Φήμη: 63602
Επειδή μαρεσει να μαι αμερόληπτος από το γραφείο αυτό αν και στη αρχή είχα φάει κάποιες λίγες φόλες μίλησα με μια τηλεφωνήτρια της εξήγησα τους λόγους που δε έπαιρνα συχνά και με τη καθοδήγηση της γνώρισα στη συνέχεια μερικά από τα καλύτερα εσκορτ της ζωής μου και έχω καλές αναμνήσεις τις οποίες κρατάω . Τώρα με το εμπλουτισμό σε λατινες το τελευταίο χρόνο θεωρώ ότι χασαν κάπως το επίπεδο τους αλλά μετά τα πρόσφατα γεγονότα βλέπω ότι το ξανανανεβαζουν και θα ανέβει και άλλο σίγουρα . Τώρα προσωπικά για κάποια θέματα πολιτικής τους με έχουν χάσει από τακτικό πελάτη αλλά θέλω να ελπίζω ότι στο μέλλον θα διωρθωθει μια αδικία εις βάρος μου και θα έχουμε μια καλύτερη συνεργασία όπως παλιά . Ας μη παίρνω εγώ τους στέλνω φίλους μου και τους προτείνω συγκεκριμένες κοπέλες και ας μη το ξέρουν . Αν ήμουν εμμονικος δε θα το έκανα να είστε σίγουροι . Αν κάποιος από το γραφείο διαβάζει τα γραφόμενα μου ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν κάπου είπα κάτι που δε θα έπρεπε αλλά σε καμία περίπτωση δε έχω πει ψέματα και μπορώ να το αποδείξω και περιμένω με αμοιβαία υποχώρηση και καλη θέληση να χτιστεί μια νέα αρχή . Αν δε θέλετε σίγουρα εγώ δε χάνω υπηρεσίες γιατί τις βρίσκω αλλού και παίρνουν άλλα γραφεία τα χρήματα μου ή ανεξάρτητες..
Φήμη: 580
Γνωρίζει κάποιος αν η Βερόνικα γιορς δούλευε κάπου αλλού πριν.
και αν έχει κριτικές.
Φήμη: 580
Καρτέλα για Βερόνικα γιορς δεν βρίσκω.