Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του P.vim (6049)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: ο @"Pe27"  σας εχει και τους 2 χαλαρα :haha: :haha: :haha:  σοβαρα τωρα απο τους λιγους που εχει αγαπησει το φορουμ και δεν συμμετεχει για να συμμετεχει ο @"clonarius"  οταν εχει διαθεση να γραψει οι συζητησεις τραβανε επικοδομητικα σε αυτο βεβαια κατα την γνωμη μου εχει και η φυση του φορουμ που δεν αφηνει απαραδεκτες συμμετοχες και αναμιξη μανουλων και λοιπων συγγενων οταν υπαρχει ιχνος αντιπαραθεσης και φυσικα περα της πλακας που του κανω οι 2 δισσκουροι ο εξαπδω και ο ουσταποδω δεν γραφουν για την συμμετοχη και μονο οπως και ο ερωτας μου ο υιος του θεου ο πανισχυρος βιμ ο ιντριγκαδωρος και ο γιωργος Γενικα εγω περναω την ωρα μου ευχαριστα αν κερδιζα κιολας ακομα πιο ευχαριστα και φυσικα η αποδοχη που εχω απο τα παιδια που εχουν προσφερθει να μου πασαρουν πολλες φορες φρι φακ παροτι το εχω αρνηθει Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις για ολους μας  :axaxaxa: Ομολογω πολλα με εχουν χαρακτηρισει θετικα και αρνητικα ιντριγκαδωρο πρωτη φορα  Που βασιζεται αυτο ; στο να λεω τα πραγματα με το ονομα τους ή κατι αλλο ; :dodgy:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:07:22

Θέμα: Δεύτερη δεκάδα

Δημοσίευση: ειχαμε κανει την κουβεντα παλια τα διακεκριμμενα μελη τα κρινω εγω αναλογα την προσφορα τους στο φορουμ κι οχι κατα την παλαιοτητα του οι υπολοιποι τιτλοι μπαινουν αυτοματα αναλογα τα ποστ οταν θα πας 6000 ποστ θα γινεις κι εσυ αυτοματα Αα εχω χασει επεισοδια  Δλδ δεν υπαρχει ενα μοτιβο ενας μπουσουλας βρε παιδι μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:09:55

Δημοσίευση: αν θες από εμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να την κάνεις φανερή Πες μας και συ τη γνωμη σου για προφιλ που εγιναν συμπαθη με μια καλημερα μια φορα το μηνα  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:12:14

Δημοσίευση: εσύ άμα ήσουν στρουμφάκι θα ήσουν ο γκρινιάρης  :uglycry: Εσυ γραψε καμια κριτικη πρωτα   :xaxa: Αληθεια που το στηριζεις αυτο ; Περιμενω μια εμπεριστατωμενη  απιψη

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:14:52

Δημοσίευση: ε παντα εχεις να γκρινιαξεις για κατι :xaxa: Οπως ; Το να λεω τα πραγματα με το ονομα  τους , σε καποιους μπορει να ειναι γκρινια σε καποιους να μην ειναι αρεστο , αλλα ετσι με μαθαν ,οχι να σκυβω το κεφαλι και να λεω yes mam!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:17:19

Δημοσίευση: :axaxaxa: Να χαμε να λεμε δλδ

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:28:26

Δημοσίευση: για πες σε πια προφίλ αναφέρεσαι Δεν ειναι πυρινικη φυσικη 30 ονοματα ειναι  Με μια αναζητηση τα εχεις βρει  Ολα πια ετοιμα τα θελετε  Αλλωστε  η ειδικοτητα σου ειναι αυτα  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:30:23

Δημοσίευση: νταξει ολα στο παιχνιδι μεσα ειναι κ οκαθενας εχει την πολιτικη του η οποια παντα αποσκοπει σε συγκεκριμενα πραγματα. στην τελικη ανωνυμοι ειμαστε ολοι εδω μεσα με οτι αυτο συνεπαγεται... Aυτο λεω το να υποκρινομαι για καποια πραγματα που δεν  με εκφραζουν, δεν ειναι του χαρακτηρα μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:36:10

Δημοσίευση: ρε σύ σπάνια μπάινω πια στο φόρουμ αλλά όποτε μπαίνω σε βλέπω να γρινιάζεις όλη την ώρα  μου την δίνει που η κληρωση έγινε τώρα μου την δίνει το ένα μου την δίνει το άλλο  :xaxa: Μιλας εσυ που ξεκοψες απο το φορουμ επειδη σου την ειπαν ;; πλακα εχεις παντως  Και στη τελικη ναι δεν γουσταρω να λεμε κληρωνει κυριακη να κληρωνει πεμπτη  να βγαινει ο αριθμος και μετα να λεμε κληρωσε πεμπτη τι δεν καταλαβαινεις ;; Εσενα μπορει να σου αρεσει  Αλλα που μου "την δινει; " Σου ειπα περιμενω εμπεριστατωμενη απαντηση οχι αερολογιες  Οπως απανταω με γεγονοτα αποδειξεις και αριθμους ετσι θελω να μου απαντανε

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:43:40

Δημοσίευση: στη δική σου δεκάδα δεν μπορώ να εντοπίσω προφίλ με μηδενική προσφορά στο φόρουμ Να βαλεις gps τοτε  :axaxaxa: Στις αλλες εντοπισες ή  δεν ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:46:44

Δημοσίευση: ποιος μου την είπε? από το φόρουμ έχω αραιώσει για προσωπικούς λόγους Ελα τωρα που  δεν θυμασαι  :xaxa: Για τα αλλα που μου την "δινουν "θα μας πεις  Ή  αερολογιες να πουμε κατι ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 00:50:03

Δημοσίευση: και εγω αυτο ακριβως λεω ρε μαγκα κ εμενα δεν ειναι του χαρακτηρα μου διαφορα,αλλα εδω μεσα δεν ειμαι εγω  ειμαι ενας αλλος ο οποιος μπορει να κανει κ να πει πραγματα που ο αληθινος μου εαυτος στον αληθινο κοσμο με τους αληθινους ανθρωπους δεν θα τα κανει. εδω μεσα ειμαστε στον κοσμο του sex club κ πρεπει να παιξουμε με τους κανονες του τωρα αν δεν μας αρεσουν οι κανονες δε βλεπω μεγαλο νοημα να κανω φασαρια καποιοι πιστευουν οτι ξερουν επακριβως τους κανονες κ οταν βλεπουν καποια ανακολουθια σπευδουν να το επισημανουν. προσωπικα δεν βλεπω νοημα σε αυτο κ για να ειμαι ειλικρινης ουτε στην αληθινη ζωη βλεπω μεγαλο νοημα γιατι εχω αποδεχτει οτι ειμαστε ζουγκλα κ στο τελος θα γινει αυτο που το λιονταρι γουσταρει να γινει. κ αν ημουν λιονταρι δεν θα προσπαθουσα να το αλλαξω δυστυχως δεν ειμαι οποτε κανω οτι μπορω... Ειμαι ενας αλλος ζω σε παρανοια το τραγουδουσε ο νινο  :xaxa: Εγω δυστηχως ή ευτηχως δεν μπορω να υποκρινομαι  εναν αλλον λες και ειμαι στο survivor

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 01:06:05

Δημοσίευση: ξέρεις πολύ καλά ότι έχω αραιώσει και από αυτό το φόρουμ και από άλλα για προσωπικούς λόγους και όχι γιατί μου την είπε κάποιος , σταμάτα να προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις Εσυ σταματα να κανεις τον κινεζο  Μπορει να σταματησες για προσωπικους λογους  Προηγουμενως  ομως αλλα πραγματα σε ειχαν χαλασει μου εβαλες και bolt  :xaxa: Τα αλλα που μου τι"δινουν"θα μας τα πεις ή οτι σε συμφερει  μονο απαντας ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 01:10:15

Δημοσίευση: στο survivor ισα ισα ξερουν ολοι ποιος ειναι ο καθενας,δηλαδη οταν επιστρεψουν στον αληθινο κοσμο ολοι θα κρινουν τις πραξεις τους ενω εδω... Αφου υποκρινονται για να επιβιωσουν

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 01:29:51

Δημοσίευση: μάλιστα... κάτι με είχε χαλάσει αλλά δεν σταμάτησα για αυτό αλλά για προσωπικούς λόγους αλλά μου ποστάρεις πριν ότι έχω κόψει από το φόρουμ γιατί και καλά κάποιος μου την είπε  άρες μάρες κουκουνάρες Ωχου τι θες τωρα να  πω ποιος σου την ειπε και τις αποψεις σου ;  και να κλαις μετα ; :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 01:31:47

Δημοσίευση: έλα ρε σύ όλη την ώρα τρώγεσε με τα ρούχα σου Απο αερολογιες καλα τα πας  Οταν θα μαθεις να απαντας τεκμηριωμενα  και με γνωση αυτων που γραφεις και οχι σαν 5χρονο με αερολογιες  τοτε να  κανεις παραθεση

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 01:35:24

Δημοσίευση: ποίος μου την είπε και γιατί ? Βρε ασε μην  :klapse: μετα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 01:36:27

