Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
(26-06-2024, 05:40 PM)clonarius Έγραψε: ο προστάτης είναι δύσκολος... παίζει και 28 μέρες αντιβίωση και πιθανή επαναληπτική αν δεν πιάσει η πρώτη...
είναι πλέον και όλα τα μικρόβια πολύ ανθεκτικά...
αντιβιόγραμμα σου έκαναν?
Να πω την αλήθεια μου δεν είχα κάποιο σύμπτωμα στον εντερόκοκο, μια διαφορετική μυρωδια στα ουρά και πολυ πηκτό σπέρμα. Περισσοτερο με τρομάζει η θεραπεία από την ασθενεία. Λίγες μέρες ακόμα και τελειώνω,μακάρι να μην χρειαστεί κάτι άλλο .
(26-06-2024, 05:06 PM)Jeffrey Έγραψε: Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας , δεν φανταζόμουν πόσα πράγματα μπορείς να μάθει κανείς σε ένα ερωτικό φόρουμ Κοντευω δέκα μέρες που παίρνω αντιβίωση και έχει αρχίσει να με κουράζει η φάση , δεν μπορώ να πίω ούτε μπυρα και μου έχουν ανακατέψει το στομάχι και περνώ και προβιοτικά.Άλλες τόσες μέρες και είμαι καθαρός. Μα 20 μέρες ρε γαμώτο; στις οδηγίες τον αντιβιοτικών λέει η θεραπίες γίνονται σε διάστημα δύο εβδομάδων
εδώ μέσα βρίσκουμε απαντήσεις σε πολλά πράγματα που μας απασχολούν όλους .
(28-06-2024, 05:55 PM)Jeffrey Έγραψε: Να πω την αλήθεια μου δεν είχα κάποιο σύμπτωμα στον εντερόκοκο, μια διαφορετική μυρωδια στα ουρά και πολυ πηκτό σπέρμα. Περισσοτερο με τρομάζει η θεραπεία από την ασθενεία. Λίγες μέρες ακόμα και τελειώνω,μακάρι να μην χρειαστεί κάτι άλλο .
τι να κάνουμε,
όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια...