Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην zaui69, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,851

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(09-06-2025, 11:20 PM)gpd Έγραψε: μπόμπα μεγατόνων;

την πηρε κανεις να μαθουμε νεα ?
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 04:55 PM)zaui69 Έγραψε: την πηρε κανεις να μαθουμε νεα ?

μακαρι να τη γαμουσα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 04:52 PM)zaui69 Έγραψε: να σου πω την αληθεια .. πρωτη φορα μου επιστουν την προσοχη για κατι τετοιο ...

Wink

Είμαι φύτουλας, μη με βλέπεις έτσι Tongue

Πέρα απ' την πλάκα, έχει κάνει παρατήρηση ο αντμίνορας κάποιες φορές για το συγκεκριμένο...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 04:56 PM)TheOnlyOnePlayer Έγραψε: μακαρι να τη γαμουσα

περιμενουμε κριτικη ....  να μαθουμε θελουμε κι εμεις ...

lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 04:56 PM)TheOnlyOnePlayer Έγραψε: μακαρι να τη γαμουσα

Στην τσέπη σου είναι..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 11:05 PM)Mikrotsoutsounos Έγραψε: Στην τσέπη σου είναι..

Ήταν! Τώρα είναι στο χέρι του Tongue
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 04:48 PM)Sniper Έγραψε: Έχει γίνει λίγο γελοία πάντως η διαχείριση της συγκεκριμένης από το γραφείο... Δεν είναι δυνατόν, να τους καλείς με το που επανέρχεται και να δίνεις δεκαπενθήμερο με όλες σχεδόν τις επιλογές ανοιχτές (το δεκαήμερο μάλιστα ήμουν free όλες τις μέρες και ώρες) και να σου απαντάνε "αν υπάρξει ακύρωση", αφού φυσικά έχουν μάθει για πόση ώρα θέλεις...

Παίκτη, τα ποσταρίσματα αυτά όχι στο promo του γραφείου, αλλά εδώ...

Ακριβώς είναι γελοίο διότι τη δίνουν όπου θέλουν πλέον οι ίδιοι ξεχνώντας το πόσες άλλες έχεις πάρει από το ίδιο γραφείο και πόσο τους έχεις στηρίξει . Το γραφείο όμως δε είναι μόνο η συγκεκριμένη οπότε με το τρόπο τους σε διώχνουν και πας αλλού . Ποιος χάνει από τα χρήματα που δίνεις ούτως ή άλλως αλλού ; Επίσης από ότι μου έχουν πει συναγωνιστές δε τη στέλνουν πουθενά για μια ώρα για αυτό σε ρωτάνε πόσες ώρες τη θες πρώτα . Και Λένε πολλά ψέματα για τη διαθεσιμότητα της ακόμα και αν στείλεις τη πρώτη ώρα που ανέβασαν τη αγγελία της . Δε πειράζει όμως τη υπηρεσία που θα έπαιρνα θα τη βρω και σε άλλο γραφείο εγώ . Ο χαμένος σίγουρα δε είμαι εγώ φίλε μου ….
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 11:38 PM)Pe27 Έγραψε: Ακριβώς είναι γελοίο διότι τη δίνουν όπου θέλουν πλέον οι ίδιοι ξεχνώντας το πόσες άλλες έχεις πάρει από το ίδιο γραφείο και πόσο τους έχεις στηρίξει . Το γραφείο όμως δε είναι μόνο η συγκεκριμένη οπότε με το τρόπο τους σε διώχνουν και πας αλλού . Ποιος χάνει από τα χρήματα που δίνεις ούτως ή άλλως αλλού ; Επίσης από ότι μου έχουν πει συναγωνιστές δε τη στέλνουν πουθενά για μια ώρα για αυτό σε ρωτάνε πόσες ώρες τη θες πρώτα . Και Λένε πολλά ψέματα για τη διαθεσιμότητα της ακόμα και αν στείλεις τη πρώτη ώρα που ανέβασαν τη αγγελία της . Δε πειράζει όμως τη υπηρεσία που θα έπαιρνα θα τη βρω και σε άλλο γραφείο εγώ . Ο χαμένος σίγουρα δε είμαι εγώ φίλε μου ….

Προσωπικά δεν έχω στηρίξει τίποτα και ενώ έχω βρει αρκετά κορίτσια τους που μου κάνουν κλικ, επιλέγω πάντα από άλλα γραφεία, γιατί απλά έχω ξενερώσει μαζί τους με το συγκεκριμένο θέμα.

Υ.Γ. Με την ώρα το κατάλαβα, γι’ αυτό και το ανέφερα…
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 11:41 PM)Sniper Έγραψε: Προσωπικά δεν έχω στηρίξει τίποτα και ενώ έχω βρει αρκετά κορίτσια τους που μου κάνουν κλικ, επιλέγω πάντα από άλλα γραφεία, γιατί απλά έχω ξενερώσει μαζί τους με το συγκεκριμένο θέμα.

Ακριβώς το ίδιο έχω ξενερώσει . Μαζί με τη συγκεκριμένη θα παιρνα άλλες δώδεκα . Τώρα μου δείχνουν ότι δε θέλουν το χρήμα μου οποτε αυτά όλα τα ραντεβού πάνε πακέτο εδώ και μήνες αλλού . Εγώ μια χαρά περνάω και παίρνω τη υπηρεσία που πληρώνω και ως εκεί . Ποιος χάνει για πες μου ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(29-07-2025, 11:41 PM)Sniper Έγραψε: Προσωπικά δεν έχω στηρίξει τίποτα και ενώ έχω βρει αρκετά κορίτσια τους που μου κάνουν κλικ, επιλέγω πάντα από άλλα γραφεία, γιατί απλά έχω ξενερώσει μαζί τους με το συγκεκριμένο θέμα.

το καταλαβαίνω αλλά το κάθε κορίτσι είναι μια μοναδική οντοτητα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις