Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Sniper, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 30 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,816

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(24-04-2026, 08:17 AM)gpd Έγραψε: όπου να'ναι θα επιστρέψει , περιμένουν έγκριση για pos

Από το στόμα σου και στης φίλης σου το μουνι ….
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(24-04-2026, 08:22 PM)Pe27 Έγραψε: Από το στόμα σου και στης φίλης σου το μουνι ….

ρε μπαγάσα μεγάλη ζημιά μου φαίνεται σου έχει κάνει το γραφείο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(24-04-2026, 09:46 PM)gpd Έγραψε: ρε μπαγάσα μεγάλη ζημιά μου φαίνεται σου έχει κάνει το γραφείο

Ε δε έχω και άδικο νομίζω …
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(24-04-2026, 09:47 PM)Pe27 Έγραψε: Ε δε έχω και άδικο νομίζω …

αφου ειπαμε να παρεις με αλλο νουμερο να βρεις την υγεια σου....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(24-04-2026, 09:55 PM)TOMCRUISE Έγραψε: αφου ειπαμε να παρεις με αλλο νουμερο να βρεις την υγεια σου....

Αυτό ήταν το μόνο εύκολο . Αλλά πρώτο δε είμαι σίγουρος οτι θα τη δώσουν σε ένα άγνωστο και δεύτερο δε κάνω πουστιες σεβόμενος τη κοπέλα πάνω από όλα δε θέλω να τη φέρω σε δύσκολη θέση να ντραπεί και να αποχωρήσει από τη συνάντηση φοβούμενη το γραφείο …
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(24-04-2026, 09:55 PM)TOMCRUISE Έγραψε: αφου ειπαμε να παρεις με αλλο νουμερο να βρεις την υγεια σου....

Και τρίτο και κυριότερο φίλε μπορεί εμένα να μου κάναν πουστιες αλλά να θυμάσαι κι εσύ και όλοι δε είμαι κωλοπαιδο και δε τις κάνω και εγώ εκδικητικά … άλλος θα το έκανε να σαι σίγουρος ….
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(24-04-2026, 09:59 PM)Pe27 Έγραψε: Και τρίτο και κυριότερο φίλε μπορεί εμένα να μου κάναν πουστιες αλλά να θυμάσαι κι εσύ και όλοι δε είμαι κωλοπαιδο και δε τις κάνω και εγώ εκδικητικά … άλλος θα το έκανε να σαι σίγουρος ….

μα τω θεω δεν καταλαβαινω που ειναι η πουστια σε αυτο που σου προτεινω ....
η κοπελα θελει να σε συναντησει , το γραφειο για καποιο λογο δεν θελει απο οτι εχω καταλαβει...
για ποιο λογο η κοπελα να πει στο γραφειο ποιος εισαι ?
τι θα κερδισει ?
τα χρηματα σου θα χασει , για τα οποια καιγεται για να κανει τοσα χρονια αυτη τη δουλεια , δε νομιζω να γαμιεται επειδη της λειπει το γαμησι .
εγω αμα ειχα τετοια καψουρα με καποια , που ευτυχως δεν εχω δεν θα το σκεφτομουν δευτερολεπτο κ δεν θα μου περνουσε ουτε λεπτο απο το μυαλο οτι κανω κατι ανηθικο....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(24-04-2026, 10:24 PM)TOMCRUISE Έγραψε: μα τω θεω δεν καταλαβαινω που ειναι η πουστια σε αυτο που σου προτεινω ....
η κοπελα θελει να σε συναντησει , το γραφειο για καποιο λογο δεν θελει απο οτι εχω καταλαβει...
για ποιο λογο η κοπελα να πει στο γραφειο ποιος εισαι ?
τι θα κερδισει ?
τα χρηματα σου θα χασει , για τα οποια καιγεται για να κανει τοσα χρονια αυτη τη δουλεια , δε νομιζω να γαμιεται επειδη της λειπει το γαμησι .
εγω αμα ειχα τετοια καψουρα με καποια , που ευτυχως δεν εχω δεν θα το σκεφτομουν δευτερολεπτο κ δεν θα μου περνουσε ουτε λεπτο απο το μυαλο οτι κανω κατι ανηθικο....

Δε είναι θέμα καψούρας φίλε ούτε πάω να τη βγάλω αγαπητικιά …. Είναι θέμα δικαίου κατάλαβε το …
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(24-04-2026, 10:31 PM)Pe27 Έγραψε: Δε είναι θέμα καψούρας φίλε ούτε πάω να τη βγάλω αγαπητικιά …. Είναι θέμα δικαίου κατάλαβε το …

η πουστια ποια ειναι δεν καταλαβαινω ?
το θεμα σου ειναι να εχεις τη δυνατοτητα γενικα σαν φυσικο προσωπο να ψωνιζεις οποτε σου γουσταρει απο το γραφειο τη συγκεκριμενη  ή οποιαδηποτε αλλη ή να εχεις τη δυνατοτητα να ψωνιζεις σαν Pe27 ?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Και σήμερα είχε δυνατές αφίξεις.
Αντιδράσεις ()