Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 20 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
sexyclub's profile sexyclub
Administrator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,990

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

Ρε μλκς, μήπως την είχατε αλείψει με ταμπάκο και έφτυνε οπότε τον μασούσε;
hahaha
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-02-2026, 11:10 PM)Pe27 Έγραψε: α δε ημουν ο μονος που ειχε απλωσει ολο το  πακετο χαρτομαντηλα στο κρεβατι δε ηξερα τι να κάνω να γελάω η να βρίζω και στο δευτερο γύρο επειδή της είχε τελειώσει το πακέτο με εβαλε να της απλώσω το μισό ρολό κουζίνας... είχες και εσύ τη τυχη...
γιατι νομιζα  ότι ημουν και τρελος...

το είχα γράψει σε κριτική μου (αλλού) το 2021

τον πήρε στο στόμα, έπαιζε καλά με την γλώσσα της, καλή αίσθηση , ντιπ δεν είχε, έκανε κάτι που δεν το έχω ξαναδεί, έφτυνε τα σάλια της σε μία πετσέτα χεριών που της είχα δώσει, πίπωνε - πίπωνε και έφτυνε σαλάκια, ξανά πίπωνε και ξαναέφτυνε αχχαχαχαχαχχαχχαχαχ. πρώτη φορά στην μικρή μου καριέρα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-02-2026, 11:13 PM)Sniper Έγραψε: Ρε μλκς, μήπως την είχατε αλείψει με ταμπάκο και έφτυνε οπότε τον μασούσε;
hahaha

εβαζε μια - δυο φορες το πουτσο στο στομα της και εφτυνε τα σαλια της καθε φορα σε διαφορετικο χαρτομαντιλο . ειχε γεμισει ολο το κρεβατι με χαρτομαντιλα και αναμεσα στα οποια είχε αδειάσει από μια τσάντα το μισό φαρμακείο του Μπακάκου για οποιον θυμαται. σπρει, αντισηπτικά τζελ και δε ξερω τι αλλες μαλακιες. εγω κοντευα να πεσω στο πατωμα σε διπλο κρεβατι και ειχα στριμωχτει σε μια γωνιτσα μικρη με οσα ειχε απλωσει. κρεμομοταν τα ποδια μου εξω....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-02-2026, 11:16 PM)gpd Έγραψε: το είχα γράψει σε κριτική μου (αλλού) το 2021

τον πήρε στο στόμα, έπαιζε καλά με την γλώσσα της, καλή αίσθηση , ντιπ δεν είχε, έκανε κάτι που δεν το έχω ξαναδεί, έφτυνε τα σάλια της σε μία πετσέτα χεριών που της είχα δώσει, πίπωνε - πίπωνε και έφτυνε σαλάκια, ξανά πίπωνε και ξαναέφτυνε αχχαχαχαχαχχαχχαχαχ. πρώτη φορά στην μικρή μου καριέρα.

γραφτηκα 3 χρονια μετα απο εσενα εδω και ηταν παραλειψη μου που δε τη διαβασα. ζητω συγνωμη. αλλα είχα τη εντυπωση από οσα διαβασα πριν τη συναντησω γιατι ειχα μελετησει αλλου τις κριτικες της ότι το 2021 ηταν ακομα νορμαλ
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-02-2026, 11:25 PM)Pe27' Έγραψε: γραφτηκα 3 χρονια μετα απο εσενα εδω και ηταν παραλειψη μου που δε τη διαβασα. ζητω συγνωμη. αλλα είχα τη εντυπωση από οσα διαβασα πριν τη συναντησω γιατι ειχα μελετησει αλλου τις κριτικες της ότι το 2021 ηταν ακομα νορμαλ

Ε δε ρωτάς κι εσύ τους κατάλληλους να στα πουν Wink
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-02-2026, 11:34 PM)Sniper Έγραψε: Ε δε ρωτάς κι εσύ τους κατάλληλους να στα πουν Wink

τοτε με τον συγκεκριμενο ημασταν "ασπονδοι εχθροι" λόγω ψεμμάτων που μου είχαν πει... μετα βεβαια καταλαβα πολλά, μιλήσαμε και καταλάβα τι αξίζει και ειναι στο τοπ 5 που ξεχωριζω
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-02-2026, 11:34 PM)Sniper Έγραψε: Ε δε ρωτάς κι εσύ τους κατάλληλους να στα πουν Wink

(03-02-2026, 11:25 PM)Pe27 Έγραψε: γραφτηκα 3 χρονια μετα απο εσενα εδω και ηταν παραλειψη μου που δε τη διαβασα. ζητω συγνωμη. αλλα είχα τη εντυπωση από οσα διαβασα πριν τη συναντησω γιατι ειχα μελετησει αλλου τις κριτικες της ότι το 2021 ηταν ακομα νορμαλ

αδιάβαστος τελικά , θα στις βρέξω @Pe27
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-02-2026, 11:37 PM)Pe27' Έγραψε: τοτε με τον συγκεκριμενο ημασταν "ασπονδοι εχθροι" λόγω ψεμμάτων που μου είχαν πει... μετα βεβαια καταλαβα πολλά, μιλήσαμε και καταλάβα τι αξίζει και ειναι στο τοπ 5 που ξεχωριζω

Ρεεεεε! Σε μένα αναφερόμουν, που θυμάμαι όσα έχω διαβάσει…
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(03-02-2026, 11:38 PM)Sniper Έγραψε: Ρεεεεε! Σε μένα αναφερόμουν, που θυμάμαι όσα έχω διαβάσει…

μα οταν την πηρα ουτεσε ηξερα ουτε μελος ησουν ...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
αυτοι οι δυο θα μαλλιοτραβηχτούν
Αντιδράσεις ()