Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,984

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(06-02-2026, 09:00 AM)Sniper Έγραψε: Κι εδώ κολλάει αυτό που έχει πει ο φίλος… εκείνος έχασε;
Ρητορική η ερώτηση…

Εγώ φίλε δε νιώθω καθόλου ότι έχασα δε πήγα να να τη βγάλω γκομενα … σα επαγγελματίας ερχόταν και εκεί τέλειωνε ο ρόλος της και εγώ ήμουν απλά ένας πελάτης της. Οι ρόλοι ήταν διακριτοί και ξεκάθαροι ……
Έχασα μια καλή ομολογουμένως μετά από τότε έχω δει τουλάχιστο 70 από άλλα γραφεία . Αυτά τα λεφτά προφανώς δε θα πήγαινανε στα άλλα γραφεία αν δε είχε συμβεί αυτό 
Απλά μαθηματικά ….
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-02-2026, 07:50 PM)Pe27 Έγραψε: Οι δύο για κάτι σοβαρότερο αλλά δε είναι ωραίο να τα γράφουμε δημόσια αυτά …. Η μία μετά από αυτό δε θέλει να ξανακούσει για Ελλάδα καν να έρθει να δουλέψει…

Λυπηρό να συμβαίνουν αυτά.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-02-2026, 11:14 AM)Pe27' Έγραψε: Εγώ φίλε δε νιώθω καθόλου ότι έχασα δε πήγα να να τη βγάλω γκομενα … σα επαγγελματίας ερχόταν και εκεί τέλειωνε ο ρόλος της και εγώ ήμουν απλά ένας πελάτης της. Οι ρόλοι ήταν διακριτοί και ξεκάθαροι ……
Έχασα μια καλή ομολογουμένως μετά από τότε έχω δει τουλάχιστο 70 από άλλα γραφεία . Αυτά τα λεφτά προφανώς δε θα πήγαινανε στα άλλα γραφεία αν δε είχε συμβεί αυτό 
Απλά μαθηματικά ….

Μα γι’ αυτό είπα ρητορική την ερώτηση…
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-02-2026, 02:23 PM)Sniper Έγραψε: Μα γι’ αυτό είπα ρητορική την ερώτηση…

εισαι ρητορας hahaha
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-02-2026, 05:01 PM)TOMCRUISE' Έγραψε: εισαι ρητορας hahaha

Κι εσύ τρολάκι lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(05-02-2026, 07:51 PM)Pe27 Έγραψε: Τώρα δε είμαι τουλάχιστο στο συγκεκριμένο . Πριν ρίσκαρα δοκίμαζα κάθε βδομάδα διαφορετική . Τώρα έχω ξεχωρίσει λίγες δικές τους και θα πάρω μόνο αυτές αν είναι να πάρω .
Δε είμαι θυμωμένος ούτε τους κράζω , απλά δε μαρεσει το άδικο . Στη αρχή νόμιζα ότι είχαν θέμα μαζί μου . Πλέον επειδή μιλάω με τος πάντες για το συγκεκριμένο θέμα κατάλαβα ότι εφαρμόζουν τη πολιτική αυτή γενικά . Οπότε κατάλαβα ότι δε είναι προσωπικό το θέμα μαζί μου και κατά καιρούς θα πάρω και κάποια άλλη . Αλλά όσο δε μου δίνουν τη συγκεκριμένη δε θα παίρνω τη ποσότητα που έπαιρνα στις υπόλοιπες . Απλό είναι. Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη εδώ θα είμαι εγώ και θα περιμένω να κάνουμε μια νέα αρχή και να ξεχάσουμε τα παλιά τουλάχιστο από μεριάς μου . Αν και δε το πιστεύω … όσο για το vip θεωρώ ότι άξιζα να με έχουν . Δε ξέρω πολλούς εδώ μέσα που γράφουν και σχολιάζουν και να παίρνουν δωδεκαωρα όπως έπαιρνα εγώ .
Και επίσης είμαι πελάτης που ποτέ δε έχει πάρει κανένα γραφείο η ανεξάρτητη για μια ώρα ποτέ όμως …

δεν μας δίνει τα χρήματα που εξοικονομείς σε εμάς για να τα χαλάμε εμείς στους αγγέλους ;  tooth
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-02-2026, 05:23 PM)gpd Έγραψε: δεν μας δίνει τα χρήματα που εξοικονομείς σε εμάς για να τα χαλάμε εμείς στους αγγέλους ;  tooth

Καταρχή δε τα Εξοικονομώ είπα ότι τα χαλάω αλλού και δεύτερο αν τα έδινα ειδικά σε εσένα θα τα χαλαγες όλα σε μια που δε μου δίνουν εμένα …..και κερατάς και δαρμένος θα μουν που λένε ….
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-02-2026, 06:04 PM)Pe27 Έγραψε: Καταρχή δε τα Εξοικονομώ είπα ότι τα χαλάω αλλού και δεύτερο αν τα έδινα ειδικά σε εσένα θα τα χαλαγες όλα σε μια που δε μου δίνουν εμένα …..και κερατάς και δαρμένος θα μουν που λένε ….

χαχαχααχαχαχ γιατί είναι εδώ ή όταν έρχεται την βλέπω ; άντε να την δω μία ωρίτσα και γεια σας και όχι όλες τις φορές που έρχετε!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-02-2026, 06:04 PM)Pe27 Έγραψε: Καταρχή δε τα Εξοικονομώ είπα ότι τα χαλάω αλλού και δεύτερο αν τα έδινα ειδικά σε εσένα θα τα χαλαγες όλα σε μια που δε μου δίνουν εμένα …..και κερατάς και δαρμένος θα μουν που λένε ….

Να του τα δώσεις με την προϋπόθεση να τα φάει σε άλλες.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-02-2026, 10:55 PM)Goros Έγραψε: Να του τα δώσεις με την προϋπόθεση να τα φάει σε άλλες.

Ας μου κανονίσει να τη δω εγώ ένα τρίωρο και του δίνω τρία ραντεβού δώρο .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις