Φήμη: 32916
ειμαι pupetmaster ο ατιμος κινω τα νηματα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 2172
εκτός από τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς που σου έχουν προσάψει κατά καιρούς τώρα θα προστεθεί ακόμα ένας
@geroksouras
Feet lover... Με τρίχα για πουλόβερ...
(13-02-2023, 03:09 PM)Busterd Έγραψε: Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα! Να ξέρεις ότι εγώ είμαι υπεύθυνος μόνο για αυτά που λέω και όχι για αυτά που λένε άλλοι για λογαριασμό μου. Να βασίζεσαι μόνο σε όσα έχω πει απευθείας σε εσένα. Στην μεταξύ σας κόντρα για την σόφι με τον ξούρα εμένα αφήστε με απ έξω και μην κάνεις αυθαίρετη αναφορά στο nick μου. Δεν επεδίωξα ποτέ εύνοιες και χέστηκα αν με θεωρούν αξιόπιστο η όχι εσύ και διάφοροι άλλοι εδω και στο μπου. Εγω ζω έξω απο το μπου εδω και πολλά χρόνια και μπαίνω μόνο για χαβαλέ και πλάκα και δεν κάθομαι να μυξοκλαίω για το αν θέλουν τα μαρούλια μου οι πουτάνες ούτε γίνομαι ρόμπα σε κάθε τυχάρπαστο του μπου. Φιλικά πάντα και ντόμπρα one to one και χωρίς έμμεσες αναφορές στο nick σου
τοποθέτηση με αρχίδια...όχι αρχίδια τοποθέτηση!!!
εκλεισα Ντιβα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(16-02-2023, 01:51 AM)bigmountain89 Έγραψε: Μετά την Νταρίνα από το απέναντι γραφείο, είδα πάλι Ντάσα.
Πρέπει να ηρεμήσουν κάποιες, δεν είμαστε αδιάκοποι παραγωγοί σπέρματος.

σου εχουν βαλει ορο αντι για σπερμα μηπως;
(16-02-2023, 01:57 AM)bigmountain89 Έγραψε: Χαχα τι λες βρε
την ηλικια σου να ειχα
(16-02-2023, 01:59 AM)geroksouras Έγραψε: την ηλικια σου να ειχα 
την είχες κάποτε αλλά τη σπατάλησες με δουλειές ταξίδια και ξύδια...