Δημοσίευση: ρε σύ άμα κάποιος κάτσει και διαβάσει τα ποσταρισμα σου όλη την ώρα γκρινιάζεις , γίνεσαι επιθετικός ακόμα και με άτομα όπως εγώ με τα οποία έχεις και κάποια προσωπική επαφή , δεν σηκώνεις ούτε ένα αστείο και μετά απορείς γιατί δεν σε ψήφισαν πολλοί... και ψηφίσαν άλλους που λένε καλημέρα και καλησπέρα Ρε συγκεκριμενα πραγματα μπορεις να πεις ή θα συνεχισεις τις μπουρδες ; Ποιος γινεται επιθετικος ; μαλλον δεν με ξερεις καλα   οταν λες κατι να το τεκμηριωνεις οχι να πετας την εξυπναδα σου  Το αστειο ποιο ηταν ;  Να σε  βρισω και εγω τοτε και θα πω αστειο ηταν για μενα  Περα ολών των  αλλων διαβαζεις και οτι θελεις  Ειπα εγω οτι απορω που δεν με ψηφισαν ; Ισα ισα  αμμα παρακολουθουσες το φορουμ θα εβλεπες πως ευχαριστησα ολα τα παιδια για την ψηφο τους πριν γινουν οι δεκαδες  Αλλα εσυ θα μπεις  φορα το μηνα θα πεταχτεις σαν την  π...... και θα  εχεις και αποψη επι παντος  Κλασικος ελληνας

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 01:58:58

Δημοσίευση: να κλαίω γιατί , αν αναφέρεσαι στην φάση που όταν παραχώρησα το free fuck που κέρδισα στον Γιώργο και βγήκε κάποιος και άφησε υπονοούμενα , απλώς σταμάτησα να συμμετέχω στους διαγωνισμούς και όχι στο φόρουμ ξέρεις για κάποιους η συμμετοχή σε ένα φάρουμ δεν είναι αποκλειστικά για τα free fuck, γράφουν και για την πλακα τους όταν έχουν όρεξη Αμμα ηταν μονο για τα ff θα ειχα 1000 ποστ και οχι 4000 hello!! Εσυ δεν εβριζες ατομα και τωρα τα γλυφεις ; :axaxaxa: Ναι εισαι υπερανω ολων εσυ σε ξερω  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 02:02:52

Δημοσίευση: Γελασαμε , πρεπει να σκεφτοσουν πολυ ωρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 02:05:42

Δημοσίευση: εγώ για αστείο το είπα και εσύ άρχισες να κάνεις σαν τον παλαβό, συγνώμη αλλά δεν είχα καταλάβει πόσο μυγιάγγιχτος είσαι λοιπόν από εδώ και εμπρός δεν θα σε ξανακάνω παράθεση γιατί δεν θέλω να έχω πάρε δώσε με ανθρώπους που δεν σηκώνουν ένα αστείο Παλαβος εσυ μαλλον εισαι και προσεχε τα λογια σου γιατι δεν θελεις να σε βρισω εγω  Οταν  μαθεις  να μιλας τοτε το δεχομαι το αστειο  Απο μπουρδες τυπου αερολογιες κρατα τες για τον εαυτο σου  Μην μου το κανεις αυτο με τη παραθεση γιατι θα βαλω τη σκουπα μου να κλαιει

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-02 02:23:06

Δημοσίευση: δυστυχως δεν εισαι μονο εσυ... Ποιοι αλλοι ειναι  :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-04 21:17:14

Δημοσίευση: απο τη στιγμη που τωρα μονο 12 εχουν βαλει συμμετοχη κ 16 εχουν πιασει τα 50 ποστ  αρα απο τη στιγμη που μεχρι τωρα 31 μελη εχουν κερδισει δωρα ευκολα βρισκεις ποιοι ειναι οι αλλοι.... Αλλου ειναι το ΑΡΑ   προσωπικα  δηλωσα 2ος πριν αλλαξουν οι οροι  Αρα αυτο θα επρεπε να σε προβληματιζει  Επειτα μπορει να μην πηρα τιποτα τελευταια  Τι να γραψω για χοτελ 3 σειρες  σαν μερικους πριν 5 χρονια ;  :axaxaxa: Ή για μια που πηρα  πριν 6 μηνες  και δεν θυμαμαι τι χρωμα μαλλια ειχε ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-05 14:35:39

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: πραγματικοτητα Φωτογραφικο ποστ σαν τους διαγωνισμους του κουλη  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-05 14:41:45

Δημοσίευση: οι υπολοιπες συμμετοχες θα συμπληρωθουν με οσους προλαβουν να βαλουν 2ο αριθμο για οσους κανουν τον δυσκολο και δεν βαζουν εστω παλιοτερη κριτικη ή εστω για ενα ξενοδοχειο  ξιδακι Aυτα τα  περι 2ου αριθμου τα ελεγα εδω και δυο χρονια πριν οταν δεν εκλειναν οι συμμετοχες  :lol:  για αλλη μια φορα επιβεβαιωνομαι  Μου αρκει αυτο

