Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14841)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: ΚΑΛησπερα μαγκες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-04 16:38:03

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: τουλαχιστον ειχαμε κ ενα πασχαλιατικο δωρο για οσους σπευσανε να βαλουνε 60 ποστ πασχαλιατικα για να συμμετασχουν στο διαγωνισμο καθοτι βγηκε το 8 σημερα τζοκερ που δεν το ειχε επιλεξει κανεις,οποτε δεν θα στενοχωρηθουμε εμεις οι εργατικοι παιχτες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-04 16:42:09

Δημοσίευση: Δραμα η κατασταση με τους διαγωνισμους  Να μην ξςρεις ποτε να ευχεσαι να βγει το νουμερο σου και ποτε οχι  :xaxa: :s πρεπει να συγκλινουνε πολλα για να γκαμησουμε ρε γαμωτο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-04 19:57:07

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα χρονια πολλα σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 11:50:44

Δημοσίευση: Εγω απορω με την υπομονη των γραφειων   :xaxa: Μπορει και να μην τους ενδιαφερει βεβαια αν κλεισει Ο διαγωνισμος σε 2 μερες η σε 10 μερες οσο περισσοτερο κανει να κλεισει τοσο περισσοτερο μενει το banner τους πανω και διαφημιζονται κ αλλο,δε νομιζω να τους χαλαει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 11:52:56

Δημοσίευση: Και εγώ αυτές τις μέρες είχα πολλές υποχρεώσεις και τώρα που βρήκα λίγο κενό πριν πέσω για ύπνο θα βάλω λίγα ποστ και θα γράψω και για την εμπειρία μου με τη Νάντια λίγα λόγια. αντε να τη διαβασουμε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 11:57:18

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Δεν θα πω ότι μου εισαι ιδιαίτερα συμπαθής(το ξέρεις  ήδη),αρα δεν θα μπω στην διαδικασία ασκοπου διαλόγου..(γενικά δεν σου απαντώ εδω μεσα) *Ξέρω ως κοριτσάκι τι είναι σοφο και τι οχι μην ακους κανεναν εισαι numver one,luv you

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 20:01:45

Θέμα: Μένουμε Σπίτι

Δημοσίευση: Αρχίζω και αναπολώ τα 2 χρόνια της καραντίνας πλάκα πλάκα πραγματικα γιατι ρε ανθρωπε????

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 20:04:34

Θέμα: Γερνάμε ρε μάγκες ή παίζει κάτι άλλο;

Δημοσίευση: Κάθε μέρα που περνάει νομίζω πως με γουστάρω λιγότερο . ξεκινα λιγο γυμναστικη κ θα αρχισεις να σε γουσταρεις!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 20:14:10

Θέμα: Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα άντρα στη σχέση

Δημοσίευση: κάπως έτσι μέσες άκρες. δεν εισαι ο μονος,ειμασρε πολλοι οι ομοιοπαθουντες...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 20:16:16

Θέμα: Βλέπουν οι γυναίκες πορνό;

Δημοσίευση: ε ναι Μέχρι 3 δικαιολογείται να πάει κάποια μέχρι να παντρευτεί . αμα εχουν παει με παραπανω δεν τις παντρευονται γιατι τις υεωρουν πουτανες χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 20:19:07

Δημοσίευση: τόσο απλό είναι ; ξεξινα απο αυτο κ ολα θα αρχισουν να αλλαζον προς το καλυτερο σιγα σιγα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 20:29:34

Δημοσίευση: θα το προσπαθήσω. ξεκινα σιγα σιγα κ πες μας!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 21:50:07

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: αντε ενα νουμερο εμεινε το 16 παρτε το να τελειωνουμε μεχρι τις 12 γιατι μετα τις 12 μηδενιζουν τα νουμερα κ φτου απο την αρχη... ακουτε @Giorgoskon , @"zaui69" ,@mad_max , @Bisha k @"erikos" που εχετε ηδη αρκτα ποστ?????

