Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
old admin's profile old admin
Administrator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,789

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(18-05-2026, 12:17 AM)Pe27 Έγραψε: Η Milana γιατί 4 χρόνια που είμαι στο σπορ δε τη θυμάμαι σε άλλο γραφείο και ήταν και από τις κοπέλες που κάναν τα περισσότερα τουρ στο γραφείο και καθόταν και σχετικά καιρό κάθε φορά 
Επίσης δε πρέπει να ξεχνάς τη Anna άλλη πίστη του γραφείου για χρόνια και τακτική στα του

Προσωπικά, θα ήθελα όσες πρώην γκλαμουρίτσες  αλλά και από το golden(π.χ. Demi) είναι τώρα στο your angels, να παραμένουν έτσι ώστε να υπάρχου καλές επιλογές σε όλα τα γραφεία. Κατά τα ψέματα, αν φύγουν όλες αυτές από το your angels, οι επιλογές λιγοστεύουν σε αυτό το γραφείο.
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 12:21 AM)Glory Έγραψε: Προσωπικά, θα ήθελα όσες πρώην γκλαμουρίτσες  αλλά και από το golden(π.χ. Demi) είναι τώρα στο your angels, να παραμένουν έτσι ώστε να υπάρχου καλές επιλογές σε όλα τα γραφεία. Κατά τα ψέματα, αν φύγουν όλες αυτές από το your angels, οι επιλογές λιγοστεύουν σε αυτό το γραφείο.

Διαφωνώ για δύο λόγους πρώτον γιατί υπάρχουν πλέον καθυστερήσεις στις απαντήσεις σε μηνύματα που στέλνεις αρκετών ωρών και δεύτερον γιατί σε κάποιες δικές τους κάνουν διακρίσεις το που θα τις δώσουν . Στα γραφεία που ανέφερες δε υπήρχαν ποτέ περίπτωση να συμβούν αυτά …
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 12:24 AM)Pe27 Έγραψε: Διαφωνώ για δύο λόγους πρώτον γιατί υπάρχουν πλέον καθυστερήσεις στις απαντήσεις σε μηνύματα που στέλνεις αρκετών ωρών και δεύτερον γιατί σε κάποιες δικές τους κάνουν διακρίσεις το που θα τις δώσουν . Στα γραφεία που ανέφερες δε υπήρχαν ποτέ περίπτωση να συμβούν αυτά …

Αυτό με τις καθυστερήσεις μπορεί να διορθωθεί εάν υπάρξει πρωτοβουλία. Δεν είναι κάτι δύσκολο.
Τώρα για τις διακρίσεις που λες δεν νομίζω ότι κάνουν για όλες αυτές που ήρθαν από τα γραφεία που έκλεισαν.
Αναφέρεσαι στην Dida αν κατάλαβα καλά.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 12:27 AM)Glory Έγραψε: Αυτό με τις καθυστερήσεις μπορεί να διορθωθεί εάν υπάρξει πρωτοβουλία. Δεν είναι κάτι δύσκολο.
Τώρα για τις διακρίσεις που λες δεν νομίζω ότι κάνουν για όλες αυτές που ήρθαν από τα γραφεία που έκλεισαν.
Αναφέρεσαι στην Dida αν κατάλαβα καλά.

Ναι καλά κατάλαβες δε μιλάω για αυτές που ήρθαν από άλλα γραφεία . Αλλα όταν κάποια γίνει σαν το όνομα που ανέφερες θα το κάνουν και δε είναι δίκαιο όταν τους αφήνεις τόσα χρήματα στις υπόλοιπες 
Οσο για τις καθυστερήσεις δε το λέω εγώ το έχουν αναφέρει πολλοί ακόμη και συμβαίνει το τελευταίο χρόνο . 
Τέλος ένα γραφείο σε πρέπει να στηρίζεται στο τι ήρθε από «τύχη» επειδή συνεβει μια προσωρινή στραβή σε δύο άλλα γραφεία ; Που είναι όλα τα τοπ ονόματα που είχε το ya πριν δύο χρόνια ;;; Πέρα από αυτή που ανέφερες που είναι πιστή για τους δικούς της λόγους ποιες άλλες τοπ παραμένουν για πες μου ; Άντε να αναφέρω και τη vlada με τη αδερφή της
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 12:31 AM)Pe27 Έγραψε: Ναι καλά κατάλαβες δε μιλάω για αυτές που ήρθαν από άλλα γραφεία . Αλλα όταν κάποια γίνει σαν το όνομα που ανέφερες θα το κάνουν και δε είναι δίκαιο όταν τους αφήνεις τόσα χρήματα στις υπόλοιπες 
Οσο για τις καθυστερήσεις δε το λέω εγώ το έχουν αναφέρει πολλοί ακόμη και συμβαίνει το τελευταίο χρόνο . 
Τέλος ένα γραφείο σε πρέπει να στηρίζεται στο τι ήρθε από «τύχη» επειδή συνεβει μια προσωρινή στραβή σε δύο άλλα γραφεία ; Που είναι όλα τα τοπ ονόματα που είχε το ya πριν δύο χρόνια ;;; Πέρα από αυτή που ανέφερες που είναι πιστή για τους δικούς της λόγους ποιες άλλες τοπ παραμένουν για πες μου ; Άντε να αναφέρω και τη vlada με τη αδερφή της

Κοίτα, αμφιβάλλω αν τα κορίτσια που ήρθαν από τα άλλα γραφεία φτάσουν στο επίπεδο της Dida οπότε επανέρχομαι στην αρχική μου θέση πως καλύτερα να παραμείνουν εφόσον βέβαια βελτιωθεί και το θέμα της άμεσης επικοινωνίας που έθιξες. 

