Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14826)

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: ξεκινησα σειραρααααααααααααααα τελειωσα και το 5ο επεισοδιο,παρα πολυ καλη σειρα,απο τις καλυτερες φετος!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 00:19:35

Θέμα: καμακι τη σημερον ημερα

Δημοσίευση: Ο καθένας με τις προτιμήσεις του, δεν το συζητώ. Αλλά από την άλλη, μπορεί και οι Βίκινγκ να προτιμούσαν να είχαν ένα τηλέφωνο, ένα περιστέρι, ένα θαλασσοπούλι, κάτι τελοσπάντων, να στείλουν μήνυμα στην κοπέλα, να έρθει από μόνη της κατευθείαν στη σπηλιά τους, χωρίς να τρέχουν με το ρόπαλο έξω στα κρύα.*λολ* :hahaha: σιγουρα κ εμεις κ οι βικινγκς κατι θα βρουμε που να προτιμουμε απο την εποχη του αλλου :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 02:43:55

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Πολυ μακαρονι με κιμα επεσε ουτε συννενοημενοι να ησασταν χαχαχα Πολυ μακαρονι με κιμα επεσε ουτε συννενοημενοι να ησασταν χαχαχα ειμαστε μακαρονοκιμαδες ,γιατι να το κρυψωμεν? :hahaha: :hahaha:  δεν φαγαμε μαζι παντως :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 02:45:22

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Που θα παει, θα γυρισει... μακαρι μαγκα :praying:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 02:46:46

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Το φόρουμ ήταν τις απογευματινές ώρες κλειστό για λόγους συντήρησης. Εμφανιζόταν και το αντίστοιχο μήνυμα στην αρχική οθόνη. ααα οκ,μαλλον δεν μπηκα εκεινες τις ωρες

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 02:47:47

Δημοσίευση: τίποτα δεν έχεις στο αίμα... αν θες κάτι το πετυχαίνεις. σίγουρα υπάρχουν πράγματα που είσαι καλός και άλλα που δεν είσαι. βάζεις τη δουλειά και το κάνεις μέχρι να γίνεις καλό και το φλέρτ συνήθεια. όλα τα άλλα δικαιολογίες ώστε να μείνεις για πάντα ένα μάτσο χάλι με τις γυναίκες. εγω μαλλον δεν το θελω πολυ. θελω μονο να γαμησω κ ολη η λοιπη φασαρια κ προσπαθεια που πρεπει να γινει για να επιτευχθει το γαμησι μου φαινεται βουνο πλεον,οποτε δεν μπαινω στη διαδικασια

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 13:54:16

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: αν περιμένουμε να γυρίσει, βλέπω να μην γαμήσουμε ποτέ  :D καλα νταξει ειπαμε,δεν θα περιμενουμε αυτο για να γαμησουμε κιολας :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 13:56:03

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK

Δημοσίευση: το 3 παρακαλω,ευχαριστουμε για το διαγωνισμο!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 13:58:12

Δημοσίευση: καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 13:59:57

Θέμα: Ποια ταινια ειδαμε

Δημοσίευση: RIPD2 το 1 ειχα δει με τον τζεφ μπριδζες,συμπαθητικη βλακειιυλα ητανε,αυτο ελεγε κατι;

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 14:03:36

Δημοσίευση: ψαροσουπα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 14:04:43

Δημοσίευση: Καλά, μεγαλώνουμε όλοι μας κιόλας, κι από ένα σημείο και μετά, οι μικρές δεν μας κάθονται εύκολα. Άσε που όταν και άμα κάτσουν, κοστίζουν τελικά και περισσότερα από τις επαγγελματίες του χώρου.  :—) aκριβως ετσι ειναι κ για να ειμαι ειλικρινης δεν ψηνομαι για να γαμαω σαρανταρες, δεν μπορω αλλη γκρινια,αντε φαμηθειτε ολες πια,αμαν,εμεις φταιμε για τα προβληματα σας πια;

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 16:00:08

Δημοσίευση: Η θεωριάρα μου είναι,  ότι όταν τρως καλά και συχνά, γίνεσαι κτήνος δύναμης. Βέβαια, η μαύρη αλήθεια είναι, ότι θέλει και τρέξιμο και χειμερινά μπάνια και γυμναστική το θέμα. Ύστερα, μετά. Άλλη ώρα. *λολ* την βασιζεις καπου ή μιλας απο εμπειρια?

