Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,794

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(30-03-2026, 03:12 PM)nesjacobs Έγραψε: Έχουν ένα θέμα με την άμεση επικοινωνία.

Μόνο τηλεφωνικά γίνεται συνεννόηση;
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-03-2026, 05:15 PM)Mourgas Έγραψε: Μόνο τηλεφωνικά γίνεται συνεννόηση;

Και με μηνύματα.
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!" 
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-03-2026, 10:29 AM)panos-31 Έγραψε: Και εγώ έχω προσπαθήσει για Ντίντα αλλά μου είπαν ότι είναι κλεισμένη όλες τις μέρες. Μάλλον επιλέγει πελάτες παλιούς;;....

Καμία κοπέλα δε επιλέγει τους πελάτες της κάνουν ότι της πουν και δε μπορεί να έχει λόγο σε αυτό ….
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-03-2026, 05:39 PM)nesjacobs Έγραψε: Και με μηνύματα.

Αμα φυσικά τα διαβάσουν ….και αμα πάρεις τηλ και πεις έχω στείλει και δε το έχετε δει θα σου πουν πνιγόμαστε στη δουλειά πάντα θα σας πάρουμε σε λιγο 

Δε καταλαβαίνω πάντως γιατί δε το λέω μόνο εγώ αλλά πολλοί συναγωνιστές πως κατέληξε έτσι η επικοινωνία θυμάμαι όταν τους γνώρισα απάντησαν σε πέντε δεύτερα μέσα ….
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-03-2026, 11:21 PM)Pe27 Έγραψε: Αμα φυσικά τα διαβάσουν ….και αμα πάρεις τηλ και πεις έχω στείλει και δε το έχετε δει θα σου πουν πνιγόμαστε στη δουλειά πάντα θα σας πάρουμε σε λιγο 

Δε καταλαβαίνω πάντως γιατί δε το λέω μόνο εγώ αλλά πολλοί συναγωνιστές πως κατέληξε έτσι η επικοινωνία θυμάμαι όταν τους γνώρισα απάντησαν σε πέντε δεύτερα μέσα ….

μαυρα χαλια
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-03-2026, 11:38 PM)giorgos2226 Έγραψε: μαυρα χαλια

Φίλε σε εξυπηρέτηση ήταν πάντα το δεύτερο γραφείο και σε ρόστερ και σε όλα . Ειλικρινά ένα χρόνο τώρα δε το αναγνωρίζω και δε μπορώ να το πιστέψω .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(23-03-2026, 03:06 AM)Sniper Έγραψε: Ποτέ γκαντέμης! Ελλείψει Τσακ Νόρις πλέον... όταν τα πράγματα στραβώνουν, ο Sniper τα ισιώνει! Tongue

α ρε ζημια που παθαμε με τον τσακ νορρις  Cry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
ανεβηκανε πολυ παντως οι τιμες σε καποιες ....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(23-03-2026, 01:56 AM)Glory Έγραψε: Για την Dida λες;

(28-03-2026, 01:56 PM)Mourgas Έγραψε: Επέστρεψε;

(28-03-2026, 02:05 PM)Pe27 Έγραψε: Ναι δέκα μέρες τώρα αλλά και που επέστρεψε τι ; Τη δίνουν επιλεγόμενα όπου θέλουν εδώ και ένα χρόνο τωρα δυο μέρες ακόμα να διαβάσουν το μήνυμα μου

(30-03-2026, 02:06 AM)rocco65 Έγραψε: Δεν γράφουνε κριτικές πλέον για τη συγκεκριμένη;

(30-03-2026, 01:36 AM)Glory Έγραψε: Λες να έχουν θέσει "απαγορευτικό" για δημοσίευση νέων κριτικών της;
Από την άλλη όμως από την στιγμή που μπορούν να κλείσουν μόνο λίγοι και εκλεκτοί δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν μπαίνουν νέες κριτικές.
Μειώνονται οι πιθανότητες.

(30-03-2026, 01:09 AM)Glory Έγραψε: Δεν βρίσκω το νόημα να εμφανίζεται στο ροστερ τότε σαν διαθέσιμη.

Έλα παίδες. Τσάμπα η μανούρα. Και την δίνουν και είναι τελικά μπάζο... σύμφωνα με την τελευταία κριτική της @gpd δε μας τα έλεγες για να μας προστατέψεις από τη... φόλα!

haxa axaxaxa xaxaxaxaxa
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(31-03-2026, 04:18 PM)Sniper Έγραψε: Έλα παίδες. Τσάμπα η μανούρα. Και την δίνουν και είναι τελικά μπάζο... σύμφωνα με την τελευταία κριτική της @gpd δε μας τα έλεγες για να μας προστατέψεις από τη... φόλα!

haxa axaxaxa  xaxaxaxaxa

δεν μπορεί να αρέσει σε όλους
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…