|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 76 δημοσιεύσεις!
|
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,794
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Your Angels chat
|
Φήμη: 4649
(01-07-2022, 12:04 AM)Paparovicz Έγραψε: κοίτα αν και σου το αναφέρω σε σχόλιο στην κριτική σου εγώ αντίκρισα αυτη και μόνο αυτή ποτέ δεν αναφέρομαι σε λανθασμένες εικόνες π.Χ καρμεν η Πεππα που έφριξα
Εσύ προφανώς μάλλον από υπηρεσίες δεν σε κάλυψε αν κατάλαβα καλά όσο για αυτό πρέπει να σου πω αν και το γνωρίζουν όλοι στο σπορ τα Τουρακια αντιδρούν διαφορετικά στον καθένα από εμάς αλλιώς θα γαμούσαμε ρομπότ.
μπορει κατι παρμοιο να γινει και σε εμενα λογικο το βρισκω εχω παρει τοσες και τοσες, φολες ουκ ολιγες με αριστες κριτικες απο πισω 
διάβασες την κριτική μου;
στο σέρβις προσπάθησε
αλλά η φάτσα και το κορμί ήταν άστα να πάνε
κατά την προσωπική μου άποψη
αν απομόνωνα το σεξ μόνο μια χαρά ήταν
και αν δεις οι κριτικές μας έχουν διαφορά δευτερολέπτων
Φήμη: 32930
(01-07-2022, 12:11 AM)Katsikogamis Έγραψε: διάβασες την κριτική μου;
στο σέρβις προσπάθησε
τι γινεται ρε μαγκες;
μπας κ ειδατε διαφορετικες γκομενες;
Φήμη: 2643
(01-07-2022, 06:17 AM)TOMCRUISE Έγραψε: τι γινεται ρε μαγκες;
μπας κ ειδατε διαφορετικες γκομενες;
Τομ μου έχει συμβεί μια φορά και σε εμένα διάλεξα μια και ηρθε άλλη καμία μα καμία σχέση με τις φωτός ούτε οι τρίχες δεν ήταν ίδιες  δεν εχει παρά να μας πουν την γνώμη τους και αλλοι συναθλητές.
στο σέρβις προσπάθησε
και αν δεις οι κριτικές μας έχουν διαφορά δευτερολέπτων Οχι σε εμενα ηταν φυσιολογικα τα κιλα της αντε το πολυ δυο πανω ενα κατω και στο υψος εκει γυρω στο 1,65-1,68
Σε εμενα ηρθε αυτη γυρω στο 1,68 γιατι εγω ειμαι ενα 1,75 και τις εριχνα μισο κεφαλι στα κιλα πολυ φυσιολογικα καμια παρατυπια που θα την παρεμπε σε ευτραφες τουρακι η γουρουνακι που συμβαινει συνηθως στις περσσοτερες πολυ φοβαμαι σου ηρθε αλλη να ξερεις συμβαινει οχι παντα Αλλα εχει τυχει και σε εμενα
01-07-2022, 10:01 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 01-07-2022, 10:03 AM από Paparovicz.)
στο σέρβις προσπάθησε
Αν λεμε για την ιδια κατω χαμηλα στο ποδι στο δεξι εχει ενα τατουαζ οχι μεγαλο? Αν δεν απατωμαι
Φήμη: 32930
(01-07-2022, 09:43 AM)Paparovicz Έγραψε: Οχι σε εμενα ηταν φυσιολογικα τα κιλα της αντε το πολυ δυο πανω ενα κατω και στο υψος εκει γυρω στο 1,65-1,68
Σε εμενα ηρθε αυτη γυρω στο 1,68 γιατι εγω ειμαι ενα 1,75 και τις εριχνα μισο κεφαλι στα κιλα πολυ φυσιολογικα καμια παρατυπια που θα την παρεμπε σε ευτραφες τουρακι η γουρουνακι που συμβαινει συνηθως στις περσσοτερες πολυ φοβαμαι σου ηρθε αλλη να ξερεις συμβαινει οχι παντα Αλλα εχει τυχει και σε εμενα
το μονο που μενει τωρα,ειναι να βρουμε ποια πηγε στο φιλο μας.
εμενα το γκολντεν μια φορσ μου ειχε στειλει αλλη γκομενα,αλλα δεν το πηρα χαμπαρι κ ειχα περασει σουπερ.
στο τελος μονο κατι ψυλλιαστηκσ κ τη ρωτησα πως τη λενε και εκει καταλαβα οτι εγινε μπεδεμα,αλλα για καλο σκοπο,
μπορει η αλλη που ειχα διαλεξει ν μου βγαινε παλταδουρα
Φήμη: 6706
στο σέρβις προσπάθησε
και αν δεις οι κριτικές μας έχουν διαφορά δευτερολέπτων Μπας και σου εστειλαν την Julia απο τον γλαμουρα αντι την κανονικη;
Φήμη: 14824
η ομορφιά είναι υποκειμενικό πράγμα αλλά η αλήθεια είναι πως τέτοια απόκληση είναι δύσκολο να υπάρχει! η κάποιο λάθος έγινε και είδατε άλλη κοπέλα η κάποιος είναι λιγάκι υπερβολικός (είτε θετικά είτε αρνητικά)
Φήμη: 6706
Φήμη: 1240
04-07-2022, 02:38 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 04-07-2022, 02:39 PM από George_1969.)
(02-07-2022, 11:19 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Καλα τοσοι περασατε απο την μικρη, ουτε ενας δεν δοκιμασε το κωλαρακι της; Ντροπη! 
Την εχω δει 2 φορες την κρις, δε δινει κωλο και ας λεει στο σιτε, και να δινε πεταμενα λεφτα, αν δε το χει η γκομενα με το κωλο οπως Kristina10 Gl, Anastasia YA, Alexia AGN...
Η τον δινει σε μικρες πουτσες αλλα δεν για κωλο το μωρο..
|
|
|