Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14841)

Θέμα: Αηδιάζετε ποτέ με τα γλωσσόφιλα;❓

Δημοσίευση: Πχ γιαυτό ειμαι μια χαρά στα ραντεβού με Νικόλ ελληνίδα! ;)  Δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα τοπικ με θέμα "κοπέλες που δεν δίνουν γλωσόφιλα!!" ουτε εμενα θα με χαλαγε, για να τις βαλω μαυρη λιστα....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 16:18:30

Θέμα: Πανικός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου- Κάνουν 9,99€ και πάνε για sold out…

Δημοσίευση: αυτος που πρεπει να τα αγοραζει κανονικα ειναι ο @"TOMCRUISE"  ποσες βιζιτες θα γλυτωσει και θα κανει μποϋκοταζ στις βιζιτες κανω διαιτα τωρα,αστο για μετα που θα ειμαι αδυνατος :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 16:20:00

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: οσο δεν κερδιζω φταις για ολα αφου κερδισα εγω θα κερδισεις κ εσυ μην στενοχωριεσαι.....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 16:21:13

Θέμα: Νέα Φήμη

Δημοσίευση: Με το ιδιο συμβολο κοροιδευεις ομως ενα σοβαρο ποστ. ναι ε ? εγω μονο σαν να επικροτω καποιο αστειο γελωντας νομιζα οτι χρησιμοποιειτε...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 17:21:14

Θέμα: Αηδιάζετε ποτέ με τα γλωσσόφιλα;❓

Δημοσίευση: μια φορα μονο οταν διαπιστωσα οτι ειχε σαπιο δοντι νταξει δικιο ειχες σε αυτη την περιπτωση.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 18:19:35

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: κοτομπουκιες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 00:12:56

Θέμα: Πλαστά πιστοποιητικά υγείας για εκδιδόμενες

Δημοσίευση: λες κ τους ζηταει κανενας πιστοποιητικο

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 00:16:11

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα αλανια καλο σου κου!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 12:36:04

Δημοσίευση: σαντουιτσακι να ισιωσω

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 17:27:54

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ GREEK GIRLS

Δημοσίευση: ΤΟ 11 παρακαλω , ευχαριστουμε πολυ για το διαγωνισμο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:07:34

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: αυτα ειναι διαγωνισμος μπονους για ολους τους συνεπεις παικτες του κλαμπ,που θα βαλουμε χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια απλα συμμετοχη! ευχαριστουμε ειστε οι καλυτεροτεροι που υπαρχουνε σε ολη την υφηλιο! :heart: :heart: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:20:21

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση: ωραια γυναικα η τραγουδιστρια!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:22:06

Θέμα: Πανικός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου- Κάνουν 9,99€ και πάνε για sold out…

Δημοσίευση: Παρε ενα πατατακι και βουτιξε το στο μουνι και φατο, αυτο ειναι το αυθεντικο πατατακι με γευσι μουνι δικος μου εισαι εσυ,πατατακι με γευση πιπερι κ μουνιλα :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:23:55

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: αν ειχε και Τουρκικη ομαδα θα κουμπωνε γαντι !!!!! το σκεφτηκα κ γω,τουλαχιστον αποκλεισατε τουρκαλαδες για να φτασετε μεχρι εδω,κατι ειναι κ αυτο. μακαρι να το σηκωσετε κ να μη θυμομαστε αυτη τη μερα μονο για εθνικες ηττες....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:25:02

Θέμα: Διάφορα περίεργα με τροχούς

Δημοσίευση: Το εγκληματικό λάθος της οδηγού Η 19χρονη οδηγός έκανε donuts με SUV όταν αυτό ανατράπηκε. Το απίστευτο είναι ότι 5 επιβάτες κρέμονταν  από τα παράθυρα, τραυματίζοντας τα σοβαρά. Σε κάθε γωνιά του κόσμου, δυστυχώς, υπάρχουν οδηγοί που αδιαφορούν πλήρως για την οδική ασφάλεια,  λαμβάνοντας ρίσκα και προβαίνοντας σε πράξεις, τα οποία θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τη δική τους,  των συνεπιβατών και των λοιπών χρηστών του οδικού δικτύου. Τρανό παράδειγμα αυτό που συνέβη στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Η νεαρή οδηγός ενός SUV έκανε donuts σε χώρο στάθμευσης με τους επιβάτες να βρίσκονται «κρεμασμένοι» από τα παράθυρα. Το όχημα όμως ανατράπηκε,  καταπλακώνοντάς τους και τραυματίζοντάς τους σοβαρά. δυστυχως η νιοτη δε συνδυαζεται με σοφια κ εχουμε τετοια οδυνηρα περιστατικα....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:26:29

Θέμα: Βιβλιοθήκη

Δημοσίευση: απο τα αγαπημενα μου κ με καποιες πολυ σεξουλιαρηκες περιγραφες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:27:37

Δημοσίευση: εγω λεω οσοι εχουν 18.000+ φημη να κερδιζουν αυτοματα το φρι φακ αμα το κανουμε απο 14000 το ψηφιζω κ γω :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:28:39

Θέμα: ποιός το έκανε καλύτερα; (cover songs)

Δημοσίευση: γαμάτο…. κ γω το γουσταρω πολυ αυτο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:29:38

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: αν τυχει καμια χοντρη τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση παιδια? τη στελνουμε για αδυνατισμα εξπρες,εκτος αμα τη βρισκουμε με χοντρες,οποτε την πηδαμε κ τη στελνουμε μετα :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:30:39

Θέμα: Πόλεμος σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Δημοσίευση: Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι τοσο μεγαλες οι πληγες και περιπλοκο το θεμα που δεν μπορεις να βγαλεις ακρη εκτος κ αν καποιος ειναι ταγμενος σε μια πλευρα σαν εναν τυπο που μου φαγε τα συκωτια χθες το βραδυ σε μια συζητηση που ειχαμε επι 2 ωρες. ελεος πια ολοι οι καμμενοι κ βλαμμενοι της γης , γιατι πρεπει να βασανιζετε τους αλλους, βρειτε αλλους καμμενους κ μιληστε με εκεινους,τι φταιμε εμεις πια?????????????

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:33:58

Δημοσίευση: για βραδυ ειμαι μεταξυ πιτογυρων κ πιτσας,μεγκα διλημμα να ουμε.....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:34:54

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: καλο σαββατοβραδο ομορφη μας!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:36:09

Θέμα: Παναθηναικος

Δημοσίευση: Δημοσίευμα βόμβα: Αγοράζει το 49% του ΣΚΑΙ και το 40% του Παναθηναϊκού ο mr.Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, από τον Γιάννη Αλαφούζο! Έχει φτάσει η πρότασή του στο Μαξίμου Μια αποκάλυψη βόμβα φέρνει στο φως η ιστοσελίδα radar.gr σε αποκλειστικό της δημοσίευμα που θέλει τον mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί να μπαίνει ενεργά στον ΣΚΑΙ! «Tο Μαξίμου ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πρόταση που κατέθεσε ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί για τον ΣΚΑΪ και τον Παναθηναϊκό. Οι Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεραπετρίτης έχουν στα χέρια τους την ολοκληρωμένη πρόταση Ατζούν και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να προβάλουν αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του Τούρκου επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεση του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή ο Ατζούν Ιλιτζαλί προτείνει στον Αλαφούζο την εξαγορά του 40% των μετοχών του Παναθηναϊκού με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει και το μάνατζμεντ. Η πρόταση για τον ΣΚΑΪ περιλαμβάνει την εξαγορά του 49% των μετοχών του ΣΚΑΪ το μάνατζμεντ του οποίου θα παραμείνει στον Αλαφούζο αλλά ο έλεγχος του ψυχαγωγικού προγράμματος θα περάσει στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στον Τούρκο επιχειρηματία. Δεν αποκλείεται να περιμένει το πράσινο φως από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να προχωρήσει στη συμφωνία. Εξελίξεις αναμένονται και στο ΟΡΕΝ με τον Νίκο Κοκλώνη να εξασφαλίζει ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών του καναλιού καθώς και το μάνατζμεντ. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. ε οχι κ να αγοραζουνε ελληνικες ομαδες οι τουρκοι,φτανει πια....... σε λιγο θα μας πειτε οτι θα αγορασουνε αεκ κ παοκ να σηκωθουνε οι νεκροι μας απο τους ταφους με τοση αηδια πια....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 20:37:33

Θέμα: Κύπελο Ελλάδας

Δημοσίευση: μακαρι να παρουμε το πρωταθλημα αυριο κ ας παρει το κυπελλο μετα ο ξεκωλ-αρης....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-18 22:44:20

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: καλη εβδομαδα με καυλες .. πωπω μας καυλωσες παλι!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-19 00:52:16

Δημοσίευση: γιατι καλε? κοντα εισαι κ συ!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-19 00:54:23

Θέμα: Πόλεμος σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Δημοσίευση: εσυ φταις γενικα και αοριστος i love you αρχηγε!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-19 00:55:10

Θέμα: Θεωρείται κέρατο το σεξ με εκδιδόμενη;

Δημοσίευση: Οχι δεν το βλεπω ετσι. Δεν παω καθε μερα στο ιδιο σουπερμαρκετ, δεν παω καθε εβδομαδα στο ιδιο βενζιναδικο. Αγοραζω μια υπηρεσια που την εχω αναγκη, και που δεν την βρισκω για Χ λογο. Ισα ισα που θα ειμαι και πιο χαλαρος με τη σχεση μου. πες τα ντε ρε μαγκα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-19 00:57:14

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα στο club πωωωωω τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-19 15:02:19

Δημοσίευση: αααχ μου λειψε αυτη η σειρα. εσυ παλι περιμενεις να πρεις το τελευταιο νουμερο χαχα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-19 15:05:56

Forum Tasks