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 21:54:43

Θέμα: F1 - WRC

Δημοσίευση: Έξοδος του Λεκλέρ - κατέληξε στη μπαριέρα. Κόκκινη σημαία Ο Μονεγάσκος έχασε τον έλεγχο με πολύ υψηλή ταχύτητα, η οποία ευτυχώς εκτονώθηκε μέχρι να προσκρούσει, όχι ιδιαίτερα σφοδρά, στη μπαριέρα. O Πέρεζ στην πολ ποζίσιον του GP του Μαϊάμι, Δεύτερος στην εκκίνηση ο Αλόνσο, τρίτος ο Σάινθ, στην 7η θέση ο Λεκλέρ, στην 9η ο Φερστάπεν! δψσε ρε παικτη 20 ποστ σου μενουνε,να σε βοηθησω κ γω να μη γραφεις μονος σου!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 21:56:44

Θέμα: Το ρίσκο πηγαίνοντας με εκδιδόμενες

Δημοσίευση: αυτό το Ρίσκο δεν το είχα σκεφτεί. καλυτερα αφροδισιο παρα καταρα απο καμια θεοτρελη κ να μη μας ξανασηκωθει ποτε χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 21:58:48

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: μπράβο σε όλους,μακάρι να κερδίσω και εγώ . κ εσυ κ πολλοι ακομα που δεν εχουν ξανακερδισει φετος

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 22:50:51

Δημοσίευση: Ασχολούνται με το αρνι εγώ τέλος έχω ξενερώσει την προηγούμενη φορά. και δεν θα ξαναπάρω συμμετοχή σε κληρώσεις με ποστ ε ναι αλλα ετσι μηδενιζεις τις πιθανοτητες να κερδισεις...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 22:52:19

Θέμα: Το ρίσκο πηγαίνοντας με εκδιδόμενες

Δημοσίευση: Πολύ μεγάλο ειναι παιζει ρολο κ ποσο προσεκτικοι ειμαστε εξαλλου οι πουτανες ειναι κ αυτες προσεκτικες κ σιγουρα πολυ πιο προσεκτικες απο τις πιτσιρικες που γαμιουνται με τον καθενα χωρις προφυλακτικο κ κανουν οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 22:55:08

Δημοσίευση: Λυπάμαι αλλά τέλος για μένα εγω πιστευω παντως οτι θα ερθει νεο αιμα που θα εχει ορεξη να κατσει να ποσταρει κ θα κλεινουνε γρηγοροτερα οι διαγωνισμοι οπου σταθω κ οπου βρεθω το διαφημιζω αβερτα το σαιτ κ ολοι με κοιταζουν με γουρλωμενα ματια οταν τους λεω οτι υπαρχει σαιτ που καθε βδομδα κληρωνει γαμησι με βιζιτα πολυτελειας. βεβαια δεν ξερω ποσοι απο αυτους ειναι διατεθειμενοι να κανουν καθε βδομαδα τη δουλεια που απαιτειται ειμαι αισιοδοξος ομως γιατι ως γνωστον μουνι σερνει καραβι κ δη τζαμπα μουνι...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 22:59:27

Δημοσίευση: Και ΕΓΩ αποσύρομαι θα μας τρελανεις εκατσες εγραψες 60 κριτικες παροτι σε κραζανε καποιοι οτι ειναι ψευτικες κ συνεχιζες να γραφεις κ τωρα λες οτι αποαυρεσαι, τι αλλαξε δηλαδη μεσα σε ενα μηνα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 23:28:52

Δημοσίευση: Πουστονεα !!!  :xaxa: που χαθηκες κ συ ρε συντεκνε τωρα που εχει λιγο ζωη το φορπυμ να ουμε??? ακομα πλακωνεις τα κοκορετσια δε χορτασες ακομα χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 23:31:47

