Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14841)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Μηπως δεν το πιστευει ο κοσμος ;;  Και λεει ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο ? Μια καλη ιδεα θα ηταν να μοιραζουμε φειβολαν στο συνταγμα  :axaxaxa: αμα μου δωσει ο αντμιν φρι φακ εγω μοιραζω κ σε ολο το λεκανοπεδιο χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 13:43:12

Δημοσίευση: παντως σε οσο κοσμο το λεω με αντιμετωπιζει με δυσπιστια,δηλαδη αλλοι μου λενε που να γραφω τωρα τοσα ποστ,ενω ολη μερα ξυνονται ενω αλλοι με αντιμετωπιζουν με δυσπιστια μου λενε δε γινεται να ειναι τοσο καλα οσο τα παρουσιαζεις  οι κληρωσεις μαλλον ειναι στημενες κ κατι τετοια κουλα  κ ολα αυτα τα λενε ενω τους λεω οτι εχω κερδισει πολλες φορες κ δεν υπαρχει καποια παγιδα σε ολο αυτο, ανταυτου καθονται κ δαπανουν ενα καρο λεφτα στο τζοκερ που οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες-οχι μια στις 20-& δεν εχουν συναντησει κ ποτε κανεναν που να εχει κερδισει ποτε. με αλλα λογια θα επρεπε να γινει επεισοδιο στα xfiles(μαλλον sexfiles ) για να διερευνηθει γιατι καθε φορα που εχει διαγωνισμο δεν παλευουν 1000 ατομα την πρωτη μερα για να παρουν μια απο τις 20 συμμετοχες....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 14:04:31

Θέμα: ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ παντου,μια λεξη που την εχει ξεχασει ο Ελληνικος λαος!

Δημοσίευση: einai φτηνα σε αλλες χωρες το να γαμησεις σε μας ειναι φτηνο μονο το να μας γαμησουνε χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 14:06:11

Θέμα: Πόλεμος σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Δημοσίευση: Οπως και να τα εκαναν παντα θα υπηρχαν προβληματα.Και το μισο Αιγαιο να δωσουμε στους τουρκους,παλι προβληματα θα εχουμε με Θρακη Κυπρο.Καποια κρατη τα θελουν ολα δικα τους και καλοι βα ηταν οι τουρκοι κ να ηθελαν να ζησουμε μονιασμενα,οι χωρες που κονομανε σπο τα εξοπλιστικα θα μας εκαναν καποια προβοκατσια για να μην σταματησει ποτε η εχθροτητα μεταξυ μας.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 14:08:50

Δημοσίευση: Κυριακή τώρα που έκλεισε... Παλια ειχα την εντυπωση πως στους κανονισμους αποσαφηνιζοταν ποτε γινονται οι κληρωσεις,τωρα βλεπω οτι δεν υπαρχει σχετικη οδηγια,οποτε αναμενουμε απο τον αντμιν να μας πει, αρα αν βγει το νουμερο σας σημερα καλο θα ειναι να μην πανηγυρισετε ... ε ρε κ να βγει το 11 κ να μην ειναι σημερα ο διαγωνισμοε,θα φαω το καπελο μου γκαμωτο.....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 15:34:51

Δημοσίευση: Γιατί έκαψα φλάντζα αδερφέ και νόμιζα πως οι κληρώσεις τζόκες ειναι Τρίτη και Κυριακή, μην δίνεις σημασία!!! αααα δηλαδη δεν εισαι παικτης σαν κ εμας. εγω κ π @"P.vim"ειμαστε τζοκερακηδες απο κουνια χαχα φανταζομαι οτι κ αυτος οπως κ γω περιμενουμε το τζοκερ για να γαμαμε με τη σεσουλα χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 16:33:01

Θέμα: Ιωάννα Μαλέσκου

Δημοσίευση: Barbie plastic γουσταρει ο κοσμος πλαστικο :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 16:37:59

Δημοσίευση: Αφού νικητής είναι αυτός που θα επιλέξει τον αριθμό τζόκερ μιας ορισμένης μέρας. Και στημένο να ταν το τζόκερ, σίγουρα δεν θα ήταν για ένα free fuck... αρά τι είδους δυσπιστία να υπάρχει? ε μα αυτο λεμε ντε, οτι οι ανθρωποι εκτος απο τεμπελχαναδες ειναι κ χαζοι να ουμε κ μετα λενε γιατι δεν γαμαμε? οπως λεει κ στο λουμπεν θες κ πεναλντι ηλιθιε? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 16:39:10

Δημοσίευση: Κι αν σου κάτσει??? ακριβως αυτο... :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 16:57:10

Δημοσίευση: σε εμάς είναι τζάμπα να μας γαμάνε ε ναι.δεν ηθελα να πω κ τελειως τζαμπα :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 16:59:34

Δημοσίευση: Δεν περιμενουμε το φφ να πηδηξουμε αλοιμονο, εχουμε αφησει ολοκληρα διαμερισματα στα γραφεια Εχουμε ταισει στοματα και στοματα  Οσοι ξερουν ,ξερουν  Αλλα ποιος τυφλος δεν θελει το φως του ; (Αν κρινω απο την συμμετοχη στους διαγωνισμους πολλοι , αλλα αυτο δεν ειναι της παρουσης ) Εγω παντως το θελω εισαι ωραιος παιχτουρα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 16:59:58

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: βρε μπαγάσα που είδες την αφεντομουτσουνάρα του; ανφας το ειδα το παλικαρι κ μου φανηκε πολυ καβλερος σαν κ μενα ενα πραμα να πουμε :hahaha: :hahaha: :hahaha:  καλησπερα κιολας μαγκες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 17:14:58

