νεκρους σημερα... Αν ειχαν κανει το εμβολιο θα ηταν δεν θα ηταν 3 - 4 αυτο απο  που προκυπτει  ?? απο τα καναλια ??

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:21:45

Δημοσίευση: Αν δεν πιανουν την νεα μεταλλαξη τα εμβολια την εχουμε ασχημα λενε οτι την πιανει   εε τι θα ελεγαν τοσες δισσεκατομυρια δοσεις τι θα τις κανουν ??

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:23:13

Δημοσίευση: Ειναι λενε πιο ηπια τα συμπτωματα σε αυτην την εταλλαξη αυτο  διαβασα και εγω  οτι οταν μεταλλασεται  ενας ιος ειναι πιο  μεταδοτικος αλλα και με πιο  ηπια  συμπτωματα   :idea:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:25:08

Δημοσίευση: Μεχρι να πλουτισουν οι φαρμακευτικες δεν θα σταματησουν τα εμβολια ποσο ακομα τα κερατα τους εχουν βγαλει  εχει διπλασιαστει η τιμη της σε ενα χρονο  τι θελουν χ10 ?? δεν ειναι  κρυπτο :D :D

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:30:01

Δημοσίευση: Τι γινεται με το εμβολιο ομως, πρεπει να το κανουμε η οχι ο κουλης και το επιτελειο του λεει  πρεπει  μαζι  με τους δημοσιαγραφους  που εγιναν και αυτοι επιστημονες  αλλοι επιστημονες που και οι ιδιοι το κανανε  εχουν πει  ειναι  εγκλημα ο μαζικο εμβολιασμος ειπαν ναι  αλλα σε συγκεκριμενες ομαδες  και  υπαρχουν και αλλοι που ειναι κατηγορηματικοι    στο οχι

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:34:34

Δημοσίευση: Και με την ομικρον εχουνε νεκρους στην Αφρικη σιγουρα εδω εχουμε νεκρους  με την εποχικη γριπη  να δουμε τα ποσοστα  :s :s

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:35:40

Δημοσίευση: Οτι υποσχεθηκαν παντος τωρα το διαψευδουν, αυτο εγινε με τα εμβολια, τελικα ειναι υποχρεωτικα το περιεργο θα ηταν  οτι υποσχεθηκαν  να το τηρουσαν   ποτε νοιαστηκαν αυτα τα 300 κοπροσκυλα για τον  απλο κοσμακη και να το κανουν τωρα;

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 01:37:52

Δημοσίευση: Ενταξει ως το 2030 εχουν να βγαλουν παρενεργειες ... ουυυυυυ Εδω ενα depon εχει παρενεργειες Αυτα δεν θα ειχαν ??? ????

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 02:00:30

Θέμα: Ενημέρωση Μασατζιδικων!

Δημοσίευση: για δυο μασσατζιδικα κρυφα λεει  νεο κοσμο  εχει πολλα και καλλιθεα καπου παει ο νους μου δεν ηταν συνεπεις στις υποχεωσεις τους η καρφωτη ? :huh: :huh:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 02:21:16

Θέμα: Eνημέρωση μελών για Studio (Live....)

Δημοσίευση: για ποια χτυπαει η καμπανα ??

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 02:22:46

Θέμα: Ενημέρωση Μασατζιδικων!

Δημοσίευση: και γώ προσπαθώ να καταλάβω... χωρίς να θέλω να βγάλω βρώμα μάλλον... το ένα πρέπει να είναι το Ντάιμοντς στην Εθν. Μακαρίου σε άλλο σάιτ δεν έχει ενημερώσει για το ρόστερ σήμερα... το κανε καθε μερα ?? εχει και  ισμηνης και  μπουζιανη  μαγαζια  εκει γυρω

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-10 15:22:38

Δημοσίευση: Απο τα μεσα ολα ετσι λενς με τοσα που πηραν και λιγα λενε  εγω θα ελεγα περισσοτερα  το μακελειο  στο πηγαδι κατουρησε και δεν το εχει ? αυτο δεν  ειναι μμε ?? :klapse: :triste: :huh:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-11 19:33:33

Θέμα: Χρησημοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: Αν βαλεις λιγα και τα χασεις ολα καλλα αλλα αν βαλεις πολα και τα χασεις εκει ειναι το προβλημα. Αν εισαι τυχερος και πολλαπλασιαστουν ξερεις ποτε να τα πουλησεις; Αν τα πουλησεις προωρα; Πολλα ερωτιματικα με τα κρυπτο.... το λιγο και το πολυ ειναι σχετικο  για τον καθενα αλλον  1000 ε του ειναι λιγα αλλον 100  αλλον  10 αγοραζεις με την λογικη  :arrow: και  αυριο  να μηδενισει η τιμη οκ  δεν θα μου λειψει το ποσο μεχρι  να  τα πουλησεις  δεν εχεις χασει τιποτα  μπορει να εισαι  - 50 % για  2 χρονια και να μην ανεβαινει η τιμη  και μετα απο 2 χρονια να κανει χ10 επομενως οχι απλα δεν εχασες αλλα κερδισες κατα  πολυ  μπορει  βεβαια να παει και 0 τα κρυπτο δεν ειναι  βαλαμε 1000ε σημερα σε ενα μηνα να τα κανουμε 10000  δεν μπορει να πεφτει παντα  εκτος αν  γινει κατι τρομερο  η και γω δεν ξερω τι   οπως και δεν  μπορει να ανεβαινει παντα  αυτο  λεω αν  εισαι πχ  χ3 πουλησε αυτα που εχεις δωσει για αρχη κεφαλαιο  και  ασε τα αλλα και οτι  γινει  μπορε να παει χ10   μπορει  να μεινει και στασιμο  για πολυ καιρο   προσωπικα εγω πουλαω μονο  λιγα πχ το κεφαλαιο  πισω να παρω  σε καποια δεν εχω πουλησει  ουτε και το κεφαλαιο  για να παρω πισω τα αφησα και οτι γινει 