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 16:04:26

Δημοσίευση: Ω, σίγουρα, εννοείται. Κι εμένα, όταν είναι να βγω με άλλους, ή πες και με τη δικηγόρο μου, μου λένε, έλα, θα είναι κι αυτές οι τάδε να τις γνωρίσεις, να σου τις γνωρίσουμε. Κι εγώ συχνά απαντώ: «Δώκαμε, δώκαμε». *lol* Δώσαμε ναι, συχνά μην κάνουμε το χαμάλη να κουβαλήσουμε μαζί τα ψυχολογικά της μίας ή της άλλης. Μεταχειρισμένες και φθαρμένες, που θέλει η αφεντιά τους να τις αποθεώσουμε κιόλας, για να υγραθεί ξανά το τριγωνάκι τους. xaxaxaxaxa¨¨ :axaxaxa: ta ειπες ολα

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 20:31:57

Δημοσίευση: ΥΓ.  Δηλαδή, έχω τους λόγους μου να το πιστεύω. Ότι ακόμη κι αν τρως τον άμπακο συνεχώς, άπαξ και κάνεις και αντίστοιχη άθληση, κι εφόσον αποφεύγεις κορεσμένα λιπαρά και ζάχαρες, γίνεσαι όλο και πιο δυνατός.  Απλά και οι πολύ γυμνασμένοι νωρίς πεθαίνουν, επειδή δεν αντέχει κάποια στιγμή το κυκλοφοριακό, οπότε πάνε κι αυτοί συνήθως από κάποιο έμφραγμα, κάποιο καρδιακό επεισόδιο. αισιοδοξα μας τα λες :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 20:33:43

Δημοσίευση: Αρακά σκετον,φαε λιγο κρεατακι ναχεις δυναμη να γαμησεις ρε μαγκα :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-08 21:19:30

Θέμα: Η εξέλιξη του φορουμ

Δημοσίευση: προσπαθω να μην αφηνω τσακωμους αυτο κοστιζει ομως σε views αλλο οχι αλλο καρβουνο H αληθεια ειναι πως τωρα τελευταια εχω αρχισει κ περναω περισσοτερο χρονο στο αγαπημενο μας σαιτ,απο οτι παλιοτερα, σιγουρα κατι εχει αλλαξει προς το καλυτερο :loving:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 00:49:32

Δημοσίευση: Οποιος αριθμος εχει απομεινει! α ρε θειο παλι δεν πηρες νουμερο... θα σου φυλαξω ενα  την επομενη φορα :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 02:24:35

Δημοσίευση: Αναγράφεται ξεκάθαρα και η εκδοχή του Outcall, οπότε είναι άλλη φάση, γουστάρουν περισσότεροι. ετσι να κανουν κ οι αλλοι παρακαλω,για μας τους outcalla-κηδες. (δεν φτανει που γαματε τσαμπα εχετε κ απαιτησεις μαλακες) :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 14:38:30

Δημοσίευση: καλημερα!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 14:40:04

Δημοσίευση: Εγω το εχω πει να μην μετρανε τα ποστ (βλεπε σπαμαρισματα στα θρεντ). Αν κερδιζεις διαγωνισμο…….. στον παγκο για 3 μηνες μετα! ΡΙχνεις ενα μπουτσο και καλο :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 20:36:10

