(05-02-2026, 03:29 PM)zaui69 Έγραψε: αν εισαι τετοιος πελατης τοτε νομιζω εισαι vip κατηγορια ..
Τώρα δε είμαι τουλάχιστο στο συγκεκριμένο . Πριν ρίσκαρα δοκίμαζα κάθε βδομάδα διαφορετική . Τώρα έχω ξεχωρίσει λίγες δικές τους και θα πάρω μόνο αυτές αν είναι να πάρω .
Δε είμαι θυμωμένος ούτε τους κράζω , απλά δε μαρεσει το άδικο . Στη αρχή νόμιζα ότι είχαν θέμα μαζί μου . Πλέον επειδή μιλάω με τος πάντες για το συγκεκριμένο θέμα κατάλαβα ότι εφαρμόζουν τη πολιτική αυτή γενικά . Οπότε κατάλαβα ότι δε είναι προσωπικό το θέμα μαζί μου και κατά καιρούς θα πάρω και κάποια άλλη . Αλλά όσο δε μου δίνουν τη συγκεκριμένη δε θα παίρνω τη ποσότητα που έπαιρνα στις υπόλοιπες . Απλό είναι. Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη εδώ θα είμαι εγώ και θα περιμένω να κάνουμε μια νέα αρχή και να ξεχάσουμε τα παλιά τουλάχιστο από μεριάς μου . Αν και δε το πιστεύω … όσο για το vip θεωρώ ότι άξιζα να με έχουν . Δε ξέρω πολλούς εδώ μέσα που γράφουν και σχολιάζουν και να παίρνουν δωδεκαωρα όπως έπαιρνα εγώ .
Και επίσης είμαι πελάτης που ποτέ δε έχει πάρει κανένα γραφείο η ανεξάρτητη για μια ώρα ποτέ όμως …