Δημοσίευση: Το 16 θέλω χαχαχαχ οπως κορόιδευε ο @"gpd" στην προηγούμενη κλήρωση τον κόπο ολων μας και δεν τιμωρήθηκε και τώρα πήρε μέρος κατευθείαν ειτε κοροιδευε ειτε δεν κοροιδευε το 16 δεν το πηρε κ βγηκε,αρα εκεινος εχασε. σε αυτον τον διαγωνισμο πηρε μερος γιατι εβαλε τα 60 ποστ. δηλαδη το ρολο του αντμιν θελεις να παρεις & επεμβαινεις πασχαλιατικα στη λειτουργια του σαιτ?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-05 23:36:40

Δημοσίευση: Εγώ λείπω και δεν προβλέπεται να γυρίσω πριν τις 15/5 αν κληρωσει στις 7/5 προλαβαινεις να εξαργυρωσεις,σιγα μη βγει το 16 παλι δηλαδη,το θεμα ηταν να κλεισουν οι συμμετοχες χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 00:25:08

Δημοσίευση: Συνήθως βγαίνει το τελευταίο νούμερο... ε καλα οχι και συνηθως απλως εχει βγει εντυπωσιακα πολλες φορες! νταξει τωρα αν αυτο γινει σε 2 συνεχομενες κληρωσεις να βγει το τελευταιο νουμερο που θα επιλεγει κ μαλιστα να ειναι κ στις 2 αυτες κληρωσεις το ιδιο νουμερο δηλαδη το 16 θα μιλαμε για καταρρευση εις το τετραγωνο του νομου των πιθανοτητων χαχσ

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 00:40:12

Δημοσίευση: ε καλα οχι και συνηθως απλως εχει βγει εντυπωσιακα πολλες φορες! νταξει τωρα αν αυτο γινει σε 2 συνεχομενες κληρωσεις να βγει το τελευταιο νουμερο που θα επιλεγει κ μαλιστα να ειναι κ στις 2 αυτες κληρωσεις το ιδιο νουμερο δηλαδη το 16 θα μιλαμε για καταρρευση εις το τετραγωνο του νομου των πιθανοτητων χαχσ Όλα είναι πιθανα σιγουρα ολα ειναι πιθανα,απλα η πιθανοτητα να βγει το παραπανω σεναριο ειναι τοση οση ειναι η πιθανοτητα να μου κατσει το eurojackpot την τριτη χαχα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 00:58:15

Δημοσίευση: σιγουρα ολα ειναι πιθανα,απλα η πιθανοτητα να βγει το παραπανω σεναριο ειναι τοση οση ειναι η πιθανοτητα να μου κατσει το eurojackpot την τριτη χαχα. και μαλιστα να μου κατσει με τα νουμερα που μου εχει πει μια ξεκωλιαρΑ,στην οποια εχω πει οτι αν μου κατσει με τα νουμερα της θα την παντρευτω , που θα την παντρευτω πραγματικα αν συμβει αυτο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 01:00:49

Δημοσίευση: Κερδισε το γάμο με το σπαθί της κατσε να βγουν τα νουμερα της χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 11:24:18

Θέμα: αγνωστοι εσπασαν ανθοπωλειο sex shop στα εξαρχεια

Δημοσίευση: ανθοπωλειο μαζι με sex shop ωραιος συνδυασμος χαχαχα πρωτοτυπο μια φορα για αυτο τους το σπανε σκασανε απο τη ζηλια τους που δεν το σκεφτηκαν πρωτοι χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 11:28:47

Θέμα: καταδικη της Ελλαδας απο το ευρωκοινοβουλιο για το κρατος δικαιου κ την ελευθερια του

Δημοσίευση: οχι μην τα λες αυτα ειναι ολοι βαλτοι να ριξουν τον φοβερο μητσοτακη :haha: του την εχουνε στημενη χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-06 11:30:06

Forum Tasks