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-05 21:08:12

Δημοσίευση: Ξυδακι δεν ξερω ποιος θα πιει  Εγω παντως θα πιω αυτο  στην υγεια σας  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-05 21:12:06

Δημοσίευση: καλη φάση! Xμμ το περιμενα καλυτερο Ηταν  κατι μεταξυ  κρασιου σοδας και γρειπ φρουτ γλυκοπικρο με 8%αλκοολ βασικα αυτα τα 3 πρεπει να ηταν

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-06 09:53:52

Δημοσίευση: Ναι αυτό να γράψεις. Το φόρουμ θέλει ενημέρωση. Κάθομαι και πληρώνω άτομα να βάζουν όλες τις κατηγορίες με φωτογραφίες και παντού. Και ζητάω τι; Μια κριτική έστω και παλιά Νομιζω εχω ενημερωσει αρκετα τοσα χρονια και ειμουν απο τους πρωτους που ειχα πει να μην μετρανε τα σπαμ ποστ για τους  διαγωνισμους  εγω εχω 50 ποστ ενημερωση ας πουμε , αλλοι 19 εχουν ; *tip: μπορεις να μην ανεβαζεις και να μην πληρωνεις  και να σου στελνουμε πμ για ποια θελουμε να γραψουμε η να σε κανουμε ταγκ σε ενα συγκεκριμενο θρεντ    Για την κριτικη  αμμα πιστευω δεν εχει να προσφερει  κατι καινουργιο ή διαφορετικο το θεωρω ανουσιο να γραψω μονο και μονο για το φφ Θα μπορουσα να γραψω 3 σειρες αντιγραφη απο αλλου το πιο απλο    Πιστευω  να σε καλυψα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-06 12:00:54

Δημοσίευση: Δεν σας πιέζει κάποιος να γράφετε με το ζόρι ούτε να συμμετέχουν κάποιοι με το ζόρι. Αλλά με κουράζει η αμφισβήτηση  Άντε γιατί βαρέθηκα να είμαι δημοκρατης Απο αυτους που τα λενε φανερα να μην φοβασαι εχουν τα @@ τα που την αποψη  τους σωστη η λαθος δημοκρατια εχουμε γαρ, εκτος αν αλλαξε κατι,  απο αυτους που δεν τα λενε να φοβασαι

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-06 12:05:36

Δημοσίευση: πολυ το ψειρισαμε μωρε,σε σαιτ που κληρωνει βιζιτες ειμαστε ελεος καπου τωρα να μιλαμε για σωστο λαθος δημοκρατια κ αλλες εννοιες που απασχολουν τα παιδακια του λυκειου κ τις φοιτητικες νεολαιες να ουμε. οι ανθρωποι εδω λενε την κυριακη κληρωνουμε τζαμπα γαμησακι αμα γουσταρετε να παρετε μερος θελουμε να γραψετε αυτο κ αυτο τι ψαχνεις τωρα κ εσυ,ειχα πει προπερσι αυτο κ το αλλο νταξει δεν ειμαστε στη βουλη να λεμε οτι για το ταδε νομοσχεδιο τοτε ειχα εκφρασει αντιρρησεις κ τωρα βγηκα αληθινος κλπ. καπου λιγο δηλαδη εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ακομα κ να βγουμε κ να πουμε εχεις δικιο κ ο αντμιν εχει κανει λαθος εδω κ εκει τι σημασια εχει ο αντμιν μοιραζει καθε εβδομαδα δωρα 150 κ 300 κ καμια 450 ευρω κανοντας μεχρι κ 3 κληρωσεις την εβδομαδα κ εμεις αμα μας κατσει γαμησακι λεμε ευχαριστω που γαμαμε χωρις να ματωσει η τσεπη μας κ φανταζομαι οτι για να ασχολουμαστε κ να γραφουμε εδω μεσα δεν ειμαστε ολοι τιποτα λεφταδες που εχουμε τις βιζιτες για πασατεμπο οποτε να λεμε κ παλι καλα που υπαρχει το σαιτ... Εδω για τη δημοκρατια εχασαν τη ζωη τους ανθρωποι , γιναν πολεμοι και λες να μην γραφουμε για την δημοκρατια ; Νομιζω σου χρειαζεται μια βδομαδα διακοπες στο τουρκμενισταν  (και ναι ειναι χειροτερα απο β. Κορεα ) ναι μετα ελα να μου πεις που  το θεωρουμε  δεδομενο  :s Εσενα δλδ τι σε πειραξε αυτο που ειπα οτι καποια πραγματα που δεν γινοταν τωρα γινονται ;  Δεν ειναι κακο αλλαζουν οι καταστασεις μια διαπιστωση εκανα  απαγορευεται;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-06 13:44:35

Forum Tasks