"Πέρα από αυτή που ανέφερες που είναι πιστή για τους δικούς της λόγους ποιες άλλες τοπ παραμένουν για πες μου ; Άντε να αναφέρω και τη vlada με τη αδερφή της"

Άρα, έρχεσαι στα λόγια μου πως καλύτερα να μείνουν γιατί οι καλές επιλογές είναι μετρημένες.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 12:36 AM)Glory Έγραψε: Κοίτα, αμφιβάλλω αν τα κορίτσια που ήρθαν από τα άλλα γραφεία φτάσουν στο επίπεδο της Dida οπότε επανέρχομαι στην αρχική μου θέση πως καλύτερα να παραμείνουν εφόσον βέβαια βελτιωθεί και το θέμα της άμεσης επικοινωνίας που έθιξες. 

"Πέρα από αυτή που ανέφερες που είναι πιστή για τους δικούς της λόγους ποιες άλλες τοπ παραμένουν για πες μου ; Άντε να αναφέρω και τη vlada με τη αδερφή της"

Άρα, έρχεσαι στα λόγια μου πως καλύτερα να μείνουν γιατί οι καλές επιλογές είναι μετρημένες.

Και σε ξαναρωταω η λύση είναι να εκμεταλλεύτηκαν μια ατυχή στιγμή από άλλα γραφεία ή να αναρωτηθούν γιατί έφυγαν οι τοπ δικές τους και να ψάξουν να βρουν και άλλες αντίστοιχες με αυτές που είχαν ; Θυμήσου Mia , Anastasia ενδεικτικά μόνο σου λέω τα ονόματα που μου έρχονται σε πρώτη σκέψη
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 12:40 AM)Pe27 Έγραψε: Και σε ξαναρωταω η λύση είναι να εκμεταλλεύτηκαν μια ατυχή στιγμή από άλλα γραφεία ή να αναρωτηθούν γιατί έφυγαν οι τοπ δικές τους και να ψάξουν να βρουν και άλλες αντίστοιχες με αυτές που είχαν ; Θυμήσου Mia , Anastasia ενδεικτικά μόνο σου λέω τα ονόματα που μου έρχονται σε πρώτη σκέψη
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά έχουν όπως έχουν τα πράγματα, ας μην γίνουν χειρότερα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 12:36 AM)Glory Έγραψε: Κοίτα, αμφιβάλλω αν τα κορίτσια που ήρθαν από τα άλλα γραφεία φτάσουν στο επίπεδο της Dida οπότε επανέρχομαι στην αρχική μου θέση πως καλύτερα να παραμείνουν εφόσον βέβαια βελτιωθεί και το θέμα της άμεσης επικοινωνίας που έθιξες

Συμφωνώ μαζί σου (να το κοιτάξω αυτό, χαχαχα), γιατί προ του κλεισίματος έψαχνες με το ντουφέκι να βρεις καλή επιλογή. Με τον τρόπο αυτό και τα δύο νέα (παλιά) γραφεία, θα ψάξουν πιο εντατικά να ενισχύσουν το ρόστερ τους με δυνατές επιλογές.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που -πέρα από την αμεσότητα- κρίνω πως θα πρέπει να βελτιώσουν, είναι να δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να κλείνουν 2-3 μέρες πριν την κοπέλα που έχουν επιλέξει.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 01:59 AM)Sniper Έγραψε: Συμφωνώ μαζί σου (να το κοιτάξω αυτό, χαχαχα), γιατί προ του κλεισίματος έψαχνες με το ντουφέκι να βρεις καλή επιλογή. Με τον τρόπο αυτό και τα δύο νέα (παλιά) γραφεία, θα ψάξουν πιο εντατικά να ενισχύσουν το ρόστερ τους με δυνατές επιλογές.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που -πέρα από την αμεσότητα- κρίνω πως θα πρέπει να βελτιώσουν, είναι να δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να κλείνουν 2-3 μέρες πριν την κοπέλα που έχουν επιλέξει.

Ακριβώς, τα δυο μεγάλα που έκλεισαν και επανήλθαν θα την βρούν την άκρη τους. Θα φέρουν κι άλλες παρουσίες.Επομένως, ας μείνουν εκεί με την προυπόθεση βέβαια να κάνουν τον ίδιο αριθμό ραντεβού που είχαν και στα άλλα ώστε για να μην είναι κουρασμένες και πέσει η απόδοση τους.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-05-2026, 01:59 AM)Sniper Έγραψε: Συμφωνώ μαζί σου (να το κοιτάξω αυτό, χαχαχα), γιατί προ του κλεισίματος έψαχνες με το ντουφέκι να βρεις καλή επιλογή. Με τον τρόπο αυτό και τα δύο νέα (παλιά) γραφεία, θα ψάξουν πιο εντατικά να ενισχύσουν το ρόστερ τους με δυνατές επιλογές.

Αυτό με τη δυνατότητα δε ξέρω αν έχει αλλάξει ξέρω ότι όταν ήμουν τακτικός πελάτης έκλεινα μια βδομάδα πριν όχι 2-3 μέρες πριν συγκεκριμένα κάθε τεταρτη έκλεινα 2 με 3 ραντεβού της επόμενης βδομάδας και μόνο μια φορά είχε αρρωστήσει κάποια (όντως) και μου τη αλλάξανε
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις