Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 24 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,959

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Adult Club chat

(26-12-2024, 12:07 PM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Μαριάννα και Εμμανουέλα στανταρακια. Άλλες που έχετε δοκιμάσει?

Φιονα , ζλατα και ζετα εκτός από τις δύο που είπες έχω πάρει εγω
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-12-2024, 04:08 PM)nothorny Έγραψε: Ας κατέβει στις εκλογές το κοριτσι!

το να εκθιαζεις το κεντρο ειναι και μια επιτυχια οπως και να εχει
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-12-2024, 08:12 PM)geroksouras Έγραψε: το να εκθιαζεις το κεντρο ειναι και μια επιτυχια οπως και να εχει

Εγω από το κέντρο απλώς θέλω ευγένεια και αρκετή υπομονή γιατί γενικά έχω μια αναποφασιστικότητα όταν είναι να επιλέξω, κυρίως γιατί μαρέσουν οι νεαρές, αδύνατες που δίνουν γλωσσόφιλα.. Οπότε, η υπομονή είναι αρετή! Και επειδή είμαι οπτικός τύπος, δεν πα να γαμιέται σαν Πορνοστάρ, αν δεν μαρέσει αυτό που βλέπω, δεν...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-12-2024, 08:12 PM)geroksouras Έγραψε: το να εκθιαζεις το κεντρο ειναι και μια επιτυχια οπως και να εχει

Το έχω πει και αλλού ή σε κριτική δε θυμάμαι ότι στο συγκεκριμένο γραφείο το κέντρο είναι το μόνο που δε βαριέται να ασχοληθεί πραγματικά μαζί σου με το τι σου αρέσει όπως και μετά να δει αν όντως ευχαριστήθηκες . Δε κοιτάει να σε ξεπετάξει πασαρωντας του απλά ότι έχει διαθέσιμο ή να σε ξεφορτωθεί με δυο μηνύματα του τύπου ποια θέλετε τι ώρα και που και αυτό ήταν . Οποτε για μένα με έχει κερδίσει σα συμπεριφορά ξεκάθαρα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-12-2024, 09:29 PM)Pe27 Έγραψε: Το έχω πει και αλλού ή σε κριτική δε θυμάμαι ότι στο συγκεκριμένο γραφείο το κέντρο είναι το μόνο που δε βαριέται να ασχοληθεί πραγματικά μαζί σου με το τι σου αρέσει όπως και μετά να δει αν όντως ευχαριστήθηκες . Δε κοιτάει να σε ξεπετάξει πασαρωντας του απλά ότι έχει διαθέσιμο ή να σε ξεφορτωθεί με δυο μηνύματα του τύπου ποια θέλετε τι ώρα και που και αυτό ήταν . Οποτε για μένα με έχει κερδίσει σα συμπεριφορά ξεκάθαρα

3-4 φορες εχω μιλησει με το γραφειο και οντως ετσι ειναι ακριβως  και ευγενικοι
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Έχει εξαιρετικές τηλεφωνήτριες και αυτό είναι γεγονός
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-12-2024, 04:10 PM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Έχει εξαιρετικές τηλεφωνήτριες και αυτό είναι γεγονός

Μονο λυδια , και ας μην επεκταθω περαιτερω 
Τα εχω πει
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-12-2024, 05:45 PM)P.vim Έγραψε: Μονο λυδια , και ας μην επεκταθω περαιτερω 
Τα εχω πει

και η Τόνια πολύ Καλή δεν συγκράτησα το όνομα της δεύτερης που έχω μιλήσει.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-01-2025, 02:24 AM)sotiris1973 Έγραψε: και η Τόνια πολύ Καλή δεν συγκράτησα το όνομα της δεύτερης που έχω μιλήσει.

Η τονια είναι κορυφή ξέρει τι θες και σε καθοδηγεί αναλόγως . Και προθυμότατη πάντα να βρει λύση . Η τρίτη της παρέας που λες είναι η ΜΑΓΔΑ είναι πρωινή πάντα . Οι άλλες δύο εναλλάξ
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-12-2024, 05:45 PM)P.vim Έγραψε: Μονο λυδια , και ας μην επεκταθω περαιτερω 
Τα εχω πει

Nai συμφωνώ πολύ ερωτική φωνη