Δημοσίευση: Δεκτή η ένσταση. Ίσως κατόπιν εγκρίσεως από την administration, και όχι όταν κάποιος γεμίζει το φόρουμ με άκυρα ποστ. Δηλαδή με ένα πράσινο τικ π.χ., που να σημαίνει, ναι έχει 500 ποστ, κι έχουν και μία κάποια ουσία. Όσο για τον «κόφτη» στο πόσες φορές μπορεί να κερδίσει κανείς, δεν συμφωνώ. Ίσως επειδή δεν ενθουσιάζομαι με «σοσιαλιστικά μοντέλα» που βάζουν ταβάνι στην προσδοκία κέρδους. Αλλά κυρίως, επειδή για πολύ κόσμο, το να τους πεις από την αρχή, τρεις ή έξι φορές μπορείς να κερδίσεις όλο-όλο το χρόνο, δεν τους εξιτάρει αρκετά. Έξι φορές από 120 τη φορά, είναι 720 Ευρώ το χρόνο όλα-όλα. Το σύστημα μας στη Δύση βασίζεται στο ότι ο καθένας θέλει να κερδίσει χωρίς όρια.. *λολ* καλα μιλαμε για αναλυση πανεπιστημιακου επιπεδου, τι σαιτ ειναι αυτο ρε μαγκες,ολο το αφαν γκατε εχει μαζευτει :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:  θα το δουνε κατι αλλα κουλτουριαρικα σαιτ κ θα τραβανε τα μαλλια τους με τον κοσμο μας :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 20:40:16

Δημοσίευση: εγω την εχω την λυση θα σας βαζω πανω απο 4 κληρωσεις την εβδομαδα απ Φλεβαρη-Μαρτη θα προσθεσω μπουκαλι σε στριπ και αν ερθουν μασαζ ή στουντιο θα πολλαπλασιαστουν οι κληρωσεις αλλα @"AlfaArsenico" δες και στα στατιστικα ποσοι δεν εισεπραξαν το δωρο τους δεν εισεπραξαν το δωρο... καταλαβαινεις τι κοσμος υπαρχει... σοβαρευτειτε ρε,τζαμπα γαμησι και δεν θετε,τι θετε να πουμε?

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-09 21:28:40

Δημοσίευση: καλημερα!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 14:34:34

Θέμα: Τι σχολή έχετε τελειώσει

Δημοσίευση: Στο Χάρβαρντ άρχισα κι εγώ το πρώτο μου πτυχίο, στην ιστορία τέχνης του Καζακστάν, αλλά επειδή το φαγητό της φοιτητικής λέσχης ήταν απαίσιο, διέκοψα κι έφυγα πρώτα για το Κέμπριτζ, και μετά για την Οξφόρδη, μια και όπως όλοι ξέρουμε, στη Μεγάλη Βρετανία η κουζίνα είναι σαφώς ανώτερη. φαινεται οτι εχεις κανεις σπουδες υψηλου επιπςδου!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 14:38:43

Δημοσίευση: Κι εγώ που νόμιζα, ότι το καΛό έχει παραγίνει ! Τσάμπα γαμήσια, για όποιον και όσο του κάτσει. :D πες τα ντε; τι αλλο θετε δηλαδη ρε μαγκες?

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 14:40:49

Δημοσίευση: Και δεν μου φιλας ολους τους 20 αριθμους να το εχουμε σιγουρο;  :axaxaxa: τοχω στο προγραμμα για τον επομενο διαγωνισμο  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 14:47:26

Δημοσίευση: +100 ευρω να παμε :xaxa: :bj: λοιπον αρχηγε αυτη η ιδεα μου αρεσει παρα πολυ!!!!! θα το βαλουμε σαν εξοδα μετακινησης,εκει που χει φτασει η βενζινη μπορει κ να μη φτασουνε,αλλα νταξ δεν θα γκρινιαξω πολυ  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 14:52:33

Δημοσίευση: εδω που τα λεμε με τοσο γλειψιμο που ριχνω θα επρεπε να μου δινουν κ κανα φραγκο χαχαχαχαχα τομ κρουζ ο ηδονιστης!

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 18:40:24

Θέμα: Μόνο οι άντρες τα καταλαβαίνουν

Δημοσίευση: καλα ο ευρωπαϊκος καναπες τα εσπαγε νομιζω αυτον τον εβαλαν μεσα τι ειναι ο ευρωπαικος καλε; πως μας το βγαζει,τι παταμε; εγω στα καστινγκ του γουντμαν εχω μεινει που το παιζανε δυσκολες στην αρχη,τις ξεκλειδωνε με ενα γλειφομουνι-μαλλον απο αυτον πηρ το χουι  :hahaha: κ μετα τις ξεκωλιαζε ολες :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-01-10 18:50:37