Δημοσίευση: Πηγαινε στο θρεντ του διαγωνισμου εγραψε ο αντμιν Γραφουν κανονικα ποτε ειναι , ε ενιοται το ξεχνανε Ανθρωποι ειναι και αυτοι  :xaxa: παντως στο θρεντ του διαγωνισμου πηγα κ δεν γραφει κατι...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 17:15:46

Δημοσίευση: Ας ηταν καλοι οι τουρκοι και ολα τα αλλα θα τα βρισκαμε και να ηταν δεν θα τα βρισκαμε οποτε παραμενουμε στο ρητο τουρκος καλος μονο ο νεκρος :hahaha: :hahaha:  κ αυτοι τα ιδια λενε για μας βεβαια...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 17:17:45

Δημοσίευση: Τωρα που θελει ψηφο για τις ευρωεκλογες κατι μπορει να γινει εμ κ εμεις εκει βασιζομαστε,αμα δεν ειχε εκλογες ουτε υποσχεση δεν θα μπαινε στον κοπο να μας δωσει :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 17:33:45

Δημοσίευση: exactly το βρηκα κ γω,αρα παμε για το 11 αποψε δαγκωτο ρεεεεεεεε :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 17:35:39

Δημοσίευση: κραταει χρονια αυτη η κολωνια.Απο το 1300 μ.Χ k θα κρατησει μεχρι να σβησει ο ηλιος....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 18:18:29

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Μονο στο σωμα στα υπολοιπα κρατα μικρο καλαθι γουσταρει γλειψιμο?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 18:20:47

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Δεν ξερω το τελευταιο πραγμα που θα με ενδιεφερε με τουτη θα ηταν αυτο θα τα χαλασουμε μου φαινεται :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 19:09:47

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: συγχαρητηρια στον @kostask1997 για την αποψινη του νικη,καλογαμητο το δωρο παιχτη!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 00:27:58

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: μετα και την ολοκληρωση του 33ου διαγωνισμου της χρονιας,του εξαιρετικα γενναιοδωρου σαιτ μας, μαθαμε και ποιος ειναι ο πρωτος υπερκωλοφαρδος της χρονιας ο οποιος ανεβαινει στην κορυφη των νικητων για φετος με τρεις νικες και ο οποιος ειναι ο @kostask1997  , μακαρι να ακολουθησουνε κ αλλοι νεοι νικητες! οποτε στην 1η θεση εχουμε τον  @kostask1997 με 3 νικες , στην 2η θεση τους @gpd ,  @madmax , @Underworldsexmachine7 , @Pavlaras , @pvim ,  @Bisha ,@jimuscocus ,@Antonis78,@giorgos2226,   με 2 νικες. κ πισω τους ατην 11η θεση ακολουθουν οι   @drizzt,    , bdsm1988 , @Στρατος , @6in9ine , @Daskalosa ,@spyros24, @zaui69,@erikos κ @TOMCRUISE , @rocco65 , @Giorgoskon , @Fabio εχοντας απο μια νικη! Συνολικα 22 νικητες! στον πινακα θα πρεπει να μπει κ το ονομα του @clonarius καθοτι απολαυσε ενα free fuck απο πασα συμπαικτη.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 00:32:23

Δημοσίευση: αστα αυτα εσυ ρε εφερες τον @"Pe27" να μας κερδιζει τα φρι φακ; δεν κερδισε ακομα αυτος και δεν τον εφερα εγω :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 00:33:42

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: ψαρακι στο φουρνο

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 00:34:24

Θέμα: Αποπειρα δολοφονιας Σλοβακου πρωθυπουργου .

Δημοσίευση: Παρα τριχα την γλειτωσε σιγα που δεν θα τη γλιτωνε παλι καλα που δεν τους εσκασε σΤΑ χερια πριν τονεκτοξευσουν χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 01:37:23

Θέμα: Αηδιάζετε ποτέ με τα γλωσσόφιλα;❓

Δημοσίευση: Όχι μου αρέσουν πολύ τα γλωσσόφιλα εισαι γκαβλιαρης,μπραβο! κατα το εισαι ελληνας τουλουμπεν χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 01:39:37

Θέμα: Τι παρήγγειλα τι ήρθε

Δημοσίευση: ειδικά αυτές με κλειστό το πρόσωπο ε καλα εκει κ να στειλουν αλλη πως θα το καταλαβει καποιος?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 01:42:35

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα αλανιΑ

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 12:56:26

Θέμα: Αηδιάζετε ποτέ με τα γλωσσόφιλα;❓

Δημοσίευση: Δεν γουστάρω φιλιά με έσκορτ, όταν δεν δίνει κιόλας και δεν πλησιάζει ακόμα καλύτερα.... τςτςτςτςτς....

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 12:57:46

Δημοσίευση: ουτε με εφερε καποιο; τυχαια βρηκα το σαιτ ουτε κερδισα κατι και χαβαλε κανουμε που να κερδισεις κιολας-που θ γινει συντομα-η τυχη του πρωταρη παιζει πολυ σε αυτους τους διαφωνισμους χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 13:01:23

Θέμα: Νέα Φήμη

Δημοσίευση: to haha δεν θα επρεπε να ειναι 0 πιστευω, γιατι για να παρει καποιος χαχα εχει κανει προσπαθεια πιστευω για να πει κατι αρκετα αστειο ωστε να λαβει αυτη την αντιδραση...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 16:16:53

Forum Tasks