Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,765

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(29-03-2026, 09:05 AM)Pe27' Έγραψε: Το σκέφτηκα αυτο που λες αλλά πρώτον είχαμε πάντα τη καλύτερη σχέση και δεύτερον δε είναι μόνο πρακτική σε εμένα αλλά σε πολλά άτομα που ξέρω .
Και αν έχεις προσέξει ούτε τη βάζουν στα προμο πια ούτε γράφονται κριτικές για αυτήν σε κάθε τουρ όπως γραφόταν σωρηδων μέχρι και πριν ένα χρόνο .
Και αν θες σου αποδυκνειω σε pm αν είναι οδηγία του κοριτσιού ή όχι .

Δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, γιατί αρκετοί ξέρουμε!
Ωστόσο, μήπως πλέον είναι ιδέα και μπαίνει μόνο ως κράχτης; Λέω εγώ τώρα…
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-03-2026, 09:35 AM)Sniper Έγραψε: Δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, γιατί αρκετοί ξέρουμε!

Και εγώ έχω προσπαθήσει για Ντίντα αλλά μου είπαν ότι είναι κλεισμένη όλες τις μέρες. Μάλλον επιλέγει πελάτες παλιούς;;....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-03-2026, 09:35 AM)Sniper Έγραψε: Δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, γιατί αρκετοί ξέρουμε!

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-03-2026, 09:05 PM)Pe27 Έγραψε: Κοιτα τη Μαίρη τη ξέρω τη έχω πάρει και ξέρω τι αξίζει .
Οποτε πολύ πιθανό αν ήθελα κάτι καλό να τη ξανά έπαιρνα 
Αλλά σα πελάτης που δε τη έχω πάρει αν μπω σε μια σελίδα όποιου γραφείου και τη δω με αυτές τις φωτό χωρίς να την ξέρω δε θα τη επέλεγα θέλω προσωπικά πιο θηλυκότητα .. γούστα είναι αυτά ..
Επειδή τη ξέρω όμως και τη έχω πάρει ξέρω ότι θα περάσω καλά

Αφού τη συστήνεις μας φτάνει.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(28-03-2026, 02:05 PM)Pe27 Έγραψε: Ναι δέκα μέρες τώρα αλλά και που επέστρεψε τι ; Τη δίνουν επιλεγόμενα όπου θέλουν εδώ και ένα χρόνο τωρα δυο μέρες ακόμα να διαβάσουν το μήνυμα μου
Δεν βρίσκω το νόημα να εμφανίζεται στο ροστερ τότε σαν διαθέσιμη.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-03-2026, 03:10 PM)Pontikas Έγραψε: Αν το κορμί της φυσάει θα δώσεις τόση βάση στο μαλλί της ;

Λιγάκι, ναι.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-03-2026, 01:09 AM)Glory Έγραψε: Δεν βρίσκω το νόημα να εμφανίζεται στο ροστερ τότε σαν διαθέσιμη.

Ούτε εγώ . Και κάτι που έχω παρατηρήσει .
Στα τελευταία τουρ δε τη προμοτάρουν όπως έκαναν μέχρι πριν αλλάξουν πολιτική και δε γράφονται κριτικές όπως γραφόταν σωρηδων σε κάθε της επίσκεψη πλην ελαχίστων ατόμων που ναι κοντά στο γραφείο . Τυχαίο ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-03-2026, 01:26 AM)Pe27 Έγραψε: Ούτε εγώ . Και κάτι που έχω παρατηρήσει .
Στα τελευταία τουρ δε τη προμοτάρουν όπως έκαναν μέχρι πριν αλλάξουν πολιτική και δε γράφονται κριτικές όπως γραφόταν σωρηδων σε κάθε της επίσκεψη πλην ελαχίστων ατόμων που ναι κοντά στο γραφείο . Τυχαίο ;
Λες να έχουν θέσει "απαγορευτικό" για δημοσίευση νέων κριτικών της;
Από την άλλη όμως από την στιγμή που μπορούν να κλείσουν μόνο λίγοι και εκλεκτοί δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν μπαίνουν νέες κριτικές.
Μειώνονται οι πιθανότητες.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(23-03-2026, 02:03 AM)Sniper Έγραψε: Dasha Blonde όποτε έρχεται, ενώ έχουν γίνει -όχι μόνο σε μένα- ακυρώσεις δύο ώρες πριν (και καλά αδιαθέτησαν)

Κακό πράγμα οι ακυρώσεις.ς
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-03-2026, 01:36 AM)Glory Έγραψε: Λες να έχουν θέσει "απαγορευτικό" για δημοσίευση νέων κριτικών της;
Από την άλλη όμως από την στιγμή που μπορούν να κλείσουν μόνο λίγοι και εκλεκτοί δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν μπαίνουν νέες κριτικές.
Μειώνονται οι πιθανότητες.

Απλά μια παρατήρηση έκανα για τα τελευταία τουρ της 1 με 1μιση χρόνο που άλλαξε η πολιτική στη συγκεκριμένη και δίνω τροφή για σκέψη...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις