30-07-2025, 08:22 PM
(30-07-2025, 08:18 PM)nothorny Έγραψε: Καταρχάς μην απολογείσαι γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Απλώς η όλη συζήτηση με τα νέα μέλη ξεκίνησε επειδή είχα γράψει εγώ ότι δεν μ΄αρέσει μια κοπέλα και θεώρησα ότι αναφερόσουν (και) σε εμένα. Πραγματικά όμως μην απολογείσαι, ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι μπαίνω εδώ για να διασκεδάσω και όχι για να μαλώνω. Όσον αφορά τα νήματα, για εμένα λοιπόν, δεν είναι και τόσα πολλά που θα μπορούσα να γράφω για να συμπληρωθούν τα ποστς των διαγωνισμών. Αν δεις όμως, ποτέ δεν μένω στον αριθμό των ποστς που χρειάζονται αλλά κάθε εβδομάδα τα ξεπερνάω κατά πολύ γιατί κάνουμε τον χαβαλέ μας και συμμετέχω και εγώ.
Χαβαλέ κάνουμε όλοι μας φίλε και ξέρεις καλά ότι ανήκεις στα μέλη που συμπαθώ πολύ εδώ μέσα . Οποτε δε υπήρχε καμία περίπτωση να σε στοχοποίησω . Ούτε και το έκανα για κανένα . Μια παρατήρηση έκανα . Και να σου πω μια συμβουλή αν θες με πολύ αγάπη . Δε χρειάζεται να φτάσεις τα τοπ των ποστ αλλά αν θες Κυριακή αφιέρωσε μια ωριτσα όχι παραπάνω πριν τα μεσάνυχτα και βρες υλικό σε διάφορα νήματα . Θες τραγούδια να τα βάλεις σε νήματα τραγουδιστριών ; Θες φωτό σε μοντέλα ; Θες επικαιρότητα ειδήσεις ; Θες αθλητικά ; Συγκέντρωσε τα και εχε τα στη άκρη θα σου είναι πιο εύκολο μετά .

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

), γιατί σήμερα παίζει γκρίνια, αλλά για καλή μας τύχη γράφτηκε στο φόρουμ ο
Άκου λέει «να μαζεύουμε θέματα». Ποιος σου είπε ότι γράφουμε από υπολογιστή; Υπολογιστή μπαίνω μόνο για να βλέπω τα βίντεο του

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)