Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14833)

Θέμα: Πόσες πουτάνες /εσκορτ έχετε ρεκόρ σε μια μέρα

Δημοσίευση: Καθόλου περίεργο χαχαχα ε μα τετοιες ευκαιριες  να κανει παρτουζα η γλωσσιτσα μου δεν εμφανιζονται καθε μερα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 15:01:44

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: πιστεύω πως τα 40 εβδομαδιαία είναι οριακά πολλά, γιατί οκ τα 6-7 καθε μέρα δεν είναι τεράστιος αριθμός αλλά μπορεί κάποιος να λείψει ενα διήμερο και μετά να πρέπει να γράψει 20 σε μια μέρα για να αναπληρώσει τις προηγούμενες. Επίσης αν πάρουμε για παράδειγμα το σημερινό διαγωνισμό, βγήκε παρασκευή πρωί. Που σημαίνει πως για να πάρει κάποιος νούμερο άμεσα πρέπει να χει 40 στις 4 πρώτες μέρες, άρα 10 την ημέρα, τα οποία δεν είναι κάτι το απίστευτο αλλά όπως είπα, αν λείψεις έστω μια μέρα τότε ο μέσος όρος αυξάνεται αρκετά. ενταξει εγω δεν νομιζω οτι ειναι κανα τραγικο νουμερο και στην τελικη ο αντμιν μας δινει τζαμπα δωρα αξιας 150 ευρω τουλαχιστον κ ζηταει απο μας 40 ποστ την εβδομαδα, δηλαδη με το προηγουμενο συστημα ηταν σωστο που καποιοι μπαινανε μονο για να δηλωσουνε συμμετοχη. ισα ισα καλα κανει κ νομιζω οτι θα δωσει πνοη στο σαιτ η ενεργεια του αυτη. κ να λειψεις μια 2 μερες δεν καταλαβαινω τι σημαινει,να λειψεις να πας που ? στην ανταρκτικη που δεν εχεις σημα ιντερνετ ? :hahaha: κ στην τουαλετα να εισαι μπορεις να ποσταρεις ανετα απο το κινητο σου,αν πχ καποιος ειναι παντρεμεμνος κ φοβαται μην τον τσακωσει η συζυγος να ποσταρει σε περιεργα σαιτ :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 15:52:42

Θέμα: τι σημαίνει το νικ μας και γιατί το επιλέξαμε;

Δημοσίευση: Ειμαι ο τομ κρουζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 20:52:46

Θέμα: Η Μάστιγα του εκπτωσάκια

Δημοσίευση: πάρε σε όλα και ρώτα δίνετε έκπτωση αν γράφω κριτικές; τουλάχιστον 2 θα σου πουν ναι το 2ο ψαχνουμε ρε κολλητε :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 20:56:07

Δημοσίευση: Πάνω από τον Μπιντε με το κινητό στο χέρι βλέπω το μισό φορουμ από δω και πέρα χαχαχ κ ντουζ με το κινητο στο χερι σε αδιαβροχη θηκη :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 20:58:12

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: δεν το εχεις βαλη εισαγωγη στο μνμ το εχεις σαν συννημενο μη με μαλωνεις :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 21:03:33

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Εεε ναι τα παντα αγοραζονται με τα λεφτα ακομα και οι συνειδησεις και οι ιδεες και τα πιστευω δεν  το πιστευω,ποιος τα λεει αυτα τα ψευδη ? :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 21:04:41

Δημοσίευση: Πάρτα που είσαι και ο Τομ Κρουζ παλιοκαριολη :haha: xaxaxaxaxa¨¨ κ εσυ που ξερεις αν ειμαι ρε καργιολινι? στην ελλαδα ο,τι δηλωσεις εισαι  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 21:22:41

Δημοσίευση: Εμένα έχει να κάνει με τη σειρά ταινιών. Κάποια εποχή μου άρεσε και τελικά το κράτησα καμια γνωστη ταινια?

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 21:29:58

Δημοσίευση: Κι ομως πολλους ακουω δεν αγοραζονται ολα με λεφτα, αλλα στη πραξη  :cwlos: μεντες το αλλο το εχεις ακουσει ο,τι τα λεφτα δεν αγοραζουν την αγαπη? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 21:30:56

Δημοσίευση: ευκολάκι ;) στειλτο μου ντε,μην το κρατας μυστικο συντεκνε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 21:31:45

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: ρε μαγκες ειδατε μουνι που εσκασε στο γκολντεν??????????????? για ατελειωτο γλειψιμο να ουμε!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 21:39:16

Δημοσίευση: εγω θελω να μας πει ο p.vim τι σημαινει το δικο του κ επισης τι δειχνει το αβαταρ του

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 21:50:23

Δημοσίευση: νταξει εργαρες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 23:10:48

Δημοσίευση: Και πως τους το λες δλδ ? θελω μια καλη κοπελα για να γραψω κριτικη στα φορουμ και αυτοι απο μονοι τους δινουν εκπτωση ? Δεν πρεπει τουλαχιστον να εισαι παλιος και μονιμος πελατης ας πουμε πχ? μπα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 23:12:11

Δημοσίευση: Το αλβανομάγαζο μας μπερδεψες κ αλλο....

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 23:13:33

Δημοσίευση: ναι γιατί 40 ποστ είναι δύσκολο εδώ βλέπω κάποιοι μάρσαραν και τα έκαναν σε 1 μέρα τους επιασε λογοδιαρροια :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 23:14:40

Δημοσίευση: και σημερα ειδα εναν μπαρμπα στα village με ενα 25χρονο θα ελεγα..μαλλον τον ερωτευτηκε παραφορα  :tooth: μπραβο του,ο γεροξουρας ητανε?

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 23:55:16

Δημοσίευση: μια χαρά τα έπιασες σε μια μέρα :haxa: τον πετυχε σε χαλαρη μερα :hahaha: νταξει περα απο την πλακα παντως,προφανως ο στοχος του αντμιν ειναι να υπαρχει περισσοτερη συμμετοχη καθε μερα ωστε να μην τρεχουμε κ να μη φτανουμε για να πιασουμε ολα τα απαιτουμενα ποστ τη μερα του διαγωνισμου... εξαλλου τον αντμιν δεν τον νοιαζει αμα εσυ κ γω δεν εχουμε πολυ χρονο μια βδομαδα για να γραψουμε  σου λεει κ αμα δεν μπορεις εσυ την εικοσαδα εγω θα την κλεισω... τη δουλεια του θελει να κανει κ αυτος,να ανεβει το σαιτ ωστε να αυξησει τα εσοδα του προφανως, δεν καθεται να γαμιεται ολη μερα μεσα στο σαιτ για να γαμαμε εμεις τζαμπα ? :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 06:19:06

Θέμα: Ευτραπελα που εχουν συμβει κατα τη διαρκεια του σεξ

Δημοσίευση: να έχει πάει η γκόμενα για μπάνιο, να έχει πλύνει την κωλοτρυπίδα της , μετά ήρθε και κάθισε στο κρεβάτι  αλλά άφησε στάμπα μερέντα την ξαναξεκωλιασες μετα για να μην το ξανακανει? :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 06:23:06

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: αυγα τηγανητα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 06:24:04

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: kαλημερα μαγκες,καλο Σαββατοκυριακο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 12:59:44

Δημοσίευση: Μια κυριουλα που αντι για αφρο μαλλιων εβαλε αφρο για μονωση  και πηγε στο νοσοκομειο  :xaxa:  :( καλα τωρα που μας το εξηγησες κ λυθηκε επιτελους το μεγαλο μυστηριο το εβγαλες ? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 19:44:58

Δημοσίευση: μετά της έβαλα το κεφάλι μαζί με τα σεντόνια μες το πλυντήριο και την ξεκώλιασα καλα της ξηγηθηκες,να δουμε θα το ξανακανει μετα? :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 19:45:56

Δημοσίευση: με chlorax? νταξει πολυ ρισπεκτ που το θυμηθηκατε αυτο,φανταστειτε να βγαινε τωρα τετοια διαφημιση,η ασπρη σκονη που καθαριζει βαθια,τι κραξιμο ειχε να πεσει :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 20:34:27

Θέμα: Ιόλη Χιωτίνη

Δημοσίευση: τι γκαβλα ειναι αυτη ρε μαγκες??????????

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 20:35:12

Θέμα: Αποτυχια στυσης με επαγγελματια

Δημοσίευση: μάλλον δεν έγλειψες που να γλειψω μωρε κ που τον κρατησα ορθιον για να καταφερει να τη γαμησει θαυμα ητανε! :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 21:54:32

Δημοσίευση: εδώ ο Αντωνης λέει δίνει το νεφρό σου για αυτήν :haha: το δικο μου νεφρο?

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 21:55:18

Δημοσίευση: και το μουνί κάνει ήχο σαν κλανιάς ευτυχως που το μουνι οτα κλανει εξακολουθει να μυριζει σα μουνι :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 21:56:29

Δημοσίευση: ναι γιατί είσαι ΠΑΟΚ :lol: παλι κατι δεν καταλαβα :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-10 22:24:18

Forum Tasks