Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14826)

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: σκεφτομαι πιτογυρα,γιατι εχω καποιες μερες να φαω,αλλα ειμαι αναποφασιστος, εχει μεγαλωσει κ η μπακα ρε γαμωτο...

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 21:40:07

Θέμα: Ρούλα Πισμπιρίγκου...

Δημοσίευση: ρε παιδια εχω μια απορια,ο μαλακας ο κουγιας γιατι την υπερασπιζεται να πουμε(αν ειναι οντως ενοχη ,ετσι?)? εχει αναγκη απο διαφημιση? οχι,ο τοπ δικηγορος της χωρας ειναι! για να αποδειξει οτι μπορει να αθωωσει κ το χειροτερο εγκλημα που μπορει να διαπραχθει? οχι,δεν νομιζω οτι εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν. δεν ειναι υβρις να υπερασπιζεσαι καποιον που εχει κανει κατι τοσο αποτροπαιο? δεν αντιλεγω οτι ολοι δικαιουνται υπερασπισης,αλλα εδω προσφερθηκε ο ιδιος,αμισθι, κ παλευει να την αθωωσει κ δεν καταλαβαινω γιατι το κανει!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 21:47:04

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: παλι δεν μου επεσε το τζοκερ γαμω την πουτανα μου, καποιος πουστης πηρε 6 μυρια κ εγω πηρα τα 3 του καραμπελα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 22:42:49

Θέμα: Μόνο οι άντρες τα καταλαβαίνουν

Δημοσίευση: αστο αμα δεν ξερεις το ευρωπαϊκο καστινγκ κάουτς εισαι μαπας καλα οτι ειμαι μαπας ειναι γεγονος,το fake agent το ξερω παντως στο χωριο μου δηλαδη ετσι το λενε :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 22:44:19

Δημοσίευση: Δεν ξέρω, αλλά και δεν μου λέει κάτι. Και μόνο για λόγους δημοσιότητας μπορεί να τον καυλώνει, να την υπερασπίσει και να νικήσει. Ή και να μουλάρωσε, που την καταδίκασαν τα μήντια, πριν αρχίσει καν η δικονομική διαδικασία. αν ειναι ενοχη μου φαινεται τελειως παραλογη η συμπεριφορα του. αν ειναι αθωα-μια στο τρισεκατομμυριο-νταξει ειναι μεγας,τυφλα ναχει ο ματλοκ να πουμε(παλι προδωσα την ηλικια μου) :hahaha: 

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 22:48:45

Δημοσίευση: Η αλήθεια είναι, ότι τα πιτόγυρα φουσκώνουν, κι αν δεν κάνει κανείς συνάμα και γυμναστική, τινάζουν κάποια στιγμή τους κοιλιακούς. που να δεις τους δικους μου :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 22:50:42

Θέμα: Επικαιρότητα Ελλάδα

Δημοσίευση: Πέθανε κι ο τέως βασιλιάς. Συχνά οι «γαλαζοαίματοι» αντέχουν περισσότερο, αλλά κι αυτός, όπως πολλοί άλλοι πρόσφατα, από ξαφνικό εγκεφαλικό επεισόδιο έφυγε. Στα 82 του χρόνια. ειχε μια ζωη τιγκα στο στρες κ δεν μπορεσε να φτασει τα 100.

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 00:38:45

Δημοσίευση: Παρε κρεπα για αλλαγη :D Μπιφτεκια κοτοπουλο με ρυζι basmati και σαλατα λαχανο-καροτο πολυ αργα,τα φαγα τωρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 00:39:44

Δημοσίευση: Μα και εμεις να τα κερδιζαμε θα βοηθουσαμε τα κοριτσια να εχτιζαν το σπιτικο τους στη πατριδα. Εχουμε ιερο σκοπο  :haxa: πες τα Χρυσοστομε!!! υπαρχουν πιο ευγενεις σκοποι απο τους δικους μας????????? θα πληρωναμε να σπουδασουν τοσα κοριτσοπουλα να διευρυνουν τους οριζοντες τους κ να γινουν χρησιμοι ανθρωποι στην κοινωνια.!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 00:44:21

Δημοσίευση: τουλαχιστον επεσε στη θεσσαλονικη κ οχι στην κυπρο παλι

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 00:45:42

Θέμα: Τζοκερ & Κυπρος

Δημοσίευση: νταξει σημερα τα 6 μυρια δεν πηγανε παλι στην κυπρο,αλλα στη Θεσσαλονικη. παρολαυτα οι κυπριοι δεν κρατηθηκαν κ κερδισανε τα 3 απο τα 5 πενταρια που βγηκανε,σε 2 πολεις μαλιστα,δηλαδη σε 2 διαφορετικα πρακτορεια στο νησι του μισου εκατομμυριου κατοικων παιχτηκανε τα ιδια νουμερα ,2 πενταρια στη λαρνακα κ 1 στη λεμεσον!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 00:50:12

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: ειδα το πρωτο επεισοδιο,αρκετα καλο,δεν εχει αλεξανδρα ντανταριο οπως η πρωτη σεζον,εχει ομως ομπρει πλαζα που ειναι πολυ γκαβλα κ αυτη,απο παλια την εχω στο ματι γιατι συνηθως παιζει την ξιπασμενη καργιολια(μηπως εχει ελληνικες ριζες????)

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 00:58:32

Θέμα: survivor

Δημοσίευση: καλα το βλεπει ακομα κοσμος αυτο; δεν βαρεθηκατε; να ειχε κ καθολου τσοντα να πω παει στο διαολο,ουτε τσοντα δεν εχει...

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 01:26:55

Δημοσίευση: Μπορεί και να έχεις δίκιο. Οι επιτυχίες εμπνέουν και μανίες. Πιθανόν να ξέρει, ότι ουσιαστικά είναι ένοχη, αλλά να βλέπει, ότι δεν τηρήθηκαν οι πρέπουσες διαδικασίες κατά τη συλλογή αποδεικτικού υλικού. Έχει αρκετές ενδιαφέρουσες πτυχές νομικής φύσεως το θέμα. Τα μήντια βγάζουν χρήματα, ανεβάζοντας τη δημοτικότητα των εκπομπών τους, μαζί με διάφορους ειδικούς που γίναν ξαφνικά επώνυμοι κι επιφανείς. Έτσι από μακριά υποθέτω, ότι ο Κούγιας δεν   αναλαμβάνει κάποιες υποθέσεις για το έμμεσο ή άμεσο προσωπικό του όφελος. Ορισμένοι άνθρωποι είναι εκεί που είναι, επειδή έχουν το διάολο μέσα τους. ακομα κ αν δεν τηρηθηκαν οι πρεπουσες διαδικασιες,στην περιπτωση που ειναι ενοχη,δεν καταλαβαινω γιατι να την αναλαβει,ενω εχει κανει τοσο μεγαλο κακο?

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 13:05:29

Δημοσίευση: καλημερα αλανια!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-11 13:07:47

Δημοσίευση: σειρα εποχης; kalo. ατμοσφαιρικη κ με ωραιους χαρακτηρες!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 00:57:22

Δημοσίευση: Μία λογική απάντηση, και εκδοχή, είναι: Το γράμμα του νόμου, και οι νομότυπες διαδικασίες, είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Ακόμη κι ο πιο φρικτός εγκληματίας, πες π.χ. κάποιον από τους Ναζί τύπου Μέντελε, με χιλιάδες νεκρούς, κατακρεουργημένους και ακρωτηριασμένους στο ενεργητικό του, και με προσωπική του συμμετοχή, θα τύχει υπεράσπισης, κι ενδεχομένως θα αθωωθεί, αν η συλλογή των αποδεικτικών στοιχείων υπήρξε επιπόλαιη και πρόχειρη. Μπορώ άνετα να υποθέσω, ότι κάποιον αφιερωμένο δικαστή ή πορωμένο δικηγόρο, τον ενδιαφέρει περισσότερο να τηρούνται η διαδικασίες, παρά οι ίδιες οι συνέπειες ενός ενδεχόμενου εγκλήματος. Είναι μια ολόκληρη ιστορική εξέλιξη εδώ και αιώνες, επειδή π.χ. κάποτε καταδικάζονταν υποτιθέμενες μάγισσες σε θάνατο δια πυράς και δημοσίας καύσης, επειδή ο πολύς ο κόσμος απλά είχε ακούσει ή είχε πειστεί ότι κάνανε κάποιο κακό. Π.χ. ότι μαγειρεύανε παιδιά και λοιπά. Μέχρι και σε παραμύθια τύπου Χανς και Γκρέτελ είναι καταγραμμένα αυτά. Με λίγα λόγια, το θεωρώ πιθανό να είναι κυρίως θέμα αρχής για τον Κούγια. μπα δεν νομιζω γουσταρω παντως αγρια που κραζει τα βοθροκαναλα κ τις σαπιες ζηνα & τατιανα!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 00:59:20