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-11 20:15:38

Δημοσίευση: Ναι αυτο φταει  αν το ειχε κανει σιγουρα θα ηραν καλα  Κουνια που κουναγε καποιους 

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-12 19:13:51

Δημοσίευση: Πλεον και τα καναλια δεν ξερουν τι λενε Στα τοσα ψεμματα που εχουν πει Καθε μερα και διαφορετικα λενε

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-12 19:16:01

Δημοσίευση: σημερα ολα πτωση ακομα και τα metaverse που κρατουσαν τις προηγουμενες μερες deso +40 % σε μια μερα ετσι γιατι μπορει μια παρανοια κατι τετοια βλεπεις και λες τζογος κανονικος

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-14 03:25:36

Δημοσίευση: bsk ( bitcoin staking ) +350 % σημερα τελευταιες 7 μερες +1000% απο 1 $ στα 25 τωρα καθολου τζογος θα μυρισουμε τα δαχτυλα μας εμεις οτι θα εκανε σημερα 350%

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-14 03:32:04

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!!

Δημοσίευση: 12  :sex2: :sex2:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-16 23:25:32

Δημοσίευση: Καλη η στρατιγηκη σου Και αυριο να σβησουν απο το χαρτη  Δεν εχασα τιποτα  Απλα δεν θα εχω κερδος  Δεν εχω να αγχωθω μηπως τα χασω  Μηπως μου ρα χακαρουν κλπ

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-16 23:28:42

Δημοσίευση: :koumparas: ως τις 7 εχουμε δορμο   :smilie_car: :smilie_car: για την 4η ηταν παρπανω απο σιγουρη  :huh: :huh:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-23 20:22:42

Δημοσίευση: πως λέμε δρόμο παίρνω δρόμο αφήνω  :D Ξέρεις πολύ καλά ότι ούτε ψεκασμένος είμαι και έχω κάνει και το εμβόλιο αλλά σαν να μου φέρνετε ότι κάτι δεν μας λέει καλά ο κτηνίατρος της phizer αυτος δεν ειναι  που ειπε δεν κανω το  εμβολιο  για να μην λειψει  απο καποιον  που το  εχει μεγαλυτερη αναγκη ?? μ α καμια  αλλη δικαιολογια δεν μπορουσε να βρει  ??   :triste: :klapse: :uglycry: :klama:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-24 00:54:37

Θέμα: Ανεξάρτητες call girls γενικα

Δημοσίευση:  Προσφορά για τις ημέρες των Εορτών και μόνο για τα Μέλη του φόρουμ! 70 ευρώ, 1 ώρα στο SALEM αρκεί όταν καλέσετε να πείτε ότι καλείτε για την προσφορά στο sexclub.gr!!! :sex2: :sex2: :sex2: :sex2: :sex2: μπραβο  για την προσφορα  μερες που ειναι  ο καθενας οπως μπορει

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-24 00:58:01

Θέμα: Γραφείο, Studio, Massage, Ανεξάρτητες, Μπουρδέλα: Τι προτιμάμε;

Δημοσίευση: Προτιμω γραφεια λογο ποιοτητας και χρονου ακριβως συν  ανεξαρτητες

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-24 00:59:25

Θέμα: Τέλος ο Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα»

Δημοσίευση: προς τι ολος αυτος ο ντορος  ?? χιλιαδες βιντεο  και  φωτο κυκλοφορουν   σε πορνοσαιτ και φανταζομαι δεν ειναι ολα με συνεναιση των κοριτσιων   για να μην πω μετρημενες ειναι αυτες που το  επιτρεπουν τωρα ανακαλυψαμε την αμερικη ξαφνικα   λες και  ειναι ο πρωτος η ο τελευταιος   :klapse: :klapse:

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-24 01:03:59

Θέμα: Τέλος ο Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα»

Δημοσίευση: Αυτός είναι διάσημος και με αγωγές θα τον ξεπαραδιάσουν   Από τους άλλους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα τι να πάρουν οταν λεμε διασημο τι  ακριβως εννοουμε ? εγω σαν αλλον  εναν μαιντανο  σε μια σατιρικη εκπομπη τον ηξερα  το ονομα του δεν το  ειχα ξαναακουσει πριν τι ακριβως ειχε κανει και ηταν διασημος? θα μου πεις τωρα και η κουτση μαρια που βγαινει και  για 1 sec  στο γυαλι  διασημη δηλωνει και  αυτη  σωστο  και αυτο

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-29 14:28:22

Forum Tasks