Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του P.vim (6049)

Θέμα: Μαρία Σολωμού

Δημοσίευση: Πολύ προχω και τρελοκομείο Αρπακτικο και τυχοδιωκτρια

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 17:03:31

Θέμα: Δεύτερη δεκάδα

Δημοσίευση: Η ψηφοφορία στο sexclub.gr είναι πιο σημαντική από τις εθνικές εκλογές, δεν δικαιολογείται η αποχη :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 17:04:33

Θέμα: Τι γιορτάζουμε 28η Οκτωβρίου;

Δημοσίευση: Απελευθερωση απο τουρκους οπως θα ελεγε και μια γνωστη ινφλουενσερ

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 17:05:45

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητηρια

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 17:06:39

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: Εε δεν θελουν να βγαλουν φωτο ,αμμα δεν σας αρεσει παρτε αυτες που εχουν φωτο απλα τα πραγματα

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 17:08:31

Θέμα: Πρώτη δεκάδα

Δημοσίευση: Έχει ξεφύγει με διαφορά ο @"geroksouras" Ειχα μια προαισθηση, για να μην πω ειμουν σιγουρος  :xaxa: Κλαιω παντως  με καποιος ψηφους σε ατομα  που μπαινουν μια φορα το μηνα και αν και γραφουν καλημερα  :xaxa:  προλαβαν και εγιναν  νο1 συμπαθεις ;  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 17:13:01

Θέμα: Marcos Hotel

Δημοσίευση: Ακριβο φαινεται απο εξω

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 17:14:24

Θέμα: Το Καφενείο του Club

Δημοσίευση: Παρά το σύστημα με τις μπάρες δεν έχουν κέρδη Να διωξουν αργοσχολους , και golden boys με μισθους χιλιαδων ευρω  Καλα να παθουν ζητανε και τα ρεστα

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 17:17:02

Θέμα: Για οσους ψαχνουν δουλεια

Δημοσίευση: τοχω ακουσει κ γω κ δεν πηγαινει κανεις κ εχω ακουσει σε εστιατοριο να δινουν 1300 το μηνα κ να μην πηγαινει κανεις.... Για τοσα δεν εχω ακουσει , δεν μιλαω  για σεζον  Αλλα θα σου βγαλουν το λαδι πολλες ωρες και εχτρα δουλειες Ζητανε ατομα για διανομη πυροσβεστηρων

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-30 19:31:01

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: οπως και να χει οποιος δίνει λεφτά σε αυτά είναι και πολυ μερακλής Ενημερωτικα την βδομαδα που εκλεισε χθες η πρωτη ,ελληνιδα απο θεσνικη ειχε 7 +million coins  1m ειναι 4.000ε τσεπη χοντρικα  μιλαμε για 30.000ε σε μια βδομαδα τσεπη και ο hayate  10 -20.000$ τη βδομαδα εκοβε  Αυτα τα ολιγα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 00:37:20

Θέμα: Τι κοιτάει μια γυναίκα σε ένα άντρα εμφανισιακά

Δημοσίευση: Τώρα για να λέμε την αλήθεια κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και θα κοιτάξει κάτι άλλο! Το θέμα είναι να είσαι εσυ καλά με τον εαυτό σου και αυτό φαίνεται στους άλλους Τη τσεπη τα εχουμε πει

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 13:15:55

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Ψαρακι

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 13:16:08

Θέμα: Ο τιμοκατάλογος του πορνό

Δημοσίευση: φίλος Ελλάδα δεν πληρώνει καλά το επάγγελμα Αναλογως την αλλη χωρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 13:16:35

Θέμα: Dellai twins

Δημοσίευση: Κοριτσια για σπιτι

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 13:17:00

Θέμα: Για οσους ψαχνουν δουλεια

Δημοσίευση: εγω εχω ακουσει οτι δινουν καλα λεφτα αλλα δεν πηγαινει κανεις γιατι ειναι σκληρη δουλεια. Ισχυει

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 13:17:28

Θέμα: Ελληνική κατάντια

Δημοσίευση: ε καλα τωρα δεν νομιζω να εκανε εντυπωση σε κανεναν χαχα Θα γινει καποτε

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 13:17:59

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Ωραίο! Τι ψαράκι; Κουτσομουριτσα  :batiris:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 13:20:29

Θέμα: Πρώτη δεκάδα

Δημοσίευση: για ποιους λες; αυτη η δεκαα εχει τους πιο πολυγραφοτατους εκτος τον @"TheOnlyOnePlayer" Γενικα λεω για ολες τις 10αδες  απλα ετυχε σε αυτη να κανω παραθεση

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 18:49:55

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!

Δημοσίευση: Θα μας απαντησει κανεις ποια θεωρειται νεα κριτικη ; Αυτη μετα την ανακοινωση  του δαιγωνισμου; Αφου ρην γραψουμε ; αφου δημοσιευθει; Για ολες τις κατηγοριες ; πολλες ασαφειες

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 18:53:28

Δημοσίευση: καλα βλεπεις... και δεν ειναι οτι φαινεται τι ψηφισε ο καθενας , που μπορει να φοβηθει καποιον για τυχον παρεξηγησεις κλπ...ισως καποιοι για δικους τους λογους να μην θελουν εδω καποιοι με ενα καλημερα τον μηνα εχουν πιο πολλους ψηφους απο ατομα που γραφουν καθημερινα κ συμμετέχουν, εεε με αυτο ισως ξενερωνουν ορισμενοι , ή αυτοι που εχουν αρκετη συμμετοχή κ οχι με βαση τα ποστ αλλα με την ενημερωση που προσφαιρουν Αθωο μου παιδι !!

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 18:59:15

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: εγω καταλαβαινω οτι αμα δημοσιευσει κανεις μια κριτικη ας ειναι κ απο παλιο γαμησι που ειχε κανει κ εχει κ 50 ποστ δικαιουται να βαλει συμμετοχη. Απο σημερα και μετα;  και αφορα και χοτελ που γραψαν ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 19:34:38

Δημοσίευση: δεν εχω την απαιτηση 20 ατομα να πανε να γαμησουν αυτη την εβδομαδα το ειχα με συνολικα ποστ πιασατε οι χρηστες τα ποστ και επαναπαυθηκατε εβαλα με οριο κριτικων το ιδιο βαζω εβδομαδιαια ποστ τα πιανετε ακριβως καποιοι σπαμαροντας και μετα τιποτσ αυτα τα 10.000 που θα επαιρνε το φορουμ απο τα φρι φακ που εχει μοιρασει θα μπορουσα να τα ετρωγα σουβλακια και το μονο που διαβαζω ειναι γκρινια 10.000ε σε σουβλακια θα ειχα φραξει οι αρτηριες σου   :xaxa: Εδω με το ζορι πιαναν τα ποστ  , τωρα και κριτικη  Κατι μου λεει θα δουμε καινουργια προσωπα  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 21:09:49

Δημοσίευση: Φαντασου εμεις οι δυο που θελαμε να τα κανει και 100 τα εβδομαδιαια καποτε... μοναχοι μας θα ειχαμε μεινει Το μονο σιγουρο

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 21:29:13

Δημοσίευση: οταν δδιαβαζω ποστ του τυπου ειναι καλη εχω παει αλλα καποτε θα βαλω κριτικη και γραφει 5 ποστ χαχα για να πιασει το οριο μου την δινει Εε για να λεει ετσι θα εχει τους λογους του  Μπορει να μην προλαβαινει (δυσκολο ) Μπορει να μην εχει παρει και να λεει ετσι για να κανει φιγουρα (πιο σπανιο ) Μπορει να μην θελει γιατι δεν υπαρχει επιβραβευση ή μη του τη μαγαρισουν οι αλλοι  (το πιο πιθανο ) Πολλα μπορει , λεω εγω ο αδαης  Τα ορια γι αυτο μπηκαν θαρρω για να τα πιανουμε  Αλλωστε ειναι κοινο μυστικο οτι ολοι σπαμαρουμε να πιασουμε το οριο και ενημερωση ουσιαστικη  δεν υπαρχει εκτος εξαιρεσεων  Εγω πρωτος το ειπα οτι  θα παει το σπαμ συννεφο υπαρχουν τα γραπτα  για ποσα ακομα θα επιβεβαιωνομαι  δεν ξερω  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 22:40:00

Δημοσίευση: Η στατιστικη δειχνει παντα τις τασεις, μπηκαν νεοι στο χορό αλλα εμειναν πισω οι κριτικες με το νεο συστημα μετρησης. Σημερα τα κριτηρια ηταν ενα μικρο σοκ, αλλα δεν ειναι βιωσιμα τα σοκ σε βαθος χρονου. Θελει μπρεινστορμινγκ το πραγμα Τι ειναι το απ αυτο στορμινγκ ; καταιγιδα ?

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 22:41:38

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: μολις πιασω τα 50 ποστ και θα βαλω πρωτα το φρι φακ που μου το εδωσε ο φιλος @"clonarius"   θα το πασαρα στον @"hijodedios"  αλλα μου το εδωσε με την προϋποθεση να μην το σπρωξω καπου αλλου γιατι ενα που μου εδωσε το εσπρωξα σε εναν παρτακια κι εκανε το παγωνι μετα εν το εδωσε πισω ουτε σε μενα ουτε σε αυτον O σπρωξας του σπρωξαντος δλδ  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 22:45:20

Δημοσίευση: Να καψουμε τον εγκεφαλο μηπως βρεθει καλυτερη  εναλλακτικη Οπως ειπες σε βαθος χρονου, εγω πιστευω   θα συνεχισει το σπαμ φουλ και θα μειωθουν τα ατομα που θα γραφουν νεα κριτικη ή το πολυ πολυ να γραφουν fake κριτικη   :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 22:56:13

Δημοσίευση: επειδη τσαμπα γκρινιαζεις κι εσυ μπορω να την κανω την ψηφοφορια ανοιχτη να δεις οτι καποιοι ψηφισαν μονο 1 ατομο και καποιοι αλλοι που νομιζεις οτι ειναι ψηφος δεν την εχεις και στο λεω εσενα οχι τοσο για εσενα αλλα για να το διαβασουν κι αλλοι Χμμ !!! Ενδιαφερον θα ειχε

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 23:01:30

Δημοσίευση: οχι ρε τι λες αν πχ ο @"giorgos2226"  δεν ψηφισε εσενα που απο οσο καταλαβαινω εισαστε φιλοι και εκτος φορουμ (τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω λαβει) ή το αντιθετο παιζει να μαδομουνιαστειτε οπως εγω πχ που δεν ψηφισα φιλο μου real life  γιατι ειναι 4 στην πρωτη δεκαδα και καποιον αφησα 2 εκτος :tooth:  (δεν λεω ποιους ) 1 μια χαρα τα λεω  2 αμμα ειμαστε τοσο φιλοι θα του πω γιατι τον ψηφισα ή δεν το ψηφισα και δεν υπαρχει παρεξηγηση  3 καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται  4 δεν βλεπω να γινεται  γιατι : χαραματα θα εχουμε κλάμματα  οπως εχει πει και ο φιλος ζαζο

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 23:56:53

Δημοσίευση: για εμενα εισαι το φαβορι για την πρωτοχρονια δεν ειναι τυχαιο που ο @"old admin"  σε εκανε διακεκριμενο μελος Γραφει πουθενα τα κριτηρια πως γινεσαι sexclubistas k διακεκριμενο  μελος ;  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 23:58:30