Δημοσίευση: αντε να σας βαλω μια φωτογραφια μου μπραβο αρχηγε,τετοια βαζε μας ,να ξεκιναει δυνατα η μερα μας καλημερα!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 12:47:57

Δημοσίευση: δεμ ειμαι και πολυ φανατικος των σειρων εποχης ειδα το 9ο επισοδειο του Tulsa King α την πουτανα στο 3ο ειμαι ακομα. βλεπω 5 σειρες τσυτοχρονα,που να προλαβω να φτασω στο 9 :my:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 12:51:47

Δημοσίευση: Τα κανάλια απολαμβάνουν πλέον μιας άνευ προηγουμένου μορφή ασυδοσίας.  Κάναν στη διάρκεια της όλης υπόθεσης τον έναν ή τον άλλον ειδικό διάσημο και μάγκα, και λούζουν τον κοσμάκη με αντιφάσκουσες πληροφορίες, βαφτίζουν συχνά ως «στοιχεία και αποδείξεις» τις όποιες αυθαίρετες εικασίες. Πουλάνε έγκλημα για το δικό τους όφελος, άσχετα με το τι έκανε και τι δεν έκανε η Πιτσιρίγκου. ΑΠΟ παλαιωθεν δυστυχως,ευτυχως δεν βλεπω καθολου τηλεοραση

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 14:38:32

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιουπιιιιιιιιιι ευχαριστω πολυ το γραφειο και το φορουμ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-12 22:40:56

Δημοσίευση: χαχα αρε τομ να που εκατσε τελικα , να περασεις τελεια @"TOMCRUISE" !! EYxaριστω παικτη

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 00:42:12

Δημοσίευση: αντε ρε κολλητηρι απο εδω ))) Εγω φταιω που η θεα τυχη σε εχει στο στοχαστρο σκεφτηκα πως λιγο να αστοχησει καλο θα ειναι να ειμαι καπου κοντα,μπας κ με πετυχει :loving: :heart: :erwtas:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 02:14:25

Δημοσίευση: Ξεκινησες καλα το 23! Συγχαρητηρια και μην πας ξανα να πηδηξεις στις 3 το πρωι!  :D ΥΓ Μην ξεχασεις να μου κλεισεις και τους 20 αριθμους στον επομενο διαγωνισμο.  :hahaha: θα προσπαθησω να παω στις 2μιση :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 02:15:36

Δημοσίευση: αντε τωρα να σου βρω λατινα με φυσικο βυζι και να θελει γλυφομουνια μας γαμησες :lol: κατι θα κανεις αρχηγε,σε εμπισρευομαι!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 04:48:54

Δημοσίευση: Καλημέρα ! Friday the 13th.  Η πρώτη Παρασκευή και 13 της νέας χρονιάς, η έναρξη των γκαντεμιών της νέας χρονιάς για τους διεθνοημερολογίτες. καλημερααααα!!!! οντως!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 13:35:27

Δημοσίευση: φακες πολυ κλανια θα πεσει παλι

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 14:50:19

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Καλησπερα,μεταβιβαζω το δωρο που κερδισα χθες στο φιλαρακι μου το daskalosa,dioti το καλοκαιρι που ειχε κερδισει το διαγωνισμο του adult μου ειχε παραχωρησει το δικο του free fuck,αφου δεν μπορουσε να το εξαργυρωσει κ οπως κ στη μπαλα ετσι κ στα γαμησια πρεπει να τηρουμε τους κανονες του fair play. eυχομαι να περασεις σουπερ φιλε μου!!!! και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω στο αγαπημενο μας σαιτ για τους διαγωνισδους που μας προσφερει κ στο γραφειο για την προσφορα του!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 15:15:44

Θέμα: Προσφορές στουντιο

Δημοσίευση: ασχετο,αλλα δε μπρουμε να βαλουμε κανα βυσμα στον οπαπ να μου κατσει το τζοκερ? 3 μυρια θελω μονο,πολλα ζηταω? θα μεταναστευσω κυπρος μπας κ μου κατσει απο κει...

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 15:19:11

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: προς ενημερωση ολων Μεταβιβασεις δωρων πλεον δεν γινονται γενικα εκτος αν υπαρχει προβλημα υγειας ή καποιος δεν μπορει λογο αποστασης *ισχυουν μονο αν χρωσταει καποιος καπου αρα εγω που του το χρωσταω του δασκαλου,γινεται δεκτη η μεταβιβαση ?

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-13 15:32:49