Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14833)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα αλανια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-07 12:58:30

Θέμα: Νέα πλατφόρμα στο φόρουμ

Δημοσίευση: μια προταση που εχω ειναι να συγχωνευτουνε οι 2 σελιδες που εχει καθε γραφειο,δηλαδη η σελιδα ταδε γραφειο προμο κ η σελιδα ταδε γραφειο chat σε μια,εμενα προσωπικα με παρακινει η σελιδα γραφειο προμο που το γραφειο διΑφημιζει τα κοριτσια του κ εκει μπαινω κ γραφω τα σχολια μου κ πιστευω μετα θα μου απαντησει κ καποιος κ θα κανουμε νταβαντουρι. ταπεινη μου αποψη παντα,οι ιθυνοντες ξερουν καλυτερα,απλα εγω ετσι λειτουργω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-07 13:05:39

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Διαθέσιμες σήμερα 7/02 1.Λίζα 14:00-01:00 2.Ροζαλίνα 18:00-02:00 3.Κίρα 14:00-02:00 4.Αθηνά 19:00-02:00 5.Luna ως τις 21:00 6.Αλεξάνδρα 17:00-01:00 7.Ηλέκτρα 16:00-20:00 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΙΡΑ ΣΤΑ 120 ΕΥΡΩ μπραβο για την προσφορα! καντε κ αλλες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-07 16:37:06

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Ολες ψεματα λενε σε αυτα τα σαιτ εννοειται. Παντως κατι βρεθηκε στο τελος και μαλιστα αξιοπρεπεστατο. Ειναι κριμα που δεν μπορουμε να μαζεψουμε τα καλα αδεσποτα εδω. πες μας κ μας ο,τι καλο πετυχαινεις φιλε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 13:15:24

Δημοσίευση:   Τα γραψαμε και στη κριτικη  Τις σταματησαν ηταν στη αρχη -20 -30 € υπο προυποθεσεις  Τωρα για να ειναι μονο στη συγκεκριμενη , εχουν μιλησει μαζι της  υποθετω , μπορει να κανω και λαθος makaρι να εχουμε συνεχεια

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-07 18:37:20

Θέμα: Πόσες πουτάνες /εσκορτ έχετε ρεκόρ σε μια μέρα

Δημοσίευση: 2 παρτουζα,χαιλαιτ της συναντησης να ειναι κ οι 2 ξαπλα κ να τους γλειφω εναλλαξ το μουνι τους ...

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-07 23:02:23

Δημοσίευση: Εεε ναι ειπα να βαλω μια δοση δραματος  :klapse: Φυσικα και ειναι μαρκετινγκ, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, στο τελος της ημερας κανεις δεν νοιαζεται για τον πελατη αν περασε καλα κλπ  περα απο τον ιδιο Οπως επισης  εχω ακουσει κατα διαστηματα σε ct ρακια παιρνουν 50% ή free την κοπελα  κατα την αφιξη καποιοι για να την" δοκιμασουν" ,και αυτο μαρκετινγκ ειναι. Και παμε μετα εσυ και γω και τρωμε τα μουτρα μας . Αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα και θα μας κινυγησει ο αντμιν  :spam:  :batiris: που μπορω να κανω αιτηση για δοκιμαστης?

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-07 23:06:13

Δημοσίευση: Ωωωω να σου γα.... χαχαχαχαχα θενκς φορ δε τιπ εδω που τα λεμε δε φαινεται για 26 ουτε κατα διανοια....  :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-07 23:57:09

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: σαλατουλα σημερα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-07 23:57:52

Θέμα: Η Μάστιγα του εκπτωσάκια

Δημοσίευση: αν το γραφειο τη δινει ο πελατης θα ειναι χαζος να μην την παρει,τωρα απο κει κ περα σιγα σιγα καταλαβαινει κανεις τι γινεται κ εχει το νου του. το γραφειο παντως συνηθως εχει κ λιγο το νου κ δε στελνει τελειως χαλια περιπτωσεις στους πελατες που γραφουνε κριτικες επι εκπτωσει γιατι εκπτωση ξεεκπτωση καποια λεφτα πρεπει να πληρωθουνε κ δεν εχει κανενας ορεξη να γραφει διθυραμους για μπαζα κ τεμπελοσκυλα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 13:13:57

Δημοσίευση: καλημερα στην παρεαν.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 13:16:56

Δημοσίευση: κάποιο γραφείο έχει στάνταρ το -40 αν γράφεις κριτικές γα αυτο το γραφειο γινεται η συζητηση προφανως. εγω δεν ξερω καποιο αλλο που να το κανει. εκει προφανως δεν μπορεις να βασιστεις σε καποιον που γραφει κριτικες μονο για το συγκεκριμενο γραφειο. αξιοπιστος ειναι αυτος που γραφει σε πληθωρα γραφειων κριτικες προφανως.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 15:29:58

Δημοσίευση: Μερικές δοκιμασμένες και αξιοπρεπείς στα 80 + 20 ελεύθερο στοματικό τις είχα γράψει και σε άλλο τοπικ Γιάννα Οι φωτό που δείχνει παλιές, έχει περισσότερο μπούτι και λίγη χαλαρότητα κοιλιά, συνηθισμένο πρόσωπο με κάποια γλυκάδα κάπου 28-30 χρονών, μεγαλοδείχνει λόγω στυλ.  ---- Έλενα - Δήμητρα  (ανάλογα με το σάιτ) Δουλεύει σε μικρό γραφείο στο κέντρο και οι φωτό είναι αληθινές. Πρόσωπο συνηθισμένο κάπου 25-28 χρονών. --- Βίκυ (παλιά Μαρία) Ανεξάρτητη Βουλγάρα, αληθινές φώτο ύψος πραγματικό αρκετά αδύνατη, καλό πρόσωπο.  σε ολες αυτη ειναι η τιμη? μονο στη μια γραφει τιμη.

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 22:07:17

Δημοσίευση: όχι απαραίτητα  δεν σημαίνει ότι όποιος παίρνει μόνο από έναν είναι απαραίτητα εκπτωσάκιας προφανως και δεν ισχυει αφου δεν κανουνε εκπτωση ολα τα γραφεια... αυτο ισχυει για αυτους που γραφουνε μονο απο το γραφειο που κανει εκπτωση...

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 22:13:43

Θέμα: Ευτραπελα που εχουν συμβει κατα τη διαρκεια του σεξ

Δημοσίευση: Με μια γκόμενα μου παλιά καλοκαιράκι ήταν, είμαστε στο σπίτι της,  λείπουν οι γονείς της και έχουμε κλειστεί όλο το ΣΚ και γαμιόμαστε μες στους ιδρώτες. Κυριακή βράδυ χτυπάει το κουδούνι και είναι ο γκόμενος της που σπούδαζε Αγγλία και είχε έρθει για διακοπές. κ την πηρατε παρτουζα? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 22:24:30

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: συγχαρητηρια mad max για την αποψινη σου νικη,καλογαμητο το δωρο φιλε. καιρο ειχε να βγει το 7....

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 22:46:12

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: μετα και την ολοκληρωση του 10ου διαγωνισμου της χρονιας,του εξαιρετικα γενναιοδωρου σαιτ μας, απο μια νικη εχουν οι @giorgos2226, @drizzt, @Antonis78, @Underworldsexmachine7 @jimuscocus , bdsm1988 , @Bisha, @gpd @Στρατος & ο @madmax!!! 10 διαγωνισμοι 10 τυχεροι νικητες,εξαιρετικα μοιρασμενοι οι νικητες μεχρι στιγμης!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-08 22:50:48

Δημοσίευση: μακαρονια με κιμα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 00:35:03

Δημοσίευση: μακαρονια με κιμα

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 00:46:23

Δημοσίευση: Κατσε μπερδευτηκα , τι δεν ισχυει? Ολα πιστευω δεν δινουν (που και παλι δεν το ξερουμε) αλλα ας πουμε τα μισα μεγαλα δινουν. Εγω για ενα  διαστημα  επερνα  cg οπως ανεφερα και παραπανω μονο agn k gklamour  και  επι εποχης diva σχεδον μονο απο κει, καθως για ενα διαστημα η μια ηταν καλυτερη απο την αλλη . Δεν εγραφα για δικους μου λογους. Αλλα αν εγραφα θα ανηκα στους εκπτωσακηδες ? αν εγραφες μονο για ενα γραφειο το οποιο δεν κανει εκπτωσεις οπως ειναι το γκλαμουρ τοτε προφανως δεν θα ανηκες στους εκτωσακηδες-βεβαια οταν γραφεις μονο για ενα γραφειο και ας μην κανει εκπτωσεις τοτε κινδυνευεις να χαρακτηριστεις προμοτορας :hahaha: :hahaha:  εαν ομως εγραφες μονο το γραφειο το οποιο ολοι ξερουμε οτι κανει εκπτωσεις τοτε βεβαιως θα ανηκες στην κατηγορια του εκτωσακια. επι τη ευκαιρια εαν ξερεις καποιο ενεργο γραφειο εκτος απο το γνωστο που κανει εκπτωσεις στειλε μου ινφο σε πμ μπας κ γλιτωσουμε κανα φραγκο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 00:53:03

Δημοσίευση: Αυτη Στην αρχη αυτη επαθε σοκ, μετα επαθα εγω σοκ που δεν το ηξερα, μετα επαθε ο αλλος σοκ απο κατω γιατι η τυπισσα ειχε πρασινισει δεν του ανοιγε και ψελιζε δικαιολογιες στο θυροτηλεφωνο. Εγω ντυθηκα, ανοιξα την πορτα και βγηκα εκεινη μου μιλουσε ουτε θυμαμαι τι ελεγε. Ανοιξα την εξωπορτα τον βλεπω φατσα φορα, και ο τυπος με ρωτησε αν ειναι πανω η Μαρια. Λεω με ενα υφακι εσας δεν σας εχω ξαναδει στην πολυκατοικια οποτε παρακαλω χτυπηστε και περιμενετε να σας ανοιξουν. Εν τω μεταξυ ο τυπος ηταν διπλασιος απο μενα, γομαρι κανονικο. Αρχισα να περπαταω και σταματαω πισω απο τη γωνια μηπως ακουσω. Αυτος τελικα μπηκε, την συναντησε και η ηλιθια τον ρωτησε αμα με χτυπησε. Παιρνει ο αλλος στροφες κατεβαινει τρεχοντας να με βρει, φωναζε βρισιες καντηλια και τον βλεπω να βγαινει. Εβαλα μια τρεχαλα σαν να μην υπαρχει αυριο. Δεν εμαθα τιποτα μετα, δεν της ξανασηκωσα το τηλεφωνο. το παιξες πολυ καλα :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 00:54:09

Δημοσίευση: Αυτες συνηθως στο 80αρι ειναι για μια φορα και δρομο εννοειται και ας μην εχει συμπληρωθει η ωρα  Οποτε 80 +20 owo +20 extraball  καποιες χρεωνουν και φιλια αλλιως δεν δινουν να παρεις και ενα cim εφτασες για πλακα τιμη γραφειου  και ενοειται με τασεις βιασυνης  Η ελενα δημητρα τι κουλο ειναι αυτο με τις περιοχες ?? Δλδ παει πειραια και δε παει νεο φαληρο η ταυρο ? Παει γαλατσι αλλα οχι νεο ψυχικο ? Κηφησια αλλα οχι μαρουσι ? αμα ειναι να χρεωνουν κ φιλια αντε γεια...

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 00:55:30

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Ευχαριστώ παίδες.. Λόγω ημέρας επέλεξα το 7 (8/2/1981) πολυ οδυνηρη επετειος για τη χωρα μας. τρελη συμπτωση παντως!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 00:57:38

Δημοσίευση: πολλή τρεχάλα όμως, χέστηκα στα βρακιά μου  :sick: e απο το να σε πιασει ο ντουλαπας καλυτερα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 12:47:41

Δημοσίευση: Εε ποιο ειναι επιτελους αυτο , που το αναφερετε ολοι ξανα κ ξανα ? ελα ντε

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 12:50:25

Θέμα: Κλήρωση από το CGA

Δημοσίευση: το 10 παρακαλω ευχαριστουμε για το διαγωνισμο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 12:51:47

Δημοσίευση: καλημερα μαγκες

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 12:53:38

Δημοσίευση: πριτς θα γινεις κι εσυ αυτοματα εκπτωσακιας γλειφομουνακιας :s γιατινα μη γινω κ γω? τουλαχιστον εγω θα τη δικαιουμαι την εκπτωση,δεν θα ταλαιπωρω τα κοριτσια να με τσιμπουκωνουναι μια ωρα, θα ξαπλαρουν κ θα απολαμβανουνε γλειψιμο :shy:

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 13:28:17

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: Άντε τα επόμενα δικά μας μπρο!! αντε να δουμε,γιατι εχει πεσει πολυ γκινια τελευταια....

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 13:40:18

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Εε αυτοι εχασαν , ειδικα  τωρα που εχει ανεβει το σαιτ μπορει να ξυπνησουνε τωρα που εχουμε μαζεψει τοσα μελη!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-02-09 13:44:32

Forum Tasks