Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 102 δημοσιεύσεις!
Λοιπον, μου ελεγε ενα μωρο, ονοματα δεν λεμε, που παει καθε χρονο Μυκονο με γραφειο, οτι τις βαζουν δυο δυο μεχρι 4 σε ενα δωματιο γιατι η Μυκονος ειναι πολυ ακριβη.
Της λεω, και αν ο πελατης θελει ινκολ τι κανετε; Μου λεει οι πελατες σπανια κανουν ινκολ, και οταν ερχεται πελατης πανε οι αλλες για καφε.
Μου θυμιζει κατι πρακτορεια στην Αθηνα που εκλειναν σε πιο καλα ξενοδοχεια παλια, και τα μωρα ειχαν συγκατοικο!
(25-07-2022, 12:34 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Λοιπον, μου ελεγε ενα μωρο, ονοματα δεν λεμε, που παει καθε χρονο Μυκονο με γραφειο, οτι τις βαζουν δυο δυο μεχρι 4 σε ενα δωματιο γιατι η Μυκονος ειναι πολυ ακριβη.
Της λεω, και αν ο πελατης θελει ινκολ τι κανετε; Μου λεει οι πελατες σπανια κανουν ινκολ, και οταν ερχεται πελατης πανε οι αλλες για καφε.
Μου θυμιζει κατι πρακτορεια στην Αθηνα που εκλειναν σε πιο καλα ξενοδοχεια παλια, και τα μωρα ειχαν συγκατοικο!
Και συγγρού κάποια τουράκια μένουν μαζί σπάνια αλλά έχει συμβεί
(25-07-2022, 01:21 PM)Aviator Έγραψε: ακριβως οπως οι σεζονιστες της εστιασης , ολα τα αφεντικα καβουρια εχουν στις τσεπες ?
Κάποτε είχα πάει χαλκιδική σε 5στερο ευτηχώς ηταν για λίγες μέρες (ρεβεγιόν χριστούγεννα -πρωτοχρονιά) + οτι οι υπόλοιποι ήταν απο κει ντόπιοι
Με έβαλαν σε ενα άλλο ξενοδοχείο που είχαν 2*
Με 2 δωμάτια και 4 κρεβάτια ισόγειο .μπορούσα να φανταστώ τι γινόταν το καλοκαίρι . Γενικά σεζόν πρέπει να είσαι τυχερός για να πέσεις καπου καλά
Νορμάλ ωρες εργασίας καλος μισθός καλός χώρος διαμονής κλπ