Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,773

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Adult Club chat

(16-02-2026, 07:34 PM)Pe27 Έγραψε: Το 02.00 το βράδυ δε μου λέει κάτι . Στο έχω ξαναπεί επειδή έχω πάρει τη αγάπη πολλές φορές από 3 ως 5 ώρες τη κάθε φορά και τρεις φορές σε διπλό θεωρώ ότι ήταν μια κακή της στιγμή ίσως μαζί σου . Δε θα επέμενα αν δε ήξερα τι μπορεί να δώσει ούτε είμαι εγώ ο γόης που με ερωτεύτηκε και ήταν σωστή μαζί μου . Ενας απλός πελάτης ήμουν .

ακομη δεν τη εχω παρει την κοπελα .. θελω να την παρω στο κοντινο μελλον .. εχω διαβασει καλα για το κοριτσι ..
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
εμανουελλα ζετα ζλατα δεν τις βλεπω στο σαιτ του γραφειου ..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 02:40 AM)Pe27 Έγραψε: Από τα καλύτερα κωλαρακια που έχω πάρει από όλα τα γραφεία και πραγματικά ευχαριστιέσαι γιατί δε είναι μόνο να τον δίνει η κοπέλα είναι και να ξέρει πως να το κάνει όπως και εσύ αντίστοιχα πως να την παίρνεις και με τη αγάπη υπήρχε πάντα η σωστή χημεία σε αυτό

Η σωστή χημεία είναι πολύ σημαντική.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 07:34 PM)Pe27 Έγραψε: Το 02.00 το βράδυ δε μου λέει κάτι . Στο έχω ξαναπεί επειδή έχω πάρει τη αγάπη πολλές φορές από 3 ως 5 ώρες τη κάθε φορά και τρεις φορές σε διπλό θεωρώ ότι ήταν μια κακή της στιγμή ίσως μαζί σου . Δε θα επέμενα αν δε ήξερα τι μπορεί να δώσει ούτε είμαι εγώ ο γόης που με ερωτεύτηκε και ήταν σωστή μαζί μου . Ενας απλός πελάτης ήμουν .

για αυτο δινω έμφαση στην ωρα , πιο πολυ για να πιστεψω οτι ηταν η κακια η ωρα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 07:38 PM)Pe27 Έγραψε: Χάνεις 3 πολύ δυνατά μέλη της ομάδας . Βέβαια εσένα η αγάπη δε σου βγήκε αλλά θεωρώ ότι ήταν τυχαίο γεγονός μεμονομενο . Πρώτη σου βάζω τη ζετα λόγω στο ότι είναι νεότερη και κερδίζει πόντους σε αυτό . Δεύτερη τη Εμμανουέλα που είναι χρόνια στο χώρο και έρχεται για να περάσετε και οι δυο όμορφα το ζει η κοπέλα και μπορείς να την καυλωσεις αληθινά πολύ εύκολα αν είσαι σωστός μαζί της . Η ζλατα συμπληρώνει το κύκλο της dream team του γραφείου συνδυάζει ανω του μετρίου εμφάνιση ηλικία υπηρεσίες

σιγουρα η επομενη θα ειναι η ζετα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 08:59 PM)Antidote Έγραψε: Πάμε γερά!  lol

φυγαμεεεε
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-02-2026, 01:56 AM)Pe27 Έγραψε: η μόνη διαφορά που έχω ακούσει να έχουν είναι ότι τη εμμανουέλα δε τη δίνουν στο athens αν κερδίσεις ff γιατί λένε είναι του adult οι άλλες κοπέλες πρέπει να είναι κοινές αν δε κάνω λαθος

Μικρές διαφορές.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(17-02-2026, 04:20 AM)rocco65 Έγραψε: Είχαν καλή απόδοση τα κορίτσια;
Θα μπω να διαβάσω τις κριτικές.

μια πηρα ο κακομοιρης
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
24 γκομενες εδω
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Επιμένω για Δόμνα ότι στο Σέρβος δίνει πόνο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις