Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 24 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,959

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Adult Club chat

(19-01-2026, 10:15 PM)rocco65 Έγραψε: Όλοι λένε για την τηλεφωνητρια.

δεν σε πιανω....
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 09:50 AM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Εγώ έχω ξεχωρίσει Εμμανουέλα Ζέτα Μαριάννα και την τηλεφωνήτρια από τις γυναικες

την ζετα δεν την εχουν πλεον στο σαιτ..οσο για την τηλεφωνήτρια τι εννοεις ? κανει ραντεβου ?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(20-01-2026, 01:27 AM)giorgos2226 Έγραψε: δεν σε πιανω....

Πόσο σεξι φωνή έχει.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(20-01-2026, 01:32 AM)giorgos2226 Έγραψε: την ζετα δεν την εχουν πλεον στο σαιτ..οσο για την τηλεφωνήτρια τι εννοεις ? κανει ραντεβου ?

Για τη φωνή της εννοεί πόσο σεξι είναι 
Έχω τη εντύπωση ότι τη ζετα μου την είχαν προτείνει όταν έκλεινα ραντεβού και δε τη είχε το σάιτ και τότε όπως και τη ζλατα αλλά δε παίρνω όρκο 100%
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(20-01-2026, 04:39 AM)rocco65 Έγραψε: Πόσο σεξι φωνή έχει.

ααααα ειπα και γω
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(14-01-2026, 06:44 PM)Pe27 Έγραψε: Αυτο με τα γραφεία ειναι γενικότερο θέμα έχουν κάποια κοπέλες που έχουν σταματήσει για να φαίνονται πολλές πχ μπορεί στις 15 να υπάρχουν οι 7-8 των φωτο και μιλάω γενικότερα όχι ειδικά για εδώ

Μία φορά μια την ειχα δει να παίζει σε 2 γραφεία ταυτόχρονα η αγγελία της.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(21-01-2026, 01:39 PM)Scottie Pippen Έγραψε: Μία φορά μια την ειχα δει να παίζει σε 2 γραφεία ταυτόχρονα η αγγελία της.

Για κοπέλα του adult λες ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 09:05 PM)Pe27 Έγραψε: Είναι η άλλη από τις 3 κορυφαίες που ανέφερα παραπάνω ότι θεωρώ τη Κύπρια σε αυτές …. Αν έκανε κάποια παραπάνω έξτρα θα τη είχα πρώτη στο γραφείο .. αλλά είναι έρωτας …

Αμφιλεγόμενες κριτικές για την Κύπρια.. Αντιθέτως όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για την Εμμανουέλα! Για την Ζέτα μόνο καλά λόγια έχω διαβάσει..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(15-01-2026, 08:31 PM)arpagas Έγραψε: φίλος κρυφοπουτανίτσες δεν θα 'επαιρνα ειδικά χωρίς φωτογραφίες. Εδώ με κλειστό πρόσωπο και το σκεφτόμαστε

ακομα και αν ειναι συστημενες απο αλλους ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(21-01-2026, 09:08 PM)Antidote Έγραψε: Αμφιλεγόμενες κριτικές για την Κύπρια.. Αντιθέτως όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για την Εμμανουέλα! Για την Ζέτα μόνο καλά λόγια έχω διαβάσει..

Για τη Κύπρια αυτό που της προσάπτουν είναι ότι θεωρούν κάποιοι πως προσπαθεί να τους πάρει πολλά σα έξτρα . Δε λέω σε σχέση με τα άλλα δύο κορίτσια κάνει πολύ περισσότερα έξτρα και στα προτείνει αλλά από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου αν θα τα δώσεις ή όχι .
Για μένα έχει ένα πολύ καλό πακέτο εμφάνισης και υπηρεσιών 
Η Εμμανουέλα και η ζετα όντως δε μπορώ να πω τπτ αρνητικό